gfilippas Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Εντάξει. Ακύρωσε κανονικό γκολ αλλά έδωσε και μούφα πέναλτι στην ΑΕΚ. Γενικώς η ΑΕΚ δεν το άξιζε σήμερα το Χ.
kosmasgr Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Τα λάθη του διαιτητή δεν διορθώνονται με λάθη Και ειδικά στο 85 έτσι πως έγινε φάνηκε και τι σκοπομότητα είχε Και στο τέλος η σκοπιμότητα του διαιτητή γίνεται κλάψα για να δικαιολογηθεί ως ανθρώπινο λάθος Τέσπα. Τετάρτη δύσκολο match με ΟΣΦΠ
blackstar Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Δημοσ. 2 Μαΐου 2010 Κάτι άκουσα για κάποια τούρτα γενεθλίων, υπάρχει καμία αναμνηστική φωτογραφία πουθενά; off topic, αλλά που ήταν η ομάδα του αρη; γιατί στην τούμπα δεν την είδα απόψε, άντε τώρα να ετοιμαστούμε για την τετάρτη.
akis401 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Το ματς ήταν επανάληψη του προηγούμενου πριν ένα μήνα με άλλους πρωταγωνιστές. Το σκατό είχε φτάσει και βγει έξω από την κάλτσα. Ραντεβού σε 2 βδομάδες. Ελπίζω να έχουν κριθεί μέχρι τότε όλα για να μην έχουμε κλάματα πάλι. ---------- Προσθήκη στις 00:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:52 ---------- Oοεοεοεοεοεοε.... Κατσε να δουμε τι θα πει ... Θα γελασουμε παλι ... Τι να γελάσεις; Εσύ θεωρείσαι μπαλαδόφατσα θες να πεις; 2-3 ποστ σου διάβασα και αρκεί...άντε γεια, μυρωδιάς είσαι από τόπι. Και επιπλέον έρχεσαι εδώ να κάνεις καζούρα με ξένα @@@@. Θα μου πεις με τι να γελάσεις εσύ φέτος. Άντε βγάλτε καμιά ανακοίνωση. Ο άλλος σε είχε 1-0 με 5 δοκάρια, ισοφάρισες με μούφα πέναλτι και έχεις θράσος σαν ομάδα να βγάζεις και ανακοίνωση. Να γιατί κατάντησες την ΑΕΚ ΑΕκάκι.
VAssassin Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Το ματς ήταν επανάληψη του προηγούμενου πριν ένα μήνα με άλλους πρωταγωνιστές. Κυρίως έλειπε ο μεγάλος πρωταγωνιστής!
akis401 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Έλα βρε τώρα, πέρα από αυτό που σας έδωσαν να μασήσετε, παραδεχτείτε επιτέλους μια φορά κάτι. Κουραστικοί γίνατε πια.
alexis333 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Xαχαχαχα παλι μεσα επεσα ... Εχω σκασει στα γελια .... @akis401 Απο που καταλαβες πως ειμαι και Αεκτζης ... ??? Δε σου ειπα προχτες πως ειμαι Ολυμπιακος ....
gfilippas Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Τι να γελάσεις; Εσύ θεωρείσαι μπαλαδόφατσα θες να πεις; 2-3 ποστ σου διάβασα και αρκεί...άντε γεια, μυρωδιάς είσαι από τόπι. Και επιπλέον έρχεσαι εδώ να κάνεις καζούρα με ξένα @@@@. Θα μου πεις με τι να γελάσεις εσύ φέτος. Άντε βγάλτε καμιά ανακοίνωση. Ο άλλος σε είχε 1-0 με 5 δοκάρια, ισοφάρισες με μούφα πέναλτι και έχεις θράσος σαν ομάδα να βγάζεις και ανακοίνωση. Να γιατί κατάντησες την ΑΕΚ ΑΕκάκι. Πάλι τα μπέρδεψες;
akis401 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Xαχαχαχα παλι μεσα επεσα ...Εχω σκασει στα γελια .... @akis401 Απο που καταλαβες πως ειμαι και Αεκτζης ... ??? Δε σου ειπα προχτες πως ειμαι Ολυμπιακος .... Ότι και να είσαι, μυρωδιάς είσαι. Δεν αλλάζει αυτό. Κι αν είσαι Ολυμπιακός τότε δικαιολογείται που μπήκες να κάνεις καζούρα εδώ... gfilippas σιγά μη κάθομαι να σημειώνω κιόλας τι είναι ο καθένας
alexis333 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Ότι και να είσαι, μυρωδιάς είσαι. Δεν αλλάζει αυτό. :lol:
Sadamiraq Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Οεοεοεοοεοεο καθαρισαμε τον ρουλη για πλακα υσ,κοσμα πηγες τελικα?εγω ειμουν στην 4Α πανω πανω υσ 2,στην αρχη του ματς,δυο παλικαρια ο ενας στο χερι κυπελο και ο αλλος τουρτα με κερι που εγραφε 40 κανανε τον γυρο του γηπεδου,κορυφαιο!
johnnyestia Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Παόκια, όταν χάσατε στο Βικελίδης με κάτω τα χέρια μόνο την Εθνική Οδό δεν κλείσατε για να διαμαρτυρηθείτε για την παράγκα που και καλά έστησε ο Πατέρας. Σήμερα που ο συνήθης ύποπτος έκανε ένα ακόμα βήμα για να σας πάρει τον μοναδικό εφικτό στόχο για φέτος δεν βλέπω να κουνιέται φύλλο. Δεν σας έπαιξαν το βιολί σήμερα να χορέψετε?
eorptol Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 Δημοσ. 3 Μαΐου 2010 ante re ΠΑΟΚΑΡΑ γερά σήμερα 4-0 έπρεπε να λήξη βιερινια μεγάλος παίκτης περιμένουμε το Ολυμπιακό στον ναό..... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.