Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εντάξει. Ακύρωσε κανονικό γκολ αλλά έδωσε και μούφα πέναλτι στην ΑΕΚ. Γενικώς η ΑΕΚ δεν το άξιζε σήμερα το Χ.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα λάθη του διαιτητή δεν διορθώνονται με λάθη ;) Και ειδικά στο 85 έτσι πως έγινε φάνηκε και τι σκοπομότητα είχε ;)

Και στο τέλος η σκοπιμότητα του διαιτητή γίνεται κλάψα για να δικαιολογηθεί ως ανθρώπινο λάθος :)

Τέσπα. Τετάρτη δύσκολο match με ΟΣΦΠ

Δημοσ.

Κάτι άκουσα για κάποια τούρτα γενεθλίων, υπάρχει καμία αναμνηστική φωτογραφία πουθενά;

off topic, αλλά που ήταν η ομάδα του αρη; γιατί στην τούμπα δεν την είδα απόψε, άντε τώρα να ετοιμαστούμε για την τετάρτη.

Δημοσ.

Το ματς ήταν επανάληψη του προηγούμενου πριν ένα μήνα με άλλους πρωταγωνιστές.

Το σκατό είχε φτάσει και βγει έξω από την κάλτσα. Ραντεβού σε 2 βδομάδες. Ελπίζω να έχουν κριθεί μέχρι τότε όλα για να μην έχουμε κλάματα πάλι.

---------- Προσθήκη στις 00:56 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 00:52 ----------

Oοεοεοεοεοεοε.... :P

Κατσε να δουμε τι θα πει ...

Θα γελασουμε παλι ...:lol:

Τι να γελάσεις; Εσύ θεωρείσαι μπαλαδόφατσα θες να πεις; 2-3 ποστ σου διάβασα και αρκεί...άντε γεια, μυρωδιάς είσαι από τόπι.

Και επιπλέον έρχεσαι εδώ να κάνεις καζούρα με ξένα @@@@. Θα μου πεις με τι να γελάσεις εσύ φέτος. Άντε βγάλτε καμιά ανακοίνωση. Ο άλλος σε είχε 1-0 με 5 δοκάρια, ισοφάρισες με μούφα πέναλτι και έχεις θράσος σαν ομάδα να βγάζεις και ανακοίνωση. Να γιατί κατάντησες την ΑΕΚ ΑΕκάκι.

Δημοσ.
Το ματς ήταν επανάληψη του προηγούμενου πριν ένα μήνα με άλλους πρωταγωνιστές.

Κυρίως έλειπε ο μεγάλος πρωταγωνιστής! :whistle:

Δημοσ.

Έλα βρε τώρα, πέρα από αυτό που σας έδωσαν να μασήσετε, παραδεχτείτε επιτέλους μια φορά κάτι. Κουραστικοί γίνατε πια.

Δημοσ.

Xαχαχαχα παλι μεσα επεσα ...

Εχω σκασει στα γελια ....

@akis401

Απο που καταλαβες πως ειμαι και Αεκτζης ... ??? :lol:

Δε σου ειπα προχτες πως ειμαι Ολυμπιακος .... :P

Δημοσ.

Τι να γελάσεις; Εσύ θεωρείσαι μπαλαδόφατσα θες να πεις; 2-3 ποστ σου διάβασα και αρκεί...άντε γεια, μυρωδιάς είσαι από τόπι.

Και επιπλέον έρχεσαι εδώ να κάνεις καζούρα με ξένα @@@@. Θα μου πεις με τι να γελάσεις εσύ φέτος. Άντε βγάλτε καμιά ανακοίνωση. Ο άλλος σε είχε 1-0 με 5 δοκάρια, ισοφάρισες με μούφα πέναλτι και έχεις θράσος σαν ομάδα να βγάζεις και ανακοίνωση. Να γιατί κατάντησες την ΑΕΚ ΑΕκάκι.

Πάλι τα μπέρδεψες; :lol:

Δημοσ.
Xαχαχαχα παλι μεσα επεσα ...

Εχω σκασει στα γελια ....

@akis401

Απο που καταλαβες πως ειμαι και Αεκτζης ... ??? :lol:

Δε σου ειπα προχτες πως ειμαι Ολυμπιακος .... :P

Ότι και να είσαι, μυρωδιάς είσαι. Δεν αλλάζει αυτό. Κι αν είσαι Ολυμπιακός τότε δικαιολογείται που μπήκες να κάνεις καζούρα εδώ...

gfilippas σιγά μη κάθομαι να σημειώνω κιόλας τι είναι ο καθένας :P

Δημοσ.

Οεοεοεοοεοεο καθαρισαμε τον ρουλη για πλακα

υσ,κοσμα πηγες τελικα?εγω ειμουν στην 4Α πανω πανω

υσ 2,στην αρχη του ματς,δυο παλικαρια ο ενας στο χερι κυπελο και ο αλλος τουρτα με κερι που εγραφε 40 κανανε τον γυρο του γηπεδου,κορυφαιο! :-)

Δημοσ.

Παόκια, όταν χάσατε στο Βικελίδης με κάτω τα χέρια μόνο την Εθνική Οδό δεν κλείσατε για να διαμαρτυρηθείτε για την παράγκα που και καλά έστησε ο Πατέρας.

Σήμερα που ο συνήθης ύποπτος έκανε ένα ακόμα βήμα για να σας πάρει τον μοναδικό εφικτό στόχο για φέτος δεν βλέπω να κουνιέται φύλλο. Δεν σας έπαιξαν το βιολί σήμερα να χορέψετε?

Δημοσ.

ante re ΠΑΟΚΑΡΑ γερά σήμερα 4-0 έπρεπε να λήξη βιερινια μεγάλος παίκτης περιμένουμε το Ολυμπιακό

στον ναό.....

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...