Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ο βετεράνος είσαι ;

Καμία σχέση, απλά τους ακούω πού και πού, έχει πολύ γέλιο με μερικούς(από οποιαδήποτε πλευρά και να είναι)

nikos21aek¨Πολύ παλιό, τώρα ξύπνησες εσύ; Μου κάνει εντύπωση όμως, συμμαχία με ΠΑΟΚ το Αεκάκι; Θα μου πεις από ότι είδαμε και στο πρώτο ματς, διόλου απίθανο και αγωνιστικά να συμβαίνει. Όταν κάποιος είναι ανύπαρκτος λογικό είναι να πάει με κάποιον άλλον να χτυπήσει τον ισχυρό. Νόμοι της φύσης είναι αυτοί.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
nikos21aek¨Πολύ παλιό, τώρα ξύπνησες εσύ; Μου κάνει εντύπωση όμως, συμμαχία με ΠΑΟΚ το Αεκάκι; Θα μου πεις από ότι είδαμε και στο πρώτο ματς, διόλου απίθανο και αγωνιστικά να συμβαίνει. Όταν κάποιος είναι ανύπαρκτος λογικό είναι να πάει με κάποιον άλλον να χτυπήσει τον ισχυρό. Νόμοι της φύσης είναι αυτοί.

Ρε Νικο συμμαχησες με τους εχθρους ... :shock:

Εισαι προδοτης ??

Ποσα σου εδωσαν για να πας μαζι τους ....

:P

:lol::lol::lol:

Εχω σκασει στα γελια με τον troll-αδορο τον akis401 ...

Αυτα που λεει δεν υπαρχουν .... :lol:

Δημοσ.

Εμείς εδώ πάνω έχουμε πάθει ανοσία. Δυστυχώς οι του super market 3 έτσι είναι και δεν αλλάζουν.

Εγώ και οι περισσότεροι τους ανεχόμαστε και γελάμε. Υπάρχουν μερικοί που είναι λίγο νευρικοί.

Δημοσ.
Καμία σχέση, απλά τους ακούω πού και πού, έχει πολύ γέλιο με μερικούς(από οποιαδήποτε πλευρά και να είναι)

Το διαβάσαμε ΚΑΙ αυτό. :lol::lol::lol:

Δημοσ.

Δλδ αγαπητέ οπαδέ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αυτό που είδες εσύ προχθές σου φάνηκε για ματσάκι πλέι οφ που θέλεις να κερδίσεις; Πλάκα μας κάνεις;

apd453 τα ίδια ισχύουν και για το ΙΕΚ 4. Εμείς να δεις γέλια που ρίχνουμε με κάτι στραβοστόμιδες ναούμε που βγαίνουν στα ράδια. Η ανοχή υπάρχει και από τη δική μας πλευρά.

Δημοσ.

Ακούς τι λες ρε ακισ401;;

Με αυτή την λογική εσένα που ο γαύρος βάση everything έπρεπε να σου ρίξει 4άρα, σου στήθηκε όσο δεν πάει

Δημοσ.

Tην κυριακή απο όσο γνωρίζω θα έχει απονομή πίπελλου στην Τούμπα. Rise θα κατέβεις σαλόνικα ?

Δημοσ.

we_will_rise μόνο που εγώ βάσει ιστορίας και γεγονότων δεν στήνομαι.

Ξέρεις, είναι σαν την παντρεμένη. Αν τη κάνει μια φορά τη κουτσουκέλα δε τη σταματάει μετά τίποτα...

Θα απονεμηθεί και το κύπελλο του πρωταθλητή του Σαββάτου; Πλάκα έχετε!!!

Δημοσ.
we_will_rise μόνο που εγώ βάσει ιστορίας και γεγονότων δεν στήνομαι.

Ξέρεις, είναι σαν την παντρεμένη. Αν τη κάνει μια φορά τη κουτσουκέλα δε τη σταματάει μετά τίποτα...

Τον φουκαρά τον σύζυγο της (αρεια)νούλας!!! :P

reindeer-at1.jpg

Δημοσ.
Tην κυριακή απο όσο γνωρίζω θα έχει απονομή πίπελλου στην Τούμπα. Rise θα κατέβεις σαλόνικα ?

όχι δυστυχώς, διαβάσματα....

akis μην τυχόν κι εξαφανιστείς για καμιά βδομάδα μετά το αποψινό, οκ ;

Δημοσ.

Γιατί να εξαφανιστώ; Πριν μερικές σελίδες σου είπα ότι θα κερδίσετε, όπως θα κερδίσουμε κι εμείς στου Χαριλάου αν έχει σημασία τότε ο αγώνας.

Όπως και να έχει, το καλοκαίρι στην κλήρωση με το ίδιο αεροπλάνο θα πάμε...

Δημοσ.
όχι δυστυχώς, διαβάσματα....

akis μην τυχόν κι εξαφανιστείς για καμιά βδομάδα μετά το αποψινό, οκ ;

Σε τέσσερις ώρες αναχωρώ ;) Φραπεδιά στο χέρι , βρώμικο , σποράκι μετά και μπόλικο νερό B)

Δημοσ.

Πρώτον φιλαράκι εγώ τώρα το είδα στο facebook και γέλασα.Θα γελούσα και καζούρα στην ΑΕΚ να ήταν.Πετυχημένο ήταν.Και δεύτερον ΑΕΚάκι δεν έχεις το δικαίωμα να με λες.Ακόμη και φέτος μονότερμα σε έπαιζα και στο Χαριλάου και στην έδρα μου.Νόμος της φύσης ξέρεις ποιός άλλος είναι;Αν δεν με κερδίσουν κάποιες ομάδες φέτος δεν πρόκειται να με κερδίσουν ποτέ.:P

Δημοσ.
Σε τέσσερις ώρες αναχωρώ ;) Φραπεδιά στο χέρι , βρώμικο , σποράκι μετά και μπόλικο νερό B)

Ολοι θα ειμαστε εκει για το ματς με την ατιτλετικο :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...