akis401 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Τελικά πήγα να δω και εγώ την περιβόητη τροπαιοθήκη του Άρη. Δυστυχώς τα παλαιότερα τρόπαια όταν ρώτησα μου είπαν ότι τα έχουν σε θυρίδα γιατί δεν χωρούσαν και όταν γίνει το καινούριο γήπεδο θα προβλεφθεί μεγαλύτερος χώρος. Έβγαλα και φωτογραφίες. Δε νομίζω να σε άφησαν να περάσεις μέσα για να δεις τίποτα. Φαντάζομαι ξέρεις το λόγο ΥΓ: Δεν είπα ποτέ ότι έχω ΤΑ τρόπαια. Αυτό το λες εσύ...και θες να μου συγκριθείς και με το ΠΟΚ. Άσε μας ρε φίλε. Που και ιστορικά να το δεις στην τελική, κάνε τη σούμα...
apd453 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Πλακίτσα κάνουμε ρε συ Άκη. Καλό όμως, δεν μπορείς να πεις....
akis401 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Μου βάζεις τώρα εσύ κλαρίνα (που ξέρω ότι βγήκαν από το ΙΕΚ4) για να με κάνεις καζούρα. Να με τα κάνει ένας του ΠΟΚ να κάνω μόκο, αλλά εσύ να με κάνεις καζούρα, ε όχι, δε λέει. Είμαι από πλευράς τίτλων ανύπαρκτος ένα σκαλί πιο κάτω από σένα. Απλά είναι τα πράγματα. ΥΓ: Ξέχασες να βάλεις την τούρτα του εμετικού Κόλκα
akis401 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Όχι από σένα, μη σου πω ότι είσαι εσύ πιο κάτω. Η ιστορία κάθε ομάδας δεν διαγράφεται, ούτε και επικαλείται όποτε συμφέρει τον καθέναν. Είναι υπαρκτή.
we_will_rise Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Τα λες αυτά επειδή σε τσούζει που είσαι ο αιώνιος δεύτερος στην πόλη και πολύ κάτω στην Ελλάδα ; Εγώ από όσο ξέρω την ιστορία σου: 1.έπαιξες μπόλικους τελικούς κυπέλλου, συνήθως χάνεις 2.πρωτάθλημα -> άγνωστη λέξη 3.έχεις σημειώσει αρκετές νίκες επί του αφεντικού για τις οποίες χαίρεσαι σαν να πήρες διηπειρωτικό. 4.έπεσες 2 φορές στην β' εθνική και την 2η από τύχη ανέβηκες (ακόμα εκεί θα ήσουν) 5.έχεις την ταμπέλα ΔΕΥΤΕΡΟΣ στην Θεσσαλονίκη. Γιατί τέτοιο μένος για τον ΠΑΟΚ λοιπόν ; Βρες επενδυτή, γήπεδο, ομάδα, λαό (προπονητή έχεις) και έλα να μετρηθούμε !
gfilippas Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Γιατί τέτοιο μένος για τον ΠΑΟΚ λοιπόν ; Γιατί τέτοιο μένος; Μα για τα 1, 2, 3, 4 και 5 Βέβαια ο λόγος που κοιμάται και ονειρεύεται τον ΠΑΟΚ είναι το ΠΑΟΚ - Εθνικός. Να μην ξεχνιόμαστε.
akis401 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Τα λες αυτά επειδή σε τσούζει που είσαι ο αιώνιος δεύτερος στην πόλη και πολύ κάτω στην Ελλάδα ; Εγώ από όσο ξέρω την ιστορία σου: 1.έπαιξες μπόλικους τελικούς κυπέλλου, συνήθως χάνεις 2.πρωτάθλημα -> άγνωστη λέξη 3.έχεις σημειώσει αρκετές νίκες επί του αφεντικού για τις οποίες χαίρεσαι σαν να πήρες διηπειρωτικό. 4.έπεσες 2 φορές στην β' εθνική και την 2η από τύχη ανέβηκες (ακόμα εκεί θα ήσουν) 5.έχεις την ταμπέλα ΔΕΥΤΕΡΟΣ στην Θεσσαλονίκη. Γιατί τέτοιο μένος για τον ΠΑΟΚ λοιπόν ; Βρες επενδυτή, γήπεδο, ομάδα, λαό (προπονητή έχεις) και έλα να μετρηθούμε ! 1---Εσύ μέτρησες ποτέ πόσους έχασες; 2---Πού να πάρουμε πρωτάθλημα εμείς; Αφήσατε και κανένα εσείς; Αλλά ξέχασα, εσείς μετράτε και τα δήθεν κλεμμένα! 3---Μπα, 3 βαθμούς δίνει η κάθε νίκη, απλά χαίρομαι όσο εσύ όταν κερδίζεις τον Άρη. 4---Έπεσα περήφανα επειδή δεν είχα δορυφόρους σαν εσένα. Άλλωστε όλες οι μεγάλες ομάδες κάποια στιγμή πέφτουν. Οι άλλες μένουν συνέχεια και συνεχίζουν τα μίτσι-κώστα μπας και κάνουν πολλούς δορυφόρους να πάρουν και κανέναν τίτλο.(Δηλώσεις Ασλανίδη...) 5---Στη Θεσ/νικη έχω την ταμπέλα ότι δεν είμαι ο φιλοξενούμενος της πόλης. Πολύ απλά. ΥΓ: gfilippas ξέρεις πολύ καλά που έχω γραμμένες ομάδες στυλ παοκ. Κακό πράγμα να στήνεσαι, δε συμφωνείς; Αλλά πάλι ξέχασα, παοκ είσαι, ότι θέλεις κάνεις(με το μυαλό σου) ΥΓ2: Μόλις άκουσα για κάτι συλλήψεις σε σύνδεσμο του παοκ για τα επεισόδια στη σουρωτή σε γυναικόπαιδα. Αν αληθεύει, πώς το βλέπεις; Σωστά ή λάθος έγιναν;
gfilippas Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 ΥΓ2: Μόλις άκουσα για κάτι συλλήψεις σε σύνδεσμο του παοκ για τα επεισόδια στη σουρωτή σε γυναικόπαιδα. Αν αληθεύει, πώς το βλέπεις; Σωστά ή λάθος έγιναν; Ακόμα και τις ειδήσεις λάθος τις ακούς ρε συ άκη404. Φαντάσου πως μεταφέρεις την ιστορία δηλαδή. Προσπαθώ να βρω που είναι η σύνδεση με την Σουρωτή αλλά δεν βρίσκω link. Πουθενά δεν λέει για Σουρωτή αλλά για έφοδο στην Θύρα4, μετά από καταγγελία αγνώστων για κατοχή παράνομου υλικού. Έχεις κανένα link?
akis401 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Σιγά μη ψάχνω για λινκ. Καφέ πίνω και είναι ανοικτό το μετρόπολις και εκεί το είπε κάποιος. Γι'αυτό είπα πριν ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, αν διάβασες καλά.
akis401 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Δημοσ. 30 Απριλίου 2010 Κλασικά; Δεν κατάλαβα, παοκτσής ραδιοφωνικός παραγωγός το είπε...
we_will_rise Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Σιγά μη ψάχνω για λινκ. Καφέ πίνω και είναι ανοικτό το μετρόπολις και εκεί το είπε κάποιος. Γι'αυτό είπα πριν ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ, αν διάβασες καλά. Ο βετεράνος είσαι ;
nikos21aek Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Δημοσ. 1 Μαΐου 2010 Πώς λέγετε ο Άρης στα Ισπανικά; Καλά έχω ψοφήσει στο γέλιο αυτά που γράφουν ΠΑΟΚτζήδες στο facebook αυτές τις μέρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.