akis401 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 alexis333 0:48 Εκεί τι ήθελες να δώσει; Φάουλ; Κόκκινη; Εγώ λέω να σου κάνω το χατίρι ήταν φάουλ. Ήταν για κίτρινη; Αυτό το φάουλ έκρινε το ματς; 1:30 Ναφτί-Γκαρσία, τη μπάλα πάει να κόψει ο Ναφτί. Αυτό είναι κίτρινη; Πλάκα μας κάνεις; 1:54 Δεν ήταν οφ σάιντ μήπως; Εκτός κι αν το λίγο οφ σάιντ δεν δίνεται. Άσε που τον πρόλαβε ο Σηφάκης.Αλλά και να μην ήταν, οριακή φάση, είδαμε πολλές τέτοιες στο πρωτάθλημα να σφυρίζονται. Να ήταν 3-4 μέτρα πίσω και να το έδινε να πω οκ... Από δω και κάτω σταματάω να βλέπω επειδή πρόκειται καθαρά περί προπαγάνδας όταν βάζεις τέτοια φάση για να μου πεις ότι σε αδίκησε. Για να μη μακρηγορούμε, σε ένα πρωτάθλημα η κάθε ομάδα θα πάρει και θα χάσει σφυρίγματα. Αν κάνεις τη σούμα στο τέλος της σεζόν όλα έρχονται σχεδόν στα ίσια. Παράδειγμα; Βάλε το παοκ-Ηρα στο πρώτο ημίχρονο και πες μου με πόσους παίκτες έπρεπε να βγει ο παοκ στο δεύτερο ημίχρονο. Τα Γιάννενα ακόμα φωνάζουν για το επιθετικό φάουλ στο α ημίχρονο που δόθηκε αμυντικό και από την εκτέλεσή του προήλθε το 1-0 για τον παοκ. Η Λάρισα για το φάουλ του Βιερίνια πριν το πέναλτι που κέρδισε(αν ήταν κιόλας πέναλτι) και πάει λέγοντας. Για όλες τις ομάδες μπορείς να βρεις κάτι αν καθίσεις αναπαυτικά στην τηλεόραση και δεις μια φάση 10 φορές. Πριν κάποια ποστ κάποιος είπε ότι η πόλη πρέπει να απαλλαγεί από τους Αρειανούς και τέτοια επειδή κάνουν προπαγάνδα κι έτσι. Θα σου πω τι λεγόταν στα ραδιόφωνα και τις ασπρόμαυρες φυλλάδες της πόλης για την 1η αγωνιστική των πλέι οφ. 1---Η κλήρωση ήταν στημένη να παίξει ο Ολυμπιακός πρώτη αγωνιστική με τον Άρη 2---Επίτηδες δηλώθηκε ο Ναφτί να εκτίσει ποινή σε αυτό το ματς(άσχετα αν δηλώθηκε πριν την κλήρωση) 3---Ότι ο Άρης θα καθόταν να έχανε από τον Ολυμπιακό χθες για να μη βγει η παοκάρα μας Τσου Λου (αυτοί νομίζουν ότι θα παίξουν και ομίλους τώρα, lol) Και σε ρωτώ, ποιος κάνει προπαγάνδα στην πόλη;
tsakonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ο Aρης...για βάλε και τα κίτρινα ραδιόφωνα.. Την Kυριακή να δω τι θα λες..
akis401 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τίποτα δε θα λέω. Από τώρα στο λέω, θα χάσουμε, όπως θα χάσετε κι εσείς στου Χαριλάου αν έχει βαθμολογική αξία το ματς μέχρι τότε. Προσωπικά αν με ρωτήσεις προτιμώ τη δεύτερη θέση στα πλέι οφ, παρά την πρώτη. Από πολλές απόψεις...
kosmasgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Και οι δύο οδηγούν στο Europa League για ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. Οποιος και να βγεί πρώτος εκτός Ολυμπιακού δεν πρόκειται να πάει ομίλους Λόγω budget.
akis401 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Και οι δύο οδηγούν στο Europa League για ΠΑΟΚ και ΑΡΗ. Οποιος και να βγεί πρώτος εκτός Ολυμπιακού δεν πρόκειται να πάει ομίλους Λόγω budget. Καιρός να συμφωνήσω με παοκτσή, lol. Απλά το να βγεις δεύτερος έχει το πλεονέκτημα ότι θα δώσεις ένα ματς για ομίλους ΟΥΕΦΑ που πάλι θα είναι με δύσκολη ομάδα. Αν βγεις πρώτος θα δώσεις ένα προκριματικό για Τσου Λου με πιο δυνατή ομάδα (κι αυτό είναι το κακό) που αν αποκλειστείς θα ξαναδώσεις ματς με δυνατή πάλι ομάδα τέλη Αυγούστου για ομίλους ΟΥΕΦΑ. Το πλεονέκτημα όμως σε αυτή την περίπτωση είναι πως αν περάσεις τον α γύρο θα έχεις σίγουρους τους ομίλους του ΟΥΕΦΑ. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Μπορεί αυτός που θα βγει πρώτος στα πλέι οφ να μείνει τόσο εύκολα εκτός ΟΥΕΦΑ όσο εύκολα ο δεύτερος να μπει. Και το αντίθετο, εννοείται. Και οι 2 ομάδες της Σαλονίκης δεν έχουν το ειδικό βάρος προς το παρόν για μεγάλα Ευρωπαϊκά παιχνίδια.
kosmasgr Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Καιρός να συμφωνήσω με παοκτσή, lol. Πάω και χαριλάου εγώ τα φιλαράκια μου αριανοί ειναι
akis401 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Χωρίς πλάκα. μέχρι το 98 όποτε δεν έπαιζε ο Άρης πήγαινα είτε Καυταντζόγλειο είτε Τούμπα, ανάλογα που είχε καλύτερο ματς. Μετά το παοκ-εθνικός 0-1 που θεωρώ ήταν η μεγαλύτερη π@@@ά που μπορεί να κάνει κάποιος σε φιλική του ομάδα(δες τι παίκτες έχει πάρει ο παοκ κατά καιρούς από καβάλα), τούμπα δεν πάτησα και ούτε πρόκειται. Και έγινα ο μεγαλύτερος αντιπαοκτσής όπως και πολλοί Καβαλιώτες. ΥΓ: Είμαι από Καβάλα, και φυσικά πρώτα ΑΟΚ και μετά Άρης.
akis401 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Εγώ πρώτα ειμαι παναιτωλικός Ωχ ωχ, εκεί τρώτε αυτιά Πέρα από την πλάκα μου την δίνει αφάνταστα όταν παίζουν στην επαρχία οι λεγόμενες μεγάλες ομάδες και βλέπω Καβαλιώτες ας πούμε να φωνάζουν "Γ@@@@αι το σπίτι του κάθε Καβαλιώτη", αντί να υποστηρίζουν την ομάδα της πόλης τους. Απλά απαράδεκτοι.
VAssassin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Τώρα μιλάς για τη χώρα που τουλάχιστον το 60% είναι βάζελοι και γαύροι. Μετά αναρωτιόμαστε γιατί δεν έχουμε ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο. Σε όλη τη χώρα υπάρχουν 5-6 ομάδες που μπορούν να γεμίσουν γήπεδο 10.000 θέσεων.
tsakonas Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Καλά εννοείται ότι προτιμάμε δεύτερη θέση και europa league, στο τσου lou δεν έχουμε καμια ελπίδα...
akis401 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Ανταγωνιστικό ποδόσφαιρο θα έχουμε μόνο όταν η διαφορά του πρώτου από τον 5ο-6ο θα είναι το πολύ 10-12 βαθμοί και όχι 25 και 30. Άρα ποτέ! Οπαδικά ανταγωνιστικά δεν υπάρχει περίπτωση ποτέ να βελτιωθεί το πράγμα. Θα παίζουν οι μεγάλες ομάδες επαρχία και οι ίδιοι οι κάτοικοι της πόλης θα βρίζουν τους υπόλοιπους συμπολίτες τους. Αν δεν κάνω λάθος, εξαίρεση αποτελούν οι Γιαννιώτες και οι Λαρισινοί.(οπαδικά)
VAssassin Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Αν δεν κάνω λάθος, εξαίρεση αποτελούν οι Γιαννιώτες και οι Λαρισινοί.(οπαδικά) Εκτός των 5 "μεγάλων", αυτούς ακριβώς τους δύο είχα στο μυαλό μου όταν έγραφα για ομάδες που μπορούν να γεμίζουν γήπεδο 10.000 θέσεων.
eorptol Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Καλά εννοείται ότι προτιμάμε δεύτερη θέση και europa league, στο τσου lou δεν έχουμε καμια ελπίδα... με αυτήν την λογικη οταν κληρωθηκαμε με αρσεναλ δεν έπρεπε καν να πάμε να παίξουμε... όχι να πάμε προκριματικά τσου λου και να επιχειρήσουμε την υπέρβαση και ότι γίνει να μην είμαστε ηττοπαθης. Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
akis401 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Δημοσ. 29 Απριλίου 2010 Καλά εννοείται ότι προτιμάμε δεύτερη θέση και europa league, στο τσου lou δεν έχουμε καμια ελπίδα... Έχεις ελπίδα αν πέσεις όπως ο Άρης στο ΟΥΕΦΑ πριν χρόνια με Σαραγόσα, που σαν όνομα ήταν ακατόρθωτη η πρόκριση αλλά τελικά ήταν προβληματική ομάδα(και έπεσε και στη β Ispan;iaw εκείνη τη χρονιά). Αλλά κάθε μέρα δεν είναι πασχαλιά. Με δεδομένο ότι τα οικονομικά είναι στενά και θα πορευτείς με ότι έχεις, ακόμα και με καμιά Σλάβια να πέσεις στον α γύρο όπως ο ΠΑΟ πέρυσι, δεν είναι και σίγουρο ότι θα περάσεις. Όπως είπε κάποιος πιο πριν μόνο ο Ολυμπιακός μπορεί να περάσει ομίλους, οι άλλοι απλά θα λέμε ότι βγήκαμε Τσου Λου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.