Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά 1000 συγγνώμη που μπήκα στο τόπικ του παοκ να αποκαταστήσω την αλήθεια όπως την βλέπω εγώ.

Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης έχει τόσες άκρες που επηρεάζει τη διαιτησία, οι παίκτες του είναι καμικάζι με την ανοχή διαιτητών ή ακόμα καλύτερα έπαιξε για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ.

Εντάξει τώρα;

ΥΓ: Φίλε με τα Αγγλικά για να το βάλεις σε ξένη γλώσσα θα καταλαβαίνεις νομίζω και τι λέει, δε μας το κάνεις και Ελληνικά να το καταλάβουμε και εμείς;

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Η αλήθεια είναι ότι ο Άρης έχει τόσες άκρες που επηρεάζει τη διαιτησία, οι παίκτες του είναι καμικάζι με την ανοχή διαιτητών ή ακόμα καλύτερα έπαιξε για να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟ.

Εντάξει τώρα;

Ναι ο Άρης τις έχει τις άκρες..:-(

Τέλος πάντων ο οποιοσδήποτε δεν επιμένει να εκφέρει οπαδική άποψη,το τι έκανε ο Σπάθας το είδε.

Μπορεί ο Άρης να κέρδιζε και με σωστή διαιτησία,φαβορί ήταν σαν γηπεδούχος και με γεμάτο το γήπεδο,αλλά ο ref μπήκε στον αγώνα για ένα και μόνο λόγο.Να μην ξεφύγει το παιχνίδι από τον άσσο με τίποτα.

Δημοσ.

0:48 1:30 1:54 3:18 3:21 4:30 4:38 6:44 6:50 8:28 7:13

Εσύ μάλλον δεν είδες τον αγώνα λολ.(Στα παραπάνω ούτε οι κόκκινες είναι,ούτε κάρτες που έδινε πέρα βρέχει στον ΠΑΟΚ.Μόνο φάουλ και κάρτες των παιχτών του Άρη που δεν τα είδε μόνο ο διαιτητής μερικοί Αριανοί και μερικοί Παναθηναικοί και προσπαθούν να μας βγάλουν και γκαβούς..)

Από τα 30-40 το πολύ αποφάσεις που παίρνει ένας διαιτητής στον αγώνα οι 10-15 ήταν λάθος κατά του Παοκ,οι 10 ήταν κίτρινες σε παίχτες του Παοκ,και ούτε μισή κατά του Άρη αν δεν το έκανε επίτηδες δηλαδή θα υπήρχαν και μερικά λάθος σφυρίγματα κατά του Άρη.

Τέλος και δεν έχω όρεξη να συνεχίσω.Ορίστε και βίντεο κάτσε δες το ξεστραβώσου.Και συνέχισε να λες τα ίδια.Στα πλέι οφ που θα πέσει αντίστοιχη σφαγή κατά του Άρη κατά 99% να δω τι θα λες..

Δημοσ.

Μάθε μπαλίτσα αγόρι μου και άσε τα βίντεα, που χεις να πάρεις κούπα από την άλωση, άκου τι σου λέει από... αποπάνος!

ΥΓ. Στείλτε κάνα pm και σε κάνα χριστιανό όταν γράφονται τέτοιες ομορφιές!

Δημοσ.

Μου βάζεις ένα βίντεο που έβγαλε το ΙΕΚ4 για να δικαιολογήσει το "χαμένο πρωτάθλημα". Μια χαρά τις είδα τις φάσεις κι αν εσύ νομίζεις ότι αυτές έκριναν το ματς μάλλον εσύ πρέπει να ξεστραβωθείς.

Η βλακεία του Σπάθα ήταν μετά το 2-0 όπως ξαναείπα που στην ουσία μείωσε τη νίκη του Άρη και έδωσε πάτημα σε μερικούς να μιλάνε για σφαγή του παοκ.

Δημοσ.

Ρε φίλε άσε το IEK 3 και το ΙΕΚ4.Εγώ ούτε καν ΠΑΟΚ δεν είμαι.Επειδή το έβγαλαν αυτοί έχει γίνει και μοντάζ και δεν ισχύει;Tα κλοτσίδια δεν τα βλέπεις;Οι κόκκινες ήταν το κερασάκι στην τούρτα.Σου είπα εγώ καμία φάση να δείς από τις κόκκινες;Φάσεις πρίν το 1-0 και πρίν το 2-0 σου είπα να τσεκάρεις.

Επιχειρήματα θες,σου δείχνω το βίντεο να τσεκάρεις 10 περιπτώσεις φάουλ που ή ήταν κάρτα και δεν δόθηκε ή δεν δόθηκε ούτε φάουλ και μου απαντάς..Αυτά τα έβγαζε το ΙΕΚ4.

Δημοσ.

Αα μάλιστα, δεν αλλοίωσε το αποτέλεσμα με τις 7!!!! λάθος κάρτες και τα δεκάδες σφυρίγματα e? βρε ανύπαρκτοι μια ζωή στο ποδόσφαιρο , δεν κάναμε ούτε μια φάση, εσύ έκανες 3 και χαίρεσαι? που έχασες από ένα σωρό καφενεία? που είσαι -16? κίτρινα γυαλιά φοράν πολλοί, κίτρινο μυαλό, μονο εσύ.μάθαμε τώρα με τα "επιχειρήματα" , αντί να κοιτάξεις τα χαλια σου άτιτλε.

Aντε και του χρόνου πρωτάθλημα και champions league και πάλι όπως κάθε χρόνο

xoxoxo

Δημοσ.
Τι μαλώνετε ρε καρντάσια ;) Ερχεται η τεσσάρα πάλι στης 2 του μηνός :)

Μ'αρεσει που πιστευεις οτι θα ξεκινησει ο αγωνας και μαλιστα θα τελειωσει.Μαλλον δεν γνωριζεις καλα τα του παοκ.Μεγαλο ρολο βεβαια θα παιξει το σημερινο αποτελεσμα.Αν ηττηθει ο παοκ απο την αεκ και ο αρης απο οσφπ τοτε πολυ φοβαμαι οτι την Κυριακη δεν θα αρχισει καν ο αγωνας.Σε καθε περιπτωση η κληρωση ηταν πολυ ασχημη για τον παοκ ειδικα με τον τελευταιο αγωνα στο Βικελιδης.Κατι που σημαινει οτι σε περιπτωση που δεν θα ειναι αδιαφορος ο αγωνας δινεται ακομη μια ευκαιρια στον αρη να κανει μαυρο το καλοκαιρι του παοκ.

Δημοσ.
Μ'αρεσει που πιστευεις οτι θα ξεκινησει ο αγωνας και μαλιστα θα τελειωσει.

Για πόσα ματς θα το ακούσουμε αυτό; Και για το ΠΑΟΚ-ΑΕΚ τα ίδια δεν έλεγες;

Δημοσ.

^^ Ναι επεσα εξω για το Παοκ-Αεκ.Απλα μονο εξω απο το γηπεδο ρημαξαν μετα το τελος του αγωνα.Καταλαβαινεις ομως οτι αλλο το κλιμα που υπαρχει στο παοκ-αρης ετσι δεν ειναι?

Δημοσ.
Καταλαβαινεις ομως οτι αλλο το κλιμα που υπαρχει στο παοκ-αρης ετσι δεν ειναι?

Από αυτό μέχρι το "θα διακοπεί ο αγώνας 99%" υπάρχει μια απόσταση...

Δημοσ.

ΑΕΚ - ΠΑΟΚ 0-0.

Κρίμα. Μπορούσαμε άνετα να το πάρουμε το ματς.

Χωρίς να παίξει φοβερή μπάλα ο ΠΑΟΚ, ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ.

Δημοσ.

Άμα μπορούσαμε άνετα, θα το παίρναμε κιόλας. Το ματς ήταν για 0-0. 0 κλασικές ευκαιρίες κι απ' τους δύο.

Το αποτέλεσμα είναι θετικό και η ΑΕΚ δεν μας πήρε τον αέρα σε κανένα σημείο. Το κακό είναι ότι για μια ακόμη φορά δεν βάλαμε γκολ. Λογικό, αφού παίζουμε χωρίς σέντερ φορ.

Φαντάζομαι τι έχουμε να τραβήξουμε σε όλα τα ματς όσον αφορά το σκοράρισμα.

Ας ελπίσουμε να τραβήξει κανένας Φιλομένο...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...