apd453 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Τίποτα δεν τραβάτε.Σε όλες οι πόλεις με παραπάνω από 2 μεγάλες ομάδες το ίδιο γίνεται. Θα διαφωνήσω. Αυτό με τους σουπεράδες δεν το ζείτε και γι 'αυτό δεν το ξέρετε. Είναι απίστευτοι οι άνθρωποι. Τέτοιο μάρκετινγκ που έχει το σούπερ μάρκετ 3 θα το ζήλευαν πολυεθνικές. Μέχρι και κάρτα μέλους για φτηνό καφέ έχουν. Τους λέω σουπεράδες και όχι αριανούς για τους γνωστούς λόγους. Άλλωστε όποιος δεν είναι σούπερ 3 δεν είναι αριανός. Είναι αλήτης, κλέφτης, πρεζόνι κλπ.
akis401 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Πωπω το ΙΕΚ4 έκανε καλή δουλειά. Βρε ανύπαρκτε, ο Άρης εκμεταλλεύεται τον κόσμο του επειδή στηρίζετε σε αυτόν. Και όχι με αυξήσεις ΜΚ που τα ακουμπάτε κανονικά χωρίς να παίρνετε ούτε μια μετοχή στα χέρια σας. Πολλοί το ζηλεύουν το μάρκετινγκ του Άρη. Αυτά τα "μαγαζάκια" που λες είχαν πάνω από 1 εκατομμύριο έσοδα φέτος για την ομάδα. Αν εσείς είστε ανίκανοι να εκμεταλλευτείτε τον κόσμο σας, τουλάχιστον κάντε τουπεκί και μη λέτε ότι να'ναι, ειδικά αν δεν ξέρετε. Και μιας και δεν είμαι γραμμένος σε κανέναν σούπερ3, κόψε τους χαρακτηρισμούς. Μπορείς να πας στο μετρόπολις, εκεί επιτρέπονται όλα.
apd453 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Φίλε, θα σταματήσω να σε "ενοχλώ" όταν θα υπάρξει κανονισμός στο φόρουμ. Όσο μιλάω κόσμια(λέγοντας αλήθειες που προφανώς σε τσούζουν) δε θα μου κλείσεις το στόμα. Μπορείς φυσικά να απευθυνθείς στον Hall να με μπανάρει, άλλωστε είστε γνωστοί από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο για τις πρακτικές σας μέσα και έξω από το γήπεδο. Τώρα Νίκο ελπίζω να κατάλαβες ότι ο χαρακτηρισμός που έχουν είναι πραγματικά 100% επιτυχία. ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΝΤΑΙ ΣΟΥ ΛΕΩ. Η προπαγάνδα που έχουν φάει είναι τόσο μεγάλη που αρχίζουν και βλέπουν δράκους. Αυτά παθαίνεις όταν διαβάζεις ΜΙΑ εφημερίδα, ακούς ΕΝΑ σταθμό, υπάρχει ΕΝΑΣ σύνδεσμος.
akis401 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 παοκ-Εθνικός 0-1 σε ματς παρωδία με σκοπό να ρίξουν την Καβάλα από την οποία Καβάλα κι αν δεν πήραν παίκτες. Καλαμαριά-παοκ στήσιμο να χάσουν, παρακάλια των οπαδών τους, βρίσιμο στον μίετσελ που έκανε το λάθος να βάλει γκολ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ρ@@@@α ομάδα, ρ@@@@ς λαός. Βγάζεις κάποιο άλλο συμπέρασμα εσύ; Αυτά που αναφέω είναι προπαγάνδα ή αλήθεια;
we_will_rise Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 παοκ-Εθνικός 0-1 σε ματς παρωδία με σκοπό να ρίξουν την Καβάλα από την οποία Καβάλα κι αν δεν πήραν παίκτες.Καλαμαριά-παοκ στήσιμο να χάσουν, παρακάλια των οπαδών τους, βρίσιμο στον μίετσελ που έκανε το λάθος να βάλει γκολ. Τι δεν καταλαβαίνεις; Ρ@@@@α ομάδα, ρ@@@@ς λαός. Βγάζεις κάποιο άλλο συμπέρασμα εσύ; Αυτά που αναφέω είναι προπαγάνδα ή αλήθεια; Φίλε χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, στο Καλαμαριά-ΠΑΟΚ, που είναι το περίεργο ;; Ε ναι, με λαϊκή απαίτηση χάσαμε για να πέσεις, όπως εσύ με λαϊκή απαίτηση με κέρδισες φέτος στο χαριλάου για να χάσω κάθε ελπίδα για πρωτάθλημα (έλα τώρα που σε ενδιέφερε να ξεφύγεις απ'την Καβάλα)! Για το ΠΑΟΚ-Εθνικός δεν έχω ιδέα, ήμουν μικρός... Αυτά δεν κάνουν ρουφιάνα την ομάδα, ούτε ρουφιάνο το λαό (sic, μιλάς για τον πιο παθιασμένο λαό της Ελλάδας). Τα ίδια θα έκανε και ο άρης και ο κάθε άρης...
akis401 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Φίλε χωρίς να θέλω να έρθω σε αντιπαράθεση μαζί σου, στο Καλαμαριά-ΠΑΟΚ, που είναι το περίεργο ;; Ε ναι, με λαϊκή απαίτηση χάσαμε για να πέσεις, όπως εσύ με λαϊκή απαίτηση με κέρδισες φέτος στο χαριλάου για να χάσω κάθε ελπίδα για πρωτάθλημα (έλα τώρα που σε ενδιέφερε να ξεφύγεις απ'την Καβάλα)! Για το ΠΑΟΚ-Εθνικός δεν έχω ιδέα, ήμουν μικρός... Αυτά δεν κάνουν ρουφιάνα την ομάδα, ούτε ρουφιάνο το λαό (sic, μιλάς για τον πιο παθιασμένο λαό της Ελλάδας). Τα ίδια θα έκανε και ο άρης και ο κάθε άρης... Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για φέτος. Με ενδιέφερε το παιχνίδι. Για εξήγησέ μου, τι ήθελες να κάνει ο Άρης; Να καθίσει να χάσει; Όπως και να το κάνεις εγώ άλλο συμπέρασμα από αυτό που λες δεν βγάζω. Και όπως και να το κάνουμε ο Άρης δεν στήνεται. Θα μπορούσε άνετα να σώσει τη Λειβαδιά φέτος, δεν το έκανε. Για το αν θα έκανε το ίδιο ο Άρης... Μια φορά του δόθηκε η ευκαιρία να το κάνει σε άλλο άθλημα. Και δεν το έκανε. Να σου πω γιατί. Γιατί είναι σωματείο με παντελόνια. Πολύ απλά. Γιατί ξέρει να παίζει μέσα σε γήπεδο και όχι έξω από αυτά. Εσείς καλώς ή κακώς από ότι δείχνει η ιστορία δεν μπορείτε. Και αυτό τόσο απλά.
apd453 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ουφφφφ...... Να μπω στο τρυπάκι να απαντήσω σε αυτά που λες? Έπαιξες και έχασες. Ποιο εύκολο μου είναι να συζητήσω με τον Άδωνις του ΛΑΟΣ για τα δικαιώματα των μεταναστών. Κάτι για την ομάδα σου έχεις να μας πεις? Όχι για το σούπερ μάρκετ 3. Για τον Άρη.
kosmasgr Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ωραία μας αφήνεις στην μιζέρια μας και ποστάρεις σε άλλο thread αμα αναφέρεσαι σε στημένα παιχνίδια κλπ Δεν μας απασχολεί το παρελθόν.
akis401 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Το επαναλαμβάνω. Ένα pm στον hall να αλλάξει τους κανονισμούς του φόρουμ ή να με μπανάρει. Τα ξέρετε καλά αυτά. ΥΓ: apd και οι υπόλοιποι, αν είχατε τι να απαντήσετε θα το κάνατε...
we_will_rise Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Κάνεις πολύ μεγάλο λάθος για φέτος. Με ενδιέφερε το παιχνίδι. Για εξήγησέ μου, τι ήθελες να κάνει ο Άρης; Να καθίσει να χάσει; Όπως και να το κάνεις εγώ άλλο συμπέρασμα από αυτό που λες δεν βγάζω. Και όπως και να το κάνουμε ο Άρης δεν στήνεται. Θα μπορούσε άνετα να σώσει τη Λειβαδιά φέτος, δεν το έκανε. Για το αν θα έκανε το ίδιο ο Άρης... Μια φορά του δόθηκε η ευκαιρία να το κάνει σε άλλο άθλημα. Και δεν το έκανε. Να σου πω γιατί. Γιατί είναι σωματείο με παντελόνια. Πολύ απλά. Γιατί ξέρει να παίζει μέσα σε γήπεδο και όχι έξω από αυτά. Εσείς καλώς ή κακώς από ότι δείχνει η ιστορία δεν μπορείτε. Και αυτό τόσο απλά. Για το αν σε ενδιέφερε έχω τις αμφιβολίες μου αλλά οκ, πες άρης-παοκ είναι, καλά έκανε και το χτύπησε και μας κέρδισε. Ο άρης στο μπάσκετ πέρσι (νομίζω) μας κέρδισε στο παλατάκι για να μας ρίξει, όπως εμείς πριν 5 χρόνια χάσαμε απ'την καλαμαριά για να πέσει ο άρης, δεν είναι ένοχα αυτά, γίνονται παντού. Επίσης πέρσι που χρειαζόταν βαθμούς ο ηρακλής τραγουδούσατε πως τα φέρνει η π... η ζωή κλπ. Τέλος πάντων, εγώ δεν κατηγορώ, καλά έκανε ! Αυτά περί παντελονιών, δεν τα ξέρεις ούτε εσύ ούτε εγώ, όλοι οι πρόεδροι μαφία είναι. Τα bold που λες είναι full στο κόμπλεξ
akis401 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ωπα. δεν σου τα είπανε καλά. Στο μπάσκετ, σας κέρδισε ο Άρης τελευταία αγωνιστική όντως. Την προτελευταία αγωνιστική όμως έπαιξε ο Άρης στο Ρέθυμνο, ΑΝ έχανε εκεί ήσασταν Α2. Και όμως κέρδισε. Και εδώ φαίνεται το μεγαλείο της κάθε ομάδας. Σύγκρινε τι κάνατε εσείς και τι εμείς. Τώρα αν εσύ νιώθεις υπερήφανος γι'αυτό και όχι κομπλεξικός, τι να σου πω. Για τα bold δικαίωμά σου να το μεταφράσεις ως κομπλεξισμό. Φαντάζομαι όμως θα μου δώσεις το δικαίωμα να το μεταφράσω κι εγώ ως την αλήθεια. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Άλλωστε στον υγιή αθλητισμό τα αθλητικά γεγονότα παίζονται στις γραμμές του γηπέδου και όχι στιν εκάστοτε λαϊκές απαιτήσεις. Είναι βέβαια και θέμα μετάλλου της κάθε ομάδας...
we_will_rise Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Ωπα. δεν σου τα είπανε καλά. Στο μπάσκετ, σας κέρδισε ο Άρης τελευταία αγωνιστική όντως. Την προτελευταία αγωνιστική όμως έπαιξε ο Άρης στο Ρέθυμνο, ΑΝ έχανε εκεί ήσασταν Α2. Και όμως κέρδισε. Και εδώ φαίνεται το μεγαλείο της κάθε ομάδας. Σύγκρινε τι κάνατε εσείς και τι εμείς. Τώρα αν εσύ νιώθεις υπερήφανος γι'αυτό και όχι κομπλεξικός, τι να σου πω.Για τα bold δικαίωμά σου να το μεταφράσεις ως κομπλεξισμό. Φαντάζομαι όμως θα μου δώσεις το δικαίωμα να το μεταφράσω κι εγώ ως την αλήθεια. Ο καθένας διαλέγει και παίρνει. Άλλωστε στον υγιή αθλητισμό τα αθλητικά γεγονότα παίζονται στις γραμμές του γηπέδου και όχι στιν εκάστοτε λαϊκές απαιτήσεις. Είναι βέβαια και θέμα μετάλλου της κάθε ομάδας... Κάτι θα κυνηγούσε, αποκλείεται να μην έριχνε τον παοκ αν μπορούσε ! Φυσικά και νοιώθω περήφανος που πέσατε β' ! Μακάρι να πέφτατε και γ' (είμαι σίγουρος αυτά σκέφτεστε κι εσείς για μας).. Στον υγιή αθλητισμό και πολλά άλλα γίνονται, και τα σωματεία μας τα έχουν πατήσει πάάάρα πολλές φορές (άρθρο44 για σένα, ο Λιολίδης ακόμα τα κλαίει τα λεφτάκια του, παρόμοια ιστορία για μας με διακανονισμό που δεν πέσαμε Δ')
eorptol Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 εγώ έχω να πω ότι ο Άρης δεν είναι 40 χρόνια ατιτλος το 1997 κέρδισε το πρωτάθλημα β Εθνικήςμην παραπληροφορουμε....αλλά σαν πολύ δεν ασχοληθήκαμε ; τώρα προέχει το ματς με ΑΕΚ να είμαστε σοβαροί και να χτυπήσουμε το ματς... Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app
akis401 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Τίποτα δεν κυνηγούσε. Είχε καπαρωμένη την θέση στην 4αδα αρκετό καιρό πριν. Ξέρω είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά είπαμε, είναι το μέταλλο κάθε ομάδας. Δυστυχώς δεν θα σου κάνουμε το χατίρι να πέσουμε κατηγορία και θα μας βρίσκετε μπροστά σας. Μη σου προξενεί εντύπωση ότι φέτος χάσατε το υποτιθέμενο πρωτάθλημα από Ηρα και Άρη...Ότι σπέρνεις, θερίζεις κιόλας. Δεν μπορεί να είμαστε οι χαζοί εμείς και οι λογικοί εσείς. Έτσι δεν είναι;
we_will_rise Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Δημοσ. 27 Απριλίου 2010 Τίποτα δεν κυνηγούσε. Είχε καπαρωμένη την θέση στην 4αδα αρκετό καιρό πριν.Ξέρω είναι δύσκολο να το πιστέψεις, αλλά είπαμε, είναι το μέταλλο κάθε ομάδας. Δυστυχώς δεν θα σου κάνουμε το χατίρι να πέσουμε κατηγορία και θα μας βρίσκετε μπροστά σας. Μη σου προξενεί εντύπωση ότι φέτος χάσατε το υποτιθέμενο πρωτάθλημα από Ηρα και Άρη...Ότι σπέρνεις, θερίζεις κιόλας. Δεν μπορεί να είμαστε οι χαζοί εμείς και οι λογικοί εσείς. Έτσι δεν είναι; Ε τι να σου πω, καλά να πάθετε τότε έτσι το βλέπω εγώ !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.