Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Glass Palace πηγαίνω ακόμα αλλα σε πολύ λαικές βραδιές ;) Πολύ κάψα. Εισητήρια πήρες για τα Playoff?

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Όχι ότι τον Άρη δεν τον βλέπουν έτσι, η διαφορά μας είναι ότι εμείς είμαστε ρεαλιστές και το βλέπουμε

Τι ειστε? Εσεις προπερσι μετα το 4-0 στο φιλικο με την Μπριζ βγαινατε στα ραδια και στα φορουμ και μιλουσατε για πρωταθλημα, για 10 νικες στα πρωτα 10 παιχνιδια, για τσουναμι που θα τους παρασυρει ολους, κλπ. Τα ξεχασες μηπως??;);) Ασχετα αν μετα κανατε 9 παιχνιδια για να πετυχετε ενα γκολ εστω και δεν βγηκατε ουτε πεμπτοι.

Ενω φετος και παλι μιλουσατε για τουλαχιστον οτι θα μεινετε κοντα στον πρωτο και για τσουναμι Αμπρεου που θα βαλει πανω απο 20 γκολ, για ασταματητη αρμαδα, κλπ.

Ολα αυτα ακουγονταν στην αρχη της χρονιας απο οπαδους σας στις γνωστες ραδιοφωνικες συχνοτητες.

Επεα πτεροεντα θα μου πεις που δεν τα πιστευεις οτι τα λεγατε. Αν το πεις εισαι υποκριτης γιατι ξερεις οτι τα λεγατε. Αλλα για μπες στο φορουμ του μετροπολις να δεις τι λεγατε στην αρχη της χρονιας προπερσι και φετος και θα σου πω εγω επεα πτεροεντα.

Αυτα για να μην ακουω βλακειες οτι ειστε ρεαλιστες.

Δημοσ.
Glass Palace πηγαίνω ακόμα αλλα σε πολύ λαικές βραδιές ;) Πολύ κάψα. Εισητήρια πήρες για τα Playoff?

πας ακόμα? έχει εκεί διπλα και ένα ψυχολόγο για πάνε καμια βόλτα :)))

όχι φιλε m, εισιτήρια δύσκολα..μένω αγγλία....

ο μαλλιάς ακόμα το χει το Glass Palace?

Δημοσ.
Ετοίμασε βαλίτσες για Τούμπα. ;) Την θεωρώ ήδη την καλύτερη μεταγραφή φέτος. Το παλικάρι είναι τρελό παόκι και επειδή θα τον δώ σύντομα απο κοντά λόγω γνωριμιών θα παραθέσω κανα videaki αν με αφήσει να τον κάνω καζούρα ;) Παντρεύεται κιόλας νομίζω το καλοκαίρι ;)

Η θέση του είναι στον ΠΑΟΚ. Πουθενά αλλού.

Όποιος δεν τον θέλει στον ΠΑΟΚ ή δεν είναι Παοκτσής ή είναι άρρωστος.

Ο Σαλπιγγιδης είναι περισσότερο Παοκτσής από πολλούς.

Δημοσ.
Τι ειστε? Εσεις προπερσι μετα το 4-0 στο φιλικο με την Μπριζ βγαινατε στα ραδια και στα φορουμ και μιλουσατε για πρωταθλημα, για 10 νικες στα πρωτα 10 παιχνιδια, για τσουναμι που θα τους παρασυρει ολους, κλπ. Τα ξεχασες μηπως??;);) Ασχετα αν μετα κανατε 9 παιχνιδια για να πετυχετε ενα γκολ εστω και δεν βγηκατε ουτε πεμπτοι.

Δε λέει τίποτα αυτό. Προφανώς ξέχασες με Κωστίκο προπονητή που μαζέψατε κάτι ξεχασμένους πιτσιρικάδες ότι σε μερικά χρόνια θα παίρνατε Τσου λου. Πάλι καλά που είχατε δορυφόρους και δεν πέσατε τότε...

Ενω φετος και παλι μιλουσατε για τουλαχιστον οτι θα μεινετε κοντα στον πρωτο και για τσουναμι Αμπρεου που θα βαλει πανω απο 20 γκολ, για ασταματητη αρμαδα, κλπ.

Ολα αυτα ακουγονταν στην αρχη της χρονιας απο οπαδους σας στις γνωστες ραδιοφωνικες συχνοτητες.

Επεα πτεροεντα θα μου πεις που δεν τα πιστευεις οτι τα λεγατε. Αν το πεις εισαι υποκριτης γιατι ξερεις οτι τα λεγατε. Αλλα για μπες στο φορουμ του μετροπολις να δεις τι λεγατε στην αρχη της χρονιας προπερσι και φετος και θα σου πω εγω επεα πτεροεντα.

Μετρόπολις; λολ, σοβαρό φόρουμ που παοκοκρατείται με βρισιές σε όποιον υποστηρίζει Άρη. Το γεγονός άλλωστε που δεν γράφει κανείς από άλλες ομάδες, αν εσένα δε σου λέει τίποτα...Στο μετρόπολις το πολύ να είναι 10 Αρειανοί που γράφουν...Αν από 10 άτομα, που δεν ξέρω κιόλας αν όλα αυτά που λες τα έλεγαν, βγάζεις εσύ συμπέρασμα, τι να σου πω.

Εγώ ξέρω τι λέει η ΠΑΕ. Και ρωτάω, το τριετές πλάνο Σάντος με πρωτάθλημα στο τέλος, τι έγινε; Οι στόχοι σας φέτος ήταν 3, τι πέτυχες;

Για μεταγραφές Αμπρέου, απλά δεν βγήκε, τι πιο φυσιολογικό σε μια ομάδα; Εδώ είσαι έδωσες τα μαλλιά της κεφαλής σου φέτος για να πάρεις τον μπιπ μπιπ και όσα ματς έπαιξε αν δεν τον κράταγαν θα ανέβαινε με τη μπάλα στην κερκίδα. lol.

Φυσιολογικά είναι όλα αυτά σε μια ομάδα.

Ο Άρης φέτος μετά από μια αποτυχημένη περσινή χρονιά στόχο είχε να βγει ΟΥΕΦΑ και το πέτυχε, εσύ είχες 3 στόχους(σύμφωνα με Σάντος πάντα) πρωτάθλημα ομίλους ΟΥΕΦΑ, που απέτυχες, και σου έμεινε προκριματικά σεντόνι να πας όπου ξέρει πολύ καλά ότι και εδώ θα πάρεις το κιλίμι τελικά.

"Εγώ πλέι οφ δεν ξαναπαίζω άλλο" Μου θυμίζεις ποιος το είπε το καλοκαίρι αυτό;

Το να μιλάει κι ο παοκτσής για ρεαλισμό, έλεος ρε παιδιά, εσείς νομίζετε ότι εσείς είστε και κανείς άλλος...

ΥΓ: Η μεγαλύτερη οπαδική κολοτούμπα που έγινε ποτέ είναι με τον γκοντό...

Δημοσ.

Αγόρι μου, την ψύχωσή σου με τον ΠΑΟΚ, ειλικρινά πρέπει να την κοιτάξεις. Μην το αφήσεις έτσι.

Όλα θεραπεύονται πλέον. Εμείς θα σε στηρίξουμε όσο μπορούμε.

Δημοσ.
Αγόρι μου, την ψύχωσή σου με τον ΠΑΟΚ, ειλικρινά πρέπει να την κοιτάξεις. Μην το αφήσεις έτσι.

Όλα θεραπεύονται πλέον. Εμείς θα σε στηρίξουμε όσο μπορούμε.

Κλασσική απάντηση άμπαλου παοκτσή που νομίζει ότι δεν υπάρχει άλλη ομάδα στην Ελλάδα εκτός από αυτόν.

Μπορείς να μου πεις (λέμε τώρα) που κάνω λάθος στα παραπάνω;

Στο ξαναλέω, δεν είναι καμιά ψύχωση, ομάδα που ανοίγει τα πόδια δεν υπάρχει και σ'αυτό είστε πρώτοι...

Γι'αυτό σας πείραξε που χάσατε φέτος στου Χαριλάου, νομίζατε ότι όλοι σας μοιάζουν και στήνονται.

Περηφάνεια=Άγνωστη λέξη για σας προφανώς.

Δημοσ.

Έχεις δίκιο στα πάντα. Σοβαρά. Είμαστε άμπαλοι. Είμαστε εγωπαθείς. Είμαστε ανήθικοι. Βρώμικοι και απατεώνες.

Έχουμε καταστρέψει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έπρεπε να παίζουμε σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Νιώθεις καλύτερα τώρα;

Δημοσ.
Έχεις δίκιο στα πάντα. Σοβαρά. Είμαστε άμπαλοι. Είμαστε εγωπαθείς. Είμαστε ανήθικοι. Βρώμικοι και απατεώνες.

Έχουμε καταστρέψει το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Έπρεπε να παίζουμε σε ερασιτεχνική κατηγορία.

Νιώθεις καλύτερα τώρα;

Δεν είπες κάτι καινούριο για να νιώσω καλύτερα, είναι γνωστό ότι ο παοκ έχει όλα αυτά τα χαρίσματα. Για το παγκόσμιο λίγο υπερβολικό βέβαια, στα άλλα χαίρομαι που τα αναγνωρίζεις. Για το ερασιτεχνικό λίγο υπερβολικό, όχι τίποτα, αλλά θα χάσουμε τους αιώνιους νταμπλούχους.

ΥΓ: Πάντως αν έχεις κάτι ουσιαστικό και με επιχειρήματα να αντιπαραθέσεις, με χαρά μου θα τα διαβάσω.

Δημοσ.

Χαίρομαι που συμφωνήσαμε επιτέλους.

Για το παγκόσμιο ποδόσφαιρο δεν είναι καθόλου υπερβολή.

Πιστεύω ότι αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ, το ποδόσφαιρο που παίζεται σήμερα στην Ευρώπη θα ήταν ένα σκαλί πιο πάνω

Από μένα τέλος. Δεν συνεχίζω κάτι που δεν μπορεί να τελειώσει ποτέ.

Πάντως πλάκα-πλάκα άκουσε τις πιο πάνω συμβουλές. Δεν είναι φυσιολογικό όλο αυτό.

Δημοσ.

Ρε παιδιά αυτοί οι συμπολίτες δεν παλεύονται. Αυτά να τα βλέπουν οι Αθηναίοι για να βλέπουν τι τραβάμε και από που βγαίνει το παρατσούκλι τους. Ποιο πετυχημένο δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Τι μας ενοχλείς ρε φίλε? Ασχολήσου με τον μονάρχη σου (σούπα 3) και κοίτα να σου φέρει έστω και ένα τίτλο. Πως να σου φέρει τίτλο όμως αφού το μόνο που τον νοιάζει είναι να κάνει καφενέδες γύρο από το γήπεδο.

Δημοσ.

Τίποτα δεν τραβάτε.Σε όλες οι πόλεις με παραπάνω από 2 μεγάλες ομάδες το ίδιο γίνεται.Και αντί να πηγαίνει το ποδόσφαιρο στην πόλη μένει πίσω.

Το ξέρετε σίγουρα πως αν έσπαγε ο διάολος το ποδάρι του και φέτος έπαιρνε ο ΠΑΟΚ το πρωτάθλημα ή/και ο Άρης το κύπελλο το ποδόσφαιρο στην πόλη θα πήγαινε πιο μπροστά ε;

Άλλα τώρα πήρατε και οι δύο τα @@ σας και είστε και οι δύο ευχαριστημένοι με την αποτυχία του άλλου..

Δημοσ.
Ρε παιδιά αυτοί οι συμπολίτες δεν παλεύονται. Αυτά να τα βλέπουν οι Αθηναίοι για να βλέπουν τι τραβάμε και από που βγαίνει το παρατσούκλι τους. Ποιο πετυχημένο δεν θα μπορούσε να υπάρξει.

Τι μας ενοχλείς ρε φίλε? Ασχολήσου με τον μονάρχη σου (σούπα 3) και κοίτα να σου φέρει έστω και ένα τίτλο. Πως να σου φέρει τίτλο όμως αφού το μόνο που τον νοιάζει είναι να κάνει καφενέδες γύρο από το γήπεδο.

Φίλε, θα σταματήσω να σε "ενοχλώ" όταν θα υπάρξει κανονισμός στο φόρουμ. Όσο μιλάω κόσμια(λέγοντας αλήθειες που προφανώς σε τσούζουν) δε θα μου κλείσεις το στόμα. Μπορείς φυσικά να απευθυνθείς στον Hall να με μπανάρει, άλλωστε είστε γνωστοί από τον μικρότερο μέχρι τον μεγαλύτερο για τις πρακτικές σας μέσα και έξω από το γήπεδο.

Τώρα το ποιος τραβάει τι...

Για τους καφενέδες έξω από το γήπεδο, τουλάχιστον δεν μας προμηθεύουν μπουκάλια ρετσίνες να τις παίρνουμε μέσα στο γήπεδο.

nikos21aek ο στόχος του Άρη ήταν να βγει ΟΥΕΦΑ και το πέτυχε, κάποιοι άλλοι είχαν 3ετές πρόγραμμα και πήραν τα @@@.

Το ότι δεν πήραμε κύπελλο που σαφώς θα έκανε τη χρονιά πιο πετυχημένη μας στεναχώρεσε αλλά πάμε παρακάτω. Οπαδικά και αγωνιστικά ομάδα που άντεξε 2 υποβιβασμούς σημαίνει ότι έχει γερό μέταλλο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...