akis401 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Krokodilos πίστεψέ με, είσαι ο κλασσικός ποακτσάκος που όλοι γελάνε. Δε νομίζω ότι αξίζει να πω τίποτα άλλο... ΥΓ: Την αξιοπρέπειά σας τη χάσατε για να ρίξετε και την Καβάλα και να σώσετε τον Εθνικό. Να μη ξεχνιόμαστε, ε; Οπότε το επιχείρημά σου δεν στέκει. Άντε γεια...
Krokodilos Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Krokodilos πίστεψέ με, είσαι ο κλασσικός ποακτσάκος που όλοι γελάνε.Δε νομίζω ότι αξίζει να πω τίποτα άλλο... Αυτο το "ολοι γελανε" ειναι ακομα μια ατακα προπαγανδας απο την χρυση βιβλο προπαγανδας του σουπα-3. Γενικευεις χωρις καμια αποδειξη κατι, προς δημιουργια εντυπωσεων. Ποιος γελαει? Ολοι???? Μηπως γελας μονο εσυ και οι ομοιοι σου? Μαλλον. Οποτε μην γενικευεις χωρις αποδειξεις τιποτα! Δεν περνανε τετοιοι παραλογισμοι. Η κουβεντα παει απο το κακο στο χειροτερο. Σημασια θα ειχε να αναλυσουμε πως αυτος ο καταραμενος συνδεσμος σουπερ-3 εχει δηλητηριασει το μυαλο των περισσοτερων Αριανων 20 χρονια τωρα και τους εκανε οπως τους εκανε. Δεν μπορω ακομα να το καταλαβω πληρως το φαινομενο αλλά καποια στιγμη ισως το ψαξω περισσοτερο αν και ισως δεν αξιζει να ασχοληθω. Οχι οτι το μυαλο των ΠΑΟΚτσηδων δεν ειναι σε καποιο βαθμο και με αλλη μορφη και υποσταση δηλητηριασμενο, ή των Παναθηναικων και των Ολυμπιακων πχ επισης δηλητηριασμενο, αλλά αυτο με τον σουπερ-3 ειναι κατι το ανηκουστο. Το κομπλεξ του κομπλεξ ω κομπλεξ, η προπαγανδα της προπαγανδας ω προπαγανδα! Τελοσπαντων, η ανουσιοτητα, της ανουσιοτητας εχει γινει αυτο το τοπικ.....
gfilippas Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ο Αρης βολευει να υπαρχει για να κανει κακο στον ΠΑΟΚ. Τα είπες όλα. Το να υπάρχει αυτό το σωματείο βολεύει πολύ κόσμο.
akis401 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Υποστηρίζω το Άρη 20 χρόνια πριν ιδρυθεί ο σούπερ-3, οπότε(ως κλασσικός παοκτσής) πάλι λάθος συμπέρασμα έβγαλες. Τίποτα από αυτά που λέω δεν είναι ανυπόστατο. Και το παοκ-Εθνικός 0-1 έγινε για να ρίξετε την Καβάλα και στην Καλαμαριά(όπως ο ίδιος παραδέχεσαι) στήθηκες για να πέσει ο Άρης, όπως επίσης είναι γεγονός ότι το όνομα της ομάδας σου είναι γραμμένο για κάποιο ύποπτο ματς(οφη-παοκ?). Αυτά τα λίγα αν εσένα σου φέρνουν για αξιοπρέπεια, τότε πάω πάσο. Για το αν γελάνε. Πες μου έναν του ΠΟΚ που να σε υπολογίζει. Ο ολυμπιακός σε έχει για εξοχικό εδώ και 10 χρόνια, ο ΠΑΟ περνάει όποτε θέλει, για την ΑΕΚ δεν το συζητάμε. Εσύ συνεχίζεις όμως να συγκρίνεσαι ποδοσφαιρικά με αυτούς επειδή έτυχε φέτος λόγω συγκυριών(χάλια ο Ολυμπιακός-η ΑΕΚ με διοικητικά κι εσύ κάπως σοβαρός) να πηγαίνεις για τίτλο με το μυαλό σου, χωρίς φυσικά να μπορείς να δεις ότι αυτό που έπαιζες ήταν ένα έκτρωμα βασισμένο στο κρατάμε το 0 πίσω και μπρος ότι κάτσει(η αλήθεια είναι ότι σου έκατσε μέχρι ένα σημείο). Όχι ότι τον Άρη δεν τον βλέπουν έτσι, η διαφορά μας είναι ότι εμείς είμαστε ρεαλιστές και το βλέπουμε ενώ εσύ με 6 τίτλους σε 40 χρόνια νομίζεις ότι τους πλησίασες τη στιγμή που ο καθένας από αυτούς τους έξι τίτλους τους έχει για πλάκα. Ο Αρης βολευει να υπαρχει για να κανει κακο στον ΠΑΟΚ. Με τέτοια που λέτε και το χειρότερο είναι ότι τα πιστεύετε κιόλας(μάλλον σας έκαναν τα ΙΕΚ4 να το πιστεύετε) είναι δυνατόν να μη γελάει ο κόσμος μαζί σας;
gfilippas Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Υποστηρίζω το Άρη 20 χρόνια πριν ιδρυθεί ο σούπερ-3, οπότε(ως κλασσικός παοκτσής) πάλι λάθος συμπέρασμα έβγαλες. Τίποτα από αυτά που λέω δεν είναι ανυπόστατο. Και το παοκ-Εθνικός 0-1 έγινε για να ρίξετε την Καβάλα και στην Καλαμαριά(όπως ο ίδιος παραδέχεσαι) στήθηκες για να πέσει ο Άρης, όπως επίσης είναι γεγονός ότι το όνομα της ομάδας σου είναι γραμμένο για κάποιο ύποπτο ματς(οφη-παοκ?). Αυτά τα λίγα αν εσένα σου φέρνουν για αξιοπρέπεια, τότε πάω πάσο.Για το αν γελάνε. Πες μου έναν του ΠΟΚ που να σε υπολογίζει. Ο ολυμπιακός σε έχει για εξοχικό εδώ και 10 χρόνια, ο ΠΑΟ περνάει όποτε θέλει, για την ΑΕΚ δεν το συζητάμε. Εσύ συνεχίζεις όμως να συγκρίνεσαι ποδοσφαιρικά με αυτούς επειδή έτυχε φέτος λόγω συγκυριών(χάλια ο Ολυμπιακός-η ΑΕΚ με διοικητικά κι εσύ κάπως σοβαρός) να πηγαίνεις για τίτλο με το μυαλό σου, χωρίς φυσικά να μπορείς να δεις ότι αυτό που έπαιζες ήταν ένα έκτρωμα βασισμένο στο κρατάμε το 0 πίσω και μπρος ότι κάτσει(η αλήθεια είναι ότι σου έκατσε μέχρι ένα σημείο). Όχι ότι τον Άρη δεν τον βλέπουν έτσι, η διαφορά μας είναι ότι εμείς είμαστε ρεαλιστές και το βλέπουμε ενώ εσύ με 6 τίτλους σε 40 χρόνια νομίζεις ότι τους πλησίασες τη στιγμή που ο καθένας από αυτούς τους έξι τίτλους τους έχει για πλάκα. Ο Αρης βολευει να υπαρχει για να κανει κακο στον ΠΑΟΚ. Με τέτοια που λέτε και το χειρότερο είναι ότι τα πιστεύετε κιόλας(μάλλον σας έκαναν τα ΙΕΚ4 να το πιστεύετε) είναι δυνατόν να μη γελάει ο κόσμος μαζί σας; Καλά εσύ είσαι Η περίπτωση αρειανού. Πραγματικά άρρωστος. Σπάω πλάκα με τα υπόλοιπα αλλά να διαβάσω ότι είμαστε μπλεγμένοι σε ύποπτο ματς, αυτό του Όφη-ΠΑΟΚ που είχε στήσει η παράγκα, με ένα διαιτητή που είχε αποφασίσει από πριν, με εντολές που του δόθηκαν, τις κίτρινες κάρτες που θα φάει ο ΠΑΟΚ έτσι ώστε και το ματς να χάσει ο ΠΑΟΚ αλλά και να χάσουν τους επόμενους αγώνες οι παίκτες του ΠΑΟΚ, ε αυτό πάει πάρα πολύ!!!! Είχαμε μια διαιτησία αλά Σπάθα μόνο που τότε είχαμε αποδείξεις αφού είχε μαγνητοσκοπηθεί η συνομιλία του διαιτητή με τον τότε αρχιδιαιτητή Σπάθα (πατέρα του τωρινού διαιτητή). Αν δεν υπήρχε η κασέτα θα λέγατε και πάλι ότι βλέπουμε φαντάσματα. Μόνο που τουλάχιστον τότε δικαιωθήκαμε. Και τώρα ακούμε ότι είμασταν και μπλεγμένοι από πάνω. ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΠΕΡΙΤΡΑΝΑ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΑΡΕΙΑΝΕ.
kosmasgr Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ξεκωλάτε. Αρχίζουν τα playoff. Με ομάδες του -16 δεν θα ασχολείσαι filippas. Το τι έγινε πόσα χρόνια πριν δεν μας απασχολεί Ποστάρετε αλλού.
gfilippas Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Δημοσ. 25 Απριλίου 2010 Ξεκωλάτε. Αρχίζουν τα playoff. Με ομάδες του -16 δεν θα ασχολείσαι filippas. Το τι έγινε πόσα χρόνια πριν δεν μας απασχολεί Ποστάρετε αλλού. Έχεις δίκιο φυσικά. Δεν ασχολήθηκα καθόλου με την προϊστορία. Αλλά αυτό το τελευταίο δεν μπορούσα να το αφήσω έτσι. Ήταν πάνω από τις δυνάμεις μου
akis401 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μιλάνε οι νταμπλούχοι και απαξιώνουν κιόλας. lol
tsakonas Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Μιλάνε οι νταμπλούχοι και απαξιώνουν κιόλας. lol τα δελτία ξέχασες φιλαράκι k το "πιπελο"... εδώ θα είμαστε και μετά τα playoff να τα ξαναπούμε, boca juniors τις ελλάδος χάχα....
kosmasgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ετοίμασε βαλίτσες για Τούμπα. Την θεωρώ ήδη την καλύτερη μεταγραφή φέτος. Το παλικάρι είναι τρελό παόκι και επειδή θα τον δώ σύντομα απο κοντά λόγω γνωριμιών θα παραθέσω κανα videaki αν με αφήσει να τον κάνω καζούρα Παντρεύεται κιόλας νομίζω το καλοκαίρι
kosmasgr Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Ε γνωστές λαλακίες της 4 είναι αυτές Οι υγιείς οπαδοί πλέον δεν ασχολούνται με τα πρεζόνια της 4 , να στο πώ στεγνα ετσι Εχω ακούσει πολλούς που λένε μας έκοψε το γήπεδο ο Σαλπιγγίδης. Εγώ πιστεύω θα τον χειροκροτήσουν στην 1η επαφή με το κόσμο στο γήπεδο.
tsakonas Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 επειδή πηγαίναμε μαζί σχολειό και έχουμε κοινούς φίλους, το άκουσα πριν κάνα 2 μήνες ότι είναι στάνταρ. Άλλο παόκι γιουχάρατε? μετά το τετ a τετ με τα paokia σε καφετερια, του είπαν ότι αν δεν ανανεώσει τον δεκέμβριο, δε θα τον ξαναβρίσουν όπως και έγινε εκτος από μερικούς που τοv κράζανε στην τούμπα αλλα τους έκραζε όλο το γήπεδο.
tsakonas Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 Δημοσ. 26 Απριλίου 2010 χάχα ναι ρε, αλλα δεν είμαι πόντιος, είναι ΌΛΟΙ οι φίλοι μου εποχές Glass Palace, Ζαγοράκης και Bρυζας πίτα σουρωμένοι κλπ... και ο Τάκης έπαιζε καβαλα και ερχόταν σχολειό μια φορα το τρίμηνο. Καφέ προλάβαμε να πιούμε πάντως , πριν πάρει θέση βασικού όταν έφυγε ο οκάς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.