Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αρειανε τα παραμυθακια στο σούπερ 3 τα έμαθες ;

να σου πω εγώ γεγονότα που τα. παραδεχεστε στο επίσημο σάιτ σας

..... πως μια ομάδα όπως εσείς που έχετε και εβραικες ρίζες παίζετε φιλικά με τους ναζί στην κατοχή ενώ οι άλλες ομάδες ήταν διαλυμενες ; στο επίσημο σάιτ της ΠΑΕ σας το γράφετε και είστε υπερηφανοι γιαυτο

......α χαιρετισματα και στον κουμπαρο σας

τον πατέρα....

Αποστολή από iPhone με το Insomnia.app

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

α και κολητιλικια με την αστυνομία

μόνο εσείς έχετε....και το ρουφιανεμα

σε Υπουργεία αστυνομίας μόνο ο λαός του αρεως μέχρι και οι πανιωνιοι σας κατάλαβαν και σας βγάλανε και το γνωστό σύνθημα ....

επίσης εμείς ποτέ δεν μπαίνουμε σε δικά σας νέα να τα σχολιάσουμε όπως κάνετε εσείς προπαγανδιστές....

Δημοσ.

Τελικά μπορεί να έχω άδικο. Είναι καλύτερα να περνάτε από δω εσείς οι κακομοίρηδες. Έχει γέλιο το πράγμα.

Άντε, δεν θα μου αναλύσεις το ΠΑΟΚ-Εθνικός του 1997-98;

Δημοσ.

eorptol με αποστόμωσες ειλικρινά, δεν έχω τι να απαντήσω!!!!!!!!!

Μιλάμε έμεινα κόκκαλο.

ΥΓ: Είσαι πάνω από 15?

Εβραϊκές ρίζες εμείς, μωαμεθανικές εσείς, άστα να πάνε, μικρέ.

Δημοσ.
α και κολητιλικια με την αστυνομία

μόνο εσείς έχετε....και το ρουφιανεμα

σε Υπουργεία αστυνομίας μόνο ο λαός του αρεως μέχρι και οι πανιωνιοι σας κατάλαβαν και σας βγάλανε και το γνωστό σύνθημα ....

επίσης εμείς ποτέ δεν μπαίνουμε σε δικά σας νέα να τα σχολιάσουμε όπως κάνετε εσείς προπαγανδιστές....

Το να μιλάνε οι αρειανοί για ρουφιανιά, μόνο σαν ανέκδοτο μπορούμε να το δούμε.

Δημοσ.
Τελικά μπορεί να έχω άδικο. Είναι καλύτερα να περνάτε από δω εσείς οι κακομοίρηδες. Έχει γέλιο το πράγμα.

Άντε, δεν θα μου αναλύσεις το ΠΑΟΚ-Εθνικός του 1997-98;

Υπάρχει περίπτωση να το καταλάβεις και να στο αναλύσω;

Τζάμπα χρόνος και κόπος. Αν από περιέργεια σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι έγινε και θέλεις να μάθεις, δόξα το Θεό, υπάρχει και το google...

---------- Προσθήκη στις 02:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:36 ----------

Το να μιλάνε οι αρειανοί για ρουφιανιά, μόνο σαν ανέκδοτο μπορούμε να το δούμε.

Το επιχείρημα υπάρχει ή απλά είναι γραμμή Κόλκα-Μπούζου που ενστερνιζόμαστε επειδή πρέπει;

ΥΓ: Σου θυμίζει τίποτα το παρακάτω;

"Ο παοκ χαιρετίζει το ένδοξον σωματείον του Ολυμπιακού και του εύχεται από βάθη ψυχής να πάρει το πρωτάθλημα"

Επαναστάτες του ΠΟΚ, lolllllll

Δημοσ.
Υπάρχει περίπτωση να το καταλάβεις και να στο αναλύσω;

Τζάμπα χρόνος και κόπος. Αν από περιέργεια σε περίπτωση που δεν ξέρεις τι έγινε και θέλεις να μάθεις, δόξα το Θεό, υπάρχει και το google..

Άσε το googlle. Τι να βρεις εκεί;

Εγώ θέλω να γελάσω.

Την ιστορία που μαθαίνετε εσείς δεν μπορώ να την βρω. Νομίζω ότι κάποιος από σας είχε βγάλει και ένα βιβλίο, πιο κίτρινο κι από την φανέλα σας. Από αυτό θέλω να ακούσω αποσπάσματα.

Δημοσ.

Είναι γνωστό σε όλους τι έγινε τότε. Αν εσύ δε θες να το δεις, να σου πω την αλήθεια δε με νοιάζει κιόλας. Όσοι παρακολουθούν Ελληνικό πρωτάθλημα ξέρουν ποιες είναι οι καθαρές ομάδες...

Και δεν είναι από κίτρινο βιβλίο, από γαλάζιο είναι (Καβάλας).

Το κίτρινο είναι το άλλο. Που μόλις έβαλε γκολ ο Μίετσελ στην Καλαμαριά κοντέψατε να τον λιντσάρετε. Αυτό θα τα πληρώνετε σιγά σιγά, Όπως αξίζει σε κάθε ρουφιάνο. Φέτος έγινε η αρχή, έχει και συνέχεια, δοθείσης της ευκαιρίας.

ΥΓ: Κανένα σχόλιο δεν είδα για τους "επαναστάτες του ΠΟΚ" Μου διέφυγε μήπως;

Δημοσ.

Καλά κρασιά.

Τα φετινά συνθήματα του Άρης+Σπάθας - ΠΑΟΚ τα κάνουμε γαργάρα και θες να μιλήσουμε για ιστορία, βρε ανιστόρητοι;

Δημοσ.

Θα σου δώσω μια καλοπροαίρετη συμβουλή. Αν θέλεις άκουσέ την.

Μην ακούς πολύ παοκτσήδικα ραδιόφωνα. Στου Χαριλάου δεν έχασες από κανέναν Σπάθα. 3 σουτ έκανες και αυτά έξω από τη μεγάλη περιοχή. Με το σκατό μέχρι την κάλτσα μπήκες μέσα. Δεν είναι όλα τα ματς 1-0 και άντε να το κλέψουμε.

Βλέπεις το 2005 δεν είναι μακριά και μερικοί φροντίζουν να ενημερώνουν κάποιους για διάφορα γεγονότα που έγιναν κάποτε.

Ο Σπάθας είναι η δικαιολογία για τους συνοπαδούς σου που σκαρφίστηκαν τα ελεεινά Σαλονικιώτικα ραδιόφωνα. Να μη σε αφήσουν ποτέ να δεις τι πραγματικά είσαι και να σε έχουν πάντα με την αίσθηση του αδικημένου.

Είναι το άλλοθί σου απέναντι στο πανίσχυρο ΠΟΚ από τον (ντεμέκ) επαναστάτη...

Δημοσ.

Καλά, εγώ δεν θα ακούω κανένα από τα ελεεινά ραδιόφωνα της Θεσσαλονίκης. Θα ακούω μόνο το κλαψ fm που ακούτε εσείς οι κακομοίρηδες της πόλης.

Αφήστε εμάς τους επαναστάτες ήσυχους και ασχοληθείτε εσείς μόνο με το γλύψιμο του εκάστοτε ισχυρού. Σπορ που το έχετε μάθει καλά. Εξάλλου δεν έχετε και κάτι άλλο να κάνετε. Η μόνη διασκέδασή σας είναι οι ήττες του ΠΑΟΚ. Μην λέμε πάλι τα ίδια.

Ως γνωστόν οι μειοψηφίες γκετοποιούνται, φανατίζονται και ζουν μόνο στον μικρόκοσμο τους.

Δημοσ.

σήμερα η ελευθεροτυπία έχει γκάλοπ τις προτιμήσεις

των οπαδων μεγάλων ομάδων σε εφημερίδες περιοδικά...

έκπληκτος ο βαζελος όπως ομολογεί ρεπόρτερ στην Τρίτη

θέση δημοφιλεστερης ομάδας δεν είναι η ΑΕΚ αλλά ο ΠΑΟΚ

με ποσοστό 13,6 % έναντι 12,5 της ΑΕΚ πρώτος γαβρος με 31

και βαζελος 26,5 ακολουθεί....

Δημοσ.

αρειανε στο Χαϊδάρι όταν ανεβηκατε με γκολ στο 90 μπορείς να μας πεις τι έγινε η να ρωτήσουμε το χατζαρα ;

όσο γιατί πανό στον Βόλο ηταν ειρωνικό όπως ειρωνία πουλάμε με το εεληνες είστε και φαίνεστε η η βουλγαρική σημαία ...πόσο πρόβατα σας έχουν κάνει εκεί στο σούπερ μάρκετ 3 ;

Δημοσ.

Ειρωνικό το λέμε τώρα. Ρε έχετε πλάκα, μεγάλη πλάκα, από τον μικρότερο ως τον μεγαλύτερο παοκτσή. Χεσμένοι ήσασταν μην πάρει ο Άρης πρωτάθλημα και ταχθήκατε με το αφεντικό σας στο οποίο παρεμπιπτόντως σηκώσατε την τάχα μου σημαία της επανάστασης. Κανονικά μήνυση στον Μπούζα πρέπει να κάνετε που σας έπεισε για όλα αυτά και δεν μπορείτε να δείτε πέρα από το δάχτυλό σας.

Ποιοι επαναστάτες βρε που πέρσι στα πλέι οφ σας ξεβράκωσαν κανονικά. Που ανοίγατε δρόμο στον Καραγκούνη να περάσει, που γίνατε η Τζούλια όλων.

Και φέτος πάλι τα ίδια θα έχουμε και θα είναι και χειρότερα γιατί Ολυμπιακός και ΑΕΚ έχουν προβλήματα. Αυτό που κοροϊδεύεις τον Άρη ότι δεν μπορεί να πάρει κύπελλο, το ίδιο θα έρθει και σένα. Σε κάθε πλέι οφ θα είσαι 3ος-4ος γιατί πολύ απλά μέχρι εκεί είσαι.

Μια φορά πήγατε να σηκώσετε σεντόνι και βάλατε τιμωρημένο παίκτη(ή παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής-δε θυμάμαι) και αποκλειστήκατε. lolll, σοβαρό σωματείο σου λέει μετά.

gfilippas, δεν είμαι καθόλου φανατισμένος, απλά για μένα δεν υπάρχεις. Εϊπαμε, ομάδες που στήνονται στο χορτάρι, δεν δικαιούνται να υπάρχουν καν. Οπαδοί που παρακαλούν τους παίκτες τους να χάσουν απλά είναι αξιολύπητοι.

eorptol, τα ποσοστά είναι για τα πρόβατα. Σε μια ομάδα μετράει η αξιοπρέπεια και από αυτήν ούτε είχατε ποτέ και ούτε πρόκειται να αποκτήσετε.

ΥΓ: Όταν με το καλό, μετά την "επανάστασή" σας πάρετε πρωτάθλημα από το ΠΟΚ, θα μπω ξανά να σας δώσω συγχαρητήρια.

Δημοσ.

Μια φορά πήγατε να σηκώσετε σεντόνι και βάλατε τιμωρημένο παίκτη(ή παίκτη που δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής-δε θυμάμαι) και αποκλειστήκατε. lolll, σοβαρό σωματείο σου λέει μετά.

Τουλαχιστον πηγαμε εως εκει. Εσεις που εχετε γινει ασανσερ κατηγοριων? Lollll σοβαρο σωματειο σου λεει μετα.

gfilippas, δεν είμαι καθόλου φανατισμένος, απλά για μένα δεν υπάρχεις.

Εσυ το λες. Γιατι σε συμφερει να μην υπαρχω μπας και βγεις και εσυ λιγο στην επιφανεια και ακουστεις, γιατι με τον ΠΑΟΚ εσυ παντα θα εισαι ο δευτερος, ο ταπεινος και καταφρονεμενος με μεγαλη διαφορα. Τι να κανουμε ετσι ειναι η ζωη.

Εϊπαμε, ομάδες που στήνονται στο χορτάρι, δεν δικαιούνται να υπάρχουν καν. Οπαδοί που παρακαλούν τους παίκτες τους να χάσουν απλά είναι αξιολύπητοι.

Μπα οπως ειπα και στο αλλο τοπικ ολα αυτα τα κανουμε μπας και σας ξεφορτωθουμε για να σταματησει πια αυτη η σπορα κομπλεξισμου και προπαγανδας στην πολη.

Ελπιζουμε με καθε τροπο αξιοπρεπη ή μη να καταφερουμε να σας αφανισουμε απο το χαρτη γιατι δεν αντεχει κανείς πια αλλο αυτην την τεραστια προπαγανδα και τον τρομερο κομπλεξισμο στην πολη, που οσο υπαρχει Αρης στο ποδοσφαιρο θα συνεχισετε να σπερνετε ειδικα απο τους σουπα-3 προσκυμενους.

Χανουμε την αξιοπρεπεια μας αλλά για καλο σκοπο. Να εξαφανισουμε την βλακεια, τη μη-λογικη, τον απιστευτο κομπλεξισμο και την υπερτατη προπαγανδα απο την πολη. Ολα αυτα θα γινουν αν πεσετε Δ εθνικη και εξαφανιστειτε για παντα. :-)

Δυστυχως ομως το βλεπω δυσκολο να γινεται γιατι ο Αρης βολευει να υπαρχει για να κανει κακο στον ΠΑΟΚ. dontknow1.gif

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...