Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μέχρι πέρυσι λέγατε πως αν έχεις ομάδα δεν έχεις να φοβάσαι διαιτησίες. Φέτος μας τα κάνατε τσουρέκια. Έτσι είναι όταν αλλάζουν τα κόζια.... όμως. Για να μη θυμίσω παλαιότερες καταστάσεις (προ σερί πρωταθλημάτων). Γκρίνια μέχρι εκεί που δεν πάει.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αν τον καλούσαν για απολογία όταν έκανε τις δηλώσεις, θα λέγατε ότι θέλουν να σας κόψουν το πρωτάθλημα, τώρα λέτε ότι θέλουν να σας κόψουν τα play offs.

Αποφασίστε να ξέρουμε.

Αντί να τον μαζέψετε για το βρωμοστομά του, (τους διοικούντες εννοώ)βλέπω ότι συνεχίζετε να ψάχνετε για σκευωρίες. (sic)

Ότι να ναι. Όταν έγιναν οι δηλώσεις είχε ήδη τελειώσει η υπόθεση τίτλος. Ήταν μετά την ήττα από την ΑΕΚ. Και τότε δεν θα στοίχιζε καθόλου στον ΠΑΟΚ η απουσία του. Προφανώς το ξέχασες.

Τι ακριβώς είπε το βρωμόστομα του Γκαρσία; Ότι η διαιτησία του Σπάθα ήταν ύποπτη. Έχεις δίκιο. Δεν έπρεπε να πει τέτοιο πράγμα ήταν πολύ βαρύ :P Και νόμιζα ότι και εσύ είχες συμφωνήσει για την σφαγή. Αλλά τώρα αλλάξαμε γνώμη.

Όσο για τις σκευωρίες, εδώ θα είμαστε και του χρόνου. Ήδη αρχίσατε τα κλάματα για το "50-50" αλλά επειδή ντρέπεστε, το κάνετε ακόμα διακριτικά. Για να μην ακούτε αυτά που λέγατε μέχρι τώρα εσείς. Έρχονται δύσκολα χρόνια και για σας. Του χρόνου θα έχουμε γέλια.

Δημοσ.

Κάντε το καθήκον σας και ταπεινώστε τους. Αν όχι τώρα πότε?

Μην κάνετε το ίδιο λάθος και δεν κατέβετε στα ματς(όπως αυτό με Άρη) και σκέφτεστε όλα τα υπόλοιπα εκτός από την μπάλα... Διαιτητές-Αθήνα κλπ κλπ

Δημοσ.
Θα το πανυγηρήσεις και εσυ ?

Γιατί να μην το πανηγυρίσω. Μία τρίτη θέση εκτός από το no money no honey του θείου που θα οδηγήσει στις μεταγραφές ταλαιπωρημένων πρώην ποδοσφαιριστών, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και στον τομέα ψυχολογίας.

Όταν αποδυναμώνεται ο κύριος αντίπαλος μου είναι παράλογο να πανηγυρίζω?. Εγώ βλέπεις δεν κρύβω τα λόγια μου, δεν μου αρέσουν οι καθοσπρεπισμοί(για αυτό και τα παράπονα πολλών εδώ μέσα προς το πρόσωπο μου ;) )

Δημοσ.
Γιατί να μην το πανηγυρίσω. Μία τρίτη θέση εκτός από το no money no honey του θείου που θα οδηγήσει στις μεταγραφές ταλαιπωρημένων πρώην ποδοσφαιριστών, παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και στον τομέα ψυχολογίας.

Όταν αποδυναμώνεται ο κύριος αντίπαλος μου είναι παράλογο να πανηγυρίζω?. Εγώ βλέπεις δεν κρύβω τα λόγια μου, δεν μου αρέσουν οι καθοσπρεπισμοί(για αυτό και τα παράπονα πολλών εδώ μέσα προς το πρόσωπο μου ;) )

Δεν έγινα ακόμη προφήτης, τώρα κάνω το αγροτικό μου. Αλλά προβλέπω πέτρινα χρόνια για τον κύριο αντίπαλό σου. Και αν δεν βγει καν στο τσου-λου (πράγμα πολύ πιθανό) ακόμα και ο θείος θα τα παρατήσει. Θα είστε για καιρό καβάλα στ' άλογο.

Δημοσ.

Ασχολείστε με τον αιώνιο κλαμένο. Κανένα νόημα δεν βγαίνει. Αυτοί πριν γίνει η κλήρωση διαιτητών αρχίζουν την κλάψα. Με το που γίνεται γνωστό το όνομα αρχίζει το κανονικό κλάμα. Αν δεν κερδίσουν...

1000 φορές να βλέπεις ταινία Ξανθόπουλο-Μάρθα Βούρτση, παρά να ακούς παοκτσήδες.

Νισάφι πια. Πάρτε το φετινό πρωτάθλημα και τα ματς που δεν κέρδισαν και δεν έφταιγε ο διαιτητής.

Όσο για τον Γκαρσία, αν υπήρχε κράτος και αθλητική δικαιοσύνη το σκεπάρνι δε θα έπαιζε καν στην Ελλάδα. Κουβέιτ και πολύ του είναι και ας διαμαρτύρεται εκεί για διαιτησίες και ας τολμήσει εκεί να σπάει πόδια και να ρίχνει μπουνιές.

Δημοσ.

Και ποιοι χαίρονται ενώ δεν πήραν κύπελλο, ε;

Οι αιώνιοι αξιολύπητοι! Οι κάθε χρόνο νταμπλούχοι κι έτσι.

Τελικά ο Μπούζας σας έκανε μεγάλο κακό.

Δημοσ.
Και ποιοι χαίρονται ενώ δεν πήραν κύπελλο, ε;

Οι αιώνιοι αξιολύπητοι! Οι κάθε χρόνο νταμπλούχοι κι έτσι.

Τελικά ο Μπούζας σας έκανε μεγάλο κακό.

Κλάψε φίλε μου. Κλάψε μην το σκέφτεσαι. Εκφράσου ελεύθερα. :lol:

ΥΓ. Ας πρόσεχες. Τι περιμένεις τώρα; Να λυπηθούμε που πήγατε πάλι τζάμπα σε τελικό;

Και αφού έχεις γράψει ήδη τις εξυπνάδες;

Δημοσ.

Πολύ πλάκα, έχεις δίκιο.

Ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας; Εγώ δεν προσπαθώ να την πω σε κανέναν. Όχι ότι δεν μπορώ. Δεν υπάρχει λόγος.

Δεν υπάρχει περίπτωση να μπω στο θέμα του Ολυμπιακού ή του Παναθηναϊκού να την πω στους Ολυμπιακούς και στου Παναθηναϊκούς. Πόσο μάλλον στους Αρειανούς. Σε αντίθεση με κάποιους εδώ, συν τους 2 αρειανούς του φόρουμ (ο ένας είσαι εσύ) που ζούνε μόνο για να πανηγυρίζουν τις ήττες του ΠΑΟΚ και να γράφουν μαλακίες στο θέμα του ΠΑΟΚ για να πικάρουν (όπως νομίζουν) τα Παόκια. Φαντάζομαι να έχει πέσει και στην δική σου αντίληψη ότι ασχολείστε μόνο με τον ΠΑΟΚ και όχι με την ομάδα σας.

Ξέρω ότι στο θέμα του Παναθηναϊκού οι βάζελοι ασχολούνται με την καύλα τους, τον ΠΑΟ, και λένε τα δικά τους το ίδιο κάνουν και οι γαύροι τα χανούμια και εμείς. Για ποιο λόγο να μπω εγώ στα θέματα των άλλων να τους πικάρω; Δεν υπάρχει λόγος. Δεν διασκεδάζω έτσι. Σε αντίθεση με σας που δεν έχετε προφανώς κάτι καλύτερο να κάνετε. Γιατί δεν τα λέτε στο θέμα του Άρη; :P Να μαζευτείτε εσύ και ο άλλος, να κάνετε ένα ωραίο θεματάκι και να λέτε εκεί για τους τίτλους σας.

Δημοσ.

paok?Υπάρχει ομάδα παοκ; Στη δική μου συνείδηση(γενικά, σε όλα τα θέματα) όποιος πουλιέται είναι ανύπαρκτος. Δεν υπάρχει απλά.

ΥΓ: ΠΑΟΚ-Εθνικός 0-1 προτελευταία αγωνιστική 1997-98.

Και φυσικά το άλλο με Καλαμαριά.

ΥΓ2 Σήμερα δλδ που έχασε ο Άρης, δεν πανηγυρίζετε εσείς, ε; Ακούγεσαι...

Μιλάς για τίτλους στην τελευταία σου φράση και το λες ειρωνικά. Μπορείς να μου πεις πόσο μακριά είναι το 6 από το 1? Το μάθατε καλά το μάθημα από τον Μπούζα, βλέπω!!! Και ότι και καλά εσείς συναγωνίζεστε το ΠΟΚ. Αυτοί το ξέρουν ή μόνο στη φαντασία σας; Ξυπνάτε. Ο Άρης η Λάρισα ο Πανιώνιος είναι το μέτρο σύγκρισής σας. Οι 3 του ΠΟΚ, τα βλέπουν αυτά και γελάνε.

Όταν μιλάτε για τίτλους, αν σας διαβάσει κάποιος που δεν ξέρει, θα νομίζετε ότι η τροπαιοθήκη σας γέρνει από το βάρος.

Όσο για να ανοίξουμε θέμα, σόρρυ αλλά δεν είμαι θαμώνας του σαιτ για να κάνω κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Και πιο πάνω λες ότι έχουμε εμείς πλάκα. :lol::lol::lol:

Στο μόνο που έχεις δίκιο είναι ότι έχουμε απόσταση από το ΠΟΚ.Όσο κι αν δεν μας αρέσει. Στα κιτάπια αλλά και στα παρασκήνια οι γαύροι βάζελοι είναι μακριά από μας. Η ΑΕΚ όχι και τόσο. Αλλά όση απόσταση έχουμε από τους 2 έχετε και εσείς, ο Πανιώνιος και οι άλλοι από μας. Δεν μπορείς να συγκρίνεις την ομάδα σου με τον ΠΑΟΚ όσο και να χτυπιέσαι. Είναι ένα σκαλοπάτι πιο πάνω από σας. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να ονειρεύεται πρωτάθλημα. Άσχετα αν θα το πάρει ή όχι. Ο Άρης δεν μπορεί καν να ονειρευτεί. Το μόνο που μπορεί να κάνει, όσο και να σας κακοφαίνεται, είναι να πάει σε τελικό κυπέλλου, αν έχει συναντήσει πριν τον τελικό ομάδες του επιπέδου του. Τότε και μόνο τότε.

Πες μου κι άλλα για το παρελθόν να γελάσω. Σε παρακαλώ. Πες για το 1835, το 1897 και το 1921 .

Δημοσ.

Το 98 και το 05 δεν είναι μακρινό παρελθόν, εκτός κι αν δεν ήσουν γεννημένος. Στο DNA σας είναι η ρ@@@@@νιά.

Μιλάς για παρασκήνιο. Απλή ερώτηση(για να μη μιλάμε για παρελθόν). Τα τελευταία 15 χρόνια πότε σου στερήθηκε πρωτάθλημα από το παρασκήνιο;

Φέτος μήπως; Για κάνε μια δοκιμή και δες όποιο πρωτάθλημα θέλεις στον κόσμο. Βρες μου μια ομάδα που να πήρε πρωτάθλημα και είχε λιγότερα από 10 γκολ που να πέτυχε από τον δεύτερο ή τρίτο. (οι επιθέσεις παίρνουν τα πρωταθλήματα, όχι οι άμυνες). Στατιστικά είναι αδύνατον αυτό.

Φυσικά εσείς το χάσατε από το παρασκήνιο. Πού πάτε βρε με το 1-0 και άντε να κλέψουμε το ματσάκι. Δεν βγαίνουν έτσι οι πρωταθλητές. Θα μου πεις παοκτσής που να βλέπει διάφορες παραμέτρους, είναι αδύνατον να βρεθεί. Γι'αυτούς για όλα φταίει το παρασκήνιο.

ΥΓ: Προσοχή στα σκαλοπάτια και που ανεβαίνετε επίπεδο, μη ζαλιστείτε!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...