Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Ο Χριστοδουλόπουλος τί ήταν, δευτεροκλασάτος?

Τώρα σοβαρά θες να συγκρίνουμε Χριστοδουλόπουλο με Βιερίνια;

1. Πιθανότατα δεν θα ήταν βασικός τη χρονιά που έφυγε.

2. Τον έκραζε η μισή Θεσσαλονίκη από τη στιγμή που είχε γίνει η φασαρία όταν υποτίθεται ότι τον ήθελε η Λίβερπουλ.

Να σου θυμίσω ότι είχε μείνει κάμποσο καιρό εκτός ομάδας;

Δημοσ.

Δεν είχε γίνει φασαρία ότι τον ήθελε η Λίβερπουλ.Τον ήθελε και επειδή δεν τον έδινε ο ΠΑΟΚ όσα λεφτά ήθελε η Λίβερπουλ σηκώθηκε μόνος του και πήγε εκεί και έκανε προπονήσεις για να εκβιάσει.

Δημοσ.

Δεν συγκρίνω με Βιεϊρίνια αλλά δεν παύει να ήταν πρωτοκλασάτος για τον οποίο έγινε ντόρος όταν ήταν να φύγει μεταξύ των αιωνίων.

Τελικά κατέληξε στον ΠΑΟ λόγω και των χορηγιών. Και γενικότερα πιο εύκολα πηγαίνει στον ΠΑΟ παρά στον ΟΣΦΠ παίχτης του ΠΑΟΚ. Μην το υπεραναλύσουμε τώρα αυτό. Γενικά υπάρχει μεγαλύτερη εμπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό. Και δεν εννοώ για εσάς που γράφεται στο forum.

Δημοσ.
Δεν είχε γίνει φασαρία ότι τον ήθελε η Λίβερπουλ.Τον ήθελε και επειδή δεν τον έδινε ο ΠΑΟΚ όσα λεφτά ήθελε η Λίβερπουλ σηκώθηκε μόνος του και πήγε εκεί και έκανε προπονήσεις για να εκβιάσει.

Δεν βγήκαν ποτέ οι λεπτομέρειες προς τα έξω αλλά πάνω κάτω αυτό εννοούσα "φασαρία".

Και πόσο τον ήθελε αυτή η Λίβερπουλ που δεν ήταν διατεθειμένη να δώσει ευρώ; :P

Με τις μεταγραφές που έχει κάνει ο Μπενίτεθ, ικανό τον είχα να πάρει Χριστοδουλόπουλο και να τον σουτάρει μετά από κάνα χρόνο.

Δημοσ.
Γενικά υπάρχει μεγαλύτερη εμπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό. Και δεν εννοώ για εσάς που γράφεται στο forum.

κακός:lol:

Δημοσ.
Δεν συγκρίνω με Βιεϊρίνια αλλά δεν παύει να ήταν πρωτοκλασάτος για τον οποίο έγινε ντόρος όταν ήταν να φύγει μεταξύ των αιωνίων.

Τελικά κατέληξε στον ΠΑΟ λόγω και των χορηγιών. Και γενικότερα πιο εύκολα πηγαίνει στον ΠΑΟ παρά στον ΟΣΦΠ παίχτης του ΠΑΟΚ. Μην το υπεραναλύσουμε τώρα αυτό. Γενικά υπάρχει μεγαλύτερη εμπάθεια απέναντι στον Ολυμπιακό. Και δεν εννοώ για εσάς που γράφεται στο forum.

Ναι, φυσικά και υπάρχει !

Ο λόγος ; (Απ'αυτά που μου'χουν πει, κι έχω ακούσει σε ράδιο, εγώ είμαι 20, δεν τα πρόλαβα).

1. Ο ΟΣΦΠ πήγε με άδολα μέσα (Πολεμικό Ναυτικό, προξενιό με την Μαρί Μπονέ) να "αρπάξει" τον Γιώργο Κούδα από τον ΠΑΟΚ, που είναι σαν να έκανε το ίδιο μια ομάδα για τον Djordjevic. Βαρύ...

2. Την 10ετία του '70 και '80, ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη ομάδα από πολλούς "πρωταθλητές" και του "κλέψανε" τίτλους. Με διαιτησίες σαν το πρόσφατο Άρης - ΠΑΟΚ γιατί έτσι ήταν η μόδα τότε. Τσακίζουμε στις κάρτες την ομάδα και φτάνει αποδεκατισμένος στον κρίσιμο αγώνα.

3. Στην πρόσφατη ιστορία (10ετία '90 και μετά - που παρακολουθώ) ο ΟΣΦΠ με κάτι τυπάδες όπως οι Τσαγκαράκης, Σπάθας (πατήρ), Κάκκος έχει αποκτήσει εμπάθεια, μίσος και φθόνο από όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα του λαού και συνδεδεμένη με την επανάσταση κλπ δεν θα μπορούσε παρά να είναι "μπροστάρης" σ'αυτό το μίσος κατά του "ευνοημένου" ΟΣΦΠ.

Δημοσ.

Ναι, φυσικά και υπάρχει !

Ο λόγος ; (Απ'αυτά που μου'χουν πει, κι έχω ακούσει σε ράδιο, εγώ είμαι 20, δεν τα πρόλαβα).

1. Ο ΟΣΦΠ πήγε με άδολα μέσα (Πολεμικό Ναυτικό, προξενιό με την Μαρί Μπονέ) να "αρπάξει" τον Γιώργο Κούδα από τον ΠΑΟΚ, που είναι σαν να έκανε το ίδιο μια ομάδα για τον Djordjevic. Βαρύ...

2. Την 10ετία του '70 και '80, ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη ομάδα από πολλούς "πρωταθλητές" και του "κλέψανε" τίτλους. Με διαιτησίες σαν το πρόσφατο Άρης - ΠΑΟΚ γιατί έτσι ήταν η μόδα τότε. Τσακίζουμε στις κάρτες την ομάδα και φτάνει αποδεκατισμένος στον κρίσιμο αγώνα.

3. Στην πρόσφατη ιστορία (10ετία '90 και μετά - που παρακολουθώ) ο ΟΣΦΠ με κάτι τυπάδες όπως οι Τσαγκαράκης, Σπάθας (πατήρ), Κάκκος έχει αποκτήσει εμπάθεια, μίσος και φθόνο από όλες τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδες. Ο ΠΑΟΚ σαν ομάδα του λαού και συνδεδεμένη με την επανάσταση κλπ δεν θα μπορούσε παρά να είναι "μπροστάρης" σ'αυτό το μίσος κατά του "ευνοημένου" ΟΣΦΠ.

Κάπως έτσι είναι.

Δημοσ.
Κανένας ? Δηλαδή τι έπρεπε να κάνουν να τον απαγάγουν για να μην πάει ? Λεφτά μαζέψαν , σπίτι του πήγαν , στην ΠΑΕ πήγαν. Ειπαμε εντάξει ;) Μην πετάγεστε ο καθένας και λέτε οτι να ναι επειδή έρχετε ο σάλπι. Ετσι λέω και γώ οτι ο βάζελος χτυπάει Τοροσίδη. Ο βιερίνια έχει συμβόλαιο και ρήτρα καμοιά 10άρα μύρια. Δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει αυτός ο ποδοσφαιριστής σε άλλη ελληνική ομάδα καθόσον θα παίξει εξωτερικό σίγουρα μετά τον ΠΑΟΚ

ο Βιειρινια εχει ρητρα 15 εκατομμυρια Εουρος........ποια Ελληνικη ομαδα θα δωσει τοσα σε αλλη Ελληνικη ομαδα για παικτη.....

Και οπως ειπε ο φιλος,εαν παει ο Βιειρινια σε ΠΑΟ ή ΟΣΦΠ θα πεσει η τουμπα....γιαυτο οσοι τον χαλβαδιαζουν καλυτερα να κοιτανε σε αλλη χωρα για τετοιο πρωτοκλασσατο παικτρονι....

Δημοσ.
Πωπω γεμισαμε με πρωτοκλασσατα παιχτρονια στην Ελλαδα.

καποιος θα πρεπει να ειναι πολυ αμπαλλος για να μη θεωρει τον Βιειριναι πρωτοκλασσατο παικτη

• 3 εβδομάδες αργότερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...