xavier Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 εχεις δικιο ο χελακης(που δεν λεει και τιποτα τρομερο) ειναι γαυρος, για τους υπολοιπους δεν κανω λαθος...
nikos21aek Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Μιλάμε πάλι τη Δευτέρα. Ωχ τώρα το είδα! Εντάξει ασώψεται ο Βύντρα και ο Αστέρας που χωρίς αίτηση δεν βάζει γκόλ ούτε στα προπονητικά διπλά αυτόν τον καιρό,δεν έσπασε ο Παναθηναικός στον Αστέρα αλλά έσπασε αρκετά πιο νωρίς με την Καβάλα.Και έχασε και στην Τούμπα.Δεν νομίζω να μην ισχύει πως με 10/10 θα το έπαιρνε.Ήδη αν το είχε καταφέρει έως τώρα θα ήσασταν ισόβαθμοι.Έχει χάσει από τότε 5 βαθμούς..Και ναι για το ντέρμπι πιστεύω ότι θα είστε η μόνη μεγάλη ομάδα φέτος που δεν θα κερδίσει τον Ολυμπιακό.Όχι γιατί δεν έχετε καλύτερη ομάδα αλλά γιατί ο Ολυμπιακός θα κατέβει με φουλ αμυντικογεννές σχήμα κάτι στο οποίο είναι αρκετά καλός και εσείς έχετε ένα πρόβλημα με τις κλειστές άμυνες.Τώρα άμα θα γίνει θα δούμε την Κυριακή.
kosmasgr Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Νικο έρχεστε πάνω. Το φοβαμαι εγώ το Ντέρμπυ και το βλέπω Χ2
apd453 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Ρε συ Akis ασχολήσου με την ομάδα σου μπας και δεις κανένα κύπελλο μετά από 30+ χρόνια(το πρωτάθλημα στην Β δεν το λογαριάζω, εκτός αν θέλεις). Ασχολήσου καλύτερα με το μπασκετάκι. Μάλλον για αυτό βλέπεις κάρτες εκεί που δεν υπάρχουν μπέρδεψες την μπάλα με το μπάσκετ. Κανείς ΠΑΟΚτσης δεν είπε ότι παίξαμε μπάλα και χάσαμε. Απλά ότι έφαγες σπρώξιμο λέμε. Όχι ότι φταις εσύ, άλλωστε από μόνος σου δεν έχεις τη δύναμη. Απλά το σινάφι ήθελε να το τελειώσει από νωρίς για σιγουριά. Το σινάφι με το οποίο η ομάδα σου διατηρεί άριστες οικογενειακές σχέσεις (βλέπε Κόντη). Αν ο Κόντης ήταν στον ΠΑΟΚ και όχι στον Άρη θα ακούγαμε τώρα σενάρια ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε τον τίτλο στον Παναθηναϊκό κλπ κλπ. Πολύ ραδιόφωνο του Άρη ακούς και έχεις πάθει παρωπιδίαση βαριάς μορφής. Το κακό είναι ότι στην Τούμπα το ματς με τον Άρη δεν βλέπω να τελειώνει.
fearwhatnow Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ^ Γιατι δεν το βλεπεις να τελειωνει.Θα χιονιζει?Θα ανοιξουν οι ουρανοι?Θα μπεις μεσα με οπλο εσυ?Ξερεις καποιον αλλον που θα το κανει?Αν ξερεις κατι στειλε μου pm και παμε στην Ασφαλεια να τα πουμε.
apd453 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2010 ^ Γιατι δεν το βλεπεις να τελειωνει.Θα χιονιζει?Θα ανοιξουν οι ουρανοι?Θα μπεις μεσα με οπλο εσυ?Ξερεις καποιον αλλον που θα το κανει?Αν ξερεις κατι στειλε μου pm και παμε στην Ασφαλεια να τα πουμε. Θα χιονίσει παλιοκαρφί:lol:. Αμέσως να τους δώσεις στην Ασφάλεια (μια υπηρεσία που παραδοσιακά είναι κιτρινόμαυρη).
akis401 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2010 Ρε συ Akis ασχολήσου με την ομάδα σου μπας και δεις κανένα κύπελλο μετά από 30+ χρόνια(το πρωτάθλημα στην Β δεν το λογαριάζω, εκτός αν θέλεις). Ασχολήσου καλύτερα με το μπασκετάκι. Μάλλον για αυτό βλέπεις κάρτες εκεί που δεν υπάρχουν μπέρδεψες την μπάλα με το μπάσκετ. Κανείς ΠΑΟΚτσης δεν είπε ότι παίξαμε μπάλα και χάσαμε. Απλά ότι έφαγες σπρώξιμο λέμε. Όχι ότι φταις εσύ, άλλωστε από μόνος σου δεν έχεις τη δύναμη. Απλά το σινάφι ήθελε να το τελειώσει από νωρίς για σιγουριά. Το σινάφι με το οποίο η ομάδα σου διατηρεί άριστες οικογενειακές σχέσεις (βλέπε Κόντη). Αν ο Κόντης ήταν στον ΠΑΟΚ και όχι στον Άρη θα ακούγαμε τώρα σενάρια ότι ο ΠΑΟΚ έδωσε τον τίτλο στον Παναθηναϊκό κλπ κλπ. Πολύ ραδιόφωνο του Άρη ακούς και έχεις πάθει παρωπιδίαση βαριάς μορφής. Το κακό είναι ότι στην Τούμπα το ματς με τον Άρη δεν βλέπω να τελειώνει. Ίσα και σας φάγαμε, μιλάει αυτός που έχει 2 τίτλους στα 30 χρόνια γι'αυτόν που δεν έχει κανέναν. Φυσικά αυτή η υπεροψία σας έχει φάει. Αν ακούω εγώ Arisfm, φαντάζομαι εσύ δεν ξεκολλάς από libero, metropolis και extra sport με τους στραβοστόμηδες να ούμε να απειλούν Θεούς και δαίμονες. Όσο για κουμπαριά και λοιπά, φωνάζει ο κλέφτης να φοβηθεί ο νοικοκύρης. Χορηγίες Βγενόπουλου, το περσινό ΠΑΟΚ-ΠΑΟ πλέι οφ που έκαναν οι παίκτες σας πέρα να περάσει ο Καραγκούνης. Μη μιλήσω για φέτος την αλλαξοκωλιά Μαρίνου-Μουν-Αναστασάκου για να βολευτεί ο χορηγός σας. Πάρτο χαμπάρι, είσαι 1 τίτλο πάνω από Λάρισα και 2 πάνω από Άρη. Για πρωταθλήματα) Εκτός κι αν πήρατε και κάτι άλλο και δεν το καταλάβαμε. Και ξέρω ότι πονάει που πιθανόν να έχασες τη διεκδίκηση πρωταθλήματος από Άρη και ΗΡΑ αλλά αυτά παθαίνει ο υπερόπτης, και καλά σας κάνουν. Άσε που δεν το αξίζατε. Με μισό μηδέν και άντε να κλέψουμε τη νίκη, πρωταθλητής δεν δικαιούσαι να είσαι.
apd453 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2010 Πες μας τώρα την αλήθεια αν ο Κόντης ήταν στο Π.Α.Ο.Κ. τί θα έλεγες ανύπαρκτε ποδοσφαιρικά. Που η μόνη σου χαρά είναι ότι με κέρδισες μετά από τα ντόρτια. Αλλά έτσι είναι οι ανύπαρκτοι χαίρονται με μία νίκη. Όταν έχεις να χαρείς για κάτι 30+ ακόμη και μία νίκη σου φαίνεται σαν να πήρες το πρωτάθλημα. Εγώ έχω αυτά τα λίγα που έχω, εσύ? Είναι τελείως παραπλανητικό όταν λες ότι έχω 2 πάνω από τον αρή. Θα πρέπει πάντα να αναφέρεις ότι δεν εσύ έχεις κανένα.
VAssassin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Ο Σάντος το έχει πει... 3 παίχτες υψηλού επιπέδου. Και ο ένας τουλάχιστον πρέπει να είναι σέντερ φορ. Όσο μέτρια κι αν παίξαμε, δεν ήταν για διπλό το ματς αλλά άμα ο άλλος δεν μπορεί να τη σπρώξει ούτε σε κενό τέρμα... Έλεος δηλαδή, φτάσαμε να κυνηγάμε πρωτάθλημα με 5 γκολ απ' τα σέντερ φορ. Κατά τ' άλλα κουράστηκα να βλέπω Σορλέν αριστερά και το δίδυμο Γκαρσία - Βιτόλο όταν πρέπει να πάρεις πρωτοβουλία των κινήσεων λίγα πράγματα μπορεί να προσφέρει αλλά αυτό το ξέραμε... Ο Χαλκιάς κάποια στιγμή θα την έκανε τη μ@λακία. Και πολύ άργησε λέω εγώ.
minarokeftes Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δεν τον θέλει τον Σάντος να πάρει πρωτάθλημα με τίποτα....
nikos21aek Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Γιατί στα πλέι οφ είναι Ολυμπιακός 3 ΠΑΟΚ 3 ΑΕΚ 1 Άρης 0; Ρε παιδιά αυτή τη βαθμολογία μόνο αυτός που την ανανεώνει ξέρει πως βγαίνει; 2 2 1 0 δεν θα έπρεπε να είναι κανονικά;
VAssassin Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δεν ξέρω αλλά στην τελική έχει σημασία; Αυτός που θα βγει δεύτερος θα πάει ομίλους ή θα πάρει πούλο απ' τον προκριματικό πάλι; Το δεύτερο λέω εγώ...
kosmasgr Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2010 Δεν παίξαμε άσχημα σήμερα. Απλά τελική ενέργεια 0. θα μπορούσε να είναι 3-1 το score στο ημίχρονο. Την έκανε ο Χαλκιάς. Απορώ πως βγήκε έτσι. Στο τέλος θα μπορούσε να λήξει και 0-3. Αμα δεν μπορείς να κερδίσεις τέτοια ΑΕΚ με τόσο κόσμο και σε τέτοιο κρίσιμο παιχνίδι είσαι μικρή ομάδα. Ο τσαμπουκαλεμένος ΟΣΦΠ έκλεισε στόματα , μας έκανε ωραίο δώρο αλλά το στείλαμε πίσω. ;( Κρίμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.