johnnyestia Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 johnnyestia, τα λένε και οι δικοί σας ε. Ή δεν είναι δικός σας; Ουυ, ο Σερέτης? Από κούνια εκφραστής των Παναθηναϊκών, χαχαχα. Εδώ οι "δικές" μας εφημερίδες έχουν κάνει πολλάκις πόλεμο στην ίδια μας την ομάδα και εσύ πιάνεσαι στο τι γράφει ο ...Σερέτης? Κοίταξε μια τα παλιότερα άρθρα του να δεις πως τον στολίζουν οι ίδιοι οι Παναθηναϊκοί. ---------- Προσθήκη στις 02:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:27 ---------- Δεν πειράζει ρε παίδες... Όλα είναι καθαρά μέχρι να ξαναπάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Κύκλους κάνουμε. Εγώ δεν θέλω πρωτάθλημα, ομίλους CL θέλω να δω τον ΠΑΟΚ. Ας είναι και από playoffs. Εντάξει. Αν γκελάρει ο Παναθηναϊκός και κάνει μόνο νίκες ο ΠΑΟΚ το συζητάμε αν τελικά σας στέρησε το πρωτάθλημα ο Σπάθας. Και τότε θα σας λέμε εμείς για το φετινό ΠΑΟΚ - ΠΑΟ που έκοψαν με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Σισσέ στο 1-1. Για τέτοια κλοπή μιλάμε...
VAssassin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εγώ, αν παίζονταν στα ίσια αυτά τα τελευταία ματς, δεν θα έλεγα τίποτα. Αλλά αυτό το ματς μου βρώμισε πολύ. Όσο κανένα τα τελευταία χρόνια. Χρειάζεται και η κατάλληλη έδρα για να δράσεις.
akis401 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Απλά ο ΠΑΟΚ φέτος είχε προβλήματα από ομάδες που δεν ελέγχει ο Γκαγκάτσης (εξαιρουμένων φυσικά των 3 του ΠΟΚ). Με Πανιώνιο δεν κέρδισε, με Ηρακλή δεν κέρδισε, με Άρη δεν κέρδισε και με Γιάννενα αποκλείστηκε στο κύπελλο. Το πόσο σπρώξιμο έφαγε ο νταβατζής του Βορρά φέτος δεν περιγράφεται για να φτάσει ως εδώ που έφτασε με το ποδόσφαιρο δεκαετίας 50 που παίζει. Φωνάζουν για την κάρτα του Γκαρσία στα πρώτα λεπτά. Ξεχνούν από την άλλη όμως ότι από τα πρώτα 15 λεπτά στο ματς Α γύρου και τα 2 σέντερ μπακ του Άρη έπαιζαν με κίτρινη(λες και υπάρχει κανένας κανονισμός που να λέει ότι απαγορεύεται να δεχτείς κίτρινη στο 1') Προσπαθούν να μειώσουν τη νίκη του Άρη λέγοντας ότι έπαιξε για ΠΑΟ. Ξεχνούν φυσικά ότι πριν κάποια χρόνια, πρόσφατα, σε ένα ματς Καλαμαριά-ΠΑΟΚ, όταν το σκορ ήταν 0-1 υπέρ τους έβριζαν τον Μίετσελ που σκόραρε και προέτρεπαν τους παίκτες τους να καθίσουν να χάσουν)πράγμα που έγινε) για να πέσει ο Άρης. Ξεχνούν ότι στον Α γύρο ένα μεγαλοπρεπέστατο πανό στόλιζε την κεντρική τους θύρα που αναφερόταν στη μάνα του Λαμπριάκου. Μιλούν αυτοί ότι ο Άρης έκανε χατήρι στον ΠΑΟ, τη στιγμή που η Ιστορία έγραψε το 98 ΠΑΟΚ-Εθνικός 0-1 την προτελευταία αγωνιστική για να ρίξουν μια ομάδα της Βόρειας Ελλάδας(Καβάλα). Τι περιμένατε λεβέντες; Να ανοίξει ο Άρης τα πόδια του να περάσετε εσείς μετά από όσα έχετε κάνει; Ευτυχώς υπάρχουν ομάδες με αξιοπρέπεια κι ας μη πάρουν 1000 χρόνια κάποιον τίτλο. Ούτε μια ευκαιρία δεν έκαναν στα 90 λεπτά. 11-11 παίζαμε όταν έγινε το 2-0. Ας σταματήσουν να τα ρίχνουν στον Σπάθα και επιτέλους κάποια στιγμή να παραδεχτούν ότι ειδικά σήμερα ήταν ανύπαρκτοι σαν ομάδα και μην ψάχνουν για άλλοθι. Το πιο αστείο που διάβασα κάπου σήμερα είναι ότι τους έβγαλε 2 κόκκινες για να παίξουν λαβωμένοι στα επόμενα ματς, λες και το -5 που είναι από τον ΠΑΟ υπήρχε περίπτωση να καλυφθεί. Για να καλύψεις και να πάρεις πρωτάθλημα μπαίνεις και παίζεις σαν πρωταθλητής, δεν μπαίνεις να "κλέψεις" νίκη. Μια του κλέφτη, λένε, δυο του κλέφτη, τρεις και το λουρί του....Βικελίδης σε περιμένει!!!
VAssassin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Το ποστ σου είναι μεγαλειώδες αλλά με αυτό πέθανα πραγματικά: Το πόσο σπρώξιμο έφαγε ο νταβατζής του Βορρά φέτος δεν περιγράφεται για να φτάσει ως εδώ που έφτασε :lol: Θουπεράθ;
akis401 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δεν είμαι Σουπεράς. Εσύ μήπως ΙΕΚ 4; Με Ηρακλή δεν έφαγες σπρώξιμο; Στο β έπρεπε να βγεις με 9 τουλάχιστον. Με ΠΑΣ δεν έφαγες σπρώξιμο; Με Λάρισα; Πέναλτι θυμάσαι; (Τούμπα και τα 3) Εγώ να δεις πόσο γελάω με ΠΑΟΚτσήδες που αν τους ακούσει κανείς που δεν ξέρει θα νομίζει ότι κάθε χρόνο φτάνουνε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Από το 70 και μετά 2 Πρωταθλήματα έχετε, ένα παραπάνω από Λάρισα και 2 παραπάνω από Άρη. Μην τρελένεστε. Το 0 από το 2 δεν είναι δα και διαφορά. Εσείς κανονικά θα έχετε δικαίωμα να μιλάτε όταν θα μάθετε ότι οι μεγάλες ομάδες δεν δίνουν παιχνίδια, αλλά τα παίζουν όλα στα ίσια. Και στην Ελλάδα 2 είναι αυτές. ΠΑΟ και Άρης. ΥΓ: Θες να πούμε κι άλλα; Μήπως είναι αναληθή αυτά που γράφω; Γιατί δεν σε είδα να το σχολιάζεις. Για πες μου, πού διαφωνείς στο μεγαλοπρεπές μου ποστ να το συζητήσουμε. Αν και η απάντησή σου ΙΕΚ 4 θυμίζει. Αύριο όμως γιατί πάω για ύπνο. ΑΝ και δε νομίζω ότι θα πεις τίποτα σοβαρό.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δεν άρχισε καλά η ημέρα. Δεδομένου του εκνευρισμού των φίλων του ΠΑΟΚ κτλ, κτλ, μία τελευταία προειδοποίηση: α) υπάρχει νήμα για τη διαιτησία, κατηγορίες και υπαινιγμούς για χορηγίες εκεί β) ακόμη και ο εκνευρισμός ΔΕΝ δικαιολογεί ρατσιστικές εκφράσεις.
kosmasgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Λογοκρισία. Μπορούσες να σβήσεις μόνο το ρατσιστικό σχόλιο ( αν αναφέρεσαι στον σιμάο ) και όχι όλο το ποστ. Και στο thread της διαιτησίας εχει ανάλογα για χορηγίες Την Κυριακή με Αεκ έρχεται ο πονηρός τακτικά Ντούσαν και με απουσίες δεν βλέπω να την βγάζουμε καθαροί .
Snolly Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Εγώ πάντως για δύο πράγματα είμαι σίγουρος.1.Ότι τον Ολυμπιακό δεν θα τον κερδίσει. 2.Ότι θα χάσει βαθμούς στον Αστέρα. Άμα κερδίσετε στην Τούμπα το έχετε.Με 10/10 το παίρνετε. Μιλάμε πάλι τη Δευτέρα.
VAssassin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δεν είμαι Σουπεράς. Εσύ μήπως ΙΕΚ 4; Με Ηρακλή δεν έφαγες σπρώξιμο; Στο β έπρεπε να βγεις με 9 τουλάχιστον. Με ΠΑΣ δεν έφαγες σπρώξιμο; Με Λάρισα; Πέναλτι θυμάσαι; (Τούμπα και τα 3) Εγώ να δεις πόσο γελάω με ΠΑΟΚτσήδες που αν τους ακούσει κανείς που δεν ξέρει θα νομίζει ότι κάθε χρόνο φτάνουνε τελικό Τσάμπιονς Λιγκ. Από το 70 και μετά 2 Πρωταθλήματα έχετε, ένα παραπάνω από Λάρισα και 2 παραπάνω από Άρη. Μην τρελένεστε. Το 0 από το 2 δεν είναι δα και διαφορά. Εσείς κανονικά θα έχετε δικαίωμα να μιλάτε όταν θα μάθετε ότι οι μεγάλες ομάδες δεν δίνουν παιχνίδια, αλλά τα παίζουν όλα στα ίσια. Και στην Ελλάδα 2 είναι αυτές. ΠΑΟ και Άρης. ΥΓ: Θες να πούμε κι άλλα; Μήπως είναι αναληθή αυτά που γράφω; Γιατί δεν σε είδα να το σχολιάζεις. Για πες μου, πού διαφωνείς στο μεγαλοπρεπές μου ποστ να το συζητήσουμε. Αν και η απάντησή σου ΙΕΚ 4 θυμίζει. Αύριο όμως γιατί πάω για ύπνο. ΑΝ και δε νομίζω ότι θα πεις τίποτα σοβαρό. Θα σε αφήσω να πιστεύεις ότι έχεις ατράνταχτα επιχειρήματα. Λες και ότι και να πω υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξω γνώμη για οτιδήποτε; Όποιος έχει μάτια βλέπει και κρίνει αυτά που γράφεις.
kosmasgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Αρης - ΠΑοκ από διάφορες εφημερίδες σχετικά με την διαιτησία του σπάθα. Ειναι που μόνο οι παοκτσηδες τα λένε τα χτεσινά. και εδώ Vass που το είδες τελικά ?
Super Moderators Snoob Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Κρατήστε τα σχόλια για διαιτησία στο thread της διαιτησίας, παρακαλώ. (επίσης, το σχόλιο του Χελάκη δε μου φαίνεται και τόσο υποστηρικτικό της θέσης του ΠΑΟΚ, αλλά ποιος είμαι εγώ που θα διαφωνήσω με το βραβευμένο με πέντε πούλιτζερ και έξι όσκαρ, Τρωκτικό; Ε; Ποιος
kosmasgr Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δίκιο έχει ο Χελάκης. Ειναι κακή νοοτροπία για κάποιον που ήταν ανύπαρκτος να επικαλείται την διαιτησία όπως ο ΠΑΟΚ χτές αλλά και η ήττα να έρχεται με ίσα μέτρα και ίσα σταθμά με τον αντίπαλο. Γιαυτό φωνάζει ο ΠΑΟΚ. Τακτικά η ομάδα ήταν χάλι μαύρο.
VAssassin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Vass που το είδες τελικά ? Από στρεαμ. Μέσα σε όλα, το θετικό είναι ότι δεν άρχισαν πάλι οι κωλοτούμπες για τον Σάντος...
akis401 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Θα σε αφήσω να πιστεύεις ότι έχεις ατράνταχτα επιχειρήματα. Λες και ότι και να πω υπάρχει περίπτωση να σου αλλάξω γνώμη για οτιδήποτε; Όποιος έχει μάτια βλέπει και κρίνει αυτά που γράφεις. Μα δεν διαψεύδεις τίποτα. Με γεγονότα σου μιλάω. Αν εσένα δεν σε συμφέρει να τα βλέπεις, πρόβλημά σου. Εγώ ένα θα σου πω και πάρτο όπως θες. Όσο οι οπαδοί/φίλαθλοι του ΠΑΟΚ έχουν καβαλημένο το καλάμι, όσο και οι παίκτες τους, δεν πρόκειται να πάτε μπροστά. Να μη πάω στο στήσιμο στην Καλαμαριά πριν μερικά χρόνια, να πάμε στο ματς Α Γύρου. Βιτόλο, ανάθεμα αν βαρέσει ποτέ άλλοτε στη ζωή του πέναλτυ. Και το έκανε για εκδίκηση τάχα μου. Μόνο που ξέχασε ότι κάτι τέτοια δεν ξεχνιούνται. Το πανό του Λαμπριάκου που η διοίκηση του ΠΑΟΚ αν ήταν σωστή θα πήγαινε η ίδια να το κατέβαζε. Έκανε πως δεν το είδε. Ούτε αυτό ξεχνιέται, και σε διαβεβαιώ από πρώτο χέρι ότι ήταν μέσα στα κίνητρα το γεγονός αυτό για να παίζουν έτσι οι παίκτες του Άρη. Να ξέρεις, φίλε μου, ότι η μπάλα είναι μια μικρογραφία της ζωής. Όπως στρώσεις θα κοιμηθείς. Κι εσύ δεν έστρωσες καλά τα τελευταία χρόνια. Δεν είσαι ούτε ΠΑΟ όυτε Ολυμπιακός, ούτε καν η κακή φέτος ΑΕΚ που να πεις, έλα μωρέ τι θα μου κάνουν... Όταν δεν σέβεσαι, δε θα σε σεβαστούν κιόλας. EDIT: Να σου θυμίσω τις κάρτες του Α γύρου με τον αθλητή του ΠΑΟΚ διαιτητή. Οι καρτες του ΑΡΗ στο πρωτο ημιχρονο: 12'Κίτρινη κάρτα ο Ρομπέρζ 17'Κίτρινη κάρτα ο Νέτο 29'Κίτρινη κάρτα ο Νασούτι 45'Κίτρινη κάρτα ο Αράνο 45'Κίτρινη κάρτα ο Ναφτί Δηλαδή: Ναφτι Αρανο - Νασουτι - Ρομπερζ - Νετο Όλη η άμυνα και το αμυντικό μας χαφ είχε κάρτες! Τώρα αν ήταν όλες δίκαιες...
VAssassin Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2010 Ναι δίκαιες ήταν. Βάλε το βίντεο να τις δεις. Ο Αράνο θα μπορούσε άνετα να έχει φύγει με απευθείας κόκκινη και απ' τον ΠΑΟΚ είχαν κάρτες οι Τσιρίλο,Γκαρσία,Ίβιτς και Μουσλίμοβιτς στο ημίχρονο. Τα φάουλ σφυρίζονταν κανονικά και γενικά έπεφτε πολύ ξύλο και απ' τους δύο. Έχει κανέναν νόημα τώρα αυτό; Θα σε πείσω για τίποτα; Θα με πείσεις για τίποτα; Τι να πω με κάποιον που πιστεύει ότι ο ΠΑΟΚ έχει σπρωχτεί στο φετινό πρωτάθλημα; Την επόμενη φορά που θα γράψεις για διαιτησία, κάν'το στο κατάλληλο thread για να μη γράφουμε τσάμπα και εξαφανίζονται.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.