Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ότι πεις. Όποιος δεν θέλει να δει, δεν βλέπει.

Δεν έχω πρόβλημα να πω ότι κάποιος είναι καλύτερος από μένα όταν το βλέπω.

Απλά αυτό το ματς δεν υπήρχε περίπτωση να το πάρουμε. Πριν ξεκινήσει.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ο ΠΑΟΚ δεν έκανε τίποτα για να αποτρέψει την ήττα αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι οι διαιτητές ήταν προκλητικοί, σε σημείο που κάνει το ματς υπεράνω κριτικής.

ΠΑΟΚ και στα @@ μας. Νίκη σε όλα τα ματς έστω και με μισή ομάδα.

• Super Moderators
Δημοσ.

Να το γράψω και μία φορά εκτός spoiler, μιας και με τις διακριτικές παρεμβάσεις δεν πάμε πουθενά:

Πείτε ό,τι θέλετε (κόσμια, εννοείται) για τη διαιτησία του αγώνα Αρη-ΠΑΟΚ ή όποιου άλλου, αλλά στο ειδικό νήμα.

Και πάλι ευχαριστώ.

Δημοσ.

έχει καμια 7-8 χρόνια που παρακολουθώ ζεστά το πρωτάθλημα..

Ένα τεράστιο, γαργαντουϊκό θα'λεγα ΓΙΙΑΑΑΑΑΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΝΤΑ κατεβαίνουν χεσμένοι οι φιλοξενούμενοι στο Άρης - ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ - Άρης ;;

Για τον Σπάθα δεν θα πω, έχουμε κερδίσει φέτος πολλές φορές τους σπάθες και τα σπαθιά τους.. (Να βρει τις παντόφλες του ζεστές του εύχομαι)

Δημοσ.

Ένα τεράστιο, γαργαντουϊκό θα'λεγα ΓΙΙΑΑΑΑΑΑΤΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΠΑΝΤΑ κατεβαίνουν χεσμένοι οι φιλοξενούμενοι στο Άρης - ΠΑΟΚ, ΠΑΟΚ - Άρης ;;

Ο ρόλος της Έδρας. Στην Ελλάδα τουλάχιστον.

Δημοσ.
Ότι πεις.

δεν καταλαβαινω τον εκνευρισμο σου. Εγω αν ημουν παοκτσης αυτο που θα με απασχολουσε περισσοτερο θα ηταν γιατι η ομαδα μου στη μοναδικη φορα που διεκδικει πρωταθλημα τα τελευταια 20 χρονια κατεβηκε χεσμενη στο πιο κρισιμο ματς

Δημοσ.

Μπορείς να πάρεις κάποιες απαντήσεις από εδώ.

Μπορείς και να θεωρήσεις τον Κόλκα, γραφικό δημοσιογράφο-οπαδό.

Μιλάω για τα περί ατμόσφαιρας του αγώνα. Τα περί ΠΑΟ και Πατέρα μπορείς να τα αγνοήσεις.

Δημοσ.
Μπορείς να πάρεις κάποιες απαντήσεις από εδώ.

Μπορείς και να θεωρήσεις τον Κόλκα, γραφικό δημοσιογράφο-οπαδό.

Καλά, η αλήθεια είναι πως άνθρωπο που γράφει

Μάλλον ξέχασε πως αυτοί δεν έχουν μπέσα. Είναι το νέο είδος άντρα, του θηλυπρεπή. Αυτού που κουρεύεται επτά φορές το μήνα για να μην χαλάει το χτένισμα, που βάζει κρέμα σώματος, χεριών, που ξυρίζει τα πόδια του.

σοβαρό δημοσιογράφο οσο να'ναι δεν τον λες.

Πάντως, εγώ μετα το χαμένο πέναλτυ δεν είδα αντίδραση από την ομάδα σου, εκεί που ήταν πεσμένη η ψυχολογια των Αρειανων έπρεπε να τους χτυπήστε.

Και να δεχτω οτι σε αδίκησε η διαιτησία, όμως σε δώσε κι εσυ σαν ομαδα την εικονα ότι παίζεις μπαλα κι οτι αν δεν σε αδικουσε θα κέρδιζες. Πιστευεις ειλικρινα ότι και 60-40 υπερ σου να έπαιζε θα κερδίζατε το παιχνιδι;

Δημοσ.

το διαβασα ηδη το αρθρο mate, μου θυμισε και καποια που ειχα διαβασει οταν αντιστοιχα οι δικοι μου κατεβηκαν χεσμενοι στο καραισκακη και αρπαξαν τα 2.

ολοι οι δημοσιογραφοι-οπαδοι ειναι γραφικοι, αλλος περισσοτερο αλλος λιγοτερο. τεσπα, για μενα την ευκαιρια πρωτος ο παοκ την κλτωτσησε και μετα ερχονται οι αποβολες και οι τραμπουκισμοι στο πουλμαν

Δημοσ.

Μια χαρά τα λέει ο Κόλκας. Ουυυ.

Έστησε ο Πατέρας τον Σπάθα να βγάλει δύο δεύτερες κίτρινες-κόκκινες (που όσο εύκολα λες πως δεν ήταν τόσο εύκολα μπορείς και να πεις πως ήταν) μετά το 2-0 σε ένα παιγνίδι που ο ΠΑΟΚ δεν μπήκε ποτέ να παίξει. Αφήνει και υπονοούμενο πως ο Κοντρέρας έπαιξε ύποπτα. Ναι, τον έπιασε ο Πατέρας και αυτόν. :lol:

Και το σημερινό σύμφωνα με τον Κόλκα ήταν η "μεγαλύτερη σφαγή ομάδας στη σύγχρονη ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου".

Δηλαδή πόσο στα σοβαρά μπορείς να τον πάρεις αυτόν τον άνθρωπο?

Δημοσ.
Καλά, η αλήθεια είναι πως άνθρωπο που γράφει

σοβαρό δημοσιογράφο οσο να'ναι δεν τον λες.

Πάντως, εγώ μετα το χαμένο πέναλτυ δεν είδα αντίδραση από την ομάδα σου, εκεί που ήταν πεσμένη η ψυχολογια των Αρειανων έπρεπε να τους χτυπήστε.

Δεν είπα εγώ ότι ο Κόλκας είναι σοβαρός δημοσιογράφος, και τον ίδιο να ρωτήσεις μπορεί να σου πει ότι δεν είναι.:P Όμως δεν μπορεί να τα κατεβάζει όλα απ' το μυαλό του ε. Τώρα εσύ άμα κόλλησες σε αυτή τη σειρά, εντάξει.

Και να δεχτω οτι σε αδίκησε η διαιτησία, όμως σε δώσε κι εσυ σαν ομαδα την εικονα ότι παίζεις μπαλα κι οτι αν δεν σε αδικουσε θα κέρδιζες. Πιστευεις ειλικρινα ότι και 60-40 υπερ σου να έπαιζε θα κερδίζατε το παιχνιδι;

1000 φορές το είπα. Όχι πιθανότητα δεν θα κέρδιζε ο ΠΑΟΚ. Αλλά ότι και να έκανε σήμερα, δεν θα κέρδιζε κατά τη γνώμη μου.

johnnyestia, τα λένε και οι δικοί σας ε. Ή δεν είναι δικός σας;

Δημοσ.

Δεν πειράζει ρε παίδες... Όλα είναι καθαρά μέχρι να ξαναπάρει πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Κύκλους κάνουμε.

Εγώ δεν θέλω πρωτάθλημα, ομίλους CL θέλω να δω τον ΠΑΟΚ. Ας είναι και από playoffs.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...