Linus_21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Με αυτά τα μυαλά ελπίζω να πάνε και οι παίχτες, και να εκνευρίζονται σε κάθε του σφύριγμα, να καθαρίσω το πρωτάθλημα μία ώρα αρχίτερα..... Ε ρε κλάμα
VAssassin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Μπα οι παίχτες δεν νομίζω να πάνε με τέτοια λογική. Αυτά φέτος δεν γίνονται στον ΠΑΟΚ. Last year... Και αν το κάνουν κακό δικό τους. Τώρα προσπάθησε να μας πείσεις ότι ο Σπάθας δεν είναι το νούμερο 1 εργαλείο...
Mika Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 εδω προσπαθησεις να μας πεισεις εσυ οτι μας ευνοησε στο ΟΑΚΑ στο μεταξυ μας
Linus_21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα. Έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου ήδη. Στο πρώτο ανάποδο σφύριγμα στο κέντρο του γηπέδου, θα πετάξεις το τηλεκοντρόλ και θα βρίσεις την Αθήνα, τον Πειραιά, την Σαλαμίνα, την Ακρόπολη τον Αβραμόπουλο (συνηθισμένα πράγματα) Εσύ προσπάθησε να θυμηθείς πόσα χρόνια πάνε από τότε που... άφησαν κάποιον εκτός των δύο μεγάλων(άντε και την Άεκ) να διεκδικήσει πρωτάθλημα μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές.
VAssassin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δεν θα προσπαθήσω να σε πείσω για τίποτα. Έχεις βγάλει τα συμπεράσματά σου ήδη. Στο πρώτο ανάποδο σφύριγμα στο κέντρο του γηπέδου, θα πετάξεις το τηλεκοντρόλ και θα βρίσεις την Αθήνα, τον Πειραιά, την Σαλαμίνα, την Ακρόπολη τον Αβραμόπουλο (συνηθισμένα πράγματα) Ναι ρε φίλε έτσι ακριβώς είναι. Μόνο που έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στην Αθήνα. :lol: Εσύ προσπάθησε να θυμηθείς πόσα χρόνια πάνε από τότε που... άφησαν κάποιον εκτός των δύο μεγάλων(άντε και την Άεκ) να διεκδικήσει πρωτάθλημα μέχρι τις τελευταίες αγωνιστικές. Θύμισε μου πότε μια ομάδα εκτός απ' αυτές μπορούσε να διεκδικήσει και δεν την άφησαν. Οποιονδήποτε άλλον να έβαζαν δεν πρόκειται να έλεγα τίποτα. Ο Σπάθας είναι εργαλείο και αυτό δεν αλλάζει ακόμα και να ευνοήσει τον ΠΑΟΚ. Άλλα είπαμε 50-50 σφύραγε στο ΟΑΚΑ και ο Ίβιτς είχε κάνει καθαρότατο χέρι.
Linus_21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ναι ρε φίλε έτσι ακριβώς είναι. Μόνο που έχω γεννηθεί, μεγαλώσει και ζω στην Αθήνα. :lol:. Μην κολάς σε αυτό. Δεν θα το κάνεις εσύ, αλλά θα το κάνουν 20 άλλοι
VAssassin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Γιατί μόνο οι "γραφικοί" Θεσσαλονικείς ΠΑΟΚτσήδες τα κάνουν αυτά... Εσείς ας πούμε δεν έχετε παρόμοια συμπεριφορά/νοοτροπία απέναντι στον Ολυμπιακό;
gfilippas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Είναι πολύ όμορφα όταν έχεις το σύστημα με το μέρος σου, και έχεις εργαλεία τύπου Σπάθα με το νυστέρι στο χέρι, να το παίζεις άνετος και να κατηγορείς τους άλλους για κομπλεξισμό. Πολύ θα ήθελα να δείτε το έργο από την ανάποδη για να το εμπεδώσετε. Μακάρι να δούμε 50-50 αλλά δυστυχώς η ιστορία άλλα έχει δείξει και δεν μπορούμε παρά να είμαστε καχύποπτοι, άνετε φίλε μου.
Linus_21 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πρέπει να μαστε πολύ άχρηστοι ρε γαμώτη μου. Τόσα εργαλεία στην διάθεσή μας, και να χαροπαλεύουμε για το πρωτάθλημα με τον Πάοκ!!! Να χάνουμε βαθμούς από τριπολιτσά και καβάλες Πρέπει να μας κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα πως να φτάνουμε στο +15
gfilippas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Πρέπει να μαστε πολύ άχρηστοι ρε γαμώτη μου. Τόσα εργαλεία στην διάθεσή μας, και να χαροπαλεύουμε για το πρωτάθλημα με τον Πάοκ!!!Να χάνουμε βαθμούς από τριπολιτσά και καβάλες Πρέπει να μας κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα πως να φτάνουμε στο +15 Άχρηστοι σίγουρα.
nikos21aek Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 indeed.Αν ήταν ο Κόκκαλης στη θέση σας τον Γενάρη θα είχε κάνει φιέστα.
kosmasgr Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 indeed.Αν ήταν ο Κόκκαλης στη θέση σας τον Γενάρη θα είχε κάνει φιέστα. Είχε δικά του προβλήματα φέτος ο θείος πιο σοβαρά απο τον ΟΣΦΠ Eίναι χωρισμένες οι φιέστες. 10 χρόνια στην παράγκα ο ένας ήρθε τώρα ο μουσάτος πήρε τα ινία οπότε θα χουμε καμοιά 5 ετία στην μάπα και αυτόν. Γενικά το πρωτάθλημα κρίνεται όλο το χρόνο σε λεπτομέρειες. Δεν θα κριθεί απο μια διαιτησία στο τέλος. Αλλά ο φιλοπράσινος Σπάθας το έχει αποδείξει πολλές φορές το ποιόν του. Το κακό είναι ότι κάποια πράγματα που τα βλέπουν όλοι ανεξαρτήτου ομάδος προσπαθούν άλλοι να μας πείσουν ότι δεν είναι έτσι τα πράγματα. Εγώ δεν θα σταθώ σε πέναλτι κλπ. Ενα στατιστικό με τις κάρτες θέλω και τιμωρίες λόγω αυτών. Θυμηθείτε με το πρώτο πέσιμο στην περιοχή του ΠΑΟΚ ο σπάθας θα το δώσει. Εδώ θα μαστε . Υ.Γ. βλέπω ΑΕΚ δυνατή στα playoff. Ξέρει τι κάνει ο πανπόνηρος Dusan.
VAssassin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Πρέπει να μαστε πολύ άχρηστοι ρε γαμώτη μου. Τόσα εργαλεία στην διάθεσή μας, και να χαροπαλεύουμε για το πρωτάθλημα με τον Πάοκ!!!Να χάνουμε βαθμούς από τριπολιτσά και καβάλες Πρέπει να μας κάνουν ιδιαίτερα μαθήματα πως να φτάνουμε στο +15 Εγώ όταν λέω εργαλείο, δεν εννοώ ότι είναι άνθρωπος του Παναθηναϊκού. Είναι των "ειδικών αποστολών". Ειλικρινά, πιστεύει κανείς ότι δεν υπάρχουν τέτοιοι; Αλλά ας αφήσουμε το παρασκήνιο. Με ποια λογική βάζουν έναν κακό διαιτητή στο πιο επικίνδυνο ματς της χρονιάς; Πόσο μάλλον όταν στο ίδιο γήπεδο είχε κάνει κακή διαιτησία στο Άρης - ΠΑΟ και επίσης, μόλις πριν 2-3 βδομάδες τα έχει κάνει σκατά στο Εργοτέλης-Ολυμπιακός; Με ποια λογική; Τέλος πάντων, και πολύ ασχοληθήκαμε. (προς το παρόν )
VAssassin Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2010 Στο Βικελίδης με τους σουπεράδες. Δεν ξέρω. Συνήθως από κάνα stream στο PC βλέπω. Μπορεί και πουθενά έξω με νόβα γιατί το ματς είναι φωτιά. Η μλκία είναι ότι πέφτει μαζί και με το άλλο μεγάλο ματς. Barca-Valencia στις 8.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.