gfilippas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Αν υποθέσουμε ότι ο ΠΑΟΚ κάνει το 5 στα 5 από δω και πέρα, πράγμα πολύ πιθανό, τότε εκτός από το ντέρμπι των αιωνίων, σε 2 ματσάκια ελπίζουμε. Ένα είναι το σημερινό Ηρακλής - Ολυμπιακός και ένα το Ατρόμητος-Παναθηναϊκός. Στα υπόλοιπα δεν νομίζω ότι υπάρχει περίπτωση να γκελάρουν. Κατά την ταπεινή μου γνώμη.
VAssassin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Αυτός ο Ολυμπιακός μπορεί να γκελάρει οπουδήποτε. Ο Παναθηναϊκός πολύ δύσκολα θα γκελάρει αλλά έχει πιο δύσκολο πρόγραμμα. Πρέπει να περιμένεις απ' τον Ολυμπιακό να του κόψει βαθμούς...
Dropsreef Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 να κανω μια υποθετικη ερωτηση? Ας πουμε πως ολυμπιακος και παοκ πηγαινουν μεχρι προτελευταια αγωνιστικη με νικες!και ειναι ισοβαθμοι!και λογω ισοβαθμιας μεχρι εκεινη τη στιγμη παιρνει πρωταθλημα ο ολυμπιακος! Και φτανει η τελευταια αγωνιστικη ο παοκ κερδιζει,ο αρης κανει το τεραστιο διπλο μεσα στο καραισκακη και γινεσαι πρωταθλητης με πρωταθλημα που στου το χαριζει ο μισητος σου αντιπαλος! Το πανηγυριζεις ή οχι?:-):-):-) Ολυμπιακος ειμαι απλα μου γεννηθηκε αυτη η απορια
VAssassin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν μου χαρίζει κανένα πρωτάθλημα ο "μισητός" μου αντίπαλος. Κάθε ομάδα πρέπει να χτυπάει όλα τα ματς υποτίθεται. Ψιλά γράμματα για το Ελληνικό πρωτάθλημα βέβαια. Δηλαδή αν το Ολυμπιακός - Άρης γινόταν στη μέση της σεζόν κι ερχόταν χ θα έλεγες το ίδιο; Φυσικά και θα το χαρούν οι ΠΑΟΚτσήδες το πρωτάθλημα.
Dropsreef Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν μου χαρίζει κανένα πρωτάθλημα ο "μισητός" μου αντίπαλος. Κάθε ομάδα πρέπει να χτυπάει όλα τα ματς υποτίθεται. Ψιλά γράμματα για το Ελληνικό πρωτάθλημα βέβαια. Δηλαδή αν το Ολυμπιακός - Άρης γινόταν στη μέση της σεζόν κι ερχόταν χ θα έλεγες το ίδιο;Φυσικά και θα το χαρούν οι ΠΑΟΚτσήδες το πρωτάθλημα. ελα ρε μια πλακα κανω μην το παιρνεις στα σοβαρα!απλα σκεψου να εισαι τουμπα και να ακουσεις απο τα μεγαφωνα γκολ ο καλβο στο 90' 0-1 τελικο σκορ και να ξεσηκωνεται ολοκληρη τουμπα με γκολ του αρη!
VAssassin Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δεν είπα ότι θίχτηκα ή τίποτα τέτοιο. Πάντως σε μια τέτοια περίπτωση και αν ο Άρης δεν ήθελε τους βαθμούς, σιγά μην χτύπαγε το ματς. Θα τους έπαιρναν στο κυνήγι μετά.
gfilippas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 να κανω μια υποθετικη ερωτηση?Ας πουμε πως ολυμπιακος και παοκ πηγαινουν μεχρι προτελευταια αγωνιστικη με νικες!και ειναι ισοβαθμοι!και λογω ισοβαθμιας μεχρι εκεινη τη στιγμη παιρνει πρωταθλημα ο ολυμπιακος! Και φτανει η τελευταια αγωνιστικη ο παοκ κερδιζει,ο αρης κανει το τεραστιο διπλο μεσα στο καραισκακη και γινεσαι πρωταθλητης με πρωταθλημα που στου το χαριζει ο μισητος σου αντιπαλος! Το πανηγυριζεις ή οχι?:-):-):-) Ολυμπιακος ειμαι απλα μου γεννηθηκε αυτη η απορια Σε περίπτωση που είναι ισόβαθμοι μέχρι τέλους, δεν παίρνει κανένα πρωτάθλημα ο Ολυμπιακός. Γίνονται αγώνες μπαράζ.
we_will_rise Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι θα γονατίσει ο οσφπ μέσα στο καυταντζόγλειο. Δεν ξέρω γιατί, ένα 6ευρω πάντως θα τον ρίξω στον άσο Call me πυθεία...
gfilippas Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2010 Call me πυθεία... Μπράβο σε σένα αλλά μπράβο και σε μένα. Προσωπικά ήμουνα σίγουρος ότι οι γριές θα το πάρουν αυτό το ματσάκι. Ελπίζω να δικαιωθώ και στα υπόλοιπα. Ο Ολυμπιακός μετά από αυτό χάνει πολλές από τις ελπίδες του. Για να μην πω όλες.
apd453 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2010 Άντε και την Κυριακή το βράδυ, πρώτοι. Μόνοι οι με παρέα δεν ξέρω. Έχει κάτι σύννεφα μπροστά. Τον ρουλάκο εύκολα θα τον πάρουμε και άσε τους άλλους να τραγουδάνε. Άλλωστε κατεβαίνουμε πλήρης πράγμα που έχει συμβεί ελάχιστες φορές.
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Σπάθας διαιτητής. Πάμε για σφαγή. Χειρότερο δεν μπορούσαν να βάλουν. Προβλέπω κατευθείαν κάρτες σε Γκαρσία , Βιτόλο με το παραμικρό.
VAssassin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δεν συνηθίζω να σχολιάζω διαιτητές πριν τους αγώνες αλλά ήμαρτον. ΣΠΑΘΑ ΡΕ;!
kosmasgr Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Ε ναι. Στους κρίσιμους αγώνες μας δείχνουν την αξιοπιστία του πρωταθλήματος. Ξέρεις προς ποια ομάδα έχει "αισθήματα" φέτος ο Σπάθας ενώ ξεκίνησε καλα. Το χει αποδείξει με τις διαιτησίες του. Το τάσο κάκο που χάθηκε ? P.S. Στο διαδίκτυο ρίξαν τις αποδόσεις. 2.80 - 2.90 - 2.75
VAssassin Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2010 Τέλος πάντων... Ας το παίξουμε αθώοι και κρίνουμε μετά το ματς. Ελπίζω σε 50-50 όπως αυτό του Παναθηναϊκος - ΠΑΟΚ και του Εργοτέλης - Ολυμπιακός από τον ίδιο διαιτητή. χαχαχα. Ε ρε γέλιο που έχει να πέσει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.