Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θεωρείς ότι δεν μπορεί να γκελάρει αυτός ο Ολυμπιακός στο Καυτατζόγλιο;

Αν είναι ο ίδιος Ολυμπιακός που βλέπω τελευταία, δεν νομίζω ότι μπορεί να φύγει εύκολα νικητής.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εγώ έχω ένα προαίσθημα ότι θα γονατίσει ο οσφπ μέσα στο καυταντζόγλειο. Δεν ξέρω γιατί, ένα 6ευρω πάντως θα τον ρίξω στον άσο

Δημοσ.

3-0 και δήλωση Σάντος: Το χειρότερο παιχνίδι που έχει κάνει ο ΠΑΟΚ. :devil:

Το χειρότερο δεν ξέρω αν ήταν, αλλά η ομάδα ήταν κακή, με πολλά λάθη στην ανάπτυξη και δικαιολογημένα θα τραβήξει αυτάκια ο Φερνάντο. ;)

Γκολάρα το τρίτο τουλάχιστον.

Για τον Κριστιάνο, δυστυχώς κάτι μου λέει ότι τελείωσε η σεζόν... Φάνηκε σοβαρό.

---------- Προσθήκη στις 19:00 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:45 ----------

Η νίκη του ΠΑΟΚ επί του Πανθρακικού ήταν «Πύρρειος», καθώς σημαδεύτηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Κριστιάνο στο 13ο λεπτό του αγώνα. Οι πρώτες εκτιμήσεις κάνουν λόγο για ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου. Αν επαληθευτεί αυτή η διάγνωση τότε ο επιθετικός του ΠΑΟΚ χάνει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Βραζιλιάνος θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία και θα φανεί το μέγεθος της ζημιάς αλλά και ο χρόνος αποθεραπείας του.

http://exedrasports.gr/football/superleague/article/?aid=56530

Δημοσ.

Δεύτερη χαλαρή τριάρα η ΠΑΟΚΑΡΑ.

Όμως δεν ήταν τόσο καλός ο ΠΑΟΚ, όσο στην Ξάνθη..

Αλλά δεν πειράζει. Θα είναι καλός στην επόμενη τριάρα, εκτός έδρας και πάλι. Που είπαμε ότι παίζουμε την άλλη Κυριακή; :P

Δημοσ.
Δεύτερη χαλαρή τριάρα η ΠΑΟΚΑΡΑ.

Όμως δεν ήταν τόσο καλός ο ΠΑΟΚ, όσο στην Ξάνθη..

Αλλά δεν πειράζει. Θα είναι καλός στην επόμενη τριάρα, εκτός έδρας και πάλι. Που είπαμε ότι παίζουμε την άλλη Κυριακή; :P

Ποια τριάρα, 0 - μισό στο 93' θέλω εγώ :devil: και να το βάλει ο Σάκης. :P

Δημοσ.
;) Ναι ρε που τον βρήκαν αυτόν. η καβάλα φωτιά σήμερα την σταμάτησαν τα δοκάρια. Παοκ δεν μου άρεσε καθόλου. Αφού ήμουν στην καφετέρια και κοιτούσα τον πωπω στην υποδοχή :) χαχα
Δημοσ.
;) Ναι ρε που τον βρήκαν αυτόν. η καβάλα φωτιά σήμερα την σταμάτησαν τα δοκάρια. Παοκ δεν μου άρεσε καθόλου. Αφού ήμουν στην καφετέρια και κοιτούσα τον πωπω στην υποδοχή :) χαχα

Του Γιάννη Κοντη μεταγραφή νομίζω :X

Ναι ο ΠΑΟΚ σήμερα ήταν μέτριος.

Δημοσ.

Πλέον δε φοβάμαι για το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει τα επόμενα παιχνίδια. Φέτος μου έδειξε ότι είναι έτοιμος να το κάνει. Περισσότερο φοβάμαι για το πόσο εύκολο είναι να γκελάρουν οι άλλοι δύο.

Σχετικά με το χθεσινό παιχνίδι, περισσότερη ώρα χάζευα και τραγουδούσα με τη θύρα 4 παρά να βλέπω τον αγώνα. Απλά τα παιδιά έκαναν συντήρηση δυνάμεων :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...