Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσύ ο φίλιππος που δεν είστε παρατηρητές και άνθρωποι των σπηλαίων πέστε μας τι κάνετε για τη βία στα γήπεδα πέρα από το να γράφετε σε ένα φόρουμ (γελάω πριν διαβάσω καμία απάντηση σας ηθικολόγοι της φακής).

Επιχειρήματα 2χρονου παιδιού και μάλιστα χωρίς να έχεις ιδέα σε ποιους απευθύνεσαι (εκτός αν είμαστε γνωστοί χρόνια και δεν το ήξερα).

Κάτσε και γέλα μόνος σου. Μην περιμένεις όμως να σε πάρει κανείς στα σοβαρά με αυτά που γράφεις. Για μένα τέλος η κουβέντα.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τι δουλειά έπιασαν δηλαδή;Μια χαρά κερδίσατε.Μια χρονιά διεκδικείς πρωτάθλημα,δεν έχεις δει τίποτα ακόμη.

Μόνο 2 βαθμούς σου έχουν κόψει οι διαιτητές.

Στο Άρης-ΠΑΟΚ θα την δεις τη σφαγή.Να το νιώσετε και εσείς στο πετσί σας για τα καλά.Μια βδομαδούλα πρίν το μεταξύ τους να σε κρατήσουν σε απόσταση ασφαλείας.

Εγώ θα παίξω κόκκινη σε ΠΑΟΚ και πέναλτυ υπέρ του Άρη.Μακάρι να πάω βέβαια κουβά.

Δημοσ.
Τι δουλειά έπιασαν δηλαδή;Μια χαρά κερδίσατε.Μια χρονιά διεκδικείς πρωτάθλημα,δεν έχεις δει τίποτα ακόμη.

Στο Άρης-ΠΑΟΚ θα την δεις τη σφαγή.Να το νιώσετε και εσείς στο πετσί σας για τα καλά.Μια βδομαδούλα πρίν το μεταξύ τους να σε κρατήσουν σε απόσταση ασφαλείας.

Εγώ θα παίξω κόκκινη σε ΠΑΟΚ και πέναλτυ υπέρ του Άρη.Μακάρι να πάω βέβαια κουβά.

Τώρα πλάκα κάνεις προφανώς. Τόσα χρόνια δεν το έχουμε νιώσει στο πετσί μας; Άσχετα αν πηγαίναμε ή όχι για πρωτάθλημα.

Και δεν είναι καθόλου 2 οι βαθμοί που χάσαμε από διαιτησία. Ξεκινήσαμε το πρωτάθλημα με 2 ματσάκια που ακυρώθηκαν κανονικότατα γκολ. Για τις κάρτες καλύτερα να μην αρχίσω γιατί δεν πρόκειται να τελειώσουμε ποτέ.

Για το τι έχει να γίνει από δω και πέρα, συμφωνώ.

Δημοσ.

Έλα ρε συ.Αμα δεν διεκδικείς το πρωτάθλημα τι να είσαι -10 τι να είσαι -20.Ποιος ασχολείται με το αν έχεις μια κακή διαιτησία;

Εγώ μόνο στη Ν.Σμύρνη θυμάμαι χειρουργείο.Τώρα και ένα σφύριγμα και μια κάρτα που και που ε είναι και μέσα στο ποδόσφαιρο.

Δημοσ.

Το μια κάρτα που και που μου άρεσε.

Τους μισούς αγώνες με 10 τους δώσαμε.

Υπήρξαν κάρτες δικαιολογημένες βέβαια αλλά όταν βλέπεις ότι άλλοι κανονισμοί ισχύουν για σένα και άλλοι για τους άλλους, τα παίρνεις.

Δημοσ.
Επιχειρήματα 2χρονου παιδιού και μάλιστα χωρίς να έχεις ιδέα σε ποιους απευθύνεσαι (εκτός αν είμαστε γνωστοί χρόνια και δεν το ήξερα).

Κάτσε και γέλα μόνος σου. Μην περιμένεις όμως να σε πάρει κανείς στα σοβαρά με αυτά που γράφεις. Για μένα τέλος η κουβέντα.

:lol::lol::lol:Ηθικολόγε του πληκτρολογίου. Στα λόγια όλα καλά στις πράξεις κολάει το πράγμα εεεε.. Να είσαι καλά πάντος. Δεν βλέπω να απαντάς στο πολύ απλό ερώτημα του 2χρονου.:lol::lol::lol:

Σε ποιόν απευθύνομαι?:shock:

Τα κοράκια δίνουν και πέρνουν. Πονέσαν τα ματάκια μας.

---------- Προσθήκη στις 22:52 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:44 ----------

Έλα ρε συ.Αμα δεν διεκδικείς το πρωτάθλημα τι να είσαι -10 τι να είσαι -20.Ποιος ασχολείται με το αν έχεις μια κακή διαιτησία;

Εγώ μόνο στη Ν.Σμύρνη θυμάμαι χειρουργείο.Τώρα και ένα σφύριγμα και μια κάρτα που και που ε είναι και μέσα στο ποδόσφαιρο.

Κάτσε, ακόμη δεν τελείωσε το πρωτάθλημα. Έχουμε να δούμε.....

Το "που και που" μου άρεσε πάντος. Ο κανόνας του "που και που" ισχύει για όλους?

Δημοσ.

Ναι το που και που για όλους ισχύει.Απλά οι περισσότεροι θέλουν όλα τα αμφισβητούμενα να σφυρίζονται υπέρ της ομάδας τους.Ε αυτό δεν γίνεται.

Δημοσ.

αντε να δεχτω οτι μου εκοψαν μονο 2 βαθμους οι διαιτητες που δεν ειναι ετσι γιατι ξεχνας π.χ. τον ματς με τον βαζελο που εστηναν το τοιχος στα 25 μετρα.

αλλα ας δεχτω οτι μονο 2 βαθμους μου εκοψαν... τους 10 που χαρισαν στον ολυμπιακο? αλλους 5-6 στον βαζελο?

μην μου πεις οτι πηραμε τα ιδια σφυριγματα...

Δημοσ.

Μην τον κατηγορείς. Κι αυτός γουστάρει να το πάρει ο Π.Α.Ο.Κ. όπως και όλοι πλην των συμπολιτών απλός δεν το λέει.:lol::lol:

Δημοσ.

Ε...ολοι θελουμε να το παρει ο παοκ...ολοι παοκ ειναι βαθια μεσα τους απλως ακομη δεν το ξερουν....:-D:-D:-D:p:p:p:p:p¨χαχαχαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...