apd453 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Επαναλαμβάνω λοιπόν και λέω: Ότι ούτε και εγώ συμφωνώ και ούτε εγώ πετάω μπουκάλια. Το μόνο που λέω είναι η αλήθεια και το πώς έχει πραγματικά η κατάσταση. Αν σε κάποιους δεν αρέσει η αλήθεια και αρέσκονται σε ιστορίες για λύκους δεν μπορώ να κάνω κάτι. Στην τελική και έτσι να μην είναι πείτε μου που δεν υπάρχει βία για να μην υπάρχει και στο γήπεδο που εξ αρχής έχει όλες τις συνιστώσες (εσκεμμένα βέβαια) για να θεωρηθεί ένας αγώνας κοινωνικό γεγονός και όχι απλά ένας αγώνας ποδοσφαίρου. Αυτά που λέω εγώ τα έχουν πει πιο πριν άλλοι (είναι κλεμμένα δηλαδή): Φρόιντ υποστήριξε ότι η επιθετικότητα είναι μέσα στα γονίδιά μας και ο άνθρωπος είναι από τη φύση του επιθετικό ον. Ένας άνθρωπος λειτουργεί και σκέφτεται διαφορετικά όταν βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο, παρά αν ενεργούσε μόνος του. Ο Ντιρκάιμ υποστήριξε ότι στο κοινωνικό σύστημα θα υπάρχουν πάντα φαινόμενα ενοποίησης των μαζών (συλλογική συνείδηση) με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Λε Μπον μετρ της κοινωνικής ψυχολογίας υποστήριζε πως η συλλογική συνείδηση είναι τόσο δυνατή που η ατομική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Αποτέλεσμα είναι πρωτόγονες συμπεριφορές να έρχονται στην επιφάνεια χάνοντας το άτομο την κρίση που θα είχε ατομικά. Μάζα = ανωνυμία, μεταδοτικότητα, αλληλεπίδραση, αίσθηση δύναμης, συγκινησιακή φόρτιση, μιμητισμός, έλλειψη ικανότητας κριτικής. Το ότι το ποδόσφαιρο προκαλεί βίαιες αντιδράσεις μεταξύ οπαδών είναι γεγονός (οι λόγοι απορρέουν από τα παραπάνω). Κατά τη γνώμη μου το γεγονός αυτό αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες που έχει κάνει τη μπάλα τόσο δημοφιλές άθλημα. Μπορεί να γίνουν πολλοί παραλληλισμοί από την αρχαιότητα ακόμη που ως γνωστόν τα αθλήματα που εμπεριείχαν βία ήταν άκρως δημοφιλή. Εσείς πέστε ότι δεν είναι έτσι. Εσείς πείτε πως το ποδόσφαιρο έχει γίνει για τις όμορφες ντρίπλες. Αυτά είναι γνωστά από όλες τις κυβερνήσεις όλων των χωρών αφού είναι γνωστό πως η χειραγώγηση μαζών που αποτελούνται από άτομα με έλλειψη ατομικής κριτικής ικανότητας είναι πολύ πιο εύκολη. Εκπλήσσομαι λοιπόν που εκπλήσσεται χαρακτηρίζοντας με παιδάκι. Εγώ λοιπόν θα πω πως μάλλον παιδάκι είναι αυτός που δεν έχει καταλάβει τι παίζεται και νομίζει απλά πως η αστυνομία δεν κάνει σωστά την δουλειά της. Με άλλα λόγια το ότι το κράτος δεν μπορεί να σταματήσει αυτά που γίνονται και όχι ότι δεν θέλει. Παιδάκι είναι αυτός που νομίζει πως ο Μαραντόνα έγινε Νο1 λόγο της μπάλας που ήξερε. Αυτός που νομίζει πως ο Κόκκαλης ασχολείται με το ποδόσφαιρο για την αγάπη που έχει στον Ολυμπιακό. Είναι πραγματικά πολύ άσχημο να ζεις σε ένα κόσμο έχοντας διαμορφώσει μια εικόνα στο μυαλό σου και ξαφνικά να βγαίνει κάποιος και να σου λέει ότι τα πράγματα μπορεί και να μην είναι έτσι όπως νόμιζες. Σας καταλαβαίνω. Κάποτε ο Μαρξ είχε πει το γνωστό "η θρησκεία είναι το όπιο του λαού" για τους γνωστούς λόγους που φαντάζομαι ότι εσείς σαν πιο μεγάλοι καταβαίνετε. Στη σημερινή εποχή εγώ λέω ότι «το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού» και όχι «Ο βασιλεύς των αθλημάτων». Αν κάνετε τους παραλληλισμούς θα καταλάβετε γιατί πιστέυω πως και τα παιδάκια θα μπορούσαν να καταλάβουν. Απολαύστε λοιπόν το όπιο που σας πουλάνε όπως εγώ και σταματήστε να γκρινιάζετε.
Dropsreef Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Επαναλαμβάνω λοιπόν και λέω: Ότι ούτε και εγώ συμφωνώ και ούτε εγώ πετάω μπουκάλια. Το μόνο που λέω είναι η αλήθεια και το πώς έχει πραγματικά η κατάσταση. Αν σε κάποιους δεν αρέσει η αλήθεια και αρέσκονται σε ιστορίες για λύκους δεν μπορώ να κάνω κάτι. Στην τελική και έτσι να μην είναι πείτε μου που δεν υπάρχει βία για να μην υπάρχει και στο γήπεδο που εξ αρχής έχει όλες τις συνιστώσες (εσκεμμένα βέβαια) για να θεωρηθεί ένας αγώνας κοινωνικό γεγονός και όχι απλά ένας αγώνας ποδοσφαίρου. Αυτά που λέω εγώ τα έχουν πει πιο πριν άλλοι (είναι κλεμμένα δηλαδή): Φρόιντ υποστήριξε ότι η επιθετικότητα είναι μέσα στα γονίδιά μας και ο άνθρωπος είναι από τη φύση του επιθετικό ον. Ένας άνθρωπος λειτουργεί και σκέφτεται διαφορετικά όταν βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο, παρά αν ενεργούσε μόνος του. Ο Ντιρκάιμ υποστήριξε ότι στο κοινωνικό σύστημα θα υπάρχουν πάντα φαινόμενα ενοποίησης των μαζών (συλλογική συνείδηση) με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Λε Μπον μετρ της κοινωνικής ψυχολογίας υποστήριζε πως η συλλογική συνείδηση είναι τόσο δυνατή που καθιστά η ατομική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Αποτέλεσμα είναι πρωτόγονες συμπεριφορές να έρχονται στην επιφάνεια χάνοντας το άτομο την κρίση που θα είχε ατομικά. Μάζα = ανωνυμία, μεταδοτικότητα, αλληλεπίδραση, αίσθηση δύναμης, συγκινησιακή φόρτιση, μιμητισμός, έλλειψη ικανότητας κριτικής. Το ότι το ποδόσφαιρο προκαλεί βίαιες αντιδράσεις μεταξύ οπαδών είναι γεγονός (οι λόγοι απορρέουν από τα παραπάνω). Κατά τη γνώμη μου το γεγονός αυτό αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες που έχει κάνει τη μπάλα τόσο δημοφιλές άθλημα. Μπορεί να γίνουν πολλοί παραλληλισμοί από την αρχαιότητα ακόμη που ως γνωστόν τα αθλήματα που εμπεριείχαν βία ήταν άκρως δημοφιλή. Εσείς πέστε ότι δεν είναι έτσι. Εσείς πείτε πως το ποδόσφαιρο έχει γίνει για τις όμορφες ντρίπλες. Αυτά είναι γνωστά από όλες τις κυβερνήσεις όλων των χωρών αφού είναι γνωστό πως η χειραγώγηση μαζών που αποτελούνται από άτομα με έλλειψη ατομικής κριτικής ικανότητας είναι πολύ πιο εύκολη. Εκπλήσσομαι λοιπόν που εκπλήσσεται χαρακτηρίζοντας με παιδάκι. Εγώ λοιπόν θα πω πως μάλλον παιδάκι είναι αυτός που δεν έχει καταλάβει τι παίζεται και νομίζει απλά πως η αστυνομία δεν κάνει σωστά την δουλειά της. Με άλλα λόγια το ότι το κράτος δεν μπορεί να σταματήσει αυτά που γίνονται και όχι ότι δεν θέλει. Παιδάκι είναι αυτός που νομίζει πως ο Μαραντόνα έγινε Νο1 λόγο της μπάλας που ήξερε. Αυτός που νομίζει πως ο Κόκκαλης ασχολείται με το ποδόσφαιρο για την αγάπη που έχει στον Ολυμπιακό. Είναι πραγματικά πολύ άσχημο να ζεις σε ένα κόσμο έχοντας διαμορφώσει μια εικόνα στο μυαλό σου και ξαφνικά να βγαίνει κάποιος και να σου λέει ότι τα πράγματα μπορεί και να μην είναι έτσι όπως νόμιζες. Σας καταλαβαίνω. Κάποτε ο Μαρξ είχε πει το γνωστό "η θρησκεία είναι το όπιο του λαού" για τους γνωστούς λόγους που φαντάζομαι ότι εσείς σαν πιο μεγάλοι καταβαίνετε. Στη σημερινή εποχή εγώ λέω ότι «το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού» και όχι «Ο βασιλεύς των αθλημάτων». Αν κάνετε τους παραλληλισμούς θα καταλάβετε γιατί πιστέυω πως και τα παιδάκια θα μπορούσαν να καταλάβουν. Απολαύατε λοιπόν το όπιο που σας πουλάνε όπως εγώ και σταματήστε να γκρινιάζετε. κανε μου αν θελεις την χαρη και απαντησε στα ερωτηματα που σου θετω δυο post πιο πανω! το γεγονος οτι μεσα στην μαζα δεν εχεις ταυτοτητα σε κανει υπερηφανο?σου δινει την ελευθερια να βγαινεις εξω να σπας το μαγαζακι του αλλου που με τοσο κοπο δημιουργησε και μπορει ακομα και τωρα να χρωσταει ενα τεραστιο ποσο σε καποιο δανειο?η ανωνυμια της μαζας σου δινει την δυνατοτητα να εκτοξευεις μπουκαλια οπου βρεις?ειτε σε παιχτες ειτε σε καποιον αλλο φιλαθλο αλλα προπαντως συνανθρωπο σου? αν θελεις να εκφρασεις την βιαιη πλευρα του εαυτου σου μπορεις να ξεσπασεις αλλου!ασχολησου με πιο extreme sports και στην τελικη αφου εισαι ασυγκρατητος να ξεσπασεις στην οικογενεια σου και στους φιλους σου!οχι εναντια σε καποιον ανθρωπο που εκανε το μοιραιο λαθος για εσενα να υποστηριζει αλλη ομαδα!αν υποθεσουμε πως εισαι παοκτασκι πρεπει να αισθανεσαι τεραστιο μισοος για εναν οπαδο του Αρη!ελα ομως που ενας απο αυτους τους οπαδους μπορει να ειναι το φιλαρακι σου που πινεται μαζι καφε 5 ωρες πριν τον αγωνα!πως θα σου φαινοταν αν ενας ανεγκεφαλος του καρφωνε με πιστολι φωτοβολιδα στην καρωτιδα?και πως θα σου φαινοταν αν αυτο το πιστολι το κρατουσες εσυ και πετυχαινες απεναντι σου τα σκουληκια οπως τους αποκαλειται!και αυτον που εβρισκες ηταν ο φιλαρακο σου!μεσα στην ανωνυμια της μαζας θα ελεγες ποπο τα γ@μ___α τα σκουληκια αλλα σκεψου αυτον που πετυχαινεις! Και εις ανωτερα φιλε......ωραια μυαλα! Περιμενω τις απαντησεις σου για τα σχολια μου δυο ποστ πιο πανω Είναι πραγματικά πολύ άσχημο να ζεις σε ένα κόσμο έχοντας διαμορφώσει μια εικόνα στο μυαλό σου και ξαφνικά να βγαίνει κάποιος και να σου λέει ότι τα πράγματα μπορεί και να μην είναι έτσι όπως νόμιζες. Σας καταλαβαίνω. Μας ανοιξες τα ματια φιλε μου!ευχαριστουμε πολυ!να σαι καλα!ουτε που μας ειχε περασει απο το μυαλο οσα λες Απολαύστε λοιπόν το όπιο που σας πουλάνε όπως εγώ και σταματήστε να γκρινιάζετε. Τελικα συγνωμη που θα το πω αλλα επιβεβαιωνεις με τα λεγομενα σου οτι ανηκεις σε αυτες τις στρατιες των ηλιθιων που μεσα στην μαζα λειτουργουν οπως γουσταρουν
Linus_21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Από που βγάζεις το συμπέρασμα ότι αυτά που παραθέτεις εμείς δεν τα χουμε ψιλιαστεί, και αυτή τη στιγμή έχουμε πέσει από τα σύννεφα Απλά εσύ έχεις συμβιβαστεί με αυτό ενώ σε εμάς δεν αρέσει. Αφού μία σειρά μέτρων έχει βοηθήσει άλλες χώρες στον τομέα του αθλητισμού, απλά θέλουμε να ακολουθήσουμε το δρόμο που χάραξαν, ώστε να μην κάνουν όλα αυτά 200 ουρακοτάγκοι. Το μόνο που συμβουλεύουμε πάντως για την ώρα, είναι να παραμείνετε στο σπίτι σας και να παίξετε με ένα σάκο του μπόξ... Και αν γουστάρετε περισσότερη τρέλα, ξυλώνετε και τα ντουλάπια και τα πετάτε στο κεφάλι των παιδιών σας, της γυναίκας σας, όπου γουστάρει η ψυχή σας... Γιατί να τα πετάξετε στο κεφάλι άλλων??
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Ξαναλέω λοιπόν κι εγώ: Τα πράγματα κάποτε ήταν χειρότερα, όχι μόνο στο ποδόσφαιρο, αλλά και γενικότερα. Η πραγματικότητα άλλαξε και τα πράγματα βελτιώθηκαν. Και για αυτό, θα πρέπει να ευχαριστήσουμε όλους τους άλλους, εκτός από τους ομοίους σου, που δέχονται την πραγματικότητα αναντίρρητα. Διάλεξε με ποιους θέλεις να είσαι. Με αυτούς που αλλάζουν τα πράγματα (που είναι δεδομένο ότι αλλάζουν) ή με αυτούς που τα παρατηρούν. ΥΓ. Επί τη ευκαιρία, άμα πας στο μέγαρο, θα διαπιστώσεις έκπληκτος πως δεν υπάρχει βία. Δεν πετάει κανείς μπουκάλια στο μαέστρο, όσο άσχημα κι αν διευθύνει.
gfilippas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Επαναλαμβάνω λοιπόν και λέω: Ότι ούτε και εγώ συμφωνώ και ούτε εγώ πετάω μπουκάλια. Το μόνο που λέω είναι η αλήθεια και το πώς έχει πραγματικά η κατάσταση. Αν σε κάποιους δεν αρέσει η αλήθεια και αρέσκονται σε ιστορίες για λύκους δεν μπορώ να κάνω κάτι. Στην τελική και έτσι να μην είναι πείτε μου που δεν υπάρχει βία για να μην υπάρχει και στο γήπεδο που εξ αρχής έχει όλες τις συνιστώσες (εσκεμμένα βέβαια) για να θεωρηθεί ένας αγώνας κοινωνικό γεγονός και όχι απλά ένας αγώνας ποδοσφαίρου. Αυτά που λέω εγώ τα έχουν πει πιο πριν άλλοι (είναι κλεμμένα δηλαδή): Φρόιντ υποστήριξε ότι η επιθετικότητα είναι μέσα στα γονίδιά μας και ο άνθρωπος είναι από τη φύση του επιθετικό ον. Ένας άνθρωπος λειτουργεί και σκέφτεται διαφορετικά όταν βρίσκεται ανάμεσα σε κόσμο, παρά αν ενεργούσε μόνος του. Ο Ντιρκάιμ υποστήριξε ότι στο κοινωνικό σύστημα θα υπάρχουν πάντα φαινόμενα ενοποίησης των μαζών (συλλογική συνείδηση) με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο Λε Μπον μετρ της κοινωνικής ψυχολογίας υποστήριζε πως η συλλογική συνείδηση είναι τόσο δυνατή που η ατομική μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Αποτέλεσμα είναι πρωτόγονες συμπεριφορές να έρχονται στην επιφάνεια χάνοντας το άτομο την κρίση που θα είχε ατομικά. Μάζα = ανωνυμία, μεταδοτικότητα, αλληλεπίδραση, αίσθηση δύναμης, συγκινησιακή φόρτιση, μιμητισμός, έλλειψη ικανότητας κριτικής. Το ότι το ποδόσφαιρο προκαλεί βίαιες αντιδράσεις μεταξύ οπαδών είναι γεγονός (οι λόγοι απορρέουν από τα παραπάνω). Κατά τη γνώμη μου το γεγονός αυτό αποτελεί έναν από τους μεγαλύτερους παράγοντες που έχει κάνει τη μπάλα τόσο δημοφιλές άθλημα. Μπορεί να γίνουν πολλοί παραλληλισμοί από την αρχαιότητα ακόμη που ως γνωστόν τα αθλήματα που εμπεριείχαν βία ήταν άκρως δημοφιλή. Εσείς πέστε ότι δεν είναι έτσι. Εσείς πείτε πως το ποδόσφαιρο έχει γίνει για τις όμορφες ντρίπλες. Αυτά είναι γνωστά από όλες τις κυβερνήσεις όλων των χωρών αφού είναι γνωστό πως η χειραγώγηση μαζών που αποτελούνται από άτομα με έλλειψη ατομικής κριτικής ικανότητας είναι πολύ πιο εύκολη. Εκπλήσσομαι λοιπόν που εκπλήσσεται χαρακτηρίζοντας με παιδάκι. Εγώ λοιπόν θα πω πως μάλλον παιδάκι είναι αυτός που δεν έχει καταλάβει τι παίζεται και νομίζει απλά πως η αστυνομία δεν κάνει σωστά την δουλειά της. Με άλλα λόγια το ότι το κράτος δεν μπορεί να σταματήσει αυτά που γίνονται και όχι ότι δεν θέλει. Παιδάκι είναι αυτός που νομίζει πως ο Μαραντόνα έγινε Νο1 λόγο της μπάλας που ήξερε. Αυτός που νομίζει πως ο Κόκκαλης ασχολείται με το ποδόσφαιρο για την αγάπη που έχει στον Ολυμπιακό. Είναι πραγματικά πολύ άσχημο να ζεις σε ένα κόσμο έχοντας διαμορφώσει μια εικόνα στο μυαλό σου και ξαφνικά να βγαίνει κάποιος και να σου λέει ότι τα πράγματα μπορεί και να μην είναι έτσι όπως νόμιζες. Σας καταλαβαίνω. Κάποτε ο Μαρξ είχε πει το γνωστό "η θρησκεία είναι το όπιο του λαού" για τους γνωστούς λόγους που φαντάζομαι ότι εσείς σαν πιο μεγάλοι καταβαίνετε. Στη σημερινή εποχή εγώ λέω ότι «το ποδόσφαιρο είναι το όπιο του λαού» και όχι «Ο βασιλεύς των αθλημάτων». Αν κάνετε τους παραλληλισμούς θα καταλάβετε γιατί πιστέυω πως και τα παιδάκια θα μπορούσαν να καταλάβουν. Απολαύστε λοιπόν το όπιο που σας πουλάνε όπως εγώ και σταματήστε να γκρινιάζετε. Έγραψες όλο αυτό το κατεβατό για να μας αποδείξεις ότι η βία είναι πανάρχαιο κουσούρι; Το ξέρουμε φίλε. Τα έχει πει ο Δαρβίνος λίγο καλύτερα. Δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για την καταγωγή μας αλλά μπορούμε να βελτιώσουμε τα πράγματα και το κάνουμε. Όσο και αν έχετε βαλθεί μερικοί να μας θυμίζετε τις σπηλιές. Τις υπόλοιπες σάλτσες περί οπίων και Μάρξ, δεν ήταν ανάγκη να τις γράψεις. Δεν ωραιοποιείς την "θεωρία" σου, με λίγο από φιλοσοφία.
apd453 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 κανε μου αν θελεις την χαρη και απαντησε στα ερωτηματα που σου θετω δυο post πιο πανω! το γεγονος οτι μεσα στην ...γ@μ___α τα σκουληκια αλλα σκεψου αυτον που πετυχαινεις! Να απαντήσω σε τι? Να απολογηθώ γιατί? Για κάτι που δεν έχω κάνει. Προφανώς δεν έχει καταλάβει τι λέω. Από όλα αυτά που έγραψα εσύ κατάλαβες ότι υποστηρίζω αυτούς που πετάνε μπουκάλια? Απλά τους δίνω ελαφρυντικά για τη συμπεριφορά τους η οποία είναι άκρως ανθρώπινη (αφού τους αφήνουν) για τους χψ λόγους. Συμπεριφορά που υπήρχε, υπάρχει και θα υπάρχει. Το μόνο που μπορεί να αλλάξει είναι τρόπος και ο τόπος εκδήλωσης της. Η βία γενικός μπορεί να μειωθεί μόνο μέσα από την παιδεία και αύξηση του βιοτικού επιπέδου. Το ότι προς το παρόν συμφέρον της κυβέρνησης είναι ένα μέρος της συσσωρευμένης ανάγκης για βία να ξεσπά στα γήπεδα δεν φταίω εγώ. Είναι σαν τους εμπόρους ναρκωτικών, τους οίκους ανοχής, τους λαθρομετανάστες κλπ που τους δίνουν ένα χώρο σε ένα κομμάτι της πόλης για να κάνουν ότι γουστάρουν ελεύθερα κάτι για το οποίο επίσης δεν φταίω εγώ. Μην κατηγορείς εμένα λοιπόν. Κατηγόρησε αυτούς που αποφασίζουν το που και το πότε. Διάλεξε με ποιους θέλεις να είσαι. Με αυτούς που αλλάζουν τα πράγματα (που είναι δεδομένο ότι αλλάζουν) ή με αυτούς που τα παρατηρούν. Ωραία λοιπόν. Εγώ είμαι παρατηρητής και το παραδέχομαι. Εσύ ο φίλιππος που δεν είστε παρατηρητές και άνθρωποι των σπηλαίων πέστε μας τι κάνετε για τη βία στα γήπεδα πέρα από το να γράφετε σε ένα φόρουμ (γελάω πριν διαβάσω καμία απάντηση σας ηθικολόγοι της φακής). Επίσης για τη βελτίωση της κατάστασης τα τελευταία χρόνια πέστε μου τι έχει γίνει (μιλάμε τώρα για μέτρα κατά της βίας στα γήπεδα που είχαν αποτέλεσμα).
Dropsreef Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Το ποδόσφαιρό έχει και λίγο αλητεία μέσα του. Αυτό είναι που το κάνει δημοφιλές άθλημα. Αυτό είναι που γουστάρει ο κόσμος. Για 5-6 ώρες ο καθένας μπορεί να βρίσει, να πάρει της φωνητικές του χορδές στο χέρι, να πετάξει κανένα μπουκάλι, να φάει και να δώσει καμία μπουνιά, να κατουρήσει σε μια γωνία μπροστά στο κόσμο, να πιεί ρετσίνες και τσίπουρα με τα φιλαράκια του, να πάει καμιά εκδρομούλα, να γουστάρει ρε αδερφέ κτλ. Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτού του είδους η διασκέδαση ας πάει να δει χάντμπολ που ο Π.Α.Ο.Κ. τα πάει και πολύ καλά. σου υπενθυμιζω δικα σου λογια!αντε λοιπον να πεταξεις κανενα μπουκαλακι λοιπον στο γηπεδο και αφου οπως λες εσυ δεν το κανεις παρακολουθησε να πετανε οι υπολοιποι 200-300-500 ανεγκεφαλοι και αφησε τους να αμαυρωνουν την εικονα της ομαδος σου!ριξε και καμια μπουνια στον αλλον ο οποιος αν και συναθρωπος σου απλα υποστηριζει και γουσταρει αλλη ομαδα!με το να δικαιολογιες τετοιες συμπεριφορες επειδη ειναι στην ανθρωπινη φυση μαλλον βρισκεις για ενα καλο αλλοθι!αν θελεις να εκφρασεις την βιαιη συμπεριφορα σου κανε κανενα k1 κανενα kick boxing και ξεδωσε εκει!αν ουτε αυτα σε καλυπτουν σπασε οτι υπαρχει μεσα στο σπιτι σου!τουλαχιστον ετσι δεν βλαπτεις κανεναν μα κανεναν συνανθρωπο σου! συνεχισε λοιπον να βλεπεις τους ηλιθιους να λειτουργουν ανεξελεγκτα επειδη βια παντα θα υπαρχει! ---------- Προσθήκη στις 15:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:09 ---------- Τι κανετε για την βια στα γηπεδα περα απο το να γραφετε σε ενα φορουμ(γελάω πριν διαβάσω καμία απάντηση σας ηθικολόγοι της φακής). με την δικη σου προτροπη μας ειπες να παμε να δουμε κανενα handball του Παοκ επειδη εκει ειναι ηρεμα τα πραγματα!αλλωστε πως να πανε σωστοι φιλαθλοι με τις οικογενειες τους, με τα παιδια τους οταν στο γηπεδο βασιλευει η ηλιθιοτητα?
apd453 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 συνεχισε λοιπον να βλεπεις τους ηλιθιους να λειτουργουν ανεξελεγκτα επειδη βια παντα θα υπαρχει! Πες μας λοιπόν και εσύ πέρα από το να τους βλέπεις και να γράφεις σε ένα φόρουμ τι κάνεις για να βοηθήσεις? Τίποτα φίλε μου, τζάμπα μάγκας. Είσαι και εσύ σαν εμένα, απλά βλέπεις τα γεγονότα. Με την διαφορά ότι εγώ δεν ασχολούμε με τη βία και απλά τη βλέπω ενώ εσύ ηθικολογείς ανούσια. Και τα δύο είναι εύκολα είναι χωρίς ουσία. Το να πεις είναι λάθος που πέταξε πέτρα είναι εύκολο. Μπράβο σου βοήθησες και εσύ στο πρόβλημα. Το να σκεφτείς γιατί τη πέταξε, πότε τη πέταξε, που τη πέταξε δεν σου περνάει από το μυαλό καθόλου?
gfilippas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Φτάνει με τις ******* Έχουμε πιο σημαντικά πράγματα τώρα. Νυν υπέρ πάντων ο αγών αδέλφια. Φοβερή μπάλα η ΠΑΟΚΑΡΑ σήμερα.
mitsikas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Παρακαλώ να λήξει τώρα το πρωτάθλημα. 1 Π.Α.Ο.Κ. 53 2 Παναθηναϊκός 52 3 Ολυμπιακός 50 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν οι επόμενοι αγώνες από αύριο μέχρι την τελευταία αγωνιστική Άντε παιδιά ξανά μπάλα από τον Αύγουστο και το νέο πρωτάθλημα
VAssassin Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει, η Ξάνθη είναι χάλια αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη εμφάνιση. Σε κάθε επίθεση ευκαιρία. Θα μπορούσε να λήξει 0-6. Θύμισε Καβάλα, μόνο που εκεί δεν έμπαινε με τίποτα η π.
wizzy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Παρακαλώ να λήξει τώρα το πρωτάθλημα. 1 Π.Α.Ο.Κ. 53 2 Παναθηναϊκός 52 3 Ολυμπιακός 50 Δεν υπάρχει κανένας λόγος να γίνουν οι επόμενοι αγώνες από αύριο μέχρι την τελευταία αγωνιστική Άντε παιδιά ξανά μπάλα από τον Αύγουστο και το νέο πρωτάθλημα Να λήξει με τους άλλους δύο να έχουν έναν αγώνα λιγότερο; Χμ.... κομματάκι άδικο μου φαίνεται! Άσε να γκελάρουν σήμερα και βλέπουμε.
apd453 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Να λήξει με τους άλλους δύο να έχουν έναν αγώνα λιγότερο; Χμ.... κομματάκι άδικο μου φαίνεται! Άσε να γκελάρουν σήμερα και βλέπουμε.Απο τα πρωτοσέλιδα βλέπω να έχουν φάει ανχος οι άλλοι.....
gfilippas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Εντάξει, η Ξάνθη είναι χάλια αλλά ο ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη εμφάνιση. Σε κάθε επίθεση ευκαιρία. Θα μπορούσε να λήξει 0-6. Θύμισε Καβάλα, μόνο που εκεί δεν έμπαινε με τίποτα η π. Πραγματικά το 0-3 μας αδικεί. Να που μπορούμε τελικά να παίξουμε και επίθεση όταν θέλουμε και να μην βγάζουμε κάθε φορά τον καρκίνο με το 1-0. Αν και η άμυνα του Σάντος είναι αυτή που μας έφτασε εδώ. Πιστεύω ότι αν κάποιος από τους 3 έχει περισσότερες πιθανότητες να κάνει το 7 στα 7 (6 στα 6 πλέον για μας) αυτός είναι ο ΠΑΟΚ.
kosmasgr Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2010 ΠΑΟΚ είσαι. Επίσης είσαι η καλύτερη ομάδα φέτος και η πιο σταθερή. Απλά τα πράγματα. Σκέψου οτι ολες οι τελευταίες μεταγραφές του ΠΑΟΚ (πλην του Κριστιάνου που θα τον δούμε ουσιαστικά του χρόνου) , είναι παχτούρες και κορμός της ομάδος. Φαντάσου ο βρύζας να είχε το budget ΠΑΟ και ΟΣΦΠ τι θα έφερνε στην Τούμπα. Με 300.000 έχεις τον most valued δεξί/αριστερό επιθετικό χάφ αυτήν την στιγμή Αν συνεχίσει η ομάδα έτσι βλέπω του χρόνου να ρημαζεις τους πάντες. Πλέον προσωπικά δεν με ενδιαφέρει να πάρει ο ΠΑΟΚ το βρώμικο πρωτάθλημα της Supa league. Ας το κρατήσουν εκεί κάτω αυτοί που το παίρνουν τόσες δεκαετίες με έμμεσους τρόπους. Με τέτοιο ποδόσφαιρό που παίζει η ομάδα φέτος το τελευταίο που με απασχολεί είναι το πρωτάθλημα. (οχι οτι θα με χαλούσε κιόλας) Μπαλαλάικα. ΧΑΧΑΧΑ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.