apd453 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Μου δείχνουν το δάσος και βλέπω το δέντρο. Μα για τα δέντρα δεν μιλάμε???
gfilippas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ελπίζω να είσαι κοντά στα 15. Θα υπάρχει δικαιολογία. Αν είσαι παραπάνω, ειλικρινά έχουμε πρόβλημα.
Dropsreef Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Το ποδόσφαιρό έχει και λίγο αλητεία μέσα του. Αυτό είναι που το κάνει δημοφιλές άθλημα. Αυτό είναι που γουστάρει ο κόσμος. Για 5-6 ώρες ο καθένας μπορεί να βρίσει, να πάρει της φωνητικές του χορδές στο χέρι, να πετάξει κανένα μπουκάλι, να φάει και να δώσει καμία μπουνιά, να κατουρήσει σε μια γωνία μπροστά στο κόσμο, να πιεί ρετσίνες και τσίπουρα με τα φιλαράκια του, να πάει καμιά εκδρομούλα, να γουστάρει ρε αδερφέ κτλ. Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτού του είδους η διασκέδαση ας πάει να δει χάντμπολ που ο Π.Α.Ο.Κ. τα πάει και πολύ καλά. ελπιζω φιλε μου να μην τυχει καμια φορα εκει που θα καθεσαι να βλεπεις την ομαδα σου να σου καρφωθει καμια κροτιδα με πιστολι στον λαρυγγα απο τον απεναντι ανεγκεφαλο!ελπιζω να μην εισαι εσυ αυτος που θα καθεται να δει την ομαδα του και θα του ερθει το μπουκαλι στο κεφαλι και θα τρεχεις για το πρωτο νοσοκομειο!ελπιζω να μην εχεις παει με την κοπελα σου και βλεπεις τον αλλον λιωμα απο τα χαπια να κατουραει μπροστα σου και να σε παρουν τα σκαγια!ελπιζω να μην εισαι αυτος που θα παιζεις μπουνιες με καποιον θα παραπατησεις θα πεσεις απο την κερκιδα,απο τα καθισματα απο οπου θελεις τελος παντων και θα περασεις την ζωη σου πανω σε ενα καροτσακι!(και ειτε θελεις να το πιστεψεις ειτε οχι ολα αυτα που σου λεω εχουν συμβει εδω στο Ελλαδισταν) μαλλον μπερδευεις την καυτη ατμοσφαιρα και την καυτη εδρα με την μ@λ@κια
greeker Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Ελπίζω να είσαι κοντά στα 15. Θα υπάρχει δικαιολογία.Αν είσαι παραπάνω, ειλικρινά έχουμε πρόβλημα. ουτε στα 15 δεν υπαρχει δικαιολογια... αυτο το λενε μερικοι γονεις για να καλμαρουν τη συνειδηση τους... ολοι οι ανθρωποι εχουν μεσα τους μια φωνη που τους λεει ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ περνανε τα ορια.. ελπιζω να αστειευεται ο συγκεκριμενος "φιλαθλος", αλλα και παλι με αυτα που βλεπουμε δεν νομιζω οτι μπορει να γελασει κανενας νοημων ανθρωπος
we_will_rise Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Τι εννοεί ο ποιητής ;; Φτωχά τα ελληνικά μου και δεν πιάνω και πολλά.. Προτείνει να αναλάβει ο ΠΑΟΚ + Superleage την ευθύνη ότι θα είναι παναγίες οι παοκσήδες για να τους αφήσει να μπουν, κι αν όχι, προτίθεται να γίνει το ματς στην Τούμπα ;; Μήπως ξέρει ότι δεν παίζει τίποτα από τα 2 και απλώς κηνυγάει εντυπώσεις ;;
gfilippas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 ουτε στα 15 δεν υπαρχει δικαιολογια... αυτο το λενε μερικοι γονεις για να καλμαρουν τη συνειδηση τους... ολοι οι ανθρωποι εχουν μεσα τους μια φωνη που τους λεει ΠΟΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ περνανε τα ορια.. ελπιζω να αστειευεται ο συγκεκριμενος "φιλαθλος", αλλα και παλι με αυτα που βλεπουμε δεν νομιζω οτι μπορει να γελασει κανενας νοημων ανθρωπος Έχεις δίκιο. Μάλλον εγώ έψαχνα ελαφρυντικά στον... φίλαθλο. Τι εννοεί ο ποιητής ;; Φτωχά τα ελληνικά μου και δεν πιάνω και πολλά.. Προτείνει να αναλάβει ο ΠΑΟΚ + Superleage την ευθύνη ότι θα είναι παναγίες οι παοκσήδες για να τους αφήσει να μπουν, κι αν όχι, προτίθεται να γίνει το ματς στην Τούμπα ;; Μήπως ξέρει ότι δεν παίζει τίποτα από τα 2 και απλώς κηνυγάει εντυπώσεις ;; Κλασικός Πανόπουλος αν δεν κάνω λάθος. Βαρύγδουπες μπαρούφες.
we_will_rise Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Κλασικός Πανόπουλος αν δεν κάνω λάθος. Βαρύγδουπες μπαρούφες. Εγώ πάντως πολύ θα το γουστάρω να γίνει καμιά στραβή και να γίνει στην Τούμπα το παιχνίδι..
gfilippas Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 24 Φεβρουαρίου 2010 Εγώ πάντως πολύ θα το γουστάρω να γίνει καμιά στραβή και να γίνει στην Τούμπα το παιχνίδι.. Ξερεις κανέναν εδώ, που δεν θα γούσταρε; Αλλά δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση.
greeker Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2010 παγιδα ειναι... το πρωταθλημα πρεπει να παιζεται με τους ιδιους ορους για ολους.. τι θα λετε αν του χρονου ο ΠΑΟ παιζει με αντιπαλο τον ΟΦΗ το εκτος εδρας ματς στο ΟΑΚΑ... οτι ειναι πουλημενοι ισως? ας μην πεφτουμε σε αυτες τις φτηνες παγιδες... εχω την εντυπωση οτι εχουμε δρομο σαν φιλαθλοι συνολικα, αλλα τουλαχιστον αυτοι του ΠΑΟΚ φαινεται να ειναι στο σωστο μονοπατι
apd453 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είπα ότι συμφωνώ με όλα αυτά, ούτε ότι τα κάνω. Απλά λέω ότι έτσι είναι η μπάλα σε όλες της μπαλαδοχώρες (πλην των χωρών που η αστυνομία κάνει σωστά την δουλειά της). Είναι το άθλημα τέτοιο που τραβάει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές. Γι ‘αυτό όταν γίνεται μια φασαρία όλοι γυρνάνε να δούνε. Αν μπορούσαν να πήγαιναν και στο ένα μέτρο να δουν την μπουνιά πρώτο πλάνο θα το κάνανε και θα λέγανε με το φιλαράκι τους «κοίτα να δεις ρε τους βλάκες τι κάνουν κλπ κλπ». Εσείς πέστε ότι όταν γίνεται μια φασαρία δεν κοιτάτε αλλά τρώτε σποράκι και κοιτάτε από την άλλη χωρίς να δίνεται σημασία. Σας χαλάει η βίαιη πλευρά του εαυτού σας ηθικολόγοι? Σας πληροφορώ λοιπόν ότι η συμπεριφορά αυτή είναι ανθρώπινη και δεν χρειάζεται να ντρέπεστε. Εσείς πέστε ότι δεν είναι έτσι. Εσείς πέστε ότι στην Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Βραζιλία, Αργεντινή οι οπαδοί πάνε αγγελιασμένοι στο γήπεδο, δεν πίνουν τα έντερα τους πριν τον αγώνα κλπ. Και στην Αγγλία αν δεν εφαρμοζόταν οι νόμοι όπως εδώ όταν ένα ποδοσφαιριστής πήγαινε για κόρνερ θα έφευγαν μπουκάλια. Εσείς πέστε ότι οι Άγγλοι δεν πετάνε μπουκάλια επειδή έχουν δεν θέλουν και όχι επειδή δεν μπορούν. Στην Ελλάδα (δυστυχώς) η κατάσταση είναι αυτή. Παλαιοτέρα ήταν πολύ χειρότερη όμως. Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν πάει στο γήπεδο ποδοσφαίρου και βλέπει το ματσάκι από την TV. Και ξαναλέω ότι υπάρχει και η επιλογή του χαντμπολ. Απλά είναι τα πράγματα. Αν πας τώρα εσύ σε ένα ματς που εκ των προτέρων ξέρεις ότι μπορεί (1 στις 1000) να φας μπουκάλι και πάρεις μαζί σου τα παιδιά η γυναίκα σου, μην φωνάζεις αν γίνει κάτι γιατί εσύ πρώτα θα φταις για αυτό που έπαθες και μετά αυτός που πέταξε το μπουκάλι. Εσείς πέστε ότι δεν είναι έτσι.
Dropsreef Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είπα ότι συμφωνώ με όλα αυτά, ούτε ότι τα κάνω. Απλά λέω ότι έτσι είναι η μπάλα σε όλες της μπαλαδοχώρες (πλην των χωρών που η αστυνομία κάνει σωστά την δουλειά της). Είναι το άθλημα τέτοιο που τραβάει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές. Γι ‘αυτό όταν γίνεται μια φασαρία όλοι γυρνάνε να δούνε. Αν μπορούσαν να πήγαιναν και στο ένα μέτρο να δουν την μπουνιά πρώτο πλάνο θα το κάνανε και θα λέγανε με το φιλαράκι τους «κοίτα να δεις ρε τους βλάκες τι κάνουν κλπ κλπ». Εσείς πέστε ότι όταν γίνεται μια φασαρία δεν κοιτάτε αλλά τρώτε σποράκι και κοιτάτε από την άλλη χωρίς να δίνεται σημασία. Σας χαλάει η βίαιη πλευρά του εαυτού σας ηθικολόγοι? Σας πληροφορώ λοιπόν ότι η συμπεριφορά αυτή είναι ανθρώπινη και δεν χρειάζεται να ντρέπεστε. Εσείς πέστε ότι δεν είναι έτσι. Εσείς πέστε ότι στην Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Βραζιλία, Αργεντινή οι οπαδοί πάνε αγγελιασμένοι στο γήπεδο, δεν πίνουν τα έντερα τους πριν τον αγώνα κλπ. Και στην Αγγλία αν δεν εφαρμοζόταν οι νόμοι όπως εδώ όταν ένα ποδοσφαιριστής πήγαινε για κόρνερ θα έφευγαν μπουκάλια. Εσείς πέστε ότι οι Άγγλοι δεν πετάνε μπουκάλια επειδή έχουν δεν θέλουν και όχι επειδή δεν μπορούν. Στην Ελλάδα (δυστυχώς) η κατάσταση είναι αυτή. Παλαιοτέρα ήταν πολύ χειρότερη όμως. Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν πάει στο γήπεδο ποδοσφαίρου και βλέπει το ματσάκι από την TV. Και ξαναλέω ότι υπάρχει και η επιλογή του χαντμπολ. Απλά είναι τα πράγματα. Αν πας τώρα εσύ σε ένα ματς που εκ των προτέρων ξέρεις ότι μπορεί (1 στις 1000) να φας μπουκάλι και πάρεις μαζί σου τα παιδιά η γυναίκα σου, μην φωνάζεις αν γίνει κάτι γιατί εσύ πρώτα θα φταις για αυτό που έπαθες και μετά αυτός που πέταξε το μπουκάλι. Εσείς πέστε ότι δεν είναι έτσι. φιλε ελπιζω να εισαι περιπου στα 14,15 βαρια 16!ειλικρινα αυτο ευχομαι! ---------- Προσθήκη στις 02:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 02:11 ---------- Αν πας τώρα εσύ σε ένα ματς που εκ των προτέρων ξέρεις ότι μπορεί (1 στις 1000) να φας μπουκάλι και πάρεις μαζί σου τα παιδιά η γυναίκα σου, μην φωνάζεις αν γίνει κάτι γιατί εσύ πρώτα θα φταις για αυτό που έπαθες και μετά αυτός που πέταξε το μπουκάλι. Εσείς πέστε ότι δεν είναι έτσι. Δεν θα μου απογορευσει φιλε μου κανενας χασικλης κανενα τσογλανι να παω να δω την ομαδα που αγαπω!εχει γινει το γηπεδο η φωλια των ηλιθιων και των καταπιεσμενων! και αν με το φτωχο σου μυαλο πρωτα φταιω εγω που παω να δω την αγαπημενη μου ομαδα και μετα ο καφρος τοτε ειλικρινα τι να σου πω! μακαρι οπως ειπα και ενα ποστ πιο πανω να εισαι 14-15 το πολυ 16 ετων!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Οι καταστάσεις αλλάζουν ρε apd. Δεν είσαι υποχρεωμένος να δέχεσαι μια αισχρή πραγματικότητα όπως είναι, απλά γιατί έτσι τη βρήκες. Τι νοοτροπία είναι αυτή; Όταν κάτι σε ενοχλεί, θα βγεις, θα πεις ότι είναι στραβό και θα το πολεμάς. Όπως και να 'χει, ο μόνος σίγουρος τρόπος για να μην αλλάξει κάτι, είναι να λέμε ότι δεν πρόκειται να αλλάξει. Η ιστορία, όμως, διδάσκει ότι τα πράγματα ούτως ή άλλως αλλάζουν, είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο. Όπως είπες και εσύ, παλιότερα ήταν χειρότερα τα πράγματα. Τώρα βελτιώθηκαν, σίγουρα όχι χάρη σε ανθρώπους σαν εσένα.
Linus_21 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δεν είπα ότι συμφωνώ με όλα αυτά, ούτε ότι τα κάνω. Απλά λέω ότι έτσι είναι η μπάλα σε όλες της μπαλαδοχώρες (πλην των χωρών που η αστυνομία κάνει σωστά την δουλειά της). Είναι το άθλημα τέτοιο που τραβάει τέτοιου είδους συμπεριφορές. Και αυτός είναι ένας από τους βασικούς λόγους που το ποδόσφαιρο είναι δημοφιλές. Γι ‘αυτό όταν γίνεται μια φασαρία όλοι γυρνάνε να δούνε. Αν μπορούσαν να πήγαιναν και στο ένα μέτρο να δουν την μπουνιά πρώτο πλάνο θα το κάνανε και θα λέγανε με το φιλαράκι τους «κοίτα να δεις ρε τους βλάκες τι κάνουν κλπ κλπ». Εσείς πέστε ότι όταν γίνεται μια φασαρία δεν κοιτάτε αλλά τρώτε σποράκι και κοιτάτε από την άλλη χωρίς να δίνεται σημασία. Σας χαλάει η βίαιη πλευρά του εαυτού σας ηθικολόγοι? Σας πληροφορώ λοιπόν ότι η συμπεριφορά αυτή είναι ανθρώπινη και δεν χρειάζεται να ντρέπεστε. Εσείς πέστε ότι δεν είναι έτσι. Εσείς πέστε ότι στην Ιταλία, Αγγλία, Ολλανδία, Βραζιλία, Αργεντινή οι οπαδοί πάνε αγγελιασμένοι στο γήπεδο, δεν πίνουν τα έντερα τους πριν τον αγώνα κλπ. Και στην Αγγλία αν δεν εφαρμοζόταν οι νόμοι όπως εδώ όταν ένα ποδοσφαιριστής πήγαινε για κόρνερ θα έφευγαν μπουκάλια. Εσείς πέστε ότι οι Άγγλοι δεν πετάνε μπουκάλια επειδή έχουν δεν θέλουν και όχι επειδή δεν μπορούν. Στην Ελλάδα (δυστυχώς) η κατάσταση είναι αυτή. Παλαιοτέρα ήταν πολύ χειρότερη όμως. Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν πάει στο γήπεδο ποδοσφαίρου και βλέπει το ματσάκι από την TV. Και ξαναλέω ότι υπάρχει και η επιλογή του χαντμπολ. Απλά είναι τα πράγματα. Αν πας τώρα εσύ σε ένα ματς που εκ των προτέρων ξέρεις ότι μπορεί (1 στις 1000) να φας μπουκάλι και πάρεις μαζί σου τα παιδιά η γυναίκα σου, μην φωνάζεις αν γίνει κάτι γιατί εσύ πρώτα θα φταις για αυτό που έπαθες και μετά αυτός που πέταξε το μπουκάλι. Εσείς πέστε ότι δεν είναι έτσι. Όποιος δεν μπορεί να συγκρατήσει τα νεύρα του,τις ορμές του, την συνεχή τάση να προσπαθεί να δείξει πόσο άντρας είναι πετώντας ένα μπουκάλι ή μία καρέκλα και όλα τα λοιπά σκ@τ@ που μπορεί να φανταστείς, να μην πάει γήπεδο. Ας μείνει σπίτι να ξεσπάσει στην γυναίκα και στην πεθερά.... Αλλά όπως είπες και συ η αστυνομία φταίει. Αφού δεν τους(σας) χώνει όλους μέσα να ησυχάσουμε μια και καλή καλά κάνουν(κάνετε) και συνεχίζουν(συνεχίζετε)...
Dropsreef Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Και στην Αγγλία αν δεν εφαρμοζόταν οι νόμοι όπως εδώ όταν ένα ποδοσφαιριστής πήγαινε για κόρνερ θα έφευγαν μπουκάλια. Εσείς πέστε ότι οι Άγγλοι δεν πετάνε μπουκάλια επειδή έχουν δεν θέλουν και όχι επειδή δεν μπορούν το θεμα ειναι αν υπαρχουν νομοι που εφαρμοζονται ή αν πεταγονται μπουκαλια?η κοινη λογικη λεει οτι αν δεν υπηρχαν ηλιθιοι να πετανε μπουκαλια σε παιχτες τοτε δεν θα υπηρχε η αναγκη για θεσπιση τετοιων νομων/κανονων!να σου υπενθυμισω ομως οτι και οι ποδοσφαιριστες εχουν τους δικους τους ανθρωπους?οτι εχουν οικογενειες και παιδια?και οτι τρωγοντας το μπουκαλι στο κεφαλι μπορει να παθει ζημια?αλλα μαλλον σου διαφευγει αυτο!ισως θεωρεις οτι οι παιχτες ειναι κατι ξυλινα ανθρωπακια τα οποια πανε μεσα σε ενα γηπεδο και παιζουν! Εσείς πέστε ότι όταν γίνεται μια φασαρία δεν κοιτάτε αλλά τρώτε σποράκι και κοιτάτε από την άλλη χωρίς να δίνεται σημασία. Σας χαλάει η βίαιη πλευρά του εαυτού σας ηθικολόγοι? Σας πληροφορώ λοιπόν ότι η συμπεριφορά αυτή είναι ανθρώπινη και δεν χρειάζεται να ντρέπεστε. οποιος φιλε μου εχει ορμες και ασυγκρατητη βια ας ξεσπασει αλλου!οχι σε καποιον που θα καθεται αμεριμνος να δει τον αγωνα και θα του καρφωθει η πετρα-το μπουκαλι στο κεφαλι!καταλαβες?μαλλον οχι γιατι αυτα που λες θυμιζουν ζουγκλα και οχι ποδοσφαιρικο γηπεδο! Σε όποιον δεν αρέσει απλά δεν πάει στο γήπεδο ποδοσφαίρου και βλέπει το ματσάκι από την TV. Και ξαναλέω ότι υπάρχει και η επιλογή του χαντμπολ. Απλά είναι τα πράγματα. επειδη λοιπον υπαρχουν ατομα με ψυχολογικα προβληματα(καθως δεν μπορω να τους χαρακτηρισω αλλιως) θα μου αποτρεψουν αυτοι να μην δω την αγαπημενη μου ομαδα? και ναι θα ηθελα σαν ολυμπιακος που ειμαι να καθισω διπλα στον βαζελο φιλο μου να κανουμε την καζουρα μας και να γυρισουμε ασφαλεις στα σπιτια μας!και να θα ηθελα να ερθω στη τουμπα και να δω το ματσακι με τους πρωην παοκτζηδες συμφοιτητες τους!και να φυγω απο το γηπεδο ασφαλης!και ναι θα μου αρεσε ο περσινος τελικος με την αεκ σε ενα καταμεστο γηπεδο οπου ολοι θα καθονται διπλα διπλα!και στην τελικη τι εχεις να χωρισεις ρε φιλε με τον ανθρωπο?γουσταρετε αλλες ομαδες!ε και?ειναι αυτη αιτια να φευγουν κροτιδες με πιστολια απο το ενα πεταλο στο αλλο? και δεν μιλαω για ηλιθιοτητα μεσα στο γηπεδο αλλα να ξεκινησω απο το σπιτι μου να δω τον αγωνα και να γυρισω σπιτι μου ασφαλης! Το ποδόσφαιρό έχει και λίγο αλητεία μέσα του. Αυτό είναι που το κάνει δημοφιλές άθλημα. Αυτό είναι που γουστάρει ο κόσμος. Για 5-6 ώρες ο καθένας μπορεί να βρίσει, να πάρει της φωνητικές του χορδές στο χέρι, να πετάξει κανένα μπουκάλι, να φάει και να δώσει καμία μπουνιά, να κατουρήσει σε μια γωνία μπροστά στο κόσμο, να πιεί ρετσίνες και τσίπουρα με τα φιλαράκια του, να πάει καμιά εκδρομούλα, να γουστάρει ρε αδερφέ κτλ. Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτού του είδους η διασκέδαση ας πάει να δει χάντμπολ που ο Π.Α.Ο.Κ. τα πάει και πολύ καλά. εχουν γεμισει τα γηπεδα με στρατιες ηλιθιων και οχι με ανθρωπος που γουσταρουνε την μπαλιτσα και την ομαδα τους!και με οσα περιγραφεις συγνωμη που θα το πω αλλα μαλλον σε αυτες τις στρατιες ανηκεις!
gfilippas Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2010 Αντί λοιπόν να πάνε ο apd453 και οι όμοιοί του να αγοράσουν ένα σάκο του μποξ για το σπίτι, που θα τους δίνει την ευκαιρία να ξεσπάνε και θα εξασκούντε και στο αγαπημένο τους σπορ, θα πρέπει όλοι εμείς οι υπόλοιποι να πάμε να δούμε χάντμπολ. Η πλάκα είναι ότι νομίζουν ότι αγαπάνε περισσότερο τον ΠΑΟΚ (ή οποιαδήποτε άλλη ομάδα), από μας του υπόλοιπους. Από μας που πάμε στην Τούμπα για να δούμε ποδοσφαιρικό αγώνα και αντί γι αυτό, βλέπουμε 100-200 μαστουρωμένους πιτσιρικάδες που κάνουν τα πάντα, για να κάνουν κακό στην ομάδα. Και συνήθως πάνε γήπεδο όπως πάνε όπου αλλού έχει φασαρία, μόνο για το νταβαντούρι. Ή μήπως εκτός από κακό στην ομάδα τους κάνουν και τίποτα άλλο; Μήπως φοβίζουν τον κάθε Τζόρτζεβιτς που πάει στο κόρνερ, πετώντας του ότι βρεθεί στα χέρια τους; Ο μόνος κερδισμένος από αυτό θα είναι ο Τζόρζεβιτς και χαμένοι όλοι εμείς που βρίζουμε τα μαλακισμένα που δεν έχουν μυαλό στο κεφάλι. Όχι φίλε μου. Εσείς να φύγετε. Να φύγετε κύριε, να πάτε αλλού (να κατουρήσετε).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.