Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ήταν ο καλύτερος σήμερα όπως και φέτος. Δεν χαμπαριασαμε τίποτα. Είδαμε τους πεχτες να πανυγηριζουνε

Sent from my iPhone

Sent from my iPhone using Insomnia.app

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Αυτό με το κουνέλι, είναι μάλλον ανόητο. Δεν φταίει σε τπτ το καημένο το ζώο, να τραβάει ότι τραβάει για τις μλκίες μας... Πραγματικά μου χτύπησε άσχημα αυτό...

Δημοσ.

;) να ταν μόνο το κουνέλι. Εχουμε δει διάφορα ;) Στα επίσημα πήγε το κουνέλι στον ιδιοκτήτη του. Αλλωστε το αφήσαν στο φυσικό του χώρο. λολ

To κορυφαίο το είχα δει με ενα μαυροπούλι , δεν ειχα ξαναδει τέτοιο πουλί. Σπαστικό ήταν. Ερχόταν στην κερκίδα και μας έσπαγε τα νεύρα και τελικά πιάστηκε μόνο του απο το πόδι σε κάτι σύρματα. Τελικά το λύσαμε και κάθισε να δεί μπάλα στα σύρματα. Πολύ γέλιο ;)

Δημοσ.
;) να ταν μόνο το κουνέλι. Εχουμε δει διάφορα ;) Στα επίσημα πήγε το κουνέλι στον ιδιοκτήτη του. Αλλωστε το αφήσαν στο φυσικό του χώρο. λολ

To κορυφαίο το είχα δει με ενα μαυροπούλι , δεν ειχα ξαναδει τέτοιο πουλί. Σπαστικό ήταν. Ερχόταν στην κερκίδα και μας έσπαγε τα νεύρα και τελικά πιάστηκε μόνο του απο το πόδι σε κάτι σύρματα. Τελικά το λύσαμε και κάθισε να δεί μπάλα στα σύρματα. Πολύ γέλιο ;)

:lol:

Ρε τι τραβάνε τα άμοιρα για την αρρώστια μας.

Αφού επέστρεψε στον ιδιοκτήτη του οκ, γιατί φοβήθηκα ότι θα το έπιανε κανένας από την 4 να το κάνει στιφάδο σβησμένο με μαλαματίνα. :lol:

Δημοσ.

ΧαΧα ;) Απο τους άμπαλους στην 4 όλα να τα περιμένεις. Χτες τα είχαν με τον Λετο. Αμα ξαναγινόταν το παιχνίδι θα τα είχαν με κάποιον άλλο. Πραγματικά σε κάποιους από εκεί πρέπει να κοπεί το γήπεδο. Αντί να αφήσουν τους ποδοσφαιριστές να χαρούν τη νίκη , μπήκαν μέσα , πιο πριν πετάγαν ότι να ναι.

Δημοσ.

Εμ... δε νομίζω ότι ο σωστός χαρακτηρισμός είναι "άμπαλοι".

Δημοσ.
Εμ... δε νομίζω ότι ο σωστός χαρακτηρισμός είναι "άμπαλοι".

Θα συμφωνήσω. :-)

Υπάρχει κόσμος εκεί μέσα, που την έχει την μπάλα.

Αυτοί που έχουν την λεγόμενη κοινή λογική είναι είδος υπό εξαφάνιση.

Και άντε να καταλάβω τους πιτσιρικάδες που είναι μέσα στο κλουβί της 4Α (πολλοί περάσαμε από κει στα νιάτα μας :-) ), οι λίγο μεγαλύτεροι δεν μπορώ να καταλάβω τι κάνουν κει. Μπάλα πάντως δεν μπορείς να δεις, δεν φαίνεται. Να καθίσεις κάτω έστω για 5 λεπτά, αποκλείεται. Θα πατήσουν πάνω σου. Να φας ξύλο είναι πολύ πιθανό, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Μπορεί να σε πλακώσουν επειδή δεν πανηγύρισες πολύ δυνατά ή επειδή φοράς κόκκινες κάλτσες (λέμε τώρα :-) ).

Δημοσ.

Το ποδόσφαιρό έχει και λίγο αλητεία μέσα του. Αυτό είναι που το κάνει δημοφιλές άθλημα. Αυτό είναι που γουστάρει ο κόσμος. Για 5-6 ώρες ο καθένας μπορεί να βρίσει, να πάρει της φωνητικές του χορδές στο χέρι, να πετάξει κανένα μπουκάλι, να φάει και να δώσει καμία μπουνιά, να κατουρήσει σε μια γωνία μπροστά στο κόσμο, να πιεί ρετσίνες και τσίπουρα με τα φιλαράκια του, να πάει καμιά εκδρομούλα, να γουστάρει ρε αδερφέ κτλ.

Αν σε κάποιον δεν αρέσει αυτού του είδους η διασκέδαση ας πάει να δει χάντμπολ που ο Π.Α.Ο.Κ. τα πάει και πολύ καλά.

Δημοσ.
Αυτό είναι που γουστάρει ο κόσμος...

να πετάξει κανένα μπουκάλι, να φάει και να δώσει καμία μπουνιά, να κατουρήσει σε μια γωνία μπροστά στο κόσμο...

να γουστάρει ρε αδερφέ κτλ.

Τι λές ρε φίλε;:lol::lol:

Δημοσ.

Γιατί ψέματα λέω? Μπορεί να μην πετάξεις εσύ μπουκάλι. Θα γούσταρες (θα έτρεχες για να δεις) όμως εμένα να το κάνω μπροστά σου σε ένα πούλμαν με φιλάθλους του Ολυμπιακού Π.Χ. πριν τον αγώνα με την ομάδα σου. Θα έμπαινες να ψάξεις στο youtube το βιντεάκι με τα σούτια. Σαν ένας θεατής σε μια ρωμαϊκή αρένα.

Είναι τα ζωώδη ένστικτα που είναι μέσα σου κριμένα και περιμένεις μέσα από την ανωνυμία που σου προσφέρει το πλήθος να τα βγάλεις. Αυτή είναι η μπάλα, ένα ξεμπούκωμα συναισθημάτων. Μια ομορφιά δηλαδή. Ένα ξέσπασμα, μία κούρα των συνεσθημάτων σου.

Δημοσ.
Ναι τώρα ψάχνω στο youtube.Κατούρημα στη γωνία και πετάγματα μπουκαλιών.

Εσύ γράψε ότι δεν είναι έτσι. Εγώ όταν πάω στο γήπεδο αυτά βλέπω. Όταν βλέπω τηλεόρασης αυτά βλέπω. Εσύ πες ότι δεν τα βλέπεις. Πες ότι είμαι ο μεγαλύτερος ψεύτης. Πες ότι Μαραντόνα έγινε ο δημοφιλέστερος παίχτης όλων των εποχών λόγο της μπάλας που ήξερε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...