Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η υπεροψία είναι κακό πράμα και η μπάλα τιμωρεί!!!

Δε μπορειτε να φανταστειτε ποσο θελω να νικησετε τον Παο την Κυριακη ...

Πραγματικα δωστε του να καταλαβει...;)

Μπας και ανεβει ο Ολυμπιακος στην πρωτη θεση παλι...

:-D:-D:-D

Γεννηθήτω το θέλημά σου...

Μπράβο στην ΠΑΟΚάρα !!!

Ωραίο πράγμα να είσαι τυχερός :)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΠΑΟΚΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Έχω μείνει ρε πούστη μου σαν το Τζόκερ, χαμογελάω σα μαλάκας... :lol: :lol:

Το ματς μύριζε Χ αλλά το πήρε ο πιο τυχερός και αυτός που το ήθελε πιο πολύ.

Ο Μούσλι είναι ο μόνος παίχτης που καταλαβαίνει τι σημαίνει ντέρμπι και Τούμπα. Γκολ που σε άλλο ματς το έχανε 99% το κόλλησε λες και ήταν ...ο Ρομάριο... :lol:

Για τον Σάντος είναι από τα λίγα ματς που έχω παράπονα κι αυτό γιατί άργησε να κάνει αλλαγές. Στο κέντρο υπήρχε τρύπα και ο Σορλέν αριστερά δεν μπορούσε να βοηθήσει.

Ο Βιερίνια ήταν συγκινητικός, μοίρασε σακούλες στο Σπυρόπουλο αλλά του έλειπε η ουσία.

Ο Λίνο ήταν ο καλύτερος παίχτης του ...ΠΑΟ!

Ο Πάμπλο ήταν απλά ...ο Πάμπλο!

Φουλ για τίτλο τώρα!

Δημοσ.
Η υπεροψία είναι κακό πράμα και η μπάλα τιμωρεί!!!

Γεννηθήτω το θέλημά σου...

Μπράβο στην ΠΑΟΚάρα !!!

Ωραίο πράγμα να είσαι τυχερός :)

Δε μπορεις να φανταστεις ποσο χαρηκα που νικησατε...:-D

Και ποσο λυπηθηκα που δε νικησαμε εμεις χτες και να ημαστε τωρα πρωτοι εμεις...:mad:

Κουφαλεεεεεες....

-2 και ευκολο προγραμμα εχετε και ντερμπι αιωνιων μπροστα που με ενα Χ ερχεται ισοβαθια στο πρωταθλημα ...

Ευκαιρια....:X

Δημοσ.

Τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Χαλάλι η ταλαιοπωρία που φάγαμε για να γυρίσουμε. Και τα δύο goal για σεμινάριο ;) THIS IS TOUMPA. Μέγας PABLO. Περίεργος ο νιόπλιας που βάσει του παιχνιδιού πιστεύει ότι αδικήθηκε. Τον χάλασαν τα φάουλ μούφα που έπερνε ο κλαψιάρης ;)

Δημοσ.

Πάλι κλαίνε για τη διαιτησία οι βάζελοι? Βλέπουν ότι δεν τραβάει το κάρο και το ρίχνουν στη παλιά, γνωστή συνταγή.

Οοοοοοοοο ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα μεσ' στο μυαλό... :-D

Δημοσ.

Οχι δεν το είπα για την διαιτησία. Ο νιόπλας στις δηλώσεις του είπε ότι αδικήθηκε βάσει του παιχνιδιού ;) Ετσι ειναι η μπάλα νιόπλα. ειχες ένα δοκαρι και έβαλες ενα goal . Σφίξαμε δύο γκολάρες και το πήραμε. Εγώ απο το γήπεδο δεν είδα και ιδιαιτέρο ποδόσφαιρο απο τον παναθηναικό αν εξαιρέσεις λίγο απο δεξιά με τον Σάλπι στο δεύτερο ημίχρονο. Ανούσια γεμίσματα έβλεπα όταν κλείστηκε πίσω ο παοκ

Δημοσ.
Τρομερή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Χαλάλι η ταλαιοπωρία που φάγαμε για να γυρίσουμε. Και τα δύο goal για σεμινάριο ;) THIS IS TOUMPA. Μέγας PABLO. Περίεργος ο νιόπλιας που βάσει του παιχνιδιού πιστεύει ότι αδικήθηκε. Τον χάλασαν τα φάουλ μούφα που έπερνε ο κλαψιάρης ;)

Σε ζηλεύω πραγματικά. Πολύ θα ήθελα να ήμουν στην Τούμπα σήμερα.

pablo+garcia.jpg

Δημοσ.
Καλά το παλικάρι ο τζόρβας τι έβγαλε σε εκείνο το κόρνερ ? Δεν φάνηκε καλά στο γήπεδο

Για μένα, άδικα του ρίχνουν την ευθύνη στο πρώτο γκολ. ;)

Δημοσ.
Καλά το παλικάρι ο τζόρβας τι έβγαλε σε εκείνο το κόρνερ ? Δεν φάνηκε καλά στο γήπεδο

Απ' την τηλεόραση φάνηκε καλά όμως. :-)

Τι γκολάρα έβαλε ο Θεός Πάμπλο πάλι;

Γι αυτό τον παίκτη ότι και να πω θα είναι λίγο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...