VAssassin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ναι ρε, μόνο με χ πάει σε δεύτερο αγώνα. Παίξε στην προβάτα δηλαδή και αν περάσεις ! ---------- Προσθήκη στις 18:42 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 18:35 ---------- [ame]http://www.youtube.com/watch?v=cnOhedRWH_I[/ame]
blackstar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 υπομονή.... να λήξει το ματς και θα βρίσω κι εγώ (μην γίνει καμια ανατροπή κι εκτεθώ) Δεν γίνεται να εκτεθείς, χάλι μαύρο είμαστε σήμερα. παλι αποβολη ο αναστοπουλος Έκανε τη δουλεία του, κέρδισε τον χρόνο που ήθελε, έβαλαν και 4ο γ******α πόνεσαν τα μάτια μας και θυμήθηκα άλλες εποχές, που δυστυχώς δεν είναι και τόσο μακρινές.
VAssassin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τέλος. Παραλίγο 5. Θύμισε Αλκορκόν-Ρεάλ. Μόνο που εκεί έπαιζαν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Προσοχή στις κωλοτούμπες όσοι αποθεώνατε πριν μια βδομάδα...
Tilemaxx Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Πανωλεθρία. Ρε σείς, όσα δεν φάγατε σε 7 αγωνιστικές τα φάγατε σε ένα ματς κυπέλλου?
nikos21aek Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 8 έχει φάει όλα και όλα στο πρωτάθλημα.
blackstar Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Ακόμα δεν πιστεύω το σκορ. Ποιος το !@#$%^&*( το σκορ, εγώ δεν πιστεύω οτι έβλεπα τον παοκ, θα κάνουμε πάλι καμία γκέλα στο play off και άντε να δω πως θα το δικαιολογήσουν.
gfilippas Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τέλος. Παραλίγο 5. Θύμισε Αλκορκόν-Ρεάλ. Μόνο που εκεί έπαιζαν σε ποδοσφαιρικό γήπεδο. Με παρηγορείς κάπως.
VAssassin Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Αφού το θυμήθηκα και παρηγόρησα τον εαυτό μου, είπα να το ποστάρω. Πέτυχα το σκοπό μου απ' ότι φαίνεται... Η ουσία είναι: Μην φέρετε την καταστροφή...
alexdelpiero Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Κ πετυχαινει τον ηρακλη σε ασχημο ταιμινγκ...Παντως ενταξη ρεαλιστικος στοχος του παοκ κ υπερβαση πρεπει να ειναι να βγει στο πρωταθλητριων οπου αμα τα καταφερει θα εχει ξεχαστει κ το σημερινο...
we_will_rise Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Τελικά δεν εκτέθηκα :-P Ντάξει, δεν πειράζει, στο πατατοχωράφι δεν μπορούσε να παιχτεί ποδόσφαιρο... Ας ελπίσουμε να έχει στρώσει σε 2 βδομάδες και να χρειάζεται ο πασ τους βαθμούς...
NikosFE Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2010 Η άμυνα του ΠΑΣ δεν κάνει ούτε για Γ εθνική. Δες το παθητικο της καθε ομαδας!
VAssassin Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Τι έκανε ο παπάρας ο Βιτόλο; Είχε ποντάρει σε κόκκινη στο 1ο ημίχρονο; Για πλάκα έβγαινε το διπλό...
gfilippas Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Δημοσ. 7 Φεβρουαρίου 2010 Τι έκανε ο παπάρας ο Βιτόλο; Είχε ποντάρει σε κόκκινη στο 1ο ημίχρονο; Για πλάκα έβγαινε το διπλό... Τα κατάφερε καλά ο μπιπ. Χάσαμε 2 βαθμούς που φυσιολογικά δεν τους χάναμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.