Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα πρωτοσέλιδα της Αθήνας έχουν πολύ πλάκα σήμερα. Αυτά που κάναν άλλοι και τα κάνει τώρα ο ΠΑΟΚ τα κράζουν.

Γέλασα πολύ με το και καλά χειρουργείο που ετοιμάζουν στον Αρη για να περάσει ο Παο από το Χαριλάου. Λες και δεν έχει ομάδα ο ΠΑΟ να περάσει.

ΠΑΟΚ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ

Δημοσ.
Τα πρωτοσέλιδα της Αθήνας έχουν πολύ πλάκα σήμερα. Αυτά που κάναν άλλοι και τα κάνει τώρα ο ΠΑΟΚ τα κράζουν.

Ακριβώς.

Τελείως αδικαιολόγητος λέει, ο ΠΑΟΚ που ζήτησε εισαγγελείς στο παιχνίδι. Δυναμιτίζει το κλίμα. Ενώ ο Θρήνος που έκανε το ίδιο πέρυσι, ήταν απόλυτα δικαιολογημένος λόγω της Τούμπας και της κατάστασης εκεί.

Αυτά από δημοσιογράφους της ΕΡΑ Σπόρ.

Δημοσ.

Πάρε και το κορυφαίο :

"Ο Βιερίνια τιμωρήθηκε με 1 μόνο αγωνιστική και θα αγωνιστεί στο ολυμπιακός - ΠΑΟΚ, ένα ανέλπιστο δώρο για το Σάντος"

Απο ειδήσεις γνωστού καναλιού.

Δημοσ.

Αύριο στις 7 με τον οσφπ, χωρίς μουσλι (εγκέν)... Δυστυχώς δεν νομίζω να πραγματοποιηθεί η λαϊκή απαίτηση και να δούμε τον Σακίνιο στην κορυφή...

Δημοσ.

Μέγας ΠΑΟΚ στο πρώτο ημίχρονο. Τρομερή μπάλα. Τρομερός Garcia, 0-3 το δίκαιο αποτέλεσμα. Κρίμα που δεν μπήκε το φάουλ του Garcia να τα σπάσουμε λίγο ;)

Δημοσ.

Ρε γαμώτο. Είμαι ξενερωμένος. Πετυχαίνεις Ολυμπιακό τόσο χωνί πίσω και δεν του ρίχνεις 3 να γουστάρουμε...

Ακόμα κι έτσι, η γραμμή Μαζινό του Σάντος έκανε τη δουλειά της.

Κορυφαίοι Βιτόλο, Γκαρσία.

Ήθελα γκολ Σάκη :-(

Ένας λόγος παραπάνω να είμαι ξενερωμένος.

Αλλά ΠΑΟΚ χωρίς τρίποδο προκοπή δεν κάνει. Το φετινό είναι και μια κλάση πάνω απ' το περσινό.

Δημοσ.

Αφήστε τα "μέγας ΠΑΟΚ" και τα αεροδρόμια. Ο πύχης πρέπει να είναι πιο ψηλά. Ακούστε δηλώσεις Φερνάντο στη λήξη. :P

Συμφωνώ για Σορλέν. Είναι ανέτοιμος και στο β' περπατούσε. Αλλά κι όταν βγήκε αριστερά στην άμυνα υπήρχε κενό. Ο Κούτσια κι ο Κριστιάνο δεν μπορούν να μαρκάρουν ούτε τον Αβραάμ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...