Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είχε κανείς αμφιβολία ότι ο Γκαρσία είναι παιχταράς;

Εκείνος πάντως που είναι κάθε χρόνο και καλύτερος είναι ο Ίβιτς.

Κάποτε άκουγε μπόλικα βρισίδια. "Είναι πιο αργός από χελώνα", "είναι λίγος για τον ΠΑΟΚ" και άλλα τέτοια. Τώρα δεν μπορεί να πει κανείς τίποτα.

Ναι ρε γαμώτο και μου την σπάει :P Είχα συνηθήσει να του τα χώνω άγρια και αυτός όσο πάει βελτιώνεται.. Άραγε πότε θα δούμε Κριστιάνο..

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τελειώνει του Εντίνιο. Δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς 1 εκ. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα σαν παίχτης, όσο τον είχα δει, αλλά στην ομάδα των μόλις 3 γκολ από τα σέντερ φορ, δεν θα πω όχι σε καμία περίπτωση.

Απ' ότι γράφουν, το Σάββατο θα ξεκινήσει βασικός ο Κριστιάνο (17:00 ΣΚΑΙ).

Δημοσ.
Τελειώνει του Εντίνιο. Δανεικός μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν αγοράς 1 εκ. Δεν μου άρεσε ιδιαίτερα σαν παίχτης, όσο τον είχα δει, αλλά στην ομάδα των μόλις 3 γκολ από τα σέντερ φορ, δεν θα πω όχι σε καμία περίπτωση.

Ούτε εγώ τρελάθηκα με την επιλογή αλλά όσο να 'ναι, όταν τον βλέπαμε φορούσε κιτρινόμαυρα. Τι μπάλα να παίξεις με τέτοια χρώματα; :P

Θα είναι σίγουρα μια καλή ρεζέρβα που ίσως να μας διαψεύσει. Στις δηλώσεις πάντως είναι παιχταράς:

<<Στην Μάλαγα αρχικά έπαιζα πολύ και σκόραρα αρκετά αλλά στην συνέχεια δεν ήμουν πρώτη επιλογή του κόουτς και καθώς θέλω να αγωνίζομαι στην εθνική Πορτογαλίας, ήθελα να πάω κάπου όπου θα παίζω πολύ. Τότε ήρθε και η πρόταση του ΠΑΟΚ. Ερχομαι λοιπόν με στόχο να κερδίσω θέση βασικού στην ομάδα και να την βοηθήσω να κάνει μια πολύ καλή πορεία. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα και έχει τον σεβασμό όλων, μίλησα και με τον προπονητή της εθνικής Πορτογαλίας, τον κ. Κεϊρόζ και συμφωνήσαμε πως θα είναι καλύτερα για μένα να βρίσκομαι σε μια ομάδα που θα αγωνίζομαι πολύ ώστε να μπορέσω να διατηρήσω την θέση μου στην εθνική>>

Δημοσ.

Ήταν το ποδόσφαιρο που κερδίζει. Για άλλη μια φορά. Ή το ποδόσφαιρο που δεν χάνει. Τι Γκαρσία ήταν αυτός πάλι; Άρχοντας.

Αλήθεια we_will_rise, ο Αθανασιάδης πως τα πάει στο Πανσερραϊκό;

Δημοσ.
Ήταν το ποδόσφαιρο που κερδίζει. Για άλλη μια φορά. Ή το ποδόσφαιρο που δεν χάνει. Τι Γκαρσία ήταν αυτός πάλι; Άρχοντας.

Αλήθεια we_will_rise, ο Αθανασιάδης πως τα πάει στο Πανσερραϊκό;

Στην αρχή της σεζόν σκόραρε συχνά, τώρα έχει σιγήσει κάπως... Είναι βασικός πάντως, αυτό μας νοιάζει !

Δημοσ.

Ήμουν μέσα σήμερα, πολύ ωραία η κερκίδα ! Μπάλα δεν παίξαμε, ωραία και τα 2 γκολάκια, ιδίως το πρώτο...

Δεινός και ανελέητος εκτελεστής ο Papazoglou :shifty:

γκκκμπππμμμφφφφφφφφφφχαχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχααχχα

Δημοσ.

Πραγματικά δεν παίξαμε φοβερή μπάλα αλλά μην ξεχνάμε ότι δεν έπαιζαν οι καλύτεροι παίχτες του ΠΑΟΚ αυτό το διάστημα. Ίβιτς, Γκαρσία (αλλαγή) και Βεϊρίνια. Τους υπόλοιπους (Μουσλίμοβιτς, Φιλομένο) δεν τους λογαριάζω. Και παίζανε με μια ομάδα που τουλάχιστον επιθετικά τα πάει πολύ καλά, απ' ότι είδα.

Δημοσ.

Με Βιειρίνια στο Καραΐσκάκη ε. Πάμε γερά για την ήττα.

Μόνο κάντε μου τη χάρη και μην κατεβείτε χεσμένοι πάλι...

ΥΓ. Θέλω Σάκη βασικό.

Δημοσ.

Πάμε δυνατά, 50-50 το βλέπω το ματς και προβλέπω σκορ 0-0.. Αν παίξουν μπάλα, από αυτό τον οσφπ ακόμα και διπλό παίρνουμε...

ΥΓ: Αν μάθω ότι ξεκινάει ο Papazoglou βασικός, παίζω το σπίτι μου στο διπλό !

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...