we_will_rise Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2009 Καλός φαίνεται ο μπαγασάκος, άντε να διούμε..
Don_Quixote Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 11 Δεκεμβρίου 2009 Καλά θα παίζουμε με Messi-Cristiano στα άκρα και κορυφή τον Zlatan.....lol
greeker Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2009 Καλά θα παίζουμε με Messi-Cristiano στα άκρα και κορυφή τον Zlatan.....lol και παλι δεν βλεπω προκοπη... χασαμε την καλυτερη μεταγραφη... τον γκακατση! χαχα
VAssassin Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Μονότερμα, ευκαιρίες, 3 δοκάρια και...0-0. Άντε να έρθει αυτός ο Κριστιάνο να έρθει και το φορ που λένε, μπας και αρχίσουν να μπαίνουν γκολ. Αυτός ο Κούτσια τι μύγα είναι ρε γαμώτο; Τρέχει, τριπλάρει αλλά άμα φυσήξει δυνατά τον παίρνει ο αέρας. Σε κάθε επαφή τον διώχνουν απ' τη μπάλα... Πολύ ελαφρύ πάτημα έχει. Αν δεν δυναμώσει δεν μπορεί να προσφέρει στην ομάδα.
gfilippas Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2009 Κι αυτός ο Παπάζογλου, φοβερός χασογκόλης. Πάντως είμασταν η ομάδα που έπαιξε την καλύτερη μπάλα στην Καβάλα φέτος.
we_will_rise Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Κι αυτός ο Παπάζογλου, φοβερός χασογκόλης.Πάντως είμασταν η ομάδα που έπαιξε την καλύτερη μπάλα στην Καβάλα φέτος. Δεν θυμάμαι να έχω βρίσει άνθρωπο άλλη φορά τόσο πολύ στην ζωή μου... Ειλικρινά δεν μπορώ να τον καταλάβω αυτόν τον άνθρωπο. Είναι 2 μέτρα και του παίρνει κεφαλιές το 1.65, σουτάρει και τρέχουμε να γλιτώσουμε, πως στον διάολο έγινε ποδοσφαιριστής, τι έπαθε και (δεν) παίζει έτσι ; Πραγματικά, 1000 φορές να κατέβαζε τον Vieirinha κορυφή ή τον Μοϋσιάδη από την U18 ξέρω γω. Όσο σκέφτομαι ότι αφήσαμε τον Αναστασάκο...
gfilippas Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δεν θυμάμαι να έχω βρίσει άνθρωπο άλλη φορά τόσο πολύ στην ζωή μου... Μία από τα ίδια. Πάει η μπάλα στα πόδια του και βρίζω προκαταβολικά. Την ξέρω την συνέχεια.
we_will_rise Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2009 Μία από τα ίδια. Πάει η μπάλα στα πόδια του και βρίζω προκαταβολικά. Την ξέρω την συνέχεια. Δεν θυμάμαι με ποιον παίζαμε, και ήταν κορυφή αυτός, είχα προσέξει, ότι με το που έπαιρνε μπάλα ο Θανάσης, ανέβαιναν το αριστερό και δεξί μπακ λες και έκαναν αυτοί επίθεση, τόσο σίγουρο το είχαν ότι θα κάνει μλκ...
gfilippas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2009 Αν είναι όντως έτσι, μάλλον θα πρέπει να του πούμε αντίο από τώρα, του Ζλάταν. Περισσότερο καιρό ήταν τραυματίας, παρά έπαιζε. Κρίμα.
VAssassin Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2009 Όλα δείχνουν ότι επιστρέφει ο "Ζαγόρ" στην προεδρία. http://www.sportdog.gr/v3/article.aspx?id=117027
apd453 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 καμιά μεταγραφή θα δούμε? αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ περάσανε 25 χρόνια. Δεν είναι και λίγα. Καλό και το κύπελο αλλά....
blackstar Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 καμιά μεταγραφή θα δούμε? αντε ρε ΠΑΟΚΑΡΑ περάσανε 25 χρόνια. Δεν είναι και λίγα. Καλό και το κύπελο αλλά.... ας πάρουμε το κύπελλο καλό θα μας κάνει, εδώ άλλοι έχουν να δουν τίτλο 39 χρονιά 7 ήμουν το 1985 πώς πέρασαν τα χρόνια ρε γαμώτο.
Αρούρι Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 1 Ιανουαρίου 2010 Λυπαμαι που το λεω αλλα κυπελλο δε θα δειτε. Και το ξερετε καλα αυτο... Οσο αποτελειτε παραρτημα του παο, τοσο μετατρεπεστε σε ενα βρωμερο σωματειο και σε υπηρετες μιας ομαδας που εχει λερωσει ανεπανορθωτα το ελληνικο ποδοσφαιρο. Μετα τον οφη και την καβαλα, γινατε το τριτο και μακρυτερο παραρτημα του παο. Τοργκελε, Χριστοδουλοπουλος, Δαρλας, Μουν, Σαλπιγγιδης, Μελισσης ειναι λιγα μονο απο τα ονοματα που αποδεικνυουν ποσο σας εχει εξεφτελισει ο παο με το να σας εχει στην υπηρεσια του. Σε επικειμενη αναμετρηση λοιπον με τον παο, πιστευω ξερετε ποιος θα βγει νικητης. Ειδικα οταν ο παο ειναι εδω και 13 χρονια δουλος του αρχοντα και αφεντη Ολυμπιακου, οποτε και ψαχνει απεγνωσμενα ενα τιτλο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.