VAssassin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Βάλε ένα προγραμματάκι, το ultra surf και θα είσαι κομπλέ.
gfilippas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ο ΠΑΟΚ είναι καλύτερος από την ΑΕΚ. Το γκολάκι λείπει.
sheik Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Ολο το 1ο ημιχρονο "βρωμουσε" 0-0. Ας ελπισουμε να δουμε κανενα γκολακι, κατα προτιμηση απο την παοκαρα, αλλιως και το 0-0 καλο ειναι
VAssassin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Τίποτα.0.Ανυπαρξία.Ακόμα και στο πρώτο που δήθεν ήμασταν ανώτεροι, να τη χέσω την ανωτερότητα με μία ευκαιρία όλη κι όλη. Καλά από τη στιγμή που μπήκε το γκολ έπρεπε να σταματήσουμε να βλέπουμε καθώς το μόνο που μπορούσε να γίνει ήταν να φάμε δεύτερο. Το έκλεισα στο 80κάτι.Kαι πολύ άργησα...
gfilippas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Μία από τα ίδια. Φάγαμε γκολ και χάσαμε τα αβγά και τα πασχάλια
sheik Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Και γω καπου εκει τα παρατησα. Αλλο ενα "ντερμπυ" στην Αθηνα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ.
we_will_rise Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δεν πειράζει.. Ας συνεχίσει καλά με τους υπόλοιπους..
VAssassin Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Πειράζει και παραπειράζει γιατί ό,τι και να βγεις, θα σε σβήσουν πάλι στα play-off... Στόχος: Έξοδος στο Europa. Στεγνά.
gfilippas Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Θα συμφωνήσω. Αν θέλουμε κάποτε να πάμε σοβαρά για το πρωτάθλημα θα πρέπει να κερδίζουμε το τρίο του ΠΟΚ. Και ειδικά αυτήν την φετινή ΑΕΚ.
we_will_rise Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Λιθοβολήστε με, αλλά ο Santos δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν από τους 3, εγώ το δέχτηκα και είμαι οκ, παίρνω ένα lexotanil πριν από κάθε derby και 8 μετά και είμαι νηφάλιος!
blackstar Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 28 Νοεμβρίου 2009 Λιθοβολήστε με, αλλά ο Santos δεν μπορεί να κερδίσει κανέναν από τους 3, εγώ το δέχτηκα και είμαι οκ, παίρνω ένα lexotanil πριν από κάθε derby και 8 μετά και είμαι νηφάλιος! Ωραία λύση, τουλάχιστον είσαι ήρεμος ότι και αν συμβεί.
kosmasgr Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2009 XeXe.κλασσικός ΠΑΟΚ. Αν δεν μπορείς να κόψεις έστω και Χ με τέτοια ΑΕΚ φέτος τι να περιμένεις δηλαδή
VAssassin Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 http://www.uefa.com/magazine/news/kind=134217728/newsid=632600.html Ooooooh PAOK(PAOK FC, PSV Eindhoven, Liverpool FC, Argentina) Ooooooh PAOK-ara I have madness in my mind Wherever you play I will always follow you For you I will die, and for you only I live There is some debate as to the exact origins of this fantastically catchy song. Greeks will tell you it was created by the passionate supporters of PAOK in Thessaloniki, with lyrics starting "Ooooooh PAOK-ara" – literally "Great PAOK". PAOK fans are a pretty passionate bunch. On fan forums, they say one of the tell-tale signs you support them is that you've had to rebuild your house after they've scored. Χαχαχα. Αυτά είναι.
kosmasgr Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Δημοσ. 4 Δεκεμβρίου 2009 Ετσι 5ο καλύτερο σύνθημα στην Ευρώπη. Ο Pavlos χτές στα γραφεία του συνδέσμου της Θύρας 4 εδώ. Αποθεώθηκε ο Pavlaras όπως πάντα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.