Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπα πλασματικό είναι..

Με λίγη προσοχη αν είχαν αποφευχθεί τα δυο πέναλτι θα ήταν 2-1

Και αν εμπαιναν τα 2 δοκαρια του Αρη θα ηταν 2-3

Και το γκολ του μουσλι καλλιστα θα μπορουσε να ηταν δοκαρι η Out

Δηλ. μιλαμε για διπλό:lol::lol: μπορεί και 1-3

Δηλαδή πάθαμε πανωλεθρία χτες. Δεν το αντιλήφθηκα. :-)

Κάτι τέτοια λένε σήμερα οι σκώληκες.

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Τέτοιες δηλώσεις, ειδικά όταν δεν έχουν βάση, μπορούν να δώσουν επιπλέον κίνητρο στον αντίπαλο. Λίγο μυαλό θέλει για να το καταλάβεις. Μάλλον ο Λαμπριάκος δεν έχει ούτε αυτό. Εδώ μπήκε μέσα και κοίταγε να κάνει άνω κάτω το ματς ενώ η ομάδα του έχανε...

Pαντως το πανο για τον λαμπριακο απαραδεκτο.Η αστυνομια τη φοβηθηκε να το κατεβασει??

Δημοσ.

Τα συνηθισμένα δηλαδή.

Οι συνηθισμένες βλακείες.

Την γνώμη μου πάντως για τον Λαμπριάκο και τις δηλώσεις του, την είπα πιο πίσω. Πήγαινε γυρεύοντας.

Δημοσ.

Κάπου διάβασα ότι,πλέον,δε θα ζητάνε να κατεβάσουν τα πανιά με υβριστικό-προσβλητικό χαρακτήρα,αλλά θα βάζουν πρόστιμο.

Δημοσ.
Κάπου διάβασα ότι,πλέον,δε θα ζητάνε να κατεβάσουν τα πανιά με υβριστικό-προσβλητικό χαρακτήρα,αλλά θα βάζουν πρόστιμο.

αυτο θα πει προοδος.. χαχα

Δημοσ.

O Moυσλι δεν ξυπνησε, απλα αλλαξε πλευρο. Σε κανα 10μηνο απο τωρα ισως ξυπνησει(σε αλλη ομαδα :P )

Δημοσ.

Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να δω τω ματς απο το pc(αξιοπρεπως) διοτι ειμαι αρρωστος και δε μπορω να βγω εξω?

Δημοσ.
Παιδια υπαρχει καποιος τροπος να δω τω ματς απο το pc(αξιοπρεπως) διοτι ειμαι αρρωστος και δε μπορω να βγω εξω?

Άμα βάλεις κάποιο proxy server θα μπορείς να δείς απο justin.tv χωρίς να σε κόβει...

Δημοσ.

Πως λειτουργει αυτο το justin.tv? Δε μπορεσα να βγαλω ακρη...

Επισης, ποιον proxy να βαλω, υπαρχουν free proxies?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...