VAssassin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Ποιος δίνει εισιτήρια για να μπουν οι κοπρίτες στα γήπεδα; Ποιος και πως χειραγωγεί τα πλήθη καθημερινά;Ποιος ευθύνεται για το τι περνάει εντός γηπέδων παρανόμως πριν από κάθε ματς; Η αστυνομία την οποία πληρώνει ο ελληνικός λαός για να φυλάει το μαγαζί του κάθε φραγκάτου ιδιοκτήτη ΠΑΕ; Αχ αυτοί οι γνωστοί άγνωστοι τι κακό που κάνουν στην ομάδα μας με τον "υπέροχο" πρόεδρο και τους "υπέροχους" φιλάθλους, αχ αυτοί οι αλήτες που διαταράσσουν την αρμονία της υπέροχης κοινωνίας μας... Ντροπή σε όλους!!! Για ποια εισιτήρια μιλάς; Αυτοί που πήγαν στο γήπεδο δεν είχαν ούτε εισιτήρια, ούτε τίποτα (αμφιβάλλω αν κόβουν εισιτήρια για αγώνα ομάδων νέων). Πήγαν στο ημίχρονο και κλείδωσαν κόσμο μες στο γήπεδο απ' ότι κατάλαβα. Κι επειδή φορούσαν "διακριτικά του ΠΑΟΚ" έχει ευθύνη ο Ζαγοράκης; Πες μου τώρα εσύ που βλέπεις λογική σε αυτό... Kaiowas οι ομάδες μπορούν να τους διώξουν απ' το γήπεδο, όχι να τους αποβάλουν απ' την κοινωνία. Και στην Αγγλία πχ. που στα γήπεδα δεν γίνεται τίποτα επειδή όλοι αυτοί τρώνε πόρτα, έξω γίνεται χαμός. Βέβαια στην Ελλάδα γίνονται και στα γήπεδα αλλά αυτό δεν έχει σχέση με το συγκεκριμένο περιστατικό.
kaiowas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Οταν καποιος απειλει την ζωη καποιου συμπολιτη (ασχτετως αποψεων και ιδεων, ποσο μαλλον ποδοσφαιρικων αποψεων) τοτε του αξιζει να αποβληθει απο την κοινωνια. Δεν καταλαβαινω γιατι διαχωριζεις τον ρολο της ομαδας απο την στιγμη που αυτη μπορει να λυσει την κατασταση. Αν αρνειτε να το κανει ναι εχει ευθυνη γιατι υποθαλπτει εγκληματιες, το οτι κανουν τα στραβα ματια και το παιζουν οτι δεν ξερουν ποιοι ειναι οι κουκουλοφοροι δεν συμαινει οτι αλλαζει κατι σε αυτο που λεω. (Σορυ αλλα δεν καταλαβαινω το ρομαντικο σχολιο περι διαχωρισμου κοινωνιας και γηπεδου). Επειδη εχω δουλεψει security στο γηπεδο της Aston Villa πριν καμια 5+ ετια, το παραδειγμα σου με την Αγγλια ειναι τουλαχιστον λαθος. Οποιος δημιουργει μεγαλο προβλημα στο γηπεδο, αν δεν πιαστει αμεσως τοτε την επομενη μερα δεχετε επισκεψη απο την αστυνομια σπιτι του. Εξω δεν γινετε κανενας χαμος. Εχω μπει στο Old Trafford μαζι με 3 φιλους γαυρους περνωντας μεσα απο τους hardcore (οσο hardcore μπορει να ναι και αυτοι) της Man U, σε αγωνα Man U-Γαυρος. Ουτε κιχ εκτος απο 2-3 αγρια βλεμματα. Οι φασαριες γινονται αναμεσα σε πολυ μικρες μεριδες οπαδων οι οποιοι εχουν μεινει με την νοσταλγια του ανελεητου ξυλου των 70's κ 80's και μαζευονται μεταξυ τους μια στο τοσο και πλακωνονται συνηδητα. Ουδεποτε επιτεθηκαν σε απλο κοσμο και αυτη ειναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορα. (Υπαρχουν 2-3 ανεγκεφαλοι που ειναι τελειως καμμενοι, ο ενας γνωστος οπαδος της Leeds, o αλλος της Cardiff.) Αν εσυ θελεις να πλακωθεις με τον γειτονα σου γιατι σας αρεσει, ποιος ειμαι εγω που θα σε σταματησω. Οταν ομως παραλληλα πλακωνεις και οποιον βλεπεις στον δρομο τοτε αλλαζει το πραμα. Καθημερινα πλακωνονται οπαδοι ομαδων στους δρομους. Ομως συνηδητα το κανουν, το θελει ο ενας το θελει και ο αλλος. Αν τραυματιστει καποιος απο τους 2 κακο του κεφαλιου τους. Εδω μιλαμε για κατι τελειως διαφορετικο.
VAssassin Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Οταν καποιος απειλει την ζωη καποιου συμπολιτη (ασχτετως αποψεων και ιδεων, ποσο μαλλον ποδοσφαιρικων αποψεων) τοτε του αξιζει να αποβληθει απο την κοινωνια. Δεν καταλαβαινω γιατι διαχωριζεις τον ρολο της ομαδας απο την στιγμη που αυτη μπορει να λυσει την κατασταση. Αν αρνειτε να το κανει ναι εχει ευθυνη γιατι υποθαλπτει εγκληματιες, το οτι κανουν τα στραβα ματια και το παιζουν οτι δεν ξερουν ποιοι ειναι οι κουκουλοφοροι δεν συμαινει οτι αλλαζει κατι σε αυτο που λεω. (Σορυ αλλα δεν καταλαβαινω το ρομαντικο σχολιο περι διαχωρισμου κοινωνιας και γηπεδου). Και πώς μπορεί η ομάδα να λύσει το πρόβλημα δηλαδή. Να το παίζουν οι ΠΑΕ μπάτσοι όπως είπε και o Sheik; Πως είσαι τόσο σίγουρος εσύ ότι η ΠΑΕ ξέρει ποιοι έκαναν τα χθεσινά επεισόδια; Όταν γίνονται επεισόδια στο γήπεδο σε αγώνα που πάιζει έχει ευθύνη η ΠΑΕ. Όταν γίνονται έξω δεν έχει. Απλά τα πράγματα. Για ποιον ρομαντικό διαχωρισμό μου μιλάς; Αν εγώ έρθω τώρα με κασκόλ του ΠΑΟΚ και σε μαχαιρώσω, θα είναι υπεύθυνη η ΠΑΕ; Για το ότι δεν πιάνονται αυτοί που κάνουν επεισόδια στο γήπεδο, έχουν όλοι ευθύνες. ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:40 ---------- Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης! Ότι να 'ναι...
zinas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 19:40 ---------- [/color]Παραιτήθηκε ο Ζαγοράκης! Ότι να 'ναι... Όχι @#$534534 την ατυχία μου μέσα. Προτείναν στον Βρύζα να πάρει τη θέση του Ζαγοράκη. Αξιοπρεπής επιλογή σαν προσωπικότητα. Αρκεί να είναι τοσο καλός, όσο στις μεταγραφές
fearwhatnow Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2009 Χτες στο γηπεδο οπου συνεβησαν τα τραγικα γεγονοτα ηταν και ο κυριος Βρυζας με ενα ακομη μελος της διοικησης του ΠΑΟΚ.Ο κυριος Βρυζας αποχωρησε μαζι με τον συναδελφο του λιγο πριν ληξει το ημιχρονο πριν λαβουν ακομη χωρα τα επεισοδια.Υπηρξε 'ενημερωση' του κυριου Βρυζα να φυγει αρον αρον απο καποιους που γνωριζαν τι θα συμβει?Ειναι τοσο μεγαλη η συμπτωση?Αν δεν ειναι συμπτωση αυτον τον κυριο προτεινουν για προεδρο του ΠΑΟΚ? Επισης ο Ζαγορακης δεν παραιτηθηκε αποκλειστικα για τα χτεσινα και ουτε επαιξαν τοσο μεγαλο ρολο τα γεγονοτα στη Σουρωτη οπως πανε να το παρουσιασουν τα κατευθυνομενα ΜΜΕ.Στον ΠΑΟΚ γινονται σημεια και τερατα σε ολους τους τομεις και ο Ζαγορακης πηδηξε απο την βαρκα και ερχεται τσουναμι μετα τον σεισμο της παραιτησης.Φυσικα θα πιεστει να μην μιλησει για το τι συμβαινει εστω και αν λεει οτι θα μιλησει στο μελλον.
kosmasgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Τα προχτεσινα ανθρωποειδή τύπου μπάχαλων στον αθλητικό χώρο και όχι μόνο ήταν η αφορμή για να φύγει ο Ζάγορ από τον ΠΑΟΚ το οποίο έψαχνε από καιρό να κάνει. XαΧαΧΑ. Διαρκείας κανείς ?
dimitris2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 σε τετοιες στιγμες φαινεται η δυναμη του λαου παιδες. οχι με την πρωτη δυσκολια δε ξαναπαταμε γηπεδο και "δινουμε" το διαρκειας! δε θα χαθει ο ΠΑΟΚ. σιγουρα μεγαλ η η απωλεια αλλα εχει μεινει και ο Ζησης πισω
dimitris2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 αλλο δεν ειμαστε αισιοδοξοι και αλλο πουλαμε την ομαδα επειδη τα πραγματα δεν πανε καλα
kosmasgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Από ότι φαίνεται αρκετοί πήραν διαρκείας ή ασχολούνται με την ομάδα λόγω παρουσίας Ζαγοράκη. Λάθος , αλλά υπάρχει μεγάλη μερίδα του κόσμου που ήταν κοντά στην ομάδα και δεν θα είναι πλέον λόγο παραίτησής του Καταλαβαίνεις ότι με την πρώτη στραβή φεύγει και ο Σάντος.
dimitris2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 κακως. (το οτι δε θα συνεχισουν λογω ζαγορακη) για μενα δεν ειναι ΠΑΟΚ αυτοι οι ανθρωποι. προσωπικη μου αποψη παντα
kosmasgr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Ε ναι συμφωνούμε Και ο καλύτερος πρόεδρος της ομάδας ποτέ , ο Παντελάκης όταν έφυγε δεν κατέρρευσε ο ΠΑΟΚ. ΠΑΟΚ είναι ο λαός του.
dimitris2006 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2009 για να δουμε πως θα τα παει και ο Ζησης. Μακαρι να βρει και καποιον ανταξιο να καλυψει και το δικο του πρωην ρολο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.