Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εντάξει ο κάκος επέλεξε να μην βγάλει κάρτες στο match. Του βγήκε λάθος αυτό αλλα σε γενικές γραμμές ήταν καλός ;) Μπάλα είναι τι να κάνεις ;)

Επέλεξε να μην δίνει φάουλ (κυρίως πέναλτυ) στον ΠΑΟΚ. Ε ρε γαμώτο θέλω όταν είμαι καλύτερος να κερδίσω. Άντε να 'παιξε ένα 20λεπτο μπάλα χτες ο γαύρος... Έλεος πια

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν έπαιξε κανείς μπάλα φίλος ;) Αν κάποιος έπαιξε μπάλα χτες ήταν ο ΠΑΟΚ και αυτό κατα μικρά διαστήματα. Ο Ολυμπιακός εκτός τις φάσεις των γκόλ δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο σε τομείς ανάπτυξης/κυκλοφορίας. Πιστεύω η ομάδα πρέπει να βγάλει το κόμπλεξ που έχει στα δύσκολα παιχνίδια για να μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα.

Α και κάτι ακόμα. Τι σκ@ προετοιμασία κάνανε στους πέχτες ρε ? Ολο τραυματισμοί. Νοοτροπία looser ο Σάντος. Ηττοπάθεια μέχρι αηδίας. Εντάξει δεν ήρθε η Βαρca στην Τούμπα. Αποδεκατισμένος Ολυμπιακός ήρθε οφείλεις να παίξεις μπάλα που έχεις δείξει να παίζεις με 30.000 τεμάχια μέσα έστω και με σοβαρές απουσίες.

Δημοσ.
Δεν έπαιξε κανείς μπάλα φίλος ;) Αν κάποιος έπαιξε μπάλα χτες ήταν ο ΠΑΟΚ και αυτό κατα μικρά διαστήματα. Ο Ολυμπιακός εκτός τις φάσεις των γκόλ δεν έδειξε κάτι ιδιαίτερο σε τομείς ανάπτυξης/κυκλοφορίας. Πιστεύω η ομάδα πρέπει να βγάλει το κόμπλεξ που έχει στα δύσκολα παιχνίδια για να μπορέσει να πάρει αποτέλεσμα.

Α και κάτι ακόμα. Τι σκ@ προετοιμασία κάνανε στους πέχτες ρε ? Ολο τραυματισμοί. Νοοτροπία looser ο Σάντος. Ηττοπάθεια μέχρι αηδίας. Εντάξει δεν ήρθε η Βαρca στην Τούμπα. Αποδεκατισμένος Ολυμπιακός ήρθε οφείλεις να παίξεις μπάλα που έχεις δείξει να παίζεις με 30.000 τεμάχια μέσα έστω και με σοβαρές απουσίες.

Ήμουν στο γήπεδο... Μπορείς να μου πεις αν ήταν πέναλτυ η φάση του 75 με τον Mellberg στον Vieirinha ?

Δημοσ.

Παραιτηθηκε ο "προεδρος" σας.

Στεναχωρηθηκε απο τις αποδοκιμασιες και τον πηρε απο κατω λεει. Εχασε και τον υπνο του συμφωνα με πληροφοριες και γκρινιαζε η Λιλη επειδη ηταν ανησυχος το βραδι. Ανησυχουσε μετα η Ιωαννα μηπως το πρωι που θα παρει το Καγιεν ο Τεο δεν προσεξει κανα κοκκινο απτην αυπνια και γρατζουνιστει το μαυρακι και η ζαντουλα της Πορσε. Ε οχι δεν ειναι ζωη αυτη...Ε και μιας και δε πηγαινε αλλο αποφασισε να παραιτηθει...

Εκτος λεει αμα τον μεταπεισουν μεχρι το εκτακτο Δ.Σ.

Πραγματικοι ηγετες που στα δυσκολα δεν κανουν πισω, αλλα πεισμωνουν για το καλο της ομαδας...Ε βεβαια, τολμαει να μιλησει για τη διαιτησια οταν αντιπαλο ειχε τον Ολυμπιακο? Προτιμοτερη η παραιτηση.

Απλοι τυχοδιωκτες που κοιταν να αποκτησουν φημη χρησιμοποιωντας τη θεση του προεδρου και το ονομα μιας μεγαλης ομαδας. Απο δαυτους χορτασαμε κι εμεις (σαν Παναθηναικοι) και ολοι οι φιλαθλοι. Στο καλο να παει κι αυτος

Δημοσ.
Πεναλτι, αποβολη και μαστιγωμα στην Πλατεια Συνταγματος ηταν :P

Ποια διαιτησια ρε συ Midi? παλι τα ιδια? θα το πιστεψετε στο τελος..

Δεν είναι κακή ιδέα, αν και θα μου άρεσε πιο πολύ στην Αριστοτέλους, με συμμετοχή κοινού κλπ...

Τέλος από μένα. Ό,τι έγινε έγινε, όσο ζει ο Κόκκαλης αυτή η ξεφτίλα θα είναι το ελληνικό πρωτάθλημα (και καλά κάνει, έτσι ; Κι εγώ αν ήμουν στην θέση του τα ίδια θα έκανα). Δεν πειράζει, κουράγιο, 30/10 βγαίνει το manager, θα τα πούμε εκεί...

Δημοσ.

Δεν ήταν πέναλτι. Τζαρτζάρισμα ήταν και έπεσε πολύ εύκολα ο παίχτης του ΠΑΟΚ.

Δημοσ.

Ελεος, ο διαιτητης δε ξερει τους κανονες του ποδοσφαιρου...το γελοιο ειναι ,ακομα και ο εκφωνητης,μεχρι να παρει πρεφα τι παιχτηκε...ειδε 5 replay.....

Τα μυαλα μας πονανε.......

Δημοσ.

παιδες εχω μια "πληροφορια".. φευγει ο Σαντος και ερχεται ο προπονητης της εθνικης ομαδας Τουρκιας... πως σας φαινεται αυτο?

Δημοσ.
Κι αλλο -εσφαλμενα- ακυρωθεν γκολ...τι γινετε ρε φουστη μου?

ο κόσμος το'χει τούμπανο κι εμείς κρυφό καμάρι

πάλι μπαλάρα παίζουμε πάντως.. χαχαχα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...