greeker Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 δυστυχως παιδια... σπασιμο να μην δουλευει η αμυνα οπως δουλευε περυσι.... χασαμε, δεν μας κερδισαν...
blackstar Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2009 Πάντως απο το ράδιο που άκουγα τον αγώνα μου δημιουργήθηκε η εντύπωση οτι ο κακος στο δεύτερο είχε συνέχεια την σφυρίχτρα στο στόμα του.
sheik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ενταξει, αν ο Ζαγορ επιθυμει ακομα να κρατησει αυτον τον ανθρωπο μεχρι το 2012, ας ετοιμαστει για νεα "πετρινα χρονια"... Ξεφτιλες ημασταν, ο οσφπ ηρθε με μιση ομαδα ξανα, με αλλαγη προπονητη και γενικως με ομαδα που δεν σε φοβιζει οπως τα προηγουμενα χρονια και καταφεραμε και χασαμε. Aλλαγη στο 89' , δηλαδη...ΕΛΕΟΣ!!! Και συμφωνω με το παρακατω σχολιο απο contra.gr: Ο Φερνάντο Σάντος δικαίωσε όσους τον χαρακτηρίζουν συντηρητικό και ηττοπαθή προπονητή. Κόντρα στον Ολυμπιακό των πολύ βασικών απουσιών (Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ντερμπισάιρ) παρέταξε έναν ΠΑΟΚ φοβισμένο, με παίκτες που έτρεμαν το λάθος. Εκτός των άλλων, δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του από τον πάγκο κάνοντας τις δύο από τις τρεις αλλαγές του μετά το 80’. Αιντε με τον loser να πουμε....
VAssassin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Βρήκαμε όλοι τον αποδιοπομπαίο τράγο... Ο Σάντος φταίει που ήταν χεσμένοι οι παίχτες, που τους ζήταγε να βγούν μπροστά και δεν μπορούσαν να κρατήσουν τη μπάλα 5 δευτερόλεπτα...
blackstar Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ενταξει, αν ο Ζαγορ επιθυμει ακομα να κρατησει αυτον τον ανθρωπο μεχρι το 2012, ας ετοιμαστει για νεα "πετρινα χρονια"... Ξεφτιλες ημασταν, ο οσφπ ηρθε με μιση ομαδα ξανα, με αλλαγη προπονητη και γενικως με ομαδα που δεν σε φοβιζει οπως τα προηγουμενα χρονια και καταφεραμε και χασαμε. Aλλαγη στο 89' , δηλαδη...ΕΛΕΟΣ!!! Και συμφωνω με το παρακατω σχολιο απο contra.gr: Ο Φερνάντο Σάντος δικαίωσε όσους τον χαρακτηρίζουν συντηρητικό και ηττοπαθή προπονητή. Κόντρα στον Ολυμπιακό των πολύ βασικών απουσιών (Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ντερμπισάιρ) παρέταξε έναν ΠΑΟΚ φοβισμένο, με παίκτες που έτρεμαν το λάθος. Εκτός των άλλων, δεν βοήθησε καθόλου την ομάδα του από τον πάγκο κάνοντας τις δύο από τις τρεις αλλαγές του μετά το 80’. Αιντε με τον loser να πουμε.... Δυστυχώς θα συμφωνήσω, μετά το γκολ κλειστήκαμε πίσω χωρίς λόγο, για το θέμα αλλαγές τι να πεις, τον ξέρουμε τον Σαντος, αν μπορούσε θα της έκανε και στο 91.
sheik Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν το βρηκαμε εμεις, αυτος δεν χανει ευκαιρια να το αποδεικνυει. Γενικως ειμαι κατα του χωρισμου σε στρατοπεδα "Σαντος" και "μη Σαντος" και μια φορα βρηκαμε την ηρεμια μας σε αυτο το θεμα και ειναι κριμα να ξανα αρχισουν τα ιδια. Αλλα ρε συ νταξει, ο τυπος ειναι ηττοπαθης, τελεια και παυλα.Δε θελω να αρχισω αναλυω, αλλα ειναι ηλιου φαεινοτερο. Στο κατω κατω, 3 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ειναι στον ΠΑΟΚ(μπορει και να'ναι ρεκορ για τα ελληνικα δεδομενα) κι ακομα ομαδα σωστη δεν εφτιαξε. Αλλοι κανουν 1 ηττα και αλλαζουν προπονητες σαν τα πουκαμισα, εμεις τον στηριξαμε, του δειξαμε εμπιστοσυνη και υπομονη αλλα φτανει πλεον. Τι να πω, εκτος κι αν πιστευετε ακομα στο 3ετες πλανο(sic)
we_will_rise Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σε μισώ -> Για τον Santos, δεν ξέρω τι να πω...
VAssassin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ε ναι ομάδα σωστή δεν έφτιαξε. Κατά τύχη βγήκαμε 2οι (στην κανονική διάρκεια) πέρσι. Έχουμε βγει πολλές φορές. Εγώ περιμένω από όλους αυτούς που κράζουν τον Σάντος να μου πουν τι λάθη έκανε. Για εμένα το μόνο σοβαρό λάθος σήμερα, έιναι ότι βγάζει τον Γκαρσία και βάζει τον Ίβιτς.
tasoskont Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Σε μισώ -> Για τον Santos, δεν ξέρω τι να πω... προηγηθηκες στη τουμπα 1-0 σε ενα αποδεκατισμενο ολυμπιακο και σου φταιει ο κακος???? με αυτα τα μυαλα δεν πατε πουθενα.
Sadamiraq Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Οχι σημερα ο κακος νομιζω ηταν ενταξει,εμεις βγαλαμε τα ματια μας απο μονοι μας,καλος ο σαντος,αλλα ναι ειναι ητοπαθης πραγματι και αυτο δεν βλεπω να αλλαζει
VAssassin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 προηγηθηκες στη τουμπα 1-0 σε ενα αποδεκατισμενο ολυμπιακο Καλά αυτό βαρέθηκα να το ακούω. Εμείς πιο αποδεκατισμένοι ήμασταν αν το καταλάβατε...
foufoutios Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν το καταλαβαμε γιατι δεν ξερουμε το ροστερ σας χωρις πλακα παντως, ο Κακος επαιξε μια χαρα σημερα και τους δυο.. Μπορουσε να δωσει περισσοτερες καρτες αλλα μεχρι εκει.. Μετα το γκολ γυρισατε πισω και αυτο ηταν το λαθος, αντι να πιεσετε αφησατε χωρο και περιμενατε
VAssassin Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δεν το καταλαβαμε γιατι δεν ξερουμε το ροστερ σας Αυτό φαντάστηκα κι εγώ...
we_will_rise Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Ήταν καλός ο Κάκος ;;;;;;;;; Ή εγώ είδα άλλο match, ή κάποιοι είναι εκτός τόπου και χρόνους. Τι πρέπει δηλαδή να κάνει για να είναι κακός ;;; Πέναλτυ του Mellberg στον Vieirinha δεν έδωσε. Επέτρεπε σκληρό και αντιαθλητικό παιχνίδι μόνο στον οσφπ. Κόκκινη στον Diogo για την αγκωνιά δεν έδωσε. Και για τις απουσίες του ΠΑΟΚ: Contreras, Scznaucner, Vitolo και στο ημίχρονο έφυγε και ο Muslimovic
kosmasgr Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2009 Εντάξει ο κάκος επέλεξε να μην βγάλει κάρτες στο match. Του βγήκε λάθος αυτό αλλα σε γενικές γραμμές ήταν καλός Μπάλα είναι τι να κάνεις
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.