tasoskont Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Δημοσ. 6 Απριλίου 2009 Χριστοδουλόπουλο, Μελίσση, Σαλπιγγίδη (δεν λέω ότι δεν ήταν καλός, αλλά πάνω από 400,000 δεν άξιζε...) μονο ο μελισσης γι αμενα οι αλλοι 2 ειδικα ο χριστοδουλοπουλος ειναι πολυ καλος
kage Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 http://www.paokgate4.gr/nea.asp?neaid=166&mode=4 οκ ειναι λιγο flame το ποστ αλλα θελω να δω αποψεις οπαδων παοκ.. οταν η official αποψη των οπαδων του παοκ εχει βουλγαρικη σημαια κ αναφερει οτι <<εδω ειναι βουλγαρια κ δεν περνανε αυτα>>περιμενετε να σταματησουν να σας λενε βουλγαρους?
we_will_rise Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 Δημοσ. 7 Απριλίου 2009 http://www.paokgate4.gr/nea.asp?neaid=166&mode=4οκ ειναι λιγο flame το ποστ αλλα θελω να δω αποψεις οπαδων παοκ.. οταν η official αποψη των οπαδων του παοκ εχει βουλγαρικη σημαια κ αναφερει οτι <<εδω ειναι βουλγαρια κ δεν περνανε αυτα>>περιμενετε να σταματησουν να σας λενε βουλγαρους? Είναι της ίδιας λογικής με το "έτσι γ@μ@e1 η Βουλγαρία..." που ακούγεται καμια φορά. Είναι εντελώς ηλήθιο κατά την γνώμη μου και ξεκίνησε από το να μας αποκαλούν (αλήθεια γιατι ; ) Βούλγαρους. Είναι αυτο-σαρκαστικό το άρθρο, φυσικά και δεν πιστεύει κανείς μας ότι είναι Βούλγαρος... Α, και δεν είναι official άποψη των οπαδών, αλλά των 30-40 που ασχολούνται με την ιστσοσελίδα της Θ4... Στην ερώτησή σου τώρα, αν περιμένουμε να σταματήσουμε να μας λένε Βούλγαρους, όχι βέβαια. Δεν είναι στο χέρι μας, οι Παναθηναϊκοί κάνουν κάτι για να σταματήσουν οι άλλοι να τους λένε Βάζελους ; Το αυτό για Γαύρους, Χανούμια, Τυριά (sick:p) κλπ...
dreamrider30 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Τωρα ειδα το topic και θελω να δηλωσω σεμνα κ ταπεινα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:13 ---------- να δηλωσω κ γω με τη σειρα μου σεμνα κ ταπεινα... ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 01:14 ---------- τωρα ειδα το τοπικ κ θελω να δηλωσω σεμνα κ ταπεινα....ΕΛΑ ΜΩΡΗ ΤΡΕΛΛΛΛΑΑΑ!!!!!!!!!!!!!!!!
we_will_rise Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Διπλό στην Ξάνθη και όλα καλά ! Θα κάνει και ο ΠΑΟ καμια γκελίτσα εδώ στα Σέρρας και πάμε πάλι δεύτεροι !!!
VAssassin Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δυστυχως πιο πιθανο μου φαινεται το αντιστροφο...
we_will_rise Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δημοσ. 8 Απριλίου 2009 Δυστυχως πιο πιθανο μου φαινεται το αντιστροφο... Φάε την γλώσσα σου bro... Παρεπιπτώντος σήμερα στην μηχανοκίνητη έμαθα έγινε ΧΑΜΟΣ
we_will_rise Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Παίζουν όλοι άυριο με ξάνθη ? όχι βέβαια, Βιεϊρίνια κι άλλος 1 λείπουν λόγω καρτών, Μusli & Marcos Antonio τραυματίες... Αλλά έχω ένα πολύ καλό προαίσθημα πως Χούτος και Bakayoko θα σκίσουν !
kosmasgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Λές ο χούτεν να παστελώσει κανά μπαλάκι ? Θα το τιμήσω το διπλό του 2.25 στο ιντερνετ
dimitris2006 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Μέλος Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 ο Αναστασακος παιζει ετσι; αν ναι για μενα καλυτερα να ξεκινουσε με αυτον και μετα το 60 Bakayoko
kosmasgr Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 Δημοσ. 11 Απριλίου 2009 O gioko-tsoko ειναι καλύτερα να μπαίνει μετά το 85'
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.