Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αύριο το απόγευμα θα πάω να με δοκιμάσει ο Santos για Center Back...

XaXa απο κάτι παλτά που έχουμε θα είσαι καλύτερος σίγουρα :)

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Φωτάκης παιχτάρα!0-1

---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 18:59 ----------

Το έκανε το μαγικό ο Τσιρίλο ε;:lol:

Άντε περαστικά.Μερικοί δικοί μας το θέλαν και στην ΑΕΚ το γίδι λες και είχαμε λίγα..

Δημοσ.
21:15, θα είμαι εκεί από τις 19:00... Τρέλανε μας ρε δικέφαλε...

Στα "γνωστα" σαιτ εχει κλειδωσει..Θα χασεις 4 ωρες βλεποντας 22 ατομα να παιζουν πασουλες και εναν διαιτητη να εχει συνεχως φιλοφρονησεις και χαμογελακια με τους παικτες.

Δημοσ.
Δεν ειμαι ιδιαιτερα αισιοδοξος για αποψε.

Αλλωστε, 11 χρονια ειναι αυτα... :-(

Αντιθετα εγω για πρωτη φορα ειμαι αισιοδοξος. Και ολα αυτα χαρη στην νικη επι της Αλκμααρ.

1-0:devil:

Δημοσ.
ΧαΧα λές να γίνει αρένα πάλι ? ;) Δύσκολο match όσο χάλια και να είναι ο Ολυμπιακός.

Οπως και περυσι οπου ανακοινωνονταν οτι θα λειπει ο ενας βασικος μετα τον αλλον, δηλαδη ελειπαν παρα πολλοι βασικοι ετσι και φετος θα λειπουν επισης πολλοι για διαφορετικους λογους αυτη τη φορα(τραυματισμοι):

Ο προσωρινός τεχνικός των «ερυθρολεύκων» είδε το τελευταίο... θύμα να είναι ο Ζαουάντ Ζαϊρί και το ιατρικό απουσιολόγιο γεμάτο από τους Γκαλέτι, Μαρέσκα, Ντάρμπισιρ, Ντομί και Σοϊλέδης. Ο Ολυμπιακός αναμένεται να αγωνιστεί με βασικό τον Ιεροκλή Στολτίδη.

Αυτο περυσι αποδειχτηκε κακο αφου οι αναπληρωματικοι και κυριως νεαροι ποδοσφαιριστες του Ολυμπιακου που μπηκαν να παιξουν, αποδειχτηκαν οτι ειχαν κινητρα να παιξουν καλα και επαιξαν καλα και μας εμποδισαν απο την "σχεδον σιγουρη" νικη μας οπως λεγοταν απο τους περισσοτερους πριν το ματς.

Μια απο τα ιδια και φετος λοιπον? Οχι! Γιατι περυσι ο Ολυμπιακος ειχε εξασφαλισει το πρωταθλημα και ηταν χωρις αγχος ολοι.

Φετος τα πραγματα ειναι διαφορετικα και το 1-0 ειναι σιγουρο.:-D

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...