Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Πως το βλέπετε με Λεβαδειακό ;; Γιατί νιώθω ότι αυτός θα την πληρώσει για όλα τα κλαρίνα ;

Γιατί θα την πληρώσει!:lol:

Το παίξαμε κιόλας στοίχημα..Κανονίστε!:-D

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ΧαΧα δεν πειράζει θα γλιτώσουμε τις κόκκινες. Αυτές ήταν οι κινήσεις της διοίκησης με τους άμπαλους ας τα φάει στα μούτρα τώρα.

Δημοσ.
ΧαΧα δεν πειράζει θα γλιτώσουμε τις κόκκινες. Αυτές ήταν οι κινήσεις της διοίκησης με τους άμπαλους ας τα φάει στα μούτρα τώρα.

Αυτή η συμπεριφορά δεν βοηθάει αυτή την περίοδο νομίζω. Στηρίζουμε όλοι, και όταν έρθει η ώρα θα κρίνουμε...

Δημοσ.

Χάλια στο πρώτο ημίχρονο , δεύτερο πολύ καλά. Ο Muslimovic είναι για πάγκο. Κουτσιανικούλης φοβερός. Απο το γήπεδο καταλαβαίνεις πόσο μπάλα ξέρει.

Δημοσ.

Aν θυμάστε από τότε που τον σακάτεψαν στο ματς με την ΑΕΛ είναι σκατά... Για μένα δεν είναι τόσο κακός. Δεν σκοράρει αλλά είναι όλη η επίθεση μόνος του. Μόνο που τραβάει παίκτες πάνω του, φτάνει (ντάξει, δεν φτάνει). Τον πάω πολύ, πιστεύω θα πάρει τα πάνω του..!

Ο Κούτσια δεν ξέρω αν ήταν αναλαμπτή το χτεσινό, αλλά Βιειρίνια αριστερά, Κούτσια δεξιά διασπάνε ΚΑΘΕ άμυνα

Δημοσ.
Απο πέρσυ ακόμα στρώνει

Ελα μου ντε, πόσο ακόμα θα το ακούμε αυτό, πλέων εχει κουράσει αυτή η δικαιολογία με το στρώσιμο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...