Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ευαχαριστώ πολύ...άντε ΠΑΟΚΑΡΑ πάρε το διπλό να σε περιμένουμε το βράδυ στο αεροδρόμιο να τρελάνουμε κόσμο......

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Άλλο και τούτο... καλά γιατί δε έδειξε κανένας το παιχνίδι;

Δημοσ.
Άλλο και τούτο... καλά γιατί δε έδειξε κανένας το παιχνίδι;

Μια χαρα το εδειξε μεσω ιντερνετ..

Δεν εχασες και τιποτα.Αλλωστε πλεον οποτε παιζει ελληνικη ομαδα για νανουρισμα ειναι μια χαρα.

Δημοσ.
Κρίμα... Τέλος πάντων, όλοι Τούμπα με λειβαδιά, η ομάδα έχει μέλλον !

Προνητη θελεις φιλε...Δυσκολα βγαζει φασεις ο παοκ

Δημοσ.

Εχει καταντησει αστειο αυτο το 4-5-1 που παιζουν οι περισσοτεροι προπονητες στην Ελλαδα.Και προσπαθουν να μας πεισουν οτι ειναι 4-3-3.Νομιζουν σε ηλιθιους απευθυνονται.Ειναι δυνατο σε αγωνα που θελεις γκολ να παιζεις με μισο επιθετικο?Φυσιολογικα κανεις 3 φασεις και τερμα.Με 3 ευκαιριες σε 94 λεπτα μονο με κωλοφαρδια μπορεις να ελπιζεις να πετυχεις γκολ.

Δημοσ.

το παιχνιδι πως ηταν?Καλυτερη η χερενφειν?ειχα διαβασει οτι θα καταιβενε με 4-4-2...Παντως δεν το θεωρω κ αποτυχια με ολλανδικη ομαδα επαιζε που απλως μεχρι στιγμης δεν εχει βρει το ρυθμο της...

Δημοσ.
το παιχνιδι πως ηταν?Καλυτερη η χερενφειν?ειχα διαβασει οτι θα καταιβενε με 4-4-2...Παντως δεν το θεωρω κ αποτυχια με ολλανδικη ομαδα επαιζε που απλως μεχρι στιγμης δεν εχει βρει το ρυθμο της...

Το παιχνιδι ηταν αθλιο.Ο καθενας ο,τι ηθελε εκανε μεσα στο γηπεδο και απο τις 2 ομαδες.Γιομες και αγιος ο Θεος.Κοντεψα να κοιμηθω πανω στο πληκτρολογιο.

Ο Σολιντ οπως ειχε δηλωσει κατεβηκε για 0-0.Ο Σαντος κατεβηκε και αυτος για 0-0.Και κατα συμπτωση εληξε 0-0.

Δημοσ.

To άκουγα από το ραδιόφωνο, αν είχαμε Αναστασιάδη, θα έλεγε: Δεν είχαμε πειθαρχία. Αυτό νομίζω ήταν όλος ο αγώνας...!

Δημοσ.
To άκουγα από το ραδιόφωνο, αν είχαμε Αναστασιάδη, θα έλεγε: Δεν είχαμε πειθαρχία. Αυτό νομίζω ήταν όλος ο αγώνας...!

Εγώ πάλι άκουσα μόνο το πρώτο και το μόνο που θα πω είναι IVIC, που πάμε με τον IVIC ρε γαμώτο;

Δημοσ.
Εγώ πάλι άκουσα μόνο το πρώτο και το μόνο που θα πω είναι IVIC, που πάμε με τον IVIC ρε γαμώτο;

Aαααααααααααχ, από την πρώτη μέρα τον βρίζω πανάθεμάτονε

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...