we_will_rise Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Εχει ήδη Εγω κλείνω για την 7. Πως βλέπεις αγώνα απ'το πέταλλο ρε συ ; Εγώ ήθελα για 5 αλλά δεν έχει και για 2 είναι πολλά τα λεφτά για να δω λεβαδειακό...
kosmasgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Μια χαρά βλέπω. Πάω δίπλα στην 3 Τι να κάνουμε. Είπαμε να πάμε να δούμε μπάλα αλλά όχι να την πληρώνουμε και χρυσή
we_will_rise Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Πως το βλέπεις το αυριανό ;; Εγώ (εντελώς οπαδικά) έριξα 9 ευρώ σε: ΠΑΟΚ Αούστρια Βιέννης Λεχ Πόζναν Hearts Over συνολικό πιθανό κέρδος 392 και κάτι ψιλά..
kosmasgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δεν μπορώ να πώ κάτι. Ολα είναι πιθανά. Αναγκαστικά θα παίξει επιθετικά ο Σάντος. Αν ξανακατέβει με 4-5-1 θα μας δείξει το κόμπλεξ του πάλι. Αυτό έχει ρίσκο γιατί οι Ολλανδικές ομάδες παίζουν 4-3-3 και στις αντεπιθέσεις ειναι δύσκολα τα πράγματα.
we_will_rise Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δεν μπορώ να πώ κάτι. Ολα είναι πιθανά. Αναγκαστικά θα παίξει επιθετικά ο Σάντος. Αν ξανακατέβει με 4-5-1 θα μας δείξει το κόμπλεξ του πάλι. Αυτό έχει ρίσκο γιατί οι Ολλανδικές ομάδες παίζουν 4-3-3 και στις αντεπιθέσεις ειναι δύσκολα τα πράγματα. Με Muslimovic και Vieirinha επιθετικό δίδυμο θα κατέβει απ'ότι λένε. Και πολύ καλά θα κάνει αν το κάνει τελικά. Δεν βλέπω πως μπορούν τα γομάρια της Heerenveen να τους κρατήσουν και τους 2... Δεν ξέρω, έχω ένα προαίσθημα για 0-3 τελικό σκορ αύριο...
kosmasgr Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Αντε να δούμε αύριο. Ελπίζω μην πάθουμε κανα καρδιακό
alexzzz Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 To νέο Site της ΠΑΕ να σχολιάσω τώρα ότι τα πορτοκαλί γράμματα στην δεύτερη λέξη είναι ίδια με το site του ΑΜΣ ΠΑΟΚ Αγίου Ανδρέα;;; με αντιγραφουν...
kosmasgr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Πέντε Ελληνες συνελήθησαν στην Ολλανδία για συμπλοκές με οπαδούς της Χερενφειν είπαν σήμερα στα ραδιόφωνα. Θα αφεθούν ελεύθεροι μόλις λήξει ο αγώνας. Αν είναι δυνατόν να ξεφτιλίζεται το πρόσωπο της ομάδας στο εξωτερικό απο ανεγκέφαλους. Κόψτε τις εκδρομές στους τοξικομανείς και μεθύστακες. Ελεος δηλαδή
Erwdios Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Πέντε Ελληνες συνελήθησαν στην Ολλανδία για συμπλοκές με οπαδούς της Χερενφειν είπαν σήμερα στα ραδιόφωνα. Αν είναι δυνατόν να ξεφτιλίζεται το πρόσωπο της ομάδας στο εξωτερικό απο ανεγκέφαλους. Κόψτε τις εκδρομές στους τοξικομανείς και μεθύστακες. Ελεος δηλαδή Είσαι τρελός? Αφού η ρετσίνα είναι στο DNA σας. Ενδεικτικά: ΠΑΟΚ - Ρετσίνα - Μαλαματίνα ΠΑΟΚ, αμάνικο, ρετσίνα και λουκάνικο.
kosmasgr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Εξαίρεση αποτελούν αυτοί Προσωπικά εγώ πηγαίνω για να δώ ποδόσφαιρο και πέρνω φραπέ οχι ρετσίνα. (Ειδικά η μαλαματίνα δεν πίνεται ρε). Αλλα έχει παραγίνει το κακό και στην Τούμπα και στις εκδρομές. Ο Γκαγκάτσης έχει κλήσει ήδη εισιτήρια για το Μονακό στην κλήρωση θεωρώντας σίγουρη την πρόκριση. Οπως θεωρούσαμε και σίγουρη τη νίκη στην Τούμπα.ΧαΧα. Ε ρε κάτι παράγοντες
we_will_rise Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Kι εγώ για να δω ποδόσφαιρο πηγαίνω... Τι να κάνουμε όμως ; Υπάρχουν κι αυτοί...
kosmasgr Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Kι εγώ για να δω ποδόσφαιρο πηγαίνω... Τι να κάνουμε όμως ; Υπάρχουν κι αυτοί... Γιαυτό υπάρχει η διοίκηση για να δίνει λύσεις Τα ντού και οι ανεγκέφαλοι πρέπει να τελειώνουν επιτέλους. Αφού η ομάδα πλέον οργανώθηκε σοβαρά στους υπόλοιπους τομείς πρέπει να λύσει και αυτά
we_will_rise Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2009 Δεν παίζει ρε συ να φύγουν αυτοί. Μαλακία αλλά όπως είπε πιο πάνω ο erwdios είναι κομμάτι του ΠΑΟΚ κι αυτοί...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.