Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχει ήδη ;) Εγω κλείνω για την 7.

Πως βλέπεις αγώνα απ'το πέταλλο ρε συ ; Εγώ ήθελα για 5 αλλά δεν έχει και για 2 είναι πολλά τα λεφτά για να δω λεβαδειακό...

Δημοσ.

Μια χαρά βλέπω. Πάω δίπλα στην 3 ;) Τι να κάνουμε. Είπαμε να πάμε να δούμε μπάλα αλλά όχι να την πληρώνουμε και χρυσή ;)

Δημοσ.

Πως το βλέπεις το αυριανό ;; Εγώ (εντελώς οπαδικά) έριξα 9 ευρώ σε:

ΠΑΟΚ

Αούστρια Βιέννης

Λεχ Πόζναν

Hearts Over

συνολικό πιθανό κέρδος 392 και κάτι ψιλά..

Δημοσ.

Δεν μπορώ να πώ κάτι. Ολα είναι πιθανά. Αναγκαστικά θα παίξει επιθετικά ο Σάντος. Αν ξανακατέβει με 4-5-1 θα μας δείξει το κόμπλεξ του πάλι. Αυτό έχει ρίσκο γιατί οι Ολλανδικές ομάδες παίζουν 4-3-3 και στις αντεπιθέσεις ειναι δύσκολα τα πράγματα.

Δημοσ.
Δεν μπορώ να πώ κάτι. Ολα είναι πιθανά. Αναγκαστικά θα παίξει επιθετικά ο Σάντος. Αν ξανακατέβει με 4-5-1 θα μας δείξει το κόμπλεξ του πάλι. Αυτό έχει ρίσκο γιατί οι Ολλανδικές ομάδες παίζουν 4-3-3 και στις αντεπιθέσεις ειναι δύσκολα τα πράγματα.

Με Muslimovic και Vieirinha επιθετικό δίδυμο θα κατέβει απ'ότι λένε. Και πολύ καλά θα κάνει αν το κάνει τελικά. Δεν βλέπω πως μπορούν τα γομάρια της Heerenveen να τους κρατήσουν και τους 2... Δεν ξέρω, έχω ένα προαίσθημα για 0-3 τελικό σκορ αύριο...

Δημοσ.

Πέντε Ελληνες συνελήθησαν στην Ολλανδία για συμπλοκές με οπαδούς της Χερενφειν είπαν σήμερα στα ραδιόφωνα. Θα αφεθούν ελεύθεροι μόλις λήξει ο αγώνας. Αν είναι δυνατόν να ξεφτιλίζεται το πρόσωπο της ομάδας στο εξωτερικό απο ανεγκέφαλους. Κόψτε τις εκδρομές στους τοξικομανείς και μεθύστακες. Ελεος δηλαδή

Δημοσ.
Πέντε Ελληνες συνελήθησαν στην Ολλανδία για συμπλοκές με οπαδούς της Χερενφειν είπαν σήμερα στα ραδιόφωνα. Αν είναι δυνατόν να ξεφτιλίζεται το πρόσωπο της ομάδας στο εξωτερικό απο ανεγκέφαλους. Κόψτε τις εκδρομές στους τοξικομανείς και μεθύστακες. Ελεος δηλαδή

Είσαι τρελός? Αφού η ρετσίνα είναι στο DNA σας.

Ενδεικτικά:

ΠΑΟΚ - Ρετσίνα - Μαλαματίνα

ΠΑΟΚ, αμάνικο, ρετσίνα και λουκάνικο. :lol::P

Δημοσ.

Εξαίρεση αποτελούν αυτοί ;) Προσωπικά εγώ πηγαίνω για να δώ ποδόσφαιρο και πέρνω φραπέ οχι ρετσίνα. (Ειδικά η μαλαματίνα δεν πίνεται ρε). Αλλα έχει παραγίνει το κακό και στην Τούμπα και στις εκδρομές.

Ο Γκαγκάτσης έχει κλήσει ήδη εισιτήρια για το Μονακό στην κλήρωση θεωρώντας σίγουρη την πρόκριση. Οπως θεωρούσαμε και σίγουρη τη νίκη στην Τούμπα.ΧαΧα. Ε ρε κάτι παράγοντες :)

Δημοσ.
Kι εγώ για να δω ποδόσφαιρο πηγαίνω... Τι να κάνουμε όμως ; Υπάρχουν κι αυτοί...

Γιαυτό υπάρχει η διοίκηση για να δίνει λύσεις ;) Τα ντού και οι ανεγκέφαλοι πρέπει να τελειώνουν επιτέλους. Αφού η ομάδα πλέον οργανώθηκε σοβαρά στους υπόλοιπους τομείς πρέπει να λύσει και αυτά ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...