Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μπατσες ειναι ο χαλκιας που επνιξε τετοιο γκολ,ελεος κοιμοταν το παλικαρι,θελουμε το καφε δερματινο στον σαντος λεμεεεε:lol::lol::lol:

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Για μπατσες ειναι ο χαλκιας που επνιξε τετοιο γκολ,ελεος κοιμοταν το παλικαρι,θελουμε το καφε δερματινο στον σαντος λεμεεεε:lol::lol::lol:

Ενταξη πηγε πολυ γωνια ηταν δυσκολο.Μετριος ο ΠΑΟΚ σημερα...Με εντυπωσιασε ο Βιτολο...Δεν περναγε ουτε κουνουπι απο αυτον...Πολυ καλος κ ο γκαρσια.Εγκλημα που ξεκιναει ο κονσεισαο ολο με δυο εβγαινε ο Σαββινι....Μουσλιμοβιτς τιποτα ΚΑι σημερα...Ο Λινο χειροτερος κ απο το σπυροπουλο αμυντηκα.Παρα πολυ ωραιος ο Βιερινια αν τελειωνε κ καλυτερα τις φασεις...

Δημοσ.
ο διαιτητής πάντως πρέπει να καεί ζωντανός

Τι είχε ο διαιτητής;! :confused:

Δημοσ.
Τι είχε ο διαιτητής;! :confused:

Τι ρωτας κι εσυ?

Τοσα χρονια,εχεις ακουσει κανενα παοκτση που να μην κλαιγεται για τη διαιτησια?

Δημοσ.

Για τον διαιτητή, στο metropolis που άκουγα το match, λέγανε ΟΛΗ την ώρα, ότι σφύριζε ό,τι να 'ναι. Προσωπικά νομίζω πως έχω αποδείξει ότι είμαι φίλαθλος κι όχι πρόβατο (αυτό για τον φίλο που πέταξε πριν την μπιχτή για παοκσήδες κλπ)...

Για την πέτρα στον Santos, προτείνω να εφαρμοστούν τα μέτρα της Thatcher σ'αυτόν και κάτι άλλους τέτοιους.

Για την πρόκριση, δεν είμαι αισιόδοξος γιατί η ομάδα ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της. Αν τα βρει μέχρι τότε, δεν θα υπάρξει πρόβλημα..!

Δημοσ.

Λάθος πληροφορίες είχες. Μια χαρά σφύριζε ο διαιτητής. Εξαιρετικός.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...