Sadamiraq Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Για μπατσες ειναι ο χαλκιας που επνιξε τετοιο γκολ,ελεος κοιμοταν το παλικαρι,θελουμε το καφε δερματινο στον σαντος λεμεεεε:lol:
alexdelpiero Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Για μπατσες ειναι ο χαλκιας που επνιξε τετοιο γκολ,ελεος κοιμοταν το παλικαρι,θελουμε το καφε δερματινο στον σαντος λεμεεεε:lol: Ενταξη πηγε πολυ γωνια ηταν δυσκολο.Μετριος ο ΠΑΟΚ σημερα...Με εντυπωσιασε ο Βιτολο...Δεν περναγε ουτε κουνουπι απο αυτον...Πολυ καλος κ ο γκαρσια.Εγκλημα που ξεκιναει ο κονσεισαο ολο με δυο εβγαινε ο Σαββινι....Μουσλιμοβιτς τιποτα ΚΑι σημερα...Ο Λινο χειροτερος κ απο το σπυροπουλο αμυντηκα.Παρα πολυ ωραιος ο Βιερινια αν τελειωνε κ καλυτερα τις φασεις...
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 ο διαιτητής πάντως πρέπει να καεί ζωντανός Τι είχε ο διαιτητής;!
tolkki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Τι είχε ο διαιτητής;! Τι ρωτας κι εσυ? Τοσα χρονια,εχεις ακουσει κανενα παοκτση που να μην κλαιγεται για τη διαιτησια?
blackstar Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Επίθεση με πέτρες στον Σάντος Η βλακεία δεν έχει ώρια, τι άλλο να πει κάποιος.
jason_rethymno Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ο Παοκ περνάει με 0-0 στον επαναληπτικό?
tolkki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Ο Παοκ περνάει με 0-0 στον επαναληπτικό? οχι... Περναει με ισοπαλια απο 2-2 και πανω και με νικη
jason_rethymno Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58439&cid=10 Εδώ πάντως γραφει οτι και με λευκη ισοπαλια περναει. Καλα ασχετοι τελείως!
tolkki Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=58439&cid=10 Εδώ πάντως γραφει οτι και με λευκη ισοπαλια περναει. Καλα ασχετοι τελείως! Ο,τι να'ναι... Με λευκη ισοπαλια περναει η Χερενφεεν λογω του εκτος εδρας γκολ που πετυχε
we_will_rise Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Για τον διαιτητή, στο metropolis που άκουγα το match, λέγανε ΟΛΗ την ώρα, ότι σφύριζε ό,τι να 'ναι. Προσωπικά νομίζω πως έχω αποδείξει ότι είμαι φίλαθλος κι όχι πρόβατο (αυτό για τον φίλο που πέταξε πριν την μπιχτή για παοκσήδες κλπ)... Για την πέτρα στον Santos, προτείνω να εφαρμοστούν τα μέτρα της Thatcher σ'αυτόν και κάτι άλλους τέτοιους. Για την πρόκριση, δεν είμαι αισιόδοξος γιατί η ομάδα ακόμα δεν έχει βρει τα πατήματά της. Αν τα βρει μέχρι τότε, δεν θα υπάρξει πρόβλημα..!
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Λάθος πληροφορίες είχες. Μια χαρά σφύριζε ο διαιτητής. Εξαιρετικός.
we_will_rise Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2009 Λάθος πληροφορίες είχες. Μια χαρά σφύριζε ο διαιτητής. Εξαιρετικός. Μάλιστα, οκ τότε..
we_will_rise Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2009 Πολύ καλή δουλειά !!! Τι παίζει με τα ηλεκτρονικά εισητήρια ;; Με λεβαδειακό θα έχουμε ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.