we_will_rise Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αρειανάρα ρε!!!!!!!!Πάλι καλά που είστε και απο Β. Ελλάδα γιατί πολύ Νότο βλέπω.Να 'στε καλά any way. Και μη ξεσπάτε πολύ και πάθετε και τίποτα.Τα διάβασα όλα.Μη μασάτε με τις μεταγραφές.Βρίσκονται λύσεις πάντα.Και απο την δικιά μου μεριά σιγά μη κάτσω και σκάσω.Σιγά μην καταντίσουμε σαν την Λατινική Αμερική που μαχαιρώνει ο ένας τον άλλον. Το τελευταίο το είδατε.Τί ήταν αυτό.Δεν παίζονται τα άτομα και ο πρώτος που τον χτύπησε.Οτι και να γίνεται Αρειανάρα μια ζωή θα είμαι κατακίτρινος! +1 για τις υπερβολές διάφορων (όχι εδώ μέσα, γενικώς). Εγώ είμαι απόλυτα ικανοποιημένος απ'την ομάδα. Για το budget που είχαμε μια χαρά παίκτες φέραμε. Τους 3 (Κούτσια,Filomeno,Vitolo) τους θέλανε και οι του ΠΟΚ και τους πήραμε εμείς..! Ας ελπίσουμε τώρα να τους δούμε να βγάζουν τα λεφτά τους στο γήπεδο..! Πλέον που κλείσανε οι μεταγραφές (φαντάζομαι), αυτή την 11άδα θέλω να βλέπω: Με 4-4-3 αλα Santos: GK Χαλκιάς DL Savini(δεν είδαμε πολλά ακόμα, αλλά σίγουρα καλύτερος του Lino) DC Cirillo DC Contreras DR Sznacner DMC Vitolo MC P.Garcia MC Φωτάκης(ή Sorlin) ΑΜL Vieirinha AMR Conceicao(o Κούτσια θέλει δουλίτσα ακόμα) SC Muslimovic
we_will_rise Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 όσα έχω είναι γτπ... ΜΠΕΣ ΜΩΡΗ Π@#(%$&@
we_will_rise Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ο Σάντος άλλαξε σακάκι? δεν το βλέπω, ας ελπίσουμε όχι...
johnyboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 άλλαξε. φοράει κάτι σαν γκρί. Μια χαρά παίζεται πάντως.
we_will_rise Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 άλλαξε. φοράει κάτι σαν γκρί. Μια χαρά παίζεται πάντως. Καλά παίζουμε αλλά θέλει προσοχή, στις αντεπιθέσεις είναι φαρμάκι η κάργια η ολλανδέζα... Θέλω μέσα Κούτσια, και θέλω να βάλει ο Σάντος το δερμάτινο... Χ ημίχρονο... άντε να δούμε...
johnyboy Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ποιος παπαδόπουλος είναι αυτός της Χέρενφειν?
we_will_rise Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ποιος παπαδόπουλος είναι αυτός της Χέρενφειν? ο Μιχάλ ! 0-1, δεν ξαναμιλάω
MiDi_MiLiZ Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ξυπναει τραγικες μνημες η Χερενφεν σημερα για ορισμενους Ελληνες φιλαθλους...
we_will_rise Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 ο διαιτητής πάντως πρέπει να καεί ζωντανός
sheik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Xωμα σημερα η ομαδα, ειδικα μετα το 20'. Πολυ δυσκολα θα προκριθουμε, σκατα και φετος...
VAssassin Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Ε, όχι και πολύ δύσκολα... Τρόμαξε κανέναν αυτή η Χέρενφεν; Μπορούμε να περάσουμε, αρκεί να μη μας βγει η πίστη πάλι για να μπει ένα γκολ... Λογικά δεν θα έχει και τόσες απουσίες η ομάδα στο δεύτερο ματς.
sheik Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2009 Καλα η Χερενφεν ηταν για μπατσες, αλλα το ιδιο κι εμεις. Τι πραγμα κι αυτο να μας βγαινει η πιστη να βαλουμε γκολ στη Τουμπα...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.