dimitris2006 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 για να δουμε παιδια... παντως απο το χθεσινο παιχνιδι κραταω την εμφανιση του τσιριλο, ηταν φοβερος. συγχαρητηρια και για κουτσια εκανε καλη προσπαθεια!
kosmasgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε σήμερα στην UEFA τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες εναντίον της Χέρενφεν, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός έμειναν οι Νίκος Αραμπατζής, Ρικάρντο Ματίας Βερόν και Πάμπλο Κοντρέρας. Οδεύει προς Athens. Αρχισε τις λαλακίες του ο Τεο. Δεν πουλιέται τέτοιο back οταν θέλεις να μπεις ομίλους uefa
we_will_rise Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δήλωσε σήμερα στην UEFA τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στους αγώνες εναντίον της Χέρενφεν, στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Εκτός έμειναν οι Νίκος Αραμπατζής, Ρικάρντο Ματίας Βερόν και Πάμπλο Κοντρέρας. Οδεύει προς Athens. Αρχισε τις λαλακίες του ο Τεο. Δεν πουλιέται τέτοιο back οταν θέλεις να μπεις ομίλους uefa Που το άκουσες ;; Πολύ χλωμό το βλέπω να πουληθεί..
dimitris2006 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ο κοντρερας ειναι τραυματιας ρε σεις!
we_will_rise Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 ο κοντρερας ειναι τραυματιας ρε σεις! Κι εγώ αυτό ξέρω... Δεν είναι λίγοι βέβαια αυτοί που υποψιάζονται περήφανη πώληση... Ντάξει δημοσιογράφοι δεν είμαστε, ας περιμένουμε και σχολιάζουμε μετά..!
kosmasgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μεχρι το πρώτο παιχνίδι με Χερενφεεν έχει 10 ημέρες και το δεύτερο κοντεύει μήνας. Και καλά ο contreras μία εβδομάδα έξω θα ήταν. Παραμύθια δεν τρώμε Αρχίσαν πάλι τα ίδια. 8 μύρια ευρώ πήραν απο τα διαρκείας. Που είναι οι μεταγραφές ? Εναν κουτσιανικούλη πλήρωσαν μόνο και η μεταγραφή θα πληρωθεί σε 3 χρόνια. Και θα διώξει και έναν απο Garcia ή Contreras. Να χαμε να λέγαμε δηλαδή.
we_will_rise Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Μεχρι το πρώτο παιχνίδι με Χερενφεεν έχει 10 ημέρες και το δεύτερο κοντεύει μήνας. Και καλά ο contreras μία εβδομάδα έξω θα ήταν. Παραμύθια δεν τρώμε Αρχίσαν πάλι τα ίδια. 8 μύρια ευρώ πήραν απο τα διαρκείας. Που είναι οι μεταγραφές ? Εναν κουτσιανικούλη πλήρωσαν μόνο και η μεταγραφή θα πληρωθεί σε 3 χρόνια. Και θα διώξει και έναν απο Garcia ή Contreras. Να χαμε να λέγαμε δηλαδή. Γιατί δεν περιμένεις να γίνουν πρώτα και μετά να πεις ό,τι θες ;
kosmasgr Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Θα βγώ στον Μύρτσο να κράξω μετά. Τέσπα ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει αλλά και οι πέτρες μιλάνε γιαυτά πλέον
we_will_rise Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2009 Δεν ξέρω κατά πόσο μπορούμε να δώσουμε βάση, αλλά...
we_will_rise Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ο λόγος που δεν δηλώθηκε ο Contreras στα Ευρωπαϊκά με την Heerenveen, εδώ
Krokodilos Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2009 Ο λόγος που δεν δηλώθηκε ο Contreras στα Ευρωπαϊκά με την Heerenveen, εδώ Μακαρι να ειναι ετσι τα πραγματα γιατι και εγω απαισιοδοξος ειμαι. Δεν πρεπει να παει στον Παναθηναικο με τιποτα. Και θα τους λυσει πολλα προβληματα στην αμυνα και θα φυγει απο εμας μια τεραστια(η καλυτερη κατα εμε) μοναδα στην αμυνα.
we_will_rise Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2009 Μένει στον ΠΑΟΚ και ο Pablo Garcia... Πηγή Σήμερα θα δούμε 4-4-2 με Εργοτέλη... Άντε να δούμε, τι θα δούμε..!
dimitris2006 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Μέλος Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 τι γκολαρα πεταξε χθες ο Σορλεν ρε γμτ, φοβερος! http://www.paokmedia.com/play.php?vid=670
we_will_rise Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Γενικα μου άρεσε πολύ η ομάδα χτες, κι ας μας έβγαλε την ψυχή με το γκολ ! Abubakari να πάει κάπου δανεικός, και να πάρει περισσότερες ευκαιρίες ο Veron, αν ο Vitolo πάρει τα πάνω του θα παίξει ΜΕΓΑΛΗ μπάλα !
Teo1303 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 13 Αυγούστου 2009 Αρειανάρα ρε!!!!!!!!Πάλι καλά που είστε και απο Β. Ελλάδα γιατί πολύ Νότο βλέπω.Να 'στε καλά any way. Και μη ξεσπάτε πολύ και πάθετε και τίποτα.Τα διάβασα όλα.Μη μασάτε με τις μεταγραφές.Βρίσκονται λύσεις πάντα.Και απο την δικιά μου μεριά σιγά μη κάτσω και σκάσω.Σιγά μην καταντίσουμε σαν την Λατινική Αμερική που μαχαιρώνει ο ένας τον άλλον. Το τελευταίο το είδατε.Τί ήταν αυτό.Δεν παίζονται τα άτομα και ο πρώτος που τον χτύπησε.Οτι και να γίνεται Αρειανάρα μια ζωή θα είμαι κατακίτρινος!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.