blackstar Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 να στείλει πακέτο το ivic που ούτε τρέχει ούτε βγάζει μια σωστή πάσα.
kosmasgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Πιαθανοί αντίπαλοι πριν τους ομίλους : Έβερτον (Αγγλία) Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία) Λίτεξ Λόβετς (Βουλγαρία) Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) Χέρενφεν (Ολλανδία)
we_will_rise Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Πιαθανοί αντίπαλοι πριν τους ομίλους : Έβερτον (Αγγλία) Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία) Λίτεξ Λόβετς (Βουλγαρία) Ντιναμό Ζάγκρεμπ (Κροατία) Χέρενφεν (Ολλανδία) Παναγιά μου βόηθα μην έρθει ο γερμανός....
kostastnt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Παναγιά μου βόηθα μην έρθει ο γερμανός.... Ούτε ο Άγγλος και ο Ολλανδός... Οι άλλοι 2 καλοί είναι
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 O Άγγλος και ο Ολλανδός να μην έρθει και ο Γερμανός καφενείο Γερμανικό είναι..Δίνετε τον Garsia;
zinas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Νομίζω τύχαμε την τρίτη πιο δύσκολη (ή τρίτη πιο εύκολη - ανάλογα πως το βλέπει κανείς) που θα μπορούσαμε να τύχουμε.
Krokodilos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 χερενφέιν...... 20 Αυγουστου ΠΑΟΚ-Χερενφεν. 27 Αυγουστου Χερενφεν-ΠΑΟΚ Μετρια ομαδα που αποδυναμωθηκε φετος. Η καλυτερη κληρωση απο πλευρας ομαδας. Δυστυχως παιζουμε πρωτα στην τουμπα. Αμα φαμε γκολ παει.
kosmasgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Με τον σάντος τι περιμένεις δηλαδη. Κερδίσαμε 1-2 μέσα εκεί και μου κατέβασε την ομάδα στην Τούμπα με 4-5-1 , τέσσερα αμυντικά χαφ και έναν επιθετικό. Αν είναι δυνατόν. Δηλαδή με καμοιά σοβαρή ομάδα τι θα έπαιζε ? 5-5-0 ?
kostastnt Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Με τον σάντος τι περιμένεις δηλαδη. Κερδίσαμε 1-2 μέσα εκεί και μου κατέβασε την ομάδα στην Τούμπα με 4-5-1 , τέσσερα αμυντικά χαφ και έναν επιθετικό. Αν είναι δυνατόν. Δηλαδή με καμοιά σοβαρή ομάδα τι θα έπαιζε ? 5-5-0 ? 10-0-0 αν μπορούσε θα το παίζε... Τώρα με την Χέρενφεν πρέπει να βάλει επίθεση... Η χέρενφεν έχει την πιο τρύπια άμυνα απόλες... Άντε ΠΑΟΚ!
bandit4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως χωρεσε Σορλεν, Φωτακη, Γκαρσια, Ιβιτς, Κονσεισαο στο κεντρο και μπροστα να παιζει μονο με Αναστασακο που δεν ειναι ουτε για Super Leage το παλικαρι. Δεν ηταν η ομαδα που περιμενα χτες. Εκτος βεβαια και αν υπαρχει τπτ παρασκηνιακο (τυπου στοιχημα) και εξηγειται ετσι η εμφανιση. Με Χερενφεν δεν περναμε αν παιξουμε ετσι.
kosmasgr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Μπα δεν νομίζω. Ο Κονσεισάο παίζει νταιλίκι στον ΠΑΟΚ. Για σούτι ήταν φέτος αλλά τον κράτησε το φιλαράκι του ο Σαντος ---------- Το μήνυμα προστέθηκε στις 16:45 ---------- 300.000 ευρώ για Garcia η ανκαραγκουτσού.
zinas Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 300.000 ευρώ για Garcia η ανκαραγκουτσού. Άμα μας κάνει ευκολίες και τα δώσουμε σε 12 άτοκες δόσεις, σύμφωνοι!!
nikos21aek Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Άμα μας κάνει ευκολίες και τα δώσουμε σε 12 άτοκες δόσεις, σύμφωνοι!! :lol: Δώστε τον 2000000 στον βάζελο ρε..Σιγά μην πληρώσετε κιόλας!
we_will_rise Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Herenveen λοιπόν... Και ΟΦΗ στο κύπελλο, μια φορά ρε γαμώτο, θέλω να κληρωθούμε με τον πιο εύκολο αντίπαλο... Europa ντάξει, δεν γκρινιάζω μόνο που θα ερχόταν ο γερμανός, καλή είναι και η χέρενφειν. Στο κύπελλο όμως γιατί να μην μας τύχει καμιά κωλοπετινίτσα...;; Αιώνια γκαντεμιά... Ααααααααααχχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.