Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

4-0 την Πούτεν στο πρώτο φιλικό

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί ολλανδικού εδάφους έδωσε το μεσημέρι ο ΠΑΟΚ με αντίπαλο την ερασιτεχνική Πούτεν την οποία και κέρδισε με 4-0 με όλα τα γκολ να ήρθανε στο πρώτο ημίχρονο. Το παιχνίδι έγινε μπροστά σε 1.500 φίλους του ποδοσφαίρου μεταξύ των οποίων υπήρχαν και φίλαθλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Τα γκολ για τον ΠΑΟΚ ήρθαν στο διάστημα 14'-35' μετά από ένα χαλαρό πρώτο δεκάλεπτο για την ομάδα του Φερνάντο Σάντος. Ο Φωτάκης μετά από ασίστ του Κοσνεϊσαό έκανε το 1-0 στο 14' με τον σκόρερ να ήταν εκείνος που έβγαλε την κάθετη μπαλιά στο 23' στον Μουσλίμοβιτς για το 2-0. Στο 26' σέντρα του Κονσεϊσάο ο Φιλομένο κοντρόλαρε την μπάλα και έκανε το 3-0 με το τελικό 4-0 να διαμόρφωσε ο Μουσλίμοβιτς στο 35' μετά από σέντρα και πάλι του Κονσεϊσάο.

Κι όσο για το πώς παρέταξε ο Σάντος το σύνολό του; Ουσιαστικά με 4-4-1-1 και τον Χαλκιά κάτω από τα δοκάρια. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο αποτέλεσαν ο Τσιρίλο με τον Μπιζέρα με τον Σνάουτσνερ στα δεξιά τους και τον Λίνο στα αριστερά τους αντίστοιχα. Στα χαφ ήταν οι Γκαρσία και Φωτάκης με τον Κονσεϊσάο στα δεξιά τους και τον Σορλέν στα αριστερά του. Στην κορυφή της επίθεσης ο Μουσλίμοβιτς έχοντας λίγο πιο πίσω του τον Φιλομένο.

http://sport24.gr/html/ent/394/ent.303394.asp

NAIIIIIIIIIIIII

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ερασιτεχνική; Πρώτη κατηγορία στο Ολλανδικό είναι η Ναϊμέγκεν... Λίγα πράγματα πάντως η ομάδα αλλά είναι νωρίς. Γκολάρα του Φωτάκη!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Βαλερένγκα – ΠΑΟΚ στο CONN-X TV SPORTS

Η προσπάθεια του ΠΑΟΚ για πρόκριση στη φάση των ομίλων του UEFA Europa League για τη σεζόν 2009-2010, αρχίζει στο conn-x tv sports!

Το νέο αθλητικό κανάλι, εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλερένγκα στη Νορβηγία, για τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, ταξιδεύει στο Όσλο με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα εν’ όψει του επαναληπτικού της Τούμπας και το conn-x tv sports θα καλύψει τηλεοπτικά την αναμέτρηση, σε απ’ ευθείας σύνδεση με το «Ούλεβαλ».

Συντονιστείτε στη νέα αθλητική συχνότητα και παρακολουθήστε, συναρπαστικές αναμετρήσεις.

Αναλυτικά, οι μεταδόσεις του Conn-X TV Sports, για τον γ’ προκριματικό γύρο του UEFA Europa League :

Πέμπτη 30.07.09

Βαλερένγκα – ΠΑΟΚ 20:00 (LIVE)

Source

Δημοσ.

Δηλαδη τι να πω.Απλα ΕΛΕΟΣ.

Βασικα δε παιζει να βρεις καφετερια με connx tv , εγω δεν εχω δει καμια, ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει καν ακουσει την εν λογω υπηρεσια/καναλι.

Μα ποσο ηλιθιοι ειναι που δωσανε το παιχνιδι σε καναλι που παιζει να μην εχει και συνδρομητες ακομα :P

Δημοσ.
Δηλαδη τι να πω.Απλα ΕΛΕΟΣ.

Βασικα δε παιζει να βρεις καφετερια με connx tv , εγω δεν εχω δει καμια, ο περισσοτερος κοσμος δεν εχει καν ακουσει την εν λογω υπηρεσια/καναλι.

Μα ποσο ηλιθιοι ειναι που δωσανε το παιχνιδι σε καναλι που παιζει να μην εχει και συνδρομητες ακομα :P

Εχω την εντυπωση οτι στους εκτος εδρας αγωνες τα δικαιωματα τα πουλαει αποκλειστικα σε οποιον θελει η γηπεδουχος ομαδα.Βεβαια δεν αποκλειεται να εβαλε το χερακι της και η διοικηση του παοκ με συμφωνια κατω απο το τραπεζι.Αλλωστε η connx tv ειναι εντελως gtp πακετο με τα μισα της καναλια να ειναι και ελευθερα αλλου και τα υπολοιπα απο μετρια εως αδιαφορα.Φυσικα ειναι και πανακριβη για αυτα που προσφερει.

Δημοσ.

Ναι αλλα τι δουλεια εχει ξερω γω η Βαλερενγκα με το connx tv..?

Στη χωρα της, σιγουρα αυτη πουλαει οπου θελει τα τηλεοπτικα δικαιωματα αλλα σε τετοιους αγωνες νομιζω η καθε ομαδα δινει τα δικαιωματα σε οποιο καναλι της χωρας της θελει.

Και εφοσον η ανακοινωση λεει οτι

"Το νέο αθλητικό κανάλι, εξασφάλισε τα αποκλειστικά δικαιώματα μετάδοσης του εκτός έδρας αγώνα με τη Βαλερένγκα στη Νορβηγία, για τον γ’ προκριματικό γύρο της διοργάνωσης. "

σημαινει οτι μιλαει για την Ελλαδα και μονο , αρα δε παιζει να επελεξε η Βαλερενγκα την connx tv ετσι για σπασιμο :P

Οι δικοι μας οι μπαγλαμαδες την εκαναν την δουλεια και να δω τι θα καταλαβουν τωρα.

Τεσπα, υπαρχει τροπος να δουμε το ματς μεσω internet ζωντανα με streaming απο το νορβηγικο που θα το μεταδοσει?

Δημοσ.

Οχι δεν το πιανεις πρεπει να εχεις conn-x απο 8Mbps και πανω και να σου περισσευουν μινιμουμ 15ευρω/μηνα...

Τι ωρα παιζουμε αυριο παιδια?

Δημοσ.

Κορυφαίος ιδιοκτήτης μαγαζιού με πήρε πριν καμιά ώρα... "εγώ που έχω connx λέω να το βάλω εδώ να το δούμε αφού καμία άλλη καφετέρια στην περιοχή δεν έχει. Θα το κανονίσεις;"

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...