Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

HAHAHA. Καλα ρε πόσος κόσμος πήγε ? Δούλευα εγώ αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για 15000 στην προπόνηση

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

αλλοι λενε 15000 αλλοι 17000 το σιγουρο ειναι οτι πηγε πολυυυς κοσμος! ηθελα να παω και γω αλλα θα ανεβω την τριτη για διαρκειας!

Δημοσ.
Τι θα γινει τελικα,θα ερθει ο βιτολο στον ΠΑΟΚ?

Έτσι λένε... Μέσα στην βδομάδα τελειώνουν οι μεταγραφές για μας πιστεύω..!

Δημοσ.
HAHAHA. Καλα ρε πόσος κόσμος πήγε ? Δούλευα εγώ αλλά κάτι πήρε το αυτί μου για 15000 στην προπόνηση

Κάπου τόσοι ήμασταν....

dsc01710o.jpg w1632.png

dsc01711i.jpg w1632.png

dsc01707dkx.jpg w1632.png

Δημοσ.

Εως τωρα εχουνε πωληθει 16002 εισιτηρια διαρκειας! Πολυ καλο νουμερο αλλα λογικο, ΠΑΟΚ εισαι.first.giffirst.gif

Σημερα δε, πουληθηκαν ουτε λιγο ουτε πολυ 2601 εισιτηρια!!!! Τρελο νουμερο για μια ημερα.

Παρε Μεσι ρε Θοδωρεεεεε.

Δημοσ.
Ευτυχώς, χαλάει του Ρεγκέιρο...

Χαλάει του Βιεϊρίνια, χαλάει του Ρεγκέιρο... Θόδωρε, πλάκα κάναμε για τον Messi, ε ;

Δημοσ.

Αυτός ειναι λαός. Κουκου 21.000 διαρκείας. Αντε κάντε κανα γήπεδο 45.000 γιατι δεν θα χωράμε φέτος

Δημοσ.
Πλάκα πλάκα, πλέον θα βρίσκουμε πολύ δύσκολα εισητήριο εμείς που δεν έχουμε διαρκείας...!

Το σημαντικ ο ειναι να μην γινεται αυτο που γινοταν περυσι σε ολα τα ματς και ιδιαιτερα στα μεγαλα. Ο μεγαλος και επικινδυνος(χωρις πλακα!) για την υγεια συνωστισμος εξω απο τις θυρες οπου και τελικα να ανοιγουν οι πορτες και να μπαινουν υπεραριθμοι τζαμπε.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...