alexdelpiero Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Πολυ καλος παικτης μπουκαδορος απο τους λιγους στην ελλαδα αλλα τ 2,5 εκ μου φαινονται πολλα....
VAssassin Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ποτε φτασαμε στα 2,5 ρε παιδια; 1-1,2 και παιχτες (δανεικους η οχι).
alexdelpiero Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Στο φιλαθλο διαβασα για 2.5 μαζι με τους δανεικους.1εκ τα μετρητα συν τα λεφτα των δανεικων που θα ειναι πληρωμενοι απο τον Παοκ
VAssassin Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Σιγα τα συμβολαια που εχουν οι δανεικοι. Αποκλειεται να φτανουν το 1,5 μυριο... Παρεπιπτωντος, αυτη τη μανια που εχουμε στην Ελλαδα, να προσθετουμε μετρητα,δανεικους,ανταλλαγματα για να βγαζουμε ενα συνολικο ποσο που θα χτυπαει περισσοτερο στο ματι, δεν την καταλαβαινω...
kosmasgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 +1 φιλικό ΠΑΟΚ - Εργοτέλης με τα έσοδα στον Εργοτέλη ΧαΧα Αν είναι δυνατόν
sheik Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Και τι χαιρομαστε, μονο του θα παιζει μπροστα το παιδι...
zinas Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Για να πω την αλήθεια, δεν τον ήθελα στον ΠΑΟΚ. Όχι γιατι δεν είναι καλός παίχτης, ή γιατί θα είναι λίγος για την ομάδα, αλλά γιατί πρέπει να δώσουμε πολλά λεφτά (για τα δικά μας δεδομένα) για να τον αποκτήσουμε και δεν μου κολλάει αυτό πολύ. Μία είδηση που δεν είδα να σχολιάζεται γενικά και πολύ. http://www.contra.gr/Handball/Hellas/A1Handball/240012.html Μπράβο στα παιδιά του Handball. Αν και δεν έχω ιδέα σχετικά με το άθλημα, μπράβο τους γιατί είναι το πρώτο πρωτάθλημα σε ομαδικό που παίρνουμε μετά από το 92.
Tuko Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εγώ πιστεύω ότι ο Κουτσιανικούλης αξίζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό, είναι από τους καλύτερους παίχτες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και αν δουλευτεί σωστά θα κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ στο μέλλον. Όπως είπε κάποιος, με τη μπάλα στα πόδια θυμίζει Μέσι το παλικάρι, απορώ πραγματικά πως οι Αεκ-Πάο-Οσφπ δε τον έκλεισαν ΑΜΕΣΩΣ. Φανταστείτε τι θα κάνει όταν θα έχει πιο καλούς συμπαίχτες.
nikos21aek Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Εγώ πιστεύω ότι ο Κουτσιανικούλης αξίζει μέχρι και το τελευταίο λεπτό, είναι από τους καλύτερους παίχτες στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή και αν δουλευτεί σωστά θα κάνει ΘΑΥΜΑΤΑ στο μέλλον. Όπως είπε κάποιος, με τη μπάλα στα πόδια θυμίζει Μέσι το παλικάρι, απορώ πραγματικά πως οι Αεκ-Πάο-Οσφπ δε τον έκλεισαν ΑΜΕΣΩΣ. Φανταστείτε τι θα κάνει όταν θα έχει πιο καλούς συμπαίχτες. ΠΑΟ-ΟΣΦΠ περιμένουν να δούν τι θα κάνει το παιδί σε ανταγωνιστική ομάδα για να τον πάρουν αργότερα.Όπως είναι και το σωστό..Γιατί να θάβονται τα παιδάκια στην Ελλάδα; Και η ΑΕΚ λόγω έλλειψης χρημάτων. Και λογικά για να επιμένει τόσο ο πρόεδρος του εργοτέλη να τον δώσει στον ΠΑΟΚ μπορεί να είναι και ΠΑΟΚτζης το παιδί. + Ότι άμεσα Ζαγόρ,Γκαγκάτσης πήγαν Κρήτη και τα στάξαν.. Άντε με το καλό να ζωντανέψει λίγο η επίθεσή σας γιατί όσα καλά και να λέτε για τον Μουσλίμοβιτς εγώ ΜΠΟΥΡΟΥΧΑ θα τον λέω με κεφαλαία κιόλας!
SPSS07 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 Δημοσ. 25 Μαΐου 2009 ο προεδρος του εργοτελη θελει να τον δωσει στον παοκ, γιατι πολυ απλα κανενας αλλος συλλογος δεν εκανε προταση και δεν δινει τοσα φραγκα. πηξαμε στους μεσι των βαλκανιων, στους μαραντονες της ευρωπης και παει λεγοντας
SPSS07 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 συλληπητηρια για τον αδικο χαμο των 2 γονεων των ποδοσφαιριστών της προπαιδικής ομάδας του παοκ.
we_will_rise Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 Δημοσ. 26 Μαΐου 2009 RIP κι από μένα... Ποια η γνώμη σας για Φωτάκη, Παπάζογλου ;; Ειδικά για τον δεύτερο, ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι σκέφτονται και τον πήραν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.