Επισκέπτης Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ένας κανονισμός για να είναι δίκαιος, πρέπει να εφαρμόζεται πάντα ή να μην εφαρμόζεται ποτέ. Όταν εκεί που δεν υπάρχει, ξαφνικά τον εφαρμόζει ένας, αυτό δε δημιουργεί αίσθηση δικαιοσύνης σε κανέναν.
Timour21 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ένας κανονισμός για να είναι δίκαιος, πρέπει να εφαρμόζεται πάντα ή να μην εφαρμόζεται ποτέ. Όταν εκεί που δεν υπάρχει, ξαφνικά τον εφαρμόζει ένας, αυτό δε δημιουργεί αίσθηση δικαιοσύνης σε κανέναν. Αυτό ακριβώς.... έχουν κάθε λόγο οι ΠΑΟΚτζήδες να αισθάνονται αδικία, για ακόμα μια φορά. Εγώ σαν ΑΕΚτζής δεν θέλω να κερδίζω με αυτό τον τρόπο.... Π.Σ και στην τελική ας εφαρμοστεί (ο παραπάνω) κανονισμός και σε κανα παίκτη του ολυμπιακου επιτέλους....
alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ειδικά για τον Κάκο δεν θα έπρεπε να μιλάει ο Παοκ... στο πρώτο ματς με τον γαύρο δεν είδε την μπουνιά, όλα καλά. Μέσα στην Τούμπα αδική φανερά την ΑΕΚ και χάνουν. Δίνει απόλυτα δικαιολογημένη κόκκινη στον Γκαρσία πάλι φωνάζουν. Χτες τα ίδια... Αφορμή για κλάψα ψάχνουν οι φίλαθλοι του. Κάνουν καταστροφική εμφάνιση στα play off και ψάχνουν δικαιολογίες.
VAssassin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Στο ΠΑΟΚ-ΑΕΚ δεν ηταν ο Κακκος διαιτητης και δεν ειδα κανεναν να κλαιει, ουτε να ψαχνει δικαιολογιες. Το οτι δεν παιζουμε καλα (και το παραδεχονται ΟΛΟΙ οι ΠΑΟΚτζηδες αυτο) δεν σημαινει οτι δεν θα πουμε τιποτα για μια αδικη αποφαση.Επισης οι περισσοτεροι δεν φωναξαν για τη δικαιη κοκκινη στον Γκαρσια αλλα για τη "μη κοκκινη" στο Σιμαο.
alexzzz Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Ο Δαλούκας ήταν στο ΠΑΟΚ- ΑΕΚ... απλά σαν κλίμα το γράφω... πάντα φταίνε οι άλλοι... Ότι κατέρρευσε η ομάδα στα play off και ότι ακόμα δεν έχει κάνει νίκη σε ντέρμπι δεν το βλέπει κανένας παοκτζής; Ο ΠΑΟΚ έκανε μια καταπληκτική χρονιά ΑΛΛΑ στα play off φάνηκε λίγος... τόσο απλό. Ο Κάκος ειδικά έχει δείξει τι "κοχόνας" έχει σε ουκ ο λίγα ματς... είναι ο μπάτσος που κάνει την δουλειά του αλλά εμείς θέλουμε επειδή θα μας γράψει να κάνει τον μαλακά.
VAssassin Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δηλαδη ολοι αυτοι που φωναζουν ολη τη χρονια για τις σφαλιαρες που τρωμε στα ντερμπυ ειναι κανενας; ΟΚ. Ο Κακκος δεν ειναι κακος διαιτητης αλλα ειναι αλλος ενας Ελληνας διαιτητης που θελει να γινεται ο σταρ του αγωνα.
VagosM Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 Δημοσ. 21 Μαΐου 2009 1) goal που ξεκινά από κοντρόλ χέρι 2) goal of side του μπλάνκο 3) ανύπαρκτη η πρώτη κίτρινη του sorlen (π@π@ρ@ κάκο γιατί μετά και δεύτερη κίτρινη) 4) mars τετατετ του μπάκα αλλά τον βγάζει οφ σαιτ ο ανίπαρκτος. 5) δεν είμαι σίγουρος στο σουτ που αποκρούει ο χαλκιάς είναι οφ σαιτ ο μπλάνκο και πρέπει να δοθεί γιατί επηρεάζει τη φάση. ΚΑΙ διαμαρτύρονταν για διαιτησία ρε ουστ.
elven Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 1)Δεν σε είδα να ποστάρεις μετά το παιχνίδι με την ΑΕΛ στη Λάρισα(μήπως δεν δόθηκε κάποιο πέναλτυ 2)Δεν σε είδα να ποστάρεις ούτε μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ στην Τούμπα(μήπως ένα οφ-σαιντ,η πρώτη κίτρινη στον Γεωργέα,ή πρώτη κίτρινη του Χετεμάι και ένα χέρι μέσα στην περιοχή που δόθηκε κόρνερ θυμίζουν κάτι 3)Η αμφισβήτηση απόφασης του διαιτητή ακόμα και ειρωνικά είναι κάρτα,αν δεν θες να τηρηθεί αυτός ο κανονισμός εγώ δεν θέλω να τηρηθεί ο κανονισμός που λέει ότι το χέρι είναι φάουλ(πρώτο γκολ) 4)Υποθέτω ότι η γραμμή του οφ-σαιντ που έδειξε και που δείχνει πεντακάθαρα ότι ο Μπλάνκο καλύπτεται δεν σου άρεσε και δεν σε κάλυψε. Σε SONY 24" πάντως δεν ήταν οφ-σαιντ,τώρα σε τι τηλεόραση το βλεπες δεν ξέρω,ίσως παίζει ρόλο
VagosM Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καταρχάς αφού λες για το πρώτο ΜΑΤΣ 2 κίτρινη στο μαυράκι νομίζω τσαλίβα τον λένε δεν του βγάζει 2 κίτρινη ενώ τον έχει περάσει ο μουσλι τον κάνει τάκλιν χωρίς να βρει την μπάλα δεν είναι 2 κίτρινη? Αν επιτρέπετε τη ηλικία έχεις? Έχεις παίξει μπάλα? Τι ομάδα είσαι elven?
elven Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Κόκκινη στον Ενσαλίβα συμφωνώ. Αδιάφορα με το θέμα αυτά που ρωτάς πλην του ότι υποστηρίζω την ΑΕΚ. Στα άλλα δεν μου απάντησες,μη βλέπουμε φαντάσματα,ευνοήθηκε η ΑΕΚ στο παιχνίδι στην Αθήνα ΑΛΛΑ 1)Το γκολ του Μπλάνκο είναι κανονικό 2)Η δεύτερη κίτρινη ορθώς δόθηκε για ειρωνία,η πρώτη δεν δόθηκε για το φάουλ αλλά γιατί είχαν γίνει πολλά απο τον παίχτη 3)Προσωπικά αμφιβάλω(δεν είμαι 100%) ότι το ακυρωθέν γκολ του Μπλάνκο ήταν φάουλ αφού ο αμυντικός βρίσκεται απο πίσω του ΚΑΙ ευνοήθηκες με ΑΕΛ στην Λάρισα και ΑΕΚ στην Τούμπα
anterovgaltis Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Καταντάει κουραστικό... Ούτε ο ΠΑΟΚ ούτε η αεκ δικαιούνται να μιλάνε για διατησία φέτος.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 22 Μαΐου 2009 Κύριοι: μάλλον κάποιοι δεν έχουν διαβάσει το πλαίσιο μέσα στο οποίο γίνονται πλέον οι συζητήσεις στα αθλητικά threads. Εφιστώ την προσοχή σε όλους και ΕΙΔΙΚΑ σε εκείνους που νομίζουν ότι το insomnia είναι χώρος που ανέχεται καφενειακού επιπέδου και αχαρακτήριστης λογικής ύβρεις. Μπορείτε να συζητάτε Ο,ΤΙ θέλετε. ΚΟΣΜΙΑ. Χωρίς χαρακτηρισμούς. Όποιος σας θίγει, είτε τον αγνοείτε, είτε στέλνετε αναφορά. Αν για κάποιο στρεβλό λόγο σας φαντάζει "ρουφιάνεμα" το να ενημερώσετε τη διαχείριση για το παραλλήρημα ενός χρήστη, μην απαντήσετε καθόλου. Στο εξής οι ποινές θα μετριούνται σε μήνες. Κανονίστε την πορεία σας. Τα παραπάνω δε σημαίνουν σε καμία περίπτωση πως είτε οι δύο αρμόδιοι moderators του μπλα-μπλα, είτε οι super moderators και πολύ περισσότερο ο administrator του insomnia βρίσκονται διαρκώς online για να παρακολουθούν τι διαμείβεται.
wesax Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Κουτσιανικούλης στον ΠΑΟΚ!!! Με κίνηση ματ που κατάφερε να υποσκελίσει τόσο τους τρεις μεγάλους της Αθήνας όσο και τις προτάσεις από το εξωτερικό ο ΠΑΟΚ προχώρησε στο κλείσιμο... http://blogareis.blogspot.com/
kosmasgr Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ο Μέσσι των φτωχών ? Χεχε.Δεν έκλεισε ακόμα απλά είναι κοντά
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Δημοσ. 23 Μαΐου 2009 Ο ΠΑΟΚ έχει ένα κάρο πιτσιρικάδες που περιμένουν ευκαιρίες για να παίξουν, τι τον θέλει τον Κουτσιανικούλη; Ούτε και στους 3 μεγάλους πιστεύω θα έπρεπε να πάει γιατί θα φάει πάγκο. Η ιδανική περίπτωση θα ήταν η Λάρισα ή καμιά Ξάνθη, Πανιώνιος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.