Erwdios Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δεν έχει να κάνει με τον ολυμπιακό, όσο και αν θα σε ευχαριστούσε αν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Έχεις την εντύπωση ότι με Άρη θα ήταν κάπως διαφορετικά? Μπορώ να σου πω ότι με τον Άρη είναι και πολυ χειρότερα. Όσο για το Ζαγοράκη και το τι έχει κάνει για τον Πάοκ, διαφωνώ κάθετα μαζί σου, αλλά δεν βρίσκω κανένα λόγο να προσπαθήσω να αλλάξω την άποψη σου. Φίλε μου, εγώ την άποψή μου εκφράζω. Αν μπορείς να διαβάζεις τη σκέψη του κόσμου, για το τι θα του άρεσε και το τι όχι, γιατί δεν χρησιμοποιείς αυτό σου το χάρισμα για να βγάλεις χρήματα και το χαραμίζεις? Το γεγονός ότι με τον Άρη είναι πολύ χειρότερα, δεν δικαιολογεί διόλου τα τελευταία γεγονότα στην Τούμπα, πόσο μάλλον δε, όταν παρόμοια γεγονότα έχουμε να θυμόμαστε μόνο σε παιχνίδια του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Όσο για τον Ζαγοράκη, εγώ δεν τον έβγαλα άχρηστο και ανίκανο. Θεωρώ όμως ότι δεν διέβλεψε ότι όλα αυτά τα καραγκιοζιλίκια με τα αεροδρόμια και ρέστα θα του γυρνούσαν μπούμερανγκ... Τέλος, ούτε εγώ νιώθω την ανάγκη να αλλάξω κανενός τη γνώμη. Τη δική μου παραθέτω προς διάλογο.
elven Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Όλοι παθιάζονται περισσότερο με τον Ολυμπιακό και σκυλιάζουν να τον κερδίσουν για τον απλούστατο λόγο ότι είναι πρώτος,έχει 12/13 ή ούτε γω ξέρω πόσα και είναι το κατεστημένο(δεν το λέω με τη κακή την έννοια),αναφέρομαι στις "μεγάλες" τουλάχιστον ομάδες γιατί στις μικρές παίζουν ρόλο κι άλλα και πιστεύω συμβαίνει τ' αντίθετο. Αυτό και είναι απλό αλλά και λογικό.
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Αν του ΠΑΟΚ του φταίει η διαιτησία για τα καμώματα του Γκαρσία (καλά, αυτά που λέει ο ίδιος δεν τα συζητάω, ο άνθρωπος δεν είναι με τα καλά του), λυπάμαι αλλά... Δεν κατάλαβες. Εντάξει ο ΓΚαρσία είναι καραγκιόζης δεν διαφωνεί κανείς. Αμφιβάλω πόσοι απο αυτούς που είμασταν γήπεδο καταλαβαν με πιο τρόπο έπνιξε την κόκκινη ο Κάκος του Simao και την έκανε να φανεί οτι δεν είδε την φάση. O κύριος κάκος λοιπόν με το που σκάει την σκαριά ο Simao φεύγει και πάει πιο πέρα απο την φάση. Δεν κάνει ουτε καν νόημα να συνεχιστεί το παιχνίδι , ούτε δίνει απλά φάουλ. Αυτό λέγεται σφάξιμο με το γάντι με το άλλοθι ότι δεν είδε την φάση. Ασχετα τι έγινε μετά. Βγάλε την κόκκινη στον Simao και κόψε την μπάλα στον Garcia. Τι μου βγάζεις και 2 κίτρινες παραπάνω στον ΠΑΟ για να το παίξεις και καλός?? Αφού τον έσπρωξες τον βάζελο στην φάση μας κάνεις και χάρη δηλαδή ? Τις κίτρινες πως τις είδε μέσα στο μπούγιο.
Mika Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 η φαση του Σιμαο δεν ηταν για απευθειας κοκκινη. ηταν για κιτρινη. η οποια ομως θα επρεπε να ειναι η πρωτη του κιτρινη αφου αυτη που ειδε πιο πριν ηταν αστεια
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Είχε ήδη μία όμως φίλος Δικό του πρόβλημα αν έδωσε γελεία κάρτα πρίν. Διορθωσε το λάθος του με κραυγαλέο λάθος ? Αυτο έιναι σπρώξιμο δεν είναι ανθρώπινο λάθος
Mika Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 μα δεν δικαιολογω τον Κακο, απλα μου φανηκε ότι θεωρεις το φαουλ του Σιμαο ικανο για απευθειας κοκκινη. παντως να μη λεμε ότι θελουμε, ο Παοκ χτες δεν εχασε λογω του Κακου. Μια χαρα μας εβγαλε και εμας ό,τι να ναι καρτες. Η κιτρινη στο Σιμαο του στερει τη δυνατοτητα να παιξει στα επομενα 2 παιχνιδια και η επισης ακυρη κιτρινη στον Σιλβα τον αποτρεπει απο το να παιξει με την Αεκ στο επομενο ματς
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Εγώ θα πω ότι αν για τη χτεσινή ήττα ο ΠΑΟΚ (ο αρμόδιος ΠΑΟΚ, δε μιλάω για τον οπαδό) πιστέψει πραγματικά (άσχετο τι πλασάρει μέσω ανακοινώσεων και οπαδικών εφημερίδων) ότι του φταίει ο Κάκος, προκοπή ΔΕΝ πρόκειται να δει. Αν ο Κάκος, ο οποίος εμφανίζεται από ορισμένους ως ο βασικός υπεύθυνος για την ηττα, είχε διαιτητεύσει σωστά, ο Σιμάο δε θα είχε κίτρινη όταν έκανε το άσχημο φάουλ στο Γκαρσία. Φευ, η κακή απόδοση του διαιτητή δε μας απασχολεί όταν διαπράττει σφάλμα σε βάρος του αντιπάλου, μόνο όταν διαπράττει σφάλμα εναντίον της ομάδας μας. "Πρόβλημά του, φίλε". Κι αυτό εξηγεί γιατί δεν πρόκειται να αλλάξει κάτι μέχρι να αποφασίσουν οι διοικήσεις ότι δε γουστάρουν να χειροκροτείται ο κάθε όψιμος υπερασπιστής της περηφάνιας του εκάστοτε "λαού" (ασχέτως ομάδας). Με άλλα λόγια, όταν γίνει μηχανοκίνητη πορεία όχι για να απελευθερωθούν οι δικοί μας χουλιγκάνοι αλλά για να μπουζουριάζονται οι χουλιγκάνοι όλων των ομάδων, τότε θα έχουμε κάνει ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση. Εντωμεταξύ, θα είμαστε σαν τον Έλληνα του ανέκδοτου που όταν εμφανίστηκε ο Θεός (ή το τζίνι, ή ο Βισνού ή η καλή νεράιδα, βάλτε ό,τι σας αρέσει) και του υποσχέθηκε να πραγματοποιήσει όποια ευχή ήθελε, με την προϋπόθεση ότι ο γείτονας θα έπαιρνε το διπλάσιο, αυτός ευχήθηκε να τον τυφλώσει από το ένα μάτι. Πραγματικά, δεν μπορώ να φανταστώ τι τύχη θα είχαν και οι τέσσερις ομάδες που παρακολούθησα χτες στα προκριματικά του CL...
kosmasgr Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Οχι εντάξει κίτρινη ήταν. Απλά η συμπεριφορά του Κάκου στην συγκεκριμένη φάση και ο τρόπος που πήγε να κρυφτεί δεν έδειξε ανθρώπινο λάθος Εγώ τον κάκο κοιτούσα στο γήπεδο και όχι το μπούγιο. ο καλός διαιτητής στα δύσκολα φαίνεται.Ο Παοκ λόγω του GArcia έχασε. Και πρέπει να του κόψουν επιτέλους την μπάλα.Ετσι και αλλιώς και 2os να βγεί πάλι Uefa θα καταλήξει. Αν ο Κάκος, ο οποίος εμφανίζεται από ορισμένους ως ο βασικός υπεύθυνος για την ηττα, είχε διαιτητεύσει σωστά, ο Σιμάο δε θα είχε κίτρινη όταν έκανε το άσχημο φάουλ στο Γκαρσία. Φευ, η κακή απόδοση του διαιτητή δε μας απασχολεί όταν διαπράττει σφάλμα σε βάρος του αντιπάλου, μόνο όταν διαπράττει σφάλμα εναντίον της ομάδας μας. "Πρόβλημά του, φίλε". Με τις υποθέσεις και τα ΑΝ δεν πήγε κανείς μπροστά. Εχει μερίδιο ευθύνης όμως. Αν έδινες φάουλ στην φάση και ΣΦΥΡΙΖΕΣ να σε ακούσουν οι πέχτες οτι έδωσες φάουλ ίσως σταματούσε η φάση και μπορεί να μην αντιδρούσε έτσι ο γκαρσία. Γιατί αν δείς καλά την φάση πριν δώσει την αγκωνία στον Simao φώναζε προς τον Κακο και μετά βλέπει πίσω του τον Simao και του την δίνει. Αν αρχίσουμε τις υποθέσεις του αγώνα θα γράψω κανα βιβλίο για όλες τις φάσεις. Στο γήπεδο ήμουν 10 μέτρα απο το χορτάρι.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Ξαναδές το βίντεο. Αμέσως μετά το φάουλ επιχειρεί να τον χτυπήσει. Δε γυρίζει καν προς το διαιτητή. Έπειτα γυρίζει, βλέπει ξανά το Σιμάο (ΕΓΚΛΗΜΑ, το θρασίμι ο Σιμάο, να στέκεται πίσω του...) και επιχειρεί να τον κλοτσήσει στα γεννητικά όργανα (μια μανία με τα αντρίκια χτυπήματα αυτό το παιδί...) Με λίγα λόγια, ήδη η πρώτη απόπειρα να χτυπήσει τον αντίπαλο για φάουλ που του έγινε τιμωρείται με κόκκινη (τον πέτυχε δεν τον πέτυχε). Οι επαναλήψεις είναι απλά για να μην υπάρχει ούτε η δικαιολογία του "ψυχικού βρασμού". Γενικά, για παίχτης που έκανε "καριέρα" μοιράζοντας αφειδώς κλοτσίδια, πολύ ευαίσθητος είναι όταν του κάνουν φάουλ. Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια προσπάθεια να πέσει η ευθύνη στον Κάκο, στον Παναθηναϊκό που "πρέπει" να πάρει τη δεύτερη θέση γιατί ξόδεψε πολλά λεφτά (σε κάτι παίκτες μοσχοαγορασμένους από τον ΠΑΟΚ, λ.χ.) και γενικά, όπως πάντα, φταίνει οι πάντες εκτός από το Γκαρσία και τον ΠΑΟΚ που ολόκληρος επί ένα ημίχρονο δεν έκανε ευκαιρία. Υπό την έννοια αυτή, είναι κρίμα που δε σκόραρε με τον Ίβιτς στο 79 (νομίζω, προς το τέλος) ο ΠΑΟΚ, γιατί τότε θα γράφονταν διθύραμβοι για την ψυχή της ομάδας που αν και με παίκτη λιγότερο κτλ, κτλ, οι γνωστές ξύλινες ατάκες, και ίσως να είχε και η διοίκηση την ευχέρεια να τιμωρήσει όπως πρέπει τον Ουρουγουανό.
firewalker Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Δημοσ. 11 Μαΐου 2009 Η κιτρινη στο Σιμαο του στερει τη δυνατοτητα να παιξει στα επομενα 2 παιχνιδια και η επισης ακυρη κιτρινη στον Σιλβα τον αποτρεπει απο το να παιξει με την Αεκ στο επομενο ματς Χάνουν 2 και 1 παιχνίδια αντίστοιχα. Όχι τα επόμενα υποχρεωτικά. Ισχύει ότι και στην κανονική περίοδο. Θα διαλέξουν που δεν θα παίξουν.
sno0py Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Δημοσ. 12 Μαΐου 2009 Ξαναδές το βίντεο. Αμέσως μετά το φάουλ επιχειρεί να τον χτυπήσει. Δε γυρίζει καν προς το διαιτητή. Έπειτα γυρίζει, βλέπει ξανά το Σιμάο (ΕΓΚΛΗΜΑ, το θρασίμι ο Σιμάο, να στέκεται πίσω του...) και επιχειρεί να τον κλοτσήσει στα γεννητικά όργανα (μια μανία με τα αντρίκια χτυπήματα αυτό το παιδί...) Με λίγα λόγια, ήδη η πρώτη απόπειρα να χτυπήσει τον αντίπαλο για φάουλ που του έγινε τιμωρείται με κόκκινη (τον πέτυχε δεν τον πέτυχε). Οι επαναλήψεις είναι απλά για να μην υπάρχει ούτε η δικαιολογία του "ψυχικού βρασμού". Γενικά, για παίχτης που έκανε "καριέρα" μοιράζοντας αφειδώς κλοτσίδια, πολύ ευαίσθητος είναι όταν του κάνουν φάουλ. Εγώ αυτό που βλέπω είναι μια προσπάθεια να πέσει η ευθύνη στον Κάκο, στον Παναθηναϊκό που "πρέπει" να πάρει τη δεύτερη θέση γιατί ξόδεψε πολλά λεφτά (σε κάτι παίκτες μοσχοαγορασμένους από τον ΠΑΟΚ, λ.χ.) και γενικά, όπως πάντα, φταίνει οι πάντες εκτός από το Γκαρσία και τον ΠΑΟΚ που ολόκληρος επί ένα ημίχρονο δεν έκανε ευκαιρία. Υπό την έννοια αυτή, είναι κρίμα που δε σκόραρε με τον Ίβιτς στο 79 (νομίζω, προς το τέλος) ο ΠΑΟΚ, γιατί τότε θα γράφονταν διθύραμβοι για την ψυχή της ομάδας που αν και με παίκτη λιγότερο κτλ, κτλ, οι γνωστές ξύλινες ατάκες, και ίσως να είχε και η διοίκηση την ευχέρεια να τιμωρήσει όπως πρέπει τον Ουρουγουανό. Αψογη τοποθετηση(και στο προιγουμενο ποστ σου)για φιλαθλο του ΠΑΟΚ μακαρι να ειχαν ολη τον ιδιο τροπο σκεψης.
Mika Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Mε Λαρισσαιο παπουλη τσαμπουκαλευτηκε ο Ιβιτς http://www.contra.gr/Soccer/Hellas/Superleague/PAOK/238908.html
Sadamiraq Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δημοσ. 13 Μαΐου 2009 Δεν δικαιολογω τον ιβιτς που πηγε να τα βαλει με τον παπου,αλλα και το ραμολι πρεπει να ειχε μεγαλη γλωσσα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.