Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

VAssassin

διαφωνώ κάθετα... αν δεν είχε κάνει την γκολάρα στην τουρκια, θα είχε φύγει κιόλας. έχω ξεχάσει ποτε έπαιξε καλά τελευταία φορα

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με τον PAO πέρσι ηταν το πιο πρόσφατο. control της μπάλας higuain και πλασέ στον Τζόρβα αλά Torres. ;) Ετσι είναι τα ουίσκια , τα καζίνα και οι γκόμενες αυτά έχουν.

Δημοσ.

Ε αφού όποτε πάει να βρει ρυθμό τραυματίζεται. Τον είδαμε και τον Σαλπιγγίδη... Δεν είναι δυνατόν αν παίζεις με παίχτη 1.70 ύψος μόνο του μπροστά. Απλά δεν γίνονται αυτά.

Πάντως η ομάδα χρειάζεται πρώτα απ' όλα χαφ. Νέο αίμα. Του χρόνου δεν πας πουθενά με Ίβιτς,Γκαρσία και άλλο ένα έτος στην πλάτη τους...

Δημοσ.

Ο Σαλπιγγίδης κατά τη γνώμη μου, πολύ απλά δείχνει σημάδια κούρασης. Δεν έκανε διακοπές (αντιθέτως έπαιξε σε Μουντιάλ) και παίζει σε όλα τα παιχνίδια βασικός.

Αυτό είναι και τίποτα παραπάνω.

Δημοσ.

Ναι, πρέπει να ξεκουραστεί για να... ξεκουραστεί. Λογικό δεν είναι; Όσους μήνες και αν περάσουν, εφόσον δεν ξεκουράζεσαι, παραμένεις κουρασμένος.

Δημοσ.

Γερά στην κροατια οι Κροάτες κάθε μέρα κάνουν απίστευτες αστείες δηλώσεις......κάντε τους να το βουλωσουν οι αλαζωνες.....

Δημοσ.

Ενα μονο εχω να πω.

Ο ιβιτς ειναι μεγαλο σιχαμα και κοτα επειδη θα παιξουμε μεσα στη κροατια.

Ντεμεκ ποναει χωρίς να εχει τιποτα και κανενα τραυματισμο.

Αισχος.

Αισχος επισης στα ζωα της διοικησης που δινουν χαρτακι στο χαβο και παιζει ο χαλκιας βασικος.Τελος ο χαλκιας,περασε η μπογια του.

Μπορει ο κρεσιτς ναναι πιο νεος και απειρος,αλλα ηρθε η ωρα του.

Ελπιζουμε σε ενα θετικο αποτελεσμα στη Κροατια για πολλους λογους.

Βιωσιμοτητα συλλογου

Ονομα συλλογου στην ευρωπη

Να βουλωσουν επιτελους τα στοματα των Κροατων που προαγουν αυτο το ματς σε συμβαν εθνικου συναγερμου.Λες και δεν εχουν με τι να ασχοληθουν αλλο σα χωρα.

Κι αυτος ο σαλιχαλινοτζις,πωςδιαολολεγεται, πολυ μουρινιο το παιζει και ελπιζω να τον φιλοδωρησουμε μια ηττα με μισο μηδεν απο στραβοκλωτσια του παπαζογλου στο 96'.

Ενα και να μπερν.

Δημοσ.

Ο ιβιτς ειναι μεγαλο σιχαμα και κοτα επειδη θα παιξουμε μεσα στη κροατια.

Ντεμεκ ποναει χωρίς να εχει τιποτα και κανενα τραυματισμο.

Αισχος.

Αισχος επισης στα ζωα της διοικησης που δινουν χαρτακι στο χαβο και παιζει ο χαλκιας βασικος.

Και που τα ξέρεις τώρα εσύ αυτά και είσαι και τόσο σίγουρος;

Φοβάται να παίξει στην Κροατία; Για ποιο λόγο;

Καλό είναι να μην πιστεύουμε και αναπαράγουμε ότι βλακεία ακούμε.

Δημοσ.

Xμμ που τα ξερω αυτα?

Τα βλέπω φιλε μου.

Οταν βλεπω τον ιβιτς να λεει στον γιατρο πως ποναει,να βγαινει εξω απτο ματς με τη λαρισα, να του λεει ο γιατρος δεν εχεις τιποτα, να μπαινει στον αγωνιστικο χωρο, σε 2 λεπτα να ξαναβγαινει, να τον ξαναεξεταζει χωρις να βρισκει τιποτα αυτό μου λεει πως ο ιβιτς δε θελει να παιζει οταν βαριεται.

Συν πως σε λεπτομερεστατη εξεταση μια ημερα μετα το ματς της λαρισας, ο γιατρος ΠΑΛΙ δεν του βρηκε τιποτε.

Συν πως η μαγνητικη πυο εγινε δεν εδειξε τιποτα.

Ετσι λοιπον ψαχνονται να δουνε τι εχει ο βλαντο και ποναει, ενω οι εξετασεις δεν δειχνουν τιποτα...

Εσυ λοιπον φιλε μου βγαλε οτι συμπερασμα θελεις.

Εγω βγαζω,πως ο βλαντο δε θελει να παιξει μεσα στη κροατια.Αποψη μου. :)

Δε θα σταθω στο οτι ειναι παρτιζανος και υπαρχει το θεμα με τους κροατες,αυτο δεν μπορω να το γνωριζω.

Τωρα αν συμφωνουν κι αλλοι μαζι μου,ή/και αναπαράγουν την αποψη μου,δε μπορω να κανω κατι.

Υ.Γ. για το θεμα χαλκια,αν εχεις αντιθετη αποψη το συζυταμε.

Δημοσ.

Ξέρεις το γιατρό προσωπικά δηλαδή; Είσαι απ' την ομάδα; Αλλιώς πως τα ξέρεις αυτά για τις εξετάσεις;

Βαριέται ο Ίβιτς να παίξει στο ματς της χρονιάς για την ομάδα του; Σοβαρολογείς τώρα;

Όσο για το Χαλκιά, μπορεί να μην τον πάω αλλά με αυτόν βασικό είχαμε πέρσι την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος. Ας πάρει κι αυτός τις ευκαιρίες του.

Προτιμώ Κρέσιτς αλλά τα έχει κάνει κι αυτός τα λάθη του.

edit: Όσον αφορά τις εξετάσεις, ακόμα και να ισχύει ότι δεν βρήκαν κάτι, να σου θυμίσω ότι και ο Λίνο καλά μας έλεγαν ότι είναι, μέχρι που βγήκε off με κάταγμα κόπωσης...

Δημοσ.

Τα γνωριζω γιατι ακουγονται και γραφονται.

Ειδικα για το ματς της λαρισας,μπορεις να κατεβασεις τον αγωνα και να το διαπιστωσεις.

Μαλιστα τα περι καθαρης μαγνητικης αναρτηθηκαν σε σαιτ προσκειμενο στην ομαδα...(το οποιο θαφτηκε συντομα και επιμελως)

Η αποψη περι ιβιτς ειναι καθαρα προσωπικη βασει αυτων των εκτιμησεων.

Για τον ιβιτς μας εχει δειξει επι σειρα ετων πως οταν δεν εχει διαθεση,δε θελει να παιζει και βρισκει ενα καρο δικαιολογιες.

Αυτο ειναι δεδομενο.

Να σου θυμισω, οτι σε αεκ,αρη,παοκ ΠΟΤΕ δεν εχει βγαλει προετοιμασια λογω..."τραυματισμου".

Απλως σου τονιζω πως ειναι τετοιος τυπος παικτη,χαλλλαρά.

Για το θεμα Χαλκια.Δεν εμμένω στο ποιος ειναι καλυτερος ή χειροτερος.Αν τους συγκρινω ξερω πως ο κρεσιτς χαμηλα ειναι απιαστος αλλα στα ψηλά ειναι κουνέλα.

Το αντιθετο ο Χαλκιας.

Αν καταλαβες, εχω προβλημα με το Χαλκια (εξου και το χαρτακι που λεω) λογω των δηλωσεων του (επαναλαμβανω,παρολο που χει δικιο).

Οσο για το θεμα λινο, δυστυχως ιατρος δεν ειμαι, αλλα το καταγμα κοπωσης νομιζω πως απλα συμβαινει, δηλαδή δεν ειναι κατι που εμφανιζεται,διογκωνεται και παρουσιαζεται σε μια μαγνητικη.Μπορει φυσικα να ειμαι και λαθος,απλα ετσι το σκεφτομαι.

Εαν παλι δε συμβαινει τιποτε απο αυτα, υπαρχει προφανως θεμα με το ιατρικο τιμ.

Υ.Γ. αυτο που λες περι τερματοφυλακα και καλυτερη αμυνα ειναι λαθος.Διοτι μια καλή αμυνα κανει μάγκα ένα τερματοφυλακα.Φυσικα κι αυτος παιζει ενα μεγαλο ρολο, αλλα δε μπορεις να κρινεις το Χαλκια επειδη περσυ φαγαμε 17 γκολ και να λες ειναι ο "τοπ".

Υπομονη τώρα και ευελπιστουμε για ενα καλο αποτελεσμα αυριο.

Ελπιζω να ξεκινησει με το ιδιο σχημα και με τον ηρακλη, φανηκε οτι βολευε τον αθανασιαδη και το κοντο.Απ'οτι ειδα στην επιθεση μετατρεποταν σε 4-4-2 και στην αμυνα γυριζε σε 4-5-1.

Δημοσ.

Υ.Γ. αυτο που λες περι τερματοφυλακα και καλυτερη αμυνα ειναι λαθος.Διοτι μια καλή αμυνα κανει μάγκα ένα τερματοφυλακα.Φυσικα κι αυτος παιζει ενα μεγαλο ρολο, αλλα δε μπορεις να κρινεις το Χαλκια επειδη περσυ φαγαμε 17 γκολ και να λες ειναι ο "τοπ".

Μα δεν σου είπα ότι προτιμώ Κρέσιτς; Αλλά κάπως απότομα μπήκε ο Χαλκιάς στο ψυγείο, και μάλιστα μετά από τραυματισμό.

Όσο για τις δηλώσεις, μεγάλη κωλοτούμπα έκανε (σε σχέση με άλλες δηλώσεις απ' την προηγούμενη σεζόν), όσο κι αν προσπάθησε να το καλύψει μετά. Δεν μπορείς να λες ότι το να πάρει ο ΠΑΟΚ πρωτάθλημα είναι σαν να πάρει ο γαύρος Τσάμπιονς Λιγκ. Αστεία δήλωση και καλώς έφαγε κράξιμο από σχεδόν όλους τους ΠΑΟΚτσήδες.

Δημοσ.
Tην ωμή βία συνάντησαν οι 80 φίλαθλοι του ΠΑΟΚ. Τα δύο πούλμαν που μετέφεραν τους ΠΑΟΚτσήδες δέχθηκαν επίθεση λίγο έξω από το αεροδρόμιο από οπαδούς της Ντιναμο με πέτρες και μολότοφ. Δύο είναι οι τραυματίες που μεταφέρθηκαν σε νοσοκομείο.

Σε ενέδρα έπεσαν οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ την οποία έστησαν οι χούλιγκαν της Ντιναμό στα περίχωρα του Ζάγκρεμπ. Άγνωστοι επιτέθηκαν με πέτρες στο ένα από τα δύο λεωφορεία που μετέφεραν οπαδούς του "Δικεφάλου", ενώ έπεσε και μία μολότοφ! Έσπασαν τζάμια, ενώ υπάρχουν και δύο τραυματίες, έναν άνδρα και μία γυναίκα, που μεταφέρονται σε νοσοκομείο, για να δεχτούν τις πρώτες βοήθειες.

Το περιστατικό συνέβη όταν το λεωφορείο σταμάτησε σε φανάρι και εμφανίστηκαν περίπου 100 οπαδοί της Ντιναμό. Επικράτησε πανικός. Οι επιβάτες προσπαθούσαν να εξέλθουν με οποιονδήποτε τρόπο από το λεωφορείο. Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώθηκε για τα επεισόδια εις βάρος των Ελλήνων φιλάθλων και αμέσως υπήρξε επικοινωνία με το ελληνικό προξενείο για να υπάρξει παρέμβαση από το Ελληνικό κράτος για καλύτερη αστυνόμευση. Αξίζει να αναφέρουμε πως τους φιλάθλους συνόδευε ένα μόλις περιπολικό.

http://www.gazzetta.gr/%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A/item/122720-%CE%A3%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%BF%CF%80%CE%B1%CE%B4%CE%BF%CE%AF-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A

Ρίξτε τους 2 μπαλάκια να βάλουνε μυαλό. Καλή επιτυχία το βράδυ, στο χέρι σας είναι η πρόκριση, αρκεί να την πιστέψουν οι παίχτες σας και να δείξει καλό πρόσωπο η διαιτησία.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...