Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λίγο, ε; Μάλιστα. Που ράγισε το τζάμι, δεν είναι και τίποτα, ε;

Τη φορά που ήρθανε και σπάσαν το σταθμό; (πολύ μαγκιά ρε, μπράβο...)

Προσωπικά δεν ασχολούμαι με αυτούς τους οπαδούς, ότι χρώματα και να φοράνε, αλλά να βγαίνουν και ανακοινώσεις για τέτοια θέματα, τι να πω...

Άσε το άλλο, που υποτίθεται ότι η Λάρισα δεν έπαιξε καλά...

Το λίγο πήγαινε στο "λίγο πριν τα Μάλγαρα", κοντά στα Μάλγαρα, αυτό εννοούσα!

Επίσης εγώ έλεγα, για την φιλοξενία των ομάδων και διοικούντων στην Τούμπα (στο γήπεδο της Τούμπας), συνεπώς αυτό με τον σταθμό δεν νομίζω ότι στέκει ως επιχείρημα.

Κατά τ'άλλα θαυμάζω τους οπαδούς που ζουν για την ομάδα και αφήνουν το λαρύγγι τους στο γήπεδο κάθε Κυριακή μέσα - έξω. Εγώ 5-6 φορές τον χρόνο που ευκαιρώ πάω για να τους ακούσω και να πορωθώ κι εγώ και να δω και την ομάδα μου από κοντά. Τα εξωγηπεδικά, είναι τελείως άλλο πράγμα, βλέπε "μπαχαλάκιδες" και λοιπά...

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλά αυτοί που αναφέρεις ήταν και φασιστοειδή ε. Και υποθέτω οτι ήταν σαφώς μικρότερη μερίδα αναλογικά με τους οργανωμένους των ελληνικών ομάδων.

Φασιστοειδή ή όχι (ειδικά οι Boixos Nois δεν ήταν φασίστες), σημασία έχει τι έκαναν εντός και εκτός γηπέδου.

Όσον αφορά τους Ultras Sur μιλάμε για δύναμη 6000 hardcore οπαδών που διαλύθηκε εν μία νυκτί.

Δημοσ.

σύμφωνα με αυτό το άρθρο: http://www.gazzetta.gr/football/super-league/item/121169-%C2%AB%CE%A0%CE%AC%CE%BD%CF%84%CF%83%CE%B5%CF%81%C2%BB-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%A0%CE%91%CE%9F%CE%9A

αυτός ο παίκτης:

http://www.youtube.com/watch?v=owAIDcCDzIo

ενδέχεται να αποκτηθεί από τον ΠΑΟΚ. μου αρέσει που σχεδόν όλα τα γκολ τα σκοράρει με μία επαφή... σπάνιο στη χώρα μας αυτό το χάρισμα

Δημοσ.

^^ Και θα παραμεινει σπανιο διοτι δεν εχει καμια ελπιδα ο Παοκ να παρει τον Hanke.Και 1 μυριο να του δωσει ο Hanke δεν ερχεται Ελλαδα.Απορω αυτοι οι Ελληνες δημοσιογραφοι σε ποιον κοσμο ζουνε.

Δημοσ.

πολύ σιγουριά....

μη παίρνεις και όρκο... πιστεύεις ότι ο ζαγοράκης θα έκανε πρόταση σε κάποιον που δεν έχει ελπίδες να φέρει?

για μένα είναι 50-50...αν δεν έχει καλύτερη πρόταση, θα έρθει

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ θα έκανε πρόταση 1.000.000 (!) ευρώ για άλλον έναν επιθετικό, ενώ αυτή τη στιγμή έχει 5;

Ποιος Χάνκε;

Σύμφωνα με όσα κυκλοφορούσαν σε μανατζερικούς κύκλους, ο ΠΑΟΚ έκανε πρόταση στον Χάνκε, ο οποίος ανήκει στο Ανόβερο, αλλά έπαιξε φέτος μόνο 5 ματς ως αλλαγή, προσφέροντάς του 1.000.000 ευρώ το χρόνο. Μερικά πράγματα, διαψεύδονται από μόνα τους.

Άσε που κάτι τέτοιοι δύσκολα φεύγουν από Γερμανία...

Α, ο τύπος είναι και αλλεργικός στο γρασίδι! :mellow:

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι ο ΠΑΟΚ θα έκανε πρόταση 1.000.000 (!) ευρώ για άλλον έναν επιθετικό, ενώ αυτή τη στιγμή έχει 5;

Άσε που κάτι τέτοιοι δύσκολα φεύγουν από Γερμανία...

Α, ο τύπος είναι και αλλεργικός στο γρασίδι! :mellow:

ποίους 5? τον κουτσό μούσλι? η τον κρύο σάλπι? επίσημα πάντως δεν υπάρχει τίποτα λένε στην παε...

Δημοσ.

Ο κουτσός Μούσλι και ο κρύος Σάλπι παίρνουν κοντά 1.5 μύριο. Αν βάλεις και Φιλομένο, Σάκη, πάμε πάνω απ' τα δύο λογικά.

Κάτσε λοιπόν να δούμε ποιοι θα φύγουν απ' αυτούς, γιατί δεν είμαστε Μάντσεστερ Σίτι, και βλέπουμε αν θα πάρουμε άλλον. Λίγο νωρίς δεν είναι;

edit: Και εδώ που τα λέμε, σιγά τον υπερπαίχτη, 48 ματς/9 γκολ τις τρεις τελευταίες σεζόν, στο πρωτάθλημα που παστελώνει ακατάπαυστα ο Γκέκας...

Δημοσ.

Ελεος. Η ομάδα χρειάζεται μεγάλο προπονητή. Επιθετικούς έχουμε. Ο klaus ξέρει 100 κίλα μπάλα. Τον έχω παρακολουθήσει σε πολλές προπονήσεις όταν ήρθε. Δείτε τον όταν παίζει πως κινείται μεσα στο γήπεδο και πόσο έξυπνα παίζει. Δεν μιλάω για την τεχνική του , που είναι δεδομένη.Πιστέψτε τον επιτέλους , 22 έγινε.

Δημοσ.

καλός αλλα δεν πήρε χρόνο συμμετοχής και δεν γίνεται να τον κρίνουμε... και άντε πες παίζει όπως θέλουμε... ξυπνάει και ο σάλπι δεύτερο γύρο... από κει και πέρα αλλαγές ποιος? ο filomeno? ο μούσλι? η ο σάκης?

Δημοσ.

Ε κάποιος θα αποχαιρετήσει. Ο σάλπι ας παίξει δεξί εξτρεμ. Κόβονται τα πόδια του οταν παίζει επιθετικός στην Τούμπα. Ακόμα δεν έχει αποβάλει το άγχος. Οταν ξεμπουκώσει βλέπουμε ;)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...