Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αν δεν βλεπεις ποδοσφαιρο,ασχολήσου με προ.

Διοτι προφανως με ποδοσφαιρο θα σαι ολιγον ασχετος.

Είμαι, τι να κάνουμε. Γι' αυτό το έχω ρίξει στο Πρό...

BTW, το παιχνίδι ΠΑΟ-ΠΑΟΚ το εχεις ξαναδεί για να δείς πόσα φάουλ έγιναν στο πρώτο ημίχρονο; :lol:

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Oχι,δεν θυμαμαι.

Θυμισε μου εσυ,αν και το ματς αυτο εχει περασει.Εδω ασχολουμαστε με αλλο παιχνιδι.

Δημοσ.

Αμαν με τον Μούσλι... Καταραμένος είναι ο άνθρωπος...

btw 11άδα θα κατεβάσουμε την Κυριακή; :unsure:

και τι 11δα...μαγικη!

Σκεψου πως αναγκαστικα βγαινουν απο ψυγειο φιλομενο/μοντελο τσελιου.Ενας πρεπει να παιξει παρτενερ του κοντου, κι ενας αλλαγη.

Αναγκαστικα σε 4-4-2.Ο ατρομητος δεν ειναι καμμια ομαδιτσα.Αν σε βρει μποσκο,δε μασαει τπτ.

Δημοσ.

Δεν με ενδιαφέρουν τοσο η πόντοι που θα πάρει η Ελλάδα, αλλά τα λεφτά που θα έρθουν με την πρόκριση, και η ηρεμία που θα υπάρχει στον επόμενο αγώνα.

Δημοσ.

Νίκη για να είμαστε στους ισχυρούς του χρόνου στο Europa για καμμιά Ελλάδα βαθμούς ο καθένας το συμφέρον της ομάδας του την εθνική βέβαια την στηρίζουμε στα συλλογικά ο καθένας μόνος του

Δημοσ.

ρε παιδί μου είναι αμαρτία να έχουμε βιερίνια και ελ-ζαρ στα άκρα και να μην μπορεί κάποιος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.. μια θέση στην οποία ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά έβγαζε φωτιές φέτος είναι ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημά μας...

Δημοσ.

Πάνω κάτω τι νίκη τι ισσοπαλία τα πάντα στην Κροατία θα κρινόταν.Θα πηγαίνατε για να μην χάσετε με πάνω από ένα γκόλ τώρα πάτε γενικά για να μην χάσετε.Αλλά ξενέρα..Δύσκολο επειδή έχουν καλή έδρα και θα γίνεται χαμός αλλά δεν είναι ακατόρθωτο.Έτσι και βάλετε γκόλ περάσατε.

Δημοσ.

ρε παιδί μου είναι αμαρτία να έχουμε βιερίνια και ελ-ζαρ στα άκρα και να μην μπορεί κάποιος να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα.. μια θέση στην οποία ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά έβγαζε φωτιές φέτος είναι ένα πολύ μεγάλο μειονέκτημά μας...

ΜΕ γιομες δεν θα φθάσει η μπάλα πότε σωστά σε αυτούς τους δυο, τουλάχιστον ας την κρατούσαν κάτω αυτί την #%^&*( μπάλα.

Δημοσ.

Αι σιχτιρ επιτελους.

Καλα που δεν πηγα στο γηπεδο,θα μου γυρνουσαν τα μυαλα.

Ελεος δηλαδη.

Αναγκαστικα πάμε για το Χ ή το διπλό,λέμε τώρα...Ειχαμε και το αποτελεσμα στη καβαντζα, ηττα με ενα γκολ που μας βολευει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ,αλλα τώρα ηρθε η ώρα της γαργάρας.

Αν ειναι δυνατον,αν ειναι δυνατον.....

Και δεν ειναι μονο το παλιο Χ που φεραμε,ειχαμε ευκαιρια να ανεβουμε λιγες θεσεις παραπανω ωστε του χρονου να ειμαστε στους δυνατους,χωρια τα 140.000 αντι των 70.000,χώρια οι βαθμοι στην ελλάδα.

Πατε φατε το 3 μπαλο τωρα στο ζαγκρεμπ γιατι οταν παμε για ενα αποτελεσμα φευγουμε με γαργάρες...

Νεξτ γιαρ.

Ποιος αντεχει τη καζουρα απτον αρειανο τώρα που απτο πουθενα περάσανε στους 32...

Δημοσ.

Αι σιχτιρ επιτελους.

Καλα που δεν πηγα στο γηπεδο,θα μου γυρνουσαν τα μυαλα.

....

Το αυτό!

Ντάξει μην φρικάρετε, μέχρι τότε λογικά θα έχει περάσει η "κοιλιά" και θα τους ξεκοιλιάσουμε !

Δημοσ.

ο Π.Α.Ο.Κ. κατά την γνώμη μου,ήταν εξαιρετικά κουρασμένος χθες...χωρίς τρεξίματα,χωρίς πάθος..μέχρι και ο Γκαρσία που μασάει σίδερα χθες δεν μπορούσε να κοντρολάρει την μπάλα..κάποια στιγμή πρέπει οι ομάδες μας να μάθουν το rotation..είναι απαράδεκτο να βασίζεσαι σε 15 άτομα να σου βγάλουν ολόκληρη σεζόν με ευρωπαικά παιχνίδια και όχι μόνο..αυτό το κάνουν όλες οι Ελληνικές ομάδες...το μειονέκτημα του Π.Α.Ο.Κ. είναι ότι αγωνίζεται με 2 κόφτες..ο Γκαρσία που κάνει ότι μπορεί και ο ανεκδιήγητος Βιτόλο που το μόνο που του έμαθαν να κάνει είναι να τρέχει,να κλωτσάει και να γυρνάει την μπάλα στους αμυντικούς ή τον τερματοφύλακα,δημιουργώντας εκάστοτε κινδύνους στα καρέ..εκεί δίπλα στον Γκαρσία λοιπόν χρειάζονται 2 παίχτες γρήγοροι,ώστε να καλύπτουν τον πιο αργό Ουρουγουανό...και έχει αποδειχτεί ότι για αυτή την θέση δεν κάνει ο Φωτάκης πχ. ή ο οιοσδήποτε άλλος χρησιμοποιείται δίκην πειραματισμού...η άμυνα έχει κοντούς παίχτες,όμως αν έχεις καλά χαφ,δηλαδή καλούς κόφτες,τότε η μπάλα φτάνει δυσκολότερα στην άμυνα σου..όσο για την επίθεση ο Π.Α.Ο.Κ. έχει πολλούς κοντούς παίχτες μπροστά..άρα πρέπει να παίξει ανοιχτά.δηλαδή με 3 μπροστά. Βιερίνια και Ελ Ζαρ πχ. γιατί είναι ταχύτατοι και διεμβολιστές...και κορυφή κάποιο στράικερ που πρέπει να αποκτηθεί...όπως καταλαβαίνετε ο Μουσλίμοβιτς είναι για πάγκο μόνο και μετά δεν υπάρχει λύση,ο Φιλομένο είναι για λίγα πράγματα,ο Σαλπιγγίδης έχει πάρει πιο πολλές ευκαιρίες από οποιονδήποτε άλλον στον πλανήτη και αποδεικνύει πως δεν μπορεί και ο Παπάζογλου είναι αστείο και μόνο που λες ότι είναι ποδοσφαιριστής..το παιδί δεν ξέρω πραγματικά τι νομίζει ότι κάνει..ο Π.Α.Ο.Κ. είχε ένα καλό με τον Σάντος, ήταν μια γροθιά ως σύνολο....δυσκατάβλητη ομάδα...τώρα έχει χάσει αυτή την συνοχή...αυτό βλέπω..συγνώμη αν σας κούρασα...εκφράζω απλά την προσωπική μου άποψη...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...