Προς το περιεχόμενο

ΠΑΟΚ

dimitris2006

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 2,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτός στο άβαταρ του we_will_rise είναι μεγάλο παιχτρόνι.

Επίσης, ΜΑΚΗΣ ΧΑΒΟΣ ΟΕ ΟΕ ΟΕ :lol::lol::lol:

ήμουν μεταξύ ivic και αυτού, πάντα γούσταρα λυτρωτές παίκτες !

επίσης όταν το καρφώνει και βγάζει την φανέλα.. ε πως να το κάνεις..

Δημοσ.

Μπράβο στην ομαδάρα που άντεξε τον ΚΑΚΟ ο οποίος στο 1ο ημίχρονο έπνιξε μία κόκκινη στον τζιμπούρ και τέσσερις κίτρινες σε τέσσερα φάουλ που έγιναν απο πίσω. Το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ ήταν καθαρότατο. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ πνίχτηκε. Η κόκκινη στον Μανωλά όπως φάνηκε στην φάση πάνω φαινόταν για κόκκινη. Στο replay φάνηκε ότι το μαρκάρισμα δεν ήταν τόσο σκληρό. Ομως ο Μανωλάς ήρθε με απίστευτη δύναμη στην φάση και μπήκε ασχημα. Αυτή η φάση δίνεται αποβολή και είναι στην κρίση του διαιτητή. Σε γενικες γραμμές απαράδεκτος ο ΚΑΚΟΣ και για τις δύο ομάδες.

Να μου το θυμηθείτε παοκτσήδες ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εντέχνως θα εμφανίσουν εύνοια του ΠΑΟΚ σήμερα ενώψει και του ντέρμπυ ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ .

Πολύ θέμα έγινε για το μπουκάλι που πέταξαν στο Δέλλα και το πέταξε πίσω στην Κερκίδα. Να υπενθυμήσω ότι στο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ τις προάλλες ο Μητρόπουλος πετούσε παπούτσια πίσω στην Κερκίδα και το θέμα ΘΑΦΤΗΚΕ επιμελώς. Επίσης να υπενθυμήσω οτι τα μπουκάλια πέφτουν παραδοσιακά σε κάθε αγώνα όλων των ομάδων. Κακώς βέβαια. Επίσης έτσι για τα χρονικά σε περσινό αγώνα στην Bundesliga παίκτης του Αμβούργου έφαγε 8 αγωνιστικές για αντίστοιχη κίνηση με αυτή του Δέλλα.

Ο Δέλλα που βγήκε και είπε οτι θα κάνει μήνυση για το πέταγμα του μπουκαλιού πάνω του , μήπως πρέπει να σκεφτεί ότι έκανε και αυτός το ίδιο ? Αντε στην κερκίδα είναι κάθε καρυδιάς καρύδι. Αυτός όμως είναι επαγγελματίας δεν δικαιολογείται.

Προσωπικά οι φίλοι της ΑΕΚ αν είναι να διαμαρτυρηθούν κάπου κατα την γνώμη πρέπει να τα ακούσει ο Χιμένεθ που η ομάδα είχε 0 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Δημοσ.
Μπράβο στην ομαδάρα που άντεξε τον ΚΑΚΟ ο οποίος στο 1ο ημίχρονο έπνιξε μία κόκκινη στον τζιμπούρ και τέσσερις κίτρινες σε τέσσερα φάουλ που έγιναν απο πίσω. Το πέναλτι που δόθηκε στην ΑΕΚ ήταν καθαρότατο. Το πέναλτι που δεν δόθηκε στον ΠΑΟΚ πνίχτηκε. Η κόκκινη στον Μανωλά όπως φάνηκε στην φάση πάνω φαινόταν για κόκκινη. Στο replay φάνηκε ότι το μαρκάρισμα δεν ήταν τόσο σκληρό. Ομως ο Μανωλάς ήρθε με απίστευτη δύναμη στην φάση και μπήκε ασχημα. Αυτή η φάση δίνεται αποβολή και είναι στην κρίση του διαιτητή. Σε γενικες γραμμές απαράδεκτος ο ΚΑΚΟΣ και για τις δύο ομάδες.

Να μου το θυμηθείτε παοκτσήδες ότι τα μέσα μαζικής ενημέρωσης εντέχνως θα εμφανίσουν εύνοια του ΠΑΟΚ σήμερα ενώψει και του ντέρμπυ ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ .

Πολύ θέμα έγινε για το μπουκάλι που πέταξαν στο Δέλλα και το πέταξε πίσω στην Κερκίδα. Να υπενθυμήσω ότι στο ΠΑΟ - ΟΣΦΠ τις προάλλες ο Μητρόπουλος πετούσε παπούτσια πίσω στην Κερκίδα και το θέμα ΘΑΦΤΗΚΕ επιμελώς. Επίσης να υπενθυμήσω οτι τα μπουκάλια πέφτουν παραδοσιακά σε κάθε αγώνα όλων των ομάδων. Κακώς βέβαια. Επίσης έτσι για τα χρονικά σε περσινό αγώνα στην Bundesliga παίκτης του Αμβούργου έφαγε 8 αγωνιστικές για αντίστοιχη κίνηση με αυτή του Δέλλα.

Ο Δέλλα που βγήκε και είπε οτι θα κάνει μήνυση για το πέταγμα του μπουκαλιού πάνω του , μήπως πρέπει να σκεφτεί ότι έκανε και αυτός το ίδιο ? Αντε στην κερκίδα είναι κάθε καρυδιάς καρύδι. Αυτός όμως είναι επαγγελματίας δεν δικαιολογείται.

Προσωπικά οι φίλοι της ΑΕΚ αν είναι να διαμαρτυρηθούν κάπου κατα την γνώμη πρέπει να τα ακούσει ο Χιμένεθ που η ομάδα είχε 0 φάσεις στο πρώτο ημίχρονο.

Κοσμά, κόκκινη στο Τζιμπούρ σε ένα παιχνίδι που μόλις έχει αρχίσει ουσιαστικά, δύσκολα δίνεται, αν και είναι. Η αποβολή του Μανωλά όμως πιστεύω ότι ήταν στη λογική της μη αποβολής Τζιμπουρ.

Του στυλ, έκανα βλακεία στο πρώτο και δεν την έδωσα, θα τη δώσω στην πρώτη ευκαιρία που θα μου ξαναδοθεί.

Άπό εκεί και πέρα απαράδεκτοι και ο Μητρόπουλος και ο Δέλλας, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κλείσει η Τούμπα για 4-5 αγώνες να σταματήσουν τα φυντάνια του ΠΑΟΚ να πετάνε μαλαματίνες στο γήπεδο και να μπαίνουν να κυνηγάνε παίχτες.

Μυαλό αλλιώς δεν βάζουν.

Δημοσ.
Κοσμά, κόκκινη στο Τζιμπούρ σε ένα παιχνίδι που μόλις έχει αρχίσει ουσιαστικά, δύσκολα δίνεται, αν και είναι. Η αποβολή του Μανωλά όμως πιστεύω ότι ήταν στη λογική της μη αποβολής Τζιμπουρ.

Του στυλ, έκανα βλακεία στο πρώτο και δεν την έδωσα, θα τη δώσω στην πρώτη ευκαιρία που θα μου ξαναδοθεί.

Άπό εκεί και πέρα απαράδεκτοι και ο Μητρόπουλος και ο Δέλλας, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να κλείσει η Τούμπα για 4-5 αγώνες να σταματήσουν τα φυντάνια του ΠΑΟΚ να πετάνε μαλαματίνες στο γήπεδο και να μπαίνουν να κυνηγάνε παίχτες.

Μυαλό αλλιώς δεν βάζουν.

Να μην αφήσεις 25.000 άτομα να πάνε γήπεδο για 50 άτομα (συνολικά);;; Για κανένα λόγο!!!

Απλώς κάποια στιγμή η ίδια η 4 πρέπει να γίνει λίγο ρουφιάνος για να καθαρίσουμε από αυτά τα άτομα..

Δημοσ.

Από πίσω από τον πάγκο έσκασε το μπουκάλι.Δεν έσκασε από την 4.Ο Δέλλας έφαγε κόκκινη επειδή το πέταξε πίσω από τον πάγκο.Είδε ο καράφλας την κίνηση και τον κοκκίνισε.Το χάλι δεν είναι ούτε στην 4 ούτε στην 3 ούτε σε καμμία θύρα.Το χάλι είναι στην ασφάλεια του γηπέδου που αφήνουν μαλαματίνες,κοκα κόλες 1,5 λίτρο και χίλια δυό να μπαίνουν μέσα αβέρτα,και που έχει μαζέψει ο άλλος ότι κατακάθι υπάρχει και το έχει κάνει υπεύθυνο ασφαλείας.

Από εκεί και πέρα του Τζιμπούρ ήταν κόκκινη δεν πα να γινόταν και στο 1΄

Ο Κάκος ότι του κατέβαινε έκανε.

Δημοσ.
Από πίσω από τον πάγκο έσκασε το μπουκάλι.Δεν έσκασε από την 4.Ο Δέλλας έφαγε κόκκινη επειδή το πέταξε πίσω από τον πάγκο.Είδε ο καράφλας την κίνηση και τον κοκκίνισε.Το χάλι δεν είναι ούτε στην 4 ούτε στην 3 ούτε σε καμμία θύρα.Το χάλι είναι στην ασφάλεια του γηπέδου που αφήνουν μαλαματίνες,κοκα κόλες 1,5 λίτρο και χίλια δυό να μπαίνουν μέσα αβέρτα,και που έχει μαζέψει ο άλλος ότι κατακάθι υπάρχει και το έχει κάνει υπεύθυνο ασφαλείας.

Από εκεί και πέρα του Τζιμπούρ ήταν κόκκινη δεν πα να γινόταν και στο 1΄

Ο Κάκος ότι του κατέβαινε έκανε.

Όταν είπα στην 4 δεν εννοούσα την ίδια την θύρα. Τους 4άδες εννοούσα που πριν κάποιο χρονικό διάστημα είχαν κάνει συμφωνία (νομίζω στην αρχή της σεζόν) με τον Ζαγοράκη ότι θα εγγυηθούν αυτοί την ομαλή διεξαγωγή των αγώνων. Την κροτίδα δεν γίνεται να την κόψεις. Στον κώλο τους τις βάζουν και μπαίνουν. Τις μαλαματίνες όμως και τους μεθυσμένους σε μεγάλο ποσοστό τους είχαν περιορίσει. Τώρα πάλι φαίνεται να μπλέκουμε.... Τι να πω, ελπίζω να τελειώνει αυτή η αηδία...

Κι ένα αστείο, πέρσυ πήγα με τον πατέρα μου σε ένα ματς της πλάκας (με εργοτέλη νομίζω) και όταν πήγαμε να μπούμε με 2 μπουκαλάκια νερό στο χέρι ο σεκιουριτάς-ντουλάπας-δεν_έχω_εγγέφαλο μας έβγαλε τα καπάκια απ'τα μπουκάλια για να μην τα πετάξουμε μέσα στο γήπεδο.. :eek:

Δημοσ.

Άντε να δούμε σήμερα... Έχω πολύ θετικό προαίσθημα. Αν και έγιναν μεγάλες δηλώσεις μέσα στην εβδομάδα και είναι το μόνο που με φοβίζει!

Δημοσ.
Άντε να δούμε σήμερα... Έχω πολύ θετικό προαίσθημα. Αν και έγιναν μεγάλες δηλώσεις μέσα στην εβδομάδα και είναι το μόνο που με φοβίζει!

Όντως η δηλώσεις ήταν λιγο παρατραβηγμένες, ελπίζω να μπορέσουν να της κάνουν και μέσα στο γήπεδο, αγωνιστικά όμως.

Εγώ βλέπω να χάνετε. Θα είναι τρίτη συνεχόμενη νίκη του Π.Α.Ο.Κ. στο Καραϊσκάκης και δεν το βλέπω καθόλου.

Αν ο Παμπορίδης είναι σωστός ολα είναι πιθανά, αν αρχίσει τα σφυρίγματα για να κόψη τον ρυθμό του αγώνα τοτε δεν έχουμε πιθανότητες για νίκη.

Ελπίζω να μην δώσει δικαιώματα για σχόλια, αλλά για κάποιον περίεργο λόγο δεν είμαι και τοσο σίγουρος οτι θα συμβεί αυτό.

Δημοσ.
Από πίσω από τον πάγκο έσκασε το μπουκάλι.Δεν έσκασε από την 4.Ο Δέλλας έφαγε κόκκινη επειδή το πέταξε πίσω από τον πάγκο.

Δεν το πεταξε πισω απο τον παγκο. Το πεταξε πισω στις κερκιδες μεσα στον κοσμο!

Ο Ζαγορακης ομως σε συνεργασια και με τον προεδρο της ΑΕΚ (μεσα στο πλαισιο χαμηλωσης των τονων που ειχε συμφωνηθει απο ολους τους προεδρους λιγες μερες πριν) και για να μην εχει προβλημα ο καλος του φιλος Δελλας, συμφωνησε να μην γραφτει στο φυλλο αγωνα οτι το πεταξε ο Δελλας πισω στις κερκιδες το μπουκαλι αλλά οτι το αφησε πισω απο τον παγκο.

Ειχε και ο ΠΑΟΚ συμφερον απο αυτο καθως η ΑΕΚ υποτιθεται θα σιγουσε για το περιστατικο με το μπουκαλι που πεταξε η εξεδρα.

Ομως ο προεδρος της ΑΕΚ και ισως και ο Δελλας εδειξε τεραστια υποκρισια και ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ και αφου πλεον δεν κινδυνευει (αφου στο φυλλο αγωνα δεν γραφτηκε οτι πεταξε το μπουκαλι πισω στος εξεδρες ωστε να κινδυνευει με βαρυτατο αποκλεισμο) με βαρυτατο αποκλεισμο, αρχισαν να εξαπολυουν απειλες κατα του ΠΑΟΚ. ωστε να κινδυνευει με τιμωρια.

Τελικα μετα και απο την γνωστη τηλεφωνικη παρεμβαση Ζαγορακη στον @$%#!*#@ προεδρος της ΑΕΚ, ο τελευταιος εκανε πισω και χαμηλωσε τους τονους.

Δημοσ.

Παίξ'τε μπάλα παίδες.. Παίξ'τε σαν ΠΑΟΚ !

edit ημιχρόνου:

Πολύ ωραία μπάλα, αν δεν γινόταν και το λάθος θα είμασταν άψογοι !

edit τέλους:

1.α ρε ivic

2.πρώτη φορά παίζουμε με 10; γιατί τέτοιος πανικός

3.συνεχίζουμε δυνατά...

Δημοσ.

Γιατί ρε Βίκτορ γαμώτο;;;

Το καλό είναι ότι έχουμε ακόμα Ελ Ζαρ και Μούσλι να έρθουν απ΄τον πάγκο φρέσκοι, αλλά όχι άλλη τέτοια μ@λακία, έλεος.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...