EKTELESTES Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 το γκολ ηταν οφσαιτ?κατι τετοιο με ειπανβιντεο υπαρχει? Πεντακάθαρο γκολ ήταν.
eorptol Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 το γκολ ηταν οφσαιτ?κατι τετοιο με ειπανβιντεο υπαρχει? έλεος τι οφ σαιντ ποιος Αστέρας στο είπε ούτε κατα διάνοια ....
tsakonas Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 το γκολ ηταν οφσαιτ?κατι τετοιο με ειπανβιντεο υπαρχει? Βγάλε τα κίτρινα γυαλιά σου σε λέω
Krokodilos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 το γκολ ηταν οφσαιτ?κατι τετοιο με ειπανβιντεο υπαρχει? Ακουμπησε στα μαλλια του παικτη μας, ηταν οφσαιντ!! Ντροπη στην ΟΥΕΦΑ. Ευνοειται ο ΠΑΟΚ ΚΑΙ στην ευρωπη!!!!! Αυτα να τους πεις σε αυτους που στο ειπαν. Καλοφάγωτα.Ηταν ρίσκο πάντως.. Τι να καλοφαω? Αφου ειχα παιζει και 48 € σε ενα αλλο στοιχημα το οποιο θα μου εδινε 360 ευρω. Οποτε κερδισα 84 € καθαρα, αλλά εχασα 48€ οποτε τριχες!! Το αλλο που ειχα παιξει ηταν 5 αγωνες με συστημα 5,4. Μαντσεστερ Σιτυ-Γιουβεντους, Παλερμο-Λωζανη, Αθλετικο Μαδρ.-Λεβερκουζεν, Βιγιαρεαλ-Μπριζ, Σπορτινγκ-Λεσφκ. Ολα Οβερ 2.5. Ξεκινανε φοβερα με Μαντσεστερ-Γιουβε 1-1 στο ημιχρονο, Αθλετικο να χανει 0-1 οποτε λεω 2 γκολ θα βαλει, Μπριζ να παιζει με 10 παικτες και να ειναι 1-1, και Σπορτινγκ 2-0. Μονο η Παλερμο με μαμουσε 0-0. Αλλα το 2ο ημιχρονο πηγε.....:cry::cry:
KaizerSoze Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 ΟΦΤΟΠΙΚ Καλα, οντως, γενικα το ΟΥΕΦΑ ειναι απροβλεπτο γιατι δεν ξερεις ποιος ειναι στα παπαρια του και ποιος οχι(η μιση Ευρωπη ειχε παιξει 2πλο τη Ναπολι και στο 2-0 πηγαν ολοι στο live να το γυρισουν στον ασο και ηρθε 3-3 τελικα) αλλα το χτεσινο ηταν... Δεν μπορω να καταλαβω πως δεν ηρθε το g/g στο Ντορτμουντ ΟΝΤΟΠΙΚ και ΟΦΤΟΠΙΚ Ευχαριστουμε ΠΑΟΚ για το υπερσιγουρο under(για αλλη μια φορα)
ektorass Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Είχε μια συνεντευξη νομιζω την κυριακή όπου καλεσμένος ήταν ο νικοπολιδης ( στην αθλητικι κυριακη ) . Στο άλλο παράθυρο ήταν ένας δημοσιογράφος απο τη θεσσαλονίκη μαζί με έναν ποδοσφαιριστη του αρη . Ο θεσσαλονικιός δημοσιογραφος φαινοταν τσιτωμενος και περίμενε να ρωτήσει κατι συγκεκριμένο τον νικοπολιδη. Κάποια στιγμη τον ρωτάει .. "Αντώνη ποιες ομαδες πιστευεις πως θα διεκδικησουν φετος το πρωταθλημα ? Παναθηναικος και ολυμπιακος οπως παντα ? ή και αρης με παοκ ?" Αντώνης --> παναθηναικος και ολυμπιακος . ΘΕΣ. Δημοσιογραφος στραβωνει ... Νικ. --> πιστεύω πως με τις επενδύσεις που έχουν κάνει αυτοί θα το διεκδικήσουν και αυτοί αξίζει να είναι πρώτοι ( σε γενικές γραμμές μεταφέρω την απάντηση του ) ΘΕΣ ΔΗΜ. στραβώνει , σχεδον κοντεύει να σκάσει αλλά γρήγορα γρηγορα οι άλλοι δημοσιογραφοι απο αθηνα τους κλείνιυν το κύκλωμα.. Συμπέρασμα ? Υπάρχουν ακόμα οπαδοί που πιστεύουν πως μπορεί να πάρει πρωτάθλημα άλλη ομάδα στην ελλάδα πέραν των ολυμπιακου , παναθηναικου (άντε και αεκ αλλά όχι αυτη την πενταετια )... Αυτό δείχνει το δυνατο φιλαθλο πνευμα καποιον οπαδων .. με γυρισε πολλές εποχες πισω που υπήρχαν αγνοι φιλαθλοι...
we_will_rise Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ο ολυμπιακός έχει καλύτερη ομάδα από παοκ και παο και αεκ. Ο παναθηναϊκός, υπερτερεί του παοκ σε 1 θέση μόνο. Η αεκ είναι πάνω κάτω στα ίδια. Πιστεύω ότι θα το πάρει εύκολα ο ολυμπιακός κι αυτό και αρκετά ακόμα.. Προς το παρόν μου αρκεί να το "χτυπάμε"
VAssassin Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 γεια σας, είμαι η μπάλα ! Αυτός είναι ο Μούσλι;
alexis333 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Ενταξει σε εκεινη τη φαση δλδ ελεος πως το καταφερε να τη στειλει στα πουλια ??? Αθλιο τελειωμα ..
ektorass Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλά τι έχει πάθει φέτος ο παοκ ? Τόσο πολύ τον έχει επηρεάσει η αποχώρηση του σάντος ή κάτι άλλο φταίει ?
greeker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Καλά τι έχει πάθει φέτος ο παοκ ?Τόσο πολύ τον έχει επηρεάσει η αποχώρηση του σάντος ή κάτι άλλο φταίει ? νομίζω 2 καταστάσεις επηρέασαν τον ΠΑΟΚ φέτος. α) ο Ζαγορ μας έθεσε υποψήφιους διεκδικητές του τίτλου και όλοι παλεύουν να μας κόψουν κανά βαθμό β) ο Δερμιτζάκης καλός, αλλά νομίζω πως σε μια μεγάλη ομάδα ο καλύτερος παίκτης πρέπει να είναι ο προπονητής
fearwhatnow Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 νομίζω 2 καταστάσεις επηρέασαν τον ΠΑΟΚ φέτος.α) ο Ζαγορ μας έθεσε υποψήφιους διεκδικητές του τίτλου και όλοι παλεύουν να μας κόψουν κανά βαθμό β) ο Δερμιτζάκης καλός, αλλά νομίζω πως σε μια μεγάλη ομάδα ο καλύτερος παίκτης πρέπει να είναι ο προπονητής Μεσα επεσες..: α) Ναι αλλιως θα επεφταν αμαχητι.Τωρα λενε παιζουμε με τον υποψηφιο πρωταθλητη.. β) Ναι στον ΠΑΟ ο Νιοπλιας ειναι κορυφαιος του γηπεδου.. Οποιος θελει να μαθει τι συμβαινει στην εταιρεια του ΠΑΟΚ και του Κατσαρη ας ανατρεξει σε παλαιοτερα posts μου.Και τωρα μπορουν να συνεχισουν οι φιλοι Παοκτζηδες να ταιζουν τις οικογενειες Κατσαρη,Ζαγορακη,Βιολιδη.Σε ανταλλαγμα θα συνεχισουν να τους αφηνουν να περνανε τις ρετσινες και τα υπολοιπα ομορφα απο τη θυρα 4.. Να και η ανακοινωση των συνδεσμων (φαινεται οτι μερικοι εστω και μερικα χρονια μετα καταλαβαν οτι καποιοι τους "τρωνε" τα λεφτα).Τωρα ειναι αργα ομως. http://www.sportnooz.gr/articles/view/podosfairo_ellada_superleague_paok_paok-skliri-anakoinosi-11-syndesmon-kata-zagoraki
greeker Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 φίλε μου, αν και ειρωνικό το μήνυμά σου, απαντάω. Μεσα επεσες..: α) Ναι αλλιως θα επεφταν αμαχητι.Τωρα λενε παιζουμε με τον υποψηφιο πρωταθλητη.. δηλαδή δεν παίζει ρόλο αυτό λες; Μεσα επεσες..:β) Ναι στον ΠΑΟ ο Νιοπλιας ειναι κορυφαιος του γηπεδου.. δεν νομίζω ότι ο Νιόπλιας είναι αρκετός για το υλικό του παναθηναϊκού. μην ξεχνάς τα ευρωπαϊκά παιχνίδια. εκτός και αν δεν μας ενδιαφέρουν τα αποτελέσματα εκεί.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.